سلام بچه ها سوالی داشتم اگه سیو بازیم برخودش پاک بشه دیگه هیچ راه برگشتی نداره![]()
سلام بچه ها سوالی داشتم اگه سیو بازیم برخودش پاک بشه دیگه هیچ راه برگشتی نداره![]()
سلام.من مود افرایش سرعت رو دانلود کردم.مود صدای افزایش کابین و تکون خوردن بیشتر ماشین هم دانلود کردم.کدوم یک از این دو تای آخری مود افزایش سرعت رو از بین میبره؟آخه بیشتر 90 تا نمیره!
راستی من چرا اینجوریم؟؟توی هر بار حتما باید 20 درصد دمیج رو داشته باشم!آخه چرا؟؟![]()
واسه چی نشه شما حتما رو اون آیکون دانلود کلیک میکنی رو اسم فایل همون بالا کلیک کن تو عکس نشون دادم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوند مود ها رو از scs به zip تغییر بده و بازش کن ببین تو کدومش فایل game data هست بعد با نوت پد بازش کن دنبال این خط بگرد : truck_speed_limit: ببین جلوش چه عددی نوشته اگه نوشته 90 یا اصلا این خط رو پیدا نکردی یعنی محدودیت سرعت داره . اگر هم متوجه نشدی که لینک مود ها رو بده من یه نگاهی بندازم .
من در بدترین شرایط بیشر از 8% آسیب ندیدم یه خورده با دقت رانندگی کن خب ، تازه محدودیت سرعت رو هم میخوای برداری بعد اون موقع 20% میشه 50%![]()
truck_speed_limit: 180.0
یکیش این بالاییه نوشته یکیش هم ننوشته اصلا!چی کار کنم حالا؟
دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد لطفا بعدا شماره گیری فرمایید .
Last edited by hamed30; 10-11-2012 at 11:22.
اونی که هیچی ننوشته رو حذف کن (البته فقط اون فایل game data رو ) یا همون خط رو بهش اضافه کن .
سلام دوستان
کامیونهای بنز رو از کجا می تونم بخرم هیج جا تو بازی ندیدم!
یه بار اینو گذاشته بودم ولی بخاطر سرعت جلو رفتن صفحات اونم با سرعت نور دوباره میذارم : (تمام نمایندگی ها)
Aberdeen -> Scania
Amsterdam -> DAF
Berlin -> MAN
Birmingham -> MAN
Bratislava -> Mercedes
Bremen -> DAF
Brussel -> Iveco
Calais -> MAN
Cardiff -> DAF
Dortmund -> MAN
Dresden -> Scania
Düsseldorf -> Renault
Edinburgh - > MAN
Felixstowe -> Renault
Frankfurt -> Iveco
Genf -> Mercedes
Glasgow -> DAF
Grimsby -> Iveco
Hamburg -> Iveco
Hannover -> Scania
Leipzig -> DAF
Lille -> MAN
London -> Volvo
Luxemburg -> Volvo
Lyon -> Renault
Mailand -> Scania
Manchester -> Scania
München -> MAN
Newcastle -> Mercedes
Nürnberg -> Volvo
Osnabrück -> Volvo
Paris -> Renault
Plymouth -> Mercedes
Prag -> Renault
Rostock -> Renault
Rotterdam -> Mercedes
Salzburg -> DAF
Stettin - > Mercedes
Strassburg -> Scania
Stuttgart -> Mercedes
Turin -> Iveco
Verona -> Volvo
Wien -> Iveco
Wroclaw -> Volvo
Zürich -> DAF
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)