این نرم افزار رو باید داخل TV دانلود کنیم یا تویه کامپیوتر؟![]()
این نرم افزار رو باید داخل TV دانلود کنیم یا تویه کامپیوتر؟![]()
دوست عزیز
منظورتان کدام نرم افزار است؟
اگر فریمور است باید بسته به آفلاین یا آنلاین نصب کردن فرق می کند اگر آفلاین باید اول داخل کامپیوتر و بعد از خارج کردن از زیپ آن را روی usb ریخته و به تلویزیون وصل و آبدیت کنید و اگر آنلاین باید بوسیله کابل لن در تلویزیون نصب را انجام دهید.
Last edited by matinpour; 03-08-2014 at 21:25.
این مشکل صدا متاسفانه تو تغییر کانال ها هم مشاهده می شه و صدا در شبکه های مختلف متفاوته. مثلا بلندی صدای یک شبکه رو باید تا 50 بالا ببری و یک شبکه 10 هم کافیه.
احتمالا مشکل از طرف فرستنده های صدا و سیماس.
دوست عزیز
بله به فرمت ارسال سیکنال فرستند ه صدا و سیما مربوط است. و شما در منوی صدا آن را روی خودکار بگذارید.
با سلام مهندس من تلویزیون سامسونگ 3 بعدی از تایلند خریدم ua46f6400 ar و گزینه لوکال ست من در سرویس منو بسته شده و روی تایلنده کامنیکیتور و نرم افزار هم نتونست بازش کنه . هدف زیر نویس فارسی فیلم رو فلش رو خرچنگ و... مینویسه . چه راهکاری دارید؟؟؟ هاوسپیتال مد هم فعاله اما بی تاثیره و هاسپیتال مد رو باز نمیکنه . یک دنیا ممنون
دوست عزیز
اگر می خواهید دیجیتال و فارسی ساز را فعال کنید از این تایپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای زیر نویس از اینجا
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
من با UE50FH6400 دو تا مشکل دارم:
1. وقتی تلویزیون رو به اینترنت وصل می کنم خودبه خود یه سری برنامه فارسی رو دانلود می کنه. چطور جلوی این کار رو بگیرم؟ (چند بار تو منو سرویس رفتم باعث شد برنامه ها پاک بشن حالا دوباره می خواد نصب کنه.)
2. برای این که تلتکست فارسی رو درست نشون بده باید زبان منو رو فارسی کنم چطور می شه با منوی انگلیسی تلتکست رو درست نشون بده؟ (از داخل منو زبان تلتکست عربی رو داشت انتخاب کردم فرقی نکرد.)
دوست عزیز
اگر شما اسمارت هاب تان روی ایران است اسمارت هاب در موقع بروز رسانی برنامه های فارسی را دانلود می کند و در رابطه با تلتکست از دستورالعمل پست بالا در رابطه با فارسی ساز استفاده کنید.
من هم مشکل شما را داشتم و تصویر وارونه شد .با تغییر مدل در منو option درست شد.نیاز به تغییر برد و آبدیت نیست
سلام
من مشکل زیرنویس فارسی دارم همه ی مواردی که گفته شده رو انجام دادم ولی هنوز مشکل هست .در تنظیمات زیرنویس رو روی عربی تنظیم کردم ولی در tools گزینه عربی وجود نداره .مدل f4650 سری 6 هست
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)