حذف شود...........
حذف شود...........
Last edited by ODADO; 12-06-2016 at 13:29.
سلام دوستان
من برای خرید ریش تراش به مشکل برخوردم
اصلی ترین مشکل من با ریش ترایشها اینه که
اولا صورتم زیاد عرق میکنه و تقریبا همیشه یه کم چربه، این باعث میشه ریش تراش فعلیم(فلیپس هست) نتونه اونطوری که باید تر و تمیز بزنه
و یکی هم اینکه صورتم یه مقدار لاغر هست که اینم باعث میشه ریش تراش نتونه اونطور بزنه
به نظرتون چی بگیرم که این دو مشکل رو بهبود بده؟
ممنون
به نظر من ژيلت فيوژن پاور براي شما بهتر از هر نوع ماشيني كارايي داره
با سپاس
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
در مورد لاغر بودن صورت، به پیشنهاد دوستمون، کارایی تیغ بالاتر از ماشین است. اما اگر اصرار به خرید ماشین دارید، پیشنهاد میکنم ماشینی انتخاب نمایید که تیغ تیزتر و عمق اصلاح بیشتری داشته باشد. از عملکرد ماشینهای براون آگاهی دقیقی ندارم، اما سری لمدش پاناسونیک نسبت به سایر برند ها در این زمینه ها قدری بهتر است.
واسه مشکل چرب بودن صورتم چی رو پیشنهاد میکنید؟
همین سری لمدش جواب گو هست؟
همین سری لمدش جواب گو هست؟[/QUOTE]
تجربه خودم، برخلاف استفاده روزانه لمدش،حتی این سری هم کیفیتی برابر با تیغ را برای صورتهای لاغر و استخوانی ارایه نمی دهند. مشکل اصلاح زیر گردن دغدغه این دسته از افراد است.
از آن جهت گفتم تا سطح انتظارت بی دلیل بالا نرود. اما در ارتباط با چرب بودن، توصیه پزشک در اولویت است.
سلام خدمت دوستان
من بین دو مدل ریش تراش گیر کردم . اگر کسی به طور دقیق اطلاع داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم .
مدل AT890/20 و مدل PT870
اینو میدونم که AT890 ضد اب هست و PT870 نیست . این قابلیت برام مهم نیست . کدوم قویتر و بهتر هست ؟؟؟ اصلاح زیر گردن با کدوم بهتره ؟؟؟
سلام دوستان . یه ماشن اصلاح صورت ک قشنگ از ته بزنه وصورت روصاف که چی پینهاد میکنید بین برند های فیلیپس و براون و پاناسونیک ؟
در حدود قیمت 350 تومن
Last edited by Daniel-Fire; 22-06-2016 at 10:16.
از سری لمدش میتونی ga20 برداری یا st25
سلام خدمت دوستان
من بین دو مدل ریش تراش گیر کردم . اگر کسی به طور دقیق اطلاع داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم .
مدل AT890/20 و مدل PT870
اینو میدونم که AT890 ضد اب هست و PT870 نیست . این قابلیت برام مهم نیست . کدوم قویتر و بهتر هست ؟؟؟ اصلاح زیر گردن با کدوم بهتره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)