تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 416 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيستم و روش كار داورا و مديريت اونها بر بازي معمولا اينجوريه كه اگر يك پنالتي گرفتن پنالتي دوم بايد شديدتر باشه تا قانع بشن كه دوباره پنالتي بگيرن و پنالتي سوم واقعا بايد شديدتر و كاملا مشخص باشه كه راضي به گرفتنش بشن
    اون چنتا برخورد به نظر من براي فقط پنالتي اول توجيه ميشد
    مطمئن باشيد داورا هر برخوردي يا رك بگم هر خطايي رو در 18 قدم پنالتي نميگيرن
    اگه اينجوري بود كه تقريبا توي هر بازي يه شش هفت پنالتي بايد گرفته ميشد
    اينكه شما و خيلي از دوستاني كه سطحي به فوتبال نگاه ميكيند همينجور ميگين سه پنالتي يا 4 پنالتي گرفته نشد خيلي معقول نيست
    در جواب شما دوست عزیز
    هر چند قضیش مال خیلی وقت پیشه ولی بدنیست به جز حرفای خودتون به حرفای کسایی که واقعا اینکاره هستن گوش بدید
    اینا که دیگه جزو اعضای فروم پی سی ورلد و به قول خودتون آنتی بارساییا نیستن که همینجوری حرف بزنن.
    وقتی کسی علیه بارسا حرف میزنه بعضی از دوستان میرن مرجع میارن از ریوالدو و رونالدو که به نفع بارسا صحبت کردن و از بارسا تعریف کردن،یه بارم خودتون برید حرفای کسایی رو ببینید که مسلما با کسی دشمنی ندارن و شغلشون اینه.

در این ویدئو مجری شبکه ورزشی ؛ با کارشناسان داوری کانال های ZDF و BBC در مورد بازی چلسی و بارسلونا صحبت میکنند .

یکی از کارشناسان اعتقاد داره که 3 تا پنالتی برای چلسی گرفته نشده و دیگری که از کارشناسان رسمی یوفا هست گفت 4 تا پنالتی برای چلسی گرفته نشده .

صحنه ها رو تک تک بررسی میکنند و خودتون میتونین در موردشون قضاوت کنین .

این هم لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کد:
    این ویدئو هم جالبه....یادش بخیر...تعجب میکنم چه جوری بالاک داور رو نزد!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در جواب شما دوست عزیز
    هر چند قضیش مال خیلی وقت پیشه ولی بدنیست به جز حرفای خودتون به حرفای کسایی که واقعا اینکاره هستن گوش بدید
    اینا که دیگه جزو اعضای فروم پی سی ورلد و به قول خودتون آنتی بارساییا نیستن که همینجوری حرف بزنن.
    وقتی کسی علیه بارسا حرف میزنه بعضی از دوستان میرن مرجع میارن از ریوالدو و رونالدو که به نفع بارسا صحبت کردن و از بارسا تعریف کردن،یه بارم خودتون برید حرفای کسایی رو ببینید که مسلما با کسی دشمنی ندارن و شغلشون اینه.
    به نظرم کلی که مطرحه عمد یا غیرعمد بودن تصمیم های نادرست است وگرنه اشتباه کم نداریم. از این دید، حالا کی جواب شکست و حذف بارسا برابر اینتر رو باید بده؟ حدی بود که مورینیو که داوری به نفعش باشه میگه عالی و معمولا انکار میکنه در جواب به بازی فصل قبلش برابر چلسی اشاره کرد! و جوابش به حریف و کسانی که معترضن:

they should be champions when they lose
    People can say a lot of things, but these are just false emotions, and not real ones

حتما هم لازم نیست ناکام بشید تا معنی پیدا کنه. برابر همین آرسنال یا جام جهانی هلند فینال داوری افتضاج می تونست کار بزرگی دستمون بده.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

رائول در یک چهارم نهایی

دیگر پیشخوانها:

شواین اشتایگر ، ده روسی و فابرگاس گزینه های مادرید برای زوج ژاوی آلونسو

شالکه 3-1 والنسیا

دو گل از فارفان و یک از گاورانوویچ

رائول: "امیدوارم دیگر به هیچ تیم اسپانیایی نخوریم."

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

کارت قرمز فان پرسی ناعادلانه بود

دیگر پیشخوانها:

اوزیل از داوری در کمپ نیو انتقاد کرد

کاسیاس: "آن اخراج سخت گیرانه بود."

شالکه 3-1 والنسیا

رائول به یک چهارم نهایی رفت

// با تشکر از کیارش عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو به لیون میرسد...

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

رونالدو که در بازی مقابل مالاگا مصدوم شد میتواند در مقابل لیون به میدان برود...

کریستیانو رونالدو ، ستاره ی رئال مادرید که چند روزی هست از میادین دور است میتواند رئال مادرید را در مقابل لیون همراهی کند.

رونالدو که بعد از هت تریک خود در مقابل مالاگا از ناحیه ی زانو مصدوم شده بود ادعا میشد که حداقل دو هفته از میادین دور خواهد بود اما Marca نوشته است که رونالدو بهبود یافته و حتی در مقابل هرکولس هم میتواند به میدان برود.

خوزه موریینیو سرمربی تیم هم قصد ندارد که هرطور شده از رونالدو استفاده کند و به خوبی به او استراحت خواهد داد تا در مقابل لیون با امادگی کامل به میدان برود.
    بازی برگشت رئال مادرید و المپیک لیون در لیگ قهرمانان اروپا در روز چهاشنبه ی پیش رو برگزار خواهد شد.

کد:
    نگردو قصد برگشتن ندارد...

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

مهاجم گلزن باشگاه سویا ، آلوارو نگردو قصد برگشتن به تیم سابق خود یعنی رئال مادرید را ندارد.

در روز های اخیر خبرهایی مبنی بر برگشتن نگردو به رئال مادرید به گوش مرسید ولی این بازیکن اعلام کرد که قصد برگشتن به رئال مادرید را ندارد.

باشگاه سویا در تابستان 2009 آلوارو نگردو را از رئال مادرید به خدمت گرفت و در قرارداد این بازیکن بندی وجود دارد که طبق آن رئال مادرید با پرداخت 17 میلیون یورو میتواند این بازیکن را بازخرید کند.گفته میشد که رئال مادرید قصد دارد با استفاده از این بند این بازیکن را به تیم برگرداند و با دادن نگردو به عنوان بخشی از قرارداد به اتلتیکو مادرید ، سرخیو آگوئرو را به خدمت بگیرد.

آلوارو نگردو در مورد این موضوع به Marca گفت:

"الان فقط به سویا فکر میکنم ، یک قرارداد 5 ساله را با این باشگاه به امضا رساندم و قصد دارم تا پایان قراردادم در تیم بمانم.در این فصل حتی یک بار هم به این فکر نکردم که به مادرید برگردم زیرا اگر همچین فکری را در ذهن خود داشتم بدون شک یک بی احترامی به سویا بود.وقتی از رئال مادرید جدا شدم و به آلمریا رفتم به خودم گفتم که این آخر دنیا نیست و خوشحالم که آلمریا این فرصت را به من داد که خودم را اثبات کنم.اکنون لباس سویا بر تن میکنم و برای باشگاه هر چه از دستم بر بیاید انجام خواهم داد."

نگردو 25 ساله در سال 2009 با مبلغ 5 میلیون یورو از آلمریا به رئال مادرید برگشت و بدون انجام هیچگونه بازی ــه رسمی ای برای رئال مادرید در همان تابستان با مبلغ 15 میلیون یورو راهی سویا شد.

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گوریل گفتن بستگی به طرفدار بودن یا نبودن نداره
    ونپرسی یه بازکن و ابیدال هم یه بازیکن و این حرکت تنها از یه گوریل برمیاد
    در ضمن بازیکنها اونجا داشتن لفظی درگیر میشدن و چندتاشون هم سعی در جدا کردنشون بعد این ابیدال یهو می یاد اون حرکتو انجام میده و اگه بر مبنای داوری سختگیری که راحت به ون پرسی کارت دوم رو نشون میده حساب کنیم
    100 % اخراج داره چون خارج از جریان بازی این حرکتو کرد (در حالی که ون پرسی در حال گرفتن توپ دنی الوز رو زد )
    نکنه اگه خفش هم میکرد چون ضربه نزده پس هیچ جرمه ای نداره ؟
    در ضمن چرا اخراج ون پرسی تاثیر نداشت ؟
    فوقش ارسن ونگر یه مدافع میانی به جاش میفرستاد تا دفاعش قویتر بشه
    دوست عزيز
    قبل از اينكه اين پست رو بدين يه نگاه به پست 2704 از دوستمون جناب fr0st ميكردين به نظرم ديگه نيازي نيست من جواب بدم
    در كل بهتره به احترام اعتراض مهربانانه سروش عزيز در مورد بازي آرسنال و بارسا توي تاپيك خودش بحث بشه
    Last edited by گرافيكار; 11-03-2011 at 02:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیشخوانِ برجسته:

کارت قرمز فان پرسی ناعادلانه بود

دیگر پیشخوانها:

اوزیل از داوری در کمپ نیو انتقاد کرد

کاسیاس: "آن اخراج سخت گیرانه بود."
    سروش جان جواب من به اين پست بازم به احترام تو فراموش ميشه
    اما جان من به عنوان يه طرفدار رئال نظرت رو در مورد اين پست بگو
    Last edited by گرافيكار; 11-03-2011 at 01:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در جواب شما دوست عزیز
    به اين پست فقط به اين دليل اينجا جواب ميدم كه ربطي به آرسنال نداره

برديا جان من ميگم غير معقوله كه صرفا با ديدن صحنه ها بگيم چهار پنالتي گرفته نشد شما باز حرف كارشناسارو ميزارين كه ميگن 4 پنالتي گرفته نشد
    شما واقعا فكر ميكني داوري كه به اندازه قانون مديريت بازي هم براش مهمه در اون بازي چهار پنالتي بايد ميگرفت
    بابا تو اكثر بازيا كه داور يه بازيكن از اين تيم اخراج ميكنه براي اخراج يه بازيكن از تيم ديگه رسما كمين ميكنه
    اينو كه بارها ديديم ديگه
    گفتم كه اگر پنالتي اول رو بگيره پنالتي دوم بايد خيلي شديد تر باشه تا پنالت اعلام بشه
    توي اين شك داري؟
    معمولا از 10 تا 15 خطاي قانونيي كه در طول يك بازي توي 18 ميشه يك يا نهايتا دو تاش پنالتي گرفته ميشه
    البته بعضي اوقات هم اصلا پنالتي گرفته نميشه
    روي هر ضربه كرنر يكي دوتا خطاي كاملا قانوني و آشكار ميشه
    قبول داري يا نه؟
    پس خيلي خيلي يه جوريه گفتن اينكه داور چهار پنالتي نگرفت
    بازم ياد مربي ايرسوتر نوشهر ميفتم كه به فردوسي پور ميگفت داور شش پنالتي براي ما نگرفت

تازه به قول سينا سال بعد كه خيلي بودار تر بود گذاشتن داور پرتغالي براي بازي اينتر كه مربيش بزرگترين مربيه پرتغاله
    و اون پنالتي واضح كه از همه پنالتيهاي چلسي مشخص تر بود
    گفتم كه ما ادعاي چهارتا نداريم همون يكي رو ميگرفت كافي بود
    Last edited by گرافيكار; 11-03-2011 at 01:57.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سوبی سارتا: لوئیس انریکه می تواند گواردیولای «بی» باشد

مدیر فنی باشگاه بارسلونا به روزی که گواردیولا بارسا را ترک خواهد کرد فکر می کند

By Ghazal Ziari

2011/3/10

سایت گل- آندونی سوبی سارتا، مدیر فنی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که سران باشگاه کاتالان از هم اکنون به فکر روزی هستند که پپ گواردیولا نیمکت مربیگری این تیم را ترک می کند.سوبی سارتا در این رابطه گفت:« برنامه «بی» تیم موجود است و اشتباه اینجاست که بخواهیم روی آن اسم بگذاریم.»
    سوبی سارتا به این نکته اشاره کرد که لوئیس انریکه، مربی تیم پایه ای بارسلونا عملکرد بسیار خوبی دارد و می تواند جزو برنامه «بی» باشگاه کاتالان باشد.
    مدیر فنی باشگاه بارسلونا در یکی از برنامه های رادیو کاتالونیا این صحبتها را مطرح کرد و با اشاره به برنامه فشرده تمدید قراردادهای بازیکنان اعلام کرد که تمدید قرارداد یک ساله پینتو در آستانه نهایی شدن است و پس از آن هم نوبت به نولیتو، بازیکن تیم پایه ای بارسا که هنوزبه پیشنهاد تمدید پاسخ نداده اشاره کرد و اعلام کرد که در روند تمدید قرارداد آلوس پیشروی هایی صورت گرفته.
    سوبی سارتا ادامه داد:« روسل برای مذاکره با آلوس به پاریس رفت.مذاکرات برسر اعداد و ارقام است ولی ما به همان شیوه ای که او می خواهد پیش خواهیم رفت تا او در بارسا بماند.»
    مدیرفنی باشگاه بارسلونا درمورد صعود بارسا به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا گفت:« تاریخ به ما نشان داده که مرحله حذفی در دور یک هشتم پایانی سخت تریم مرحله است. پس از آن وقفه ای در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا ایجاد خواهد شد. الان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا ساده تر خواهد شد. مرحله یک هشتم پایانی پیچیده تر از مرحله یک چهارم پایانی و نیمه نهایی است.من بهانه گیری ها را متوجه نمی شوم. ما هم در بین دو نیمه دیدار با آرسنال می توانستیم بگوئیم که داور بازی را زیر سوال برده، چون پنالتی را به نفع مسی اعلام نکرد ولی ما این کار را نکردیم، چون نمی توانی به این صحبتها متکی شوی. اگر به 180 دقیقه بازی نگاه کنی، نتیجه دیگری خواهید دید.»

اگر یک روز پپ دوست داشتنی رفت امیدوارم لوئیس انریکه بیاد چون بنظرم بهترین فرد ممکن برای نیمکت بارساس

یاد بازیهای سابقش بخیر

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به اين پست فقط به اين دليل اينجا جواب ميدم كه ربطي به آرسنال نداره

برديا جان من ميگم غير معقوله كه صرفا با ديدن صحنه ها بگيم چهار پنالتي گرفته نشد شما باز حرف كارشناسارو ميزارين كه ميگن 4 پنالتي گرفته نشد
    شما واقعا فكر ميكني داوري كه به اندازه قانون مديريت بازي هم براش مهمه در اون بازي چهار پنالتي بايد ميگرفت
    بابا تو اكثر بازيا كه داور يه بازيكن از اين تيم اخراج ميكنه براي اخراج يه بازيكن از تيم ديگه رسما كمين ميكنه
    اينو كه بارها ديديم ديگه
    گفتم كه اگر پنالتي اول رو بگيره پنالتي دوم بايد خيلي شديد تر باشه تا پنالت اعلام بشه
    توي اين شك داري؟
    معمولا از 10 تا 15 خطاي قانونيي كه در طول يك بازي توي 18 ميشه يك يا نهايتا دو تاش پنالتي گرفته ميشه
    البته بعضي اوقات هم اصلا پنالتي گرفته نميشه
    روي هر ضربه كرنر يكي دوتا خطاي كاملا قانوني و آشكار ميشه
    قبول داري يا نه؟
    پس خيلي خيلي يه جوريه گفتن اينكه داور چهار پنالتي نگرفت
    بازم ياد مربي ايرسوتر نوشهر ميفتم كه به فردوسي پور ميگفت داور شش پنالتي براي ما نگرفت

تازه به قول سينا سال بعد كه خيلي بودار تر بود گذاشتن داور پرتغالي براي بازي اينتر كه مربيش بزرگترين مربيه پرتغاله
    و اون پنالتي واضح كه از همه پنالتيهاي چلسي مشخص تر بود
    گفتم كه ما ادعاي چهارتا نداريم همون يكي رو ميگرفت كافي بود
    من با نظر شما در باره اینکه داور پس از اخراج یک بازیکن، واسه اخراج بازیکن بعدی از تیم حریف کمین میکنه، یا اون مساله پنالتی دوم و سوم کاملا موافقم.

حتی به نظر من، تو بازی آرسنال - بارسا، داور متوجه شد که اون پنالتی کاملا مشخص تو محوطه جریمه روی مسی رو نگرفته، برای همین خیلی سخت گیرانه (اما قانونا صحیح) ون پرسی رو اخراج کرد.

هرچند، استثناهایی هم مثل کولینا پیدا میشه که با هیچ کس شوخی نداره و به قول بکام: تنها داوری که همه ی ما ازش واقعا میترسیدیم کولینا بود.

عامل دیگه ای که باعث میشه اون اخراج به مذاق بعضی ها خوش نیاد تناقض تو کار داور بود. اینکه داور ( مخصوصا تو نیمه ی اول ) نتونست بازی رو کنترل کنه. بعد ناگهان میبینیم که به سبک کولینا ون پرسی رو اخراج میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •