تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 646 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

حرف شما هم درسته ولی من خودم کللن از LG خوشم نمی یاد ....

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من T از TX بهتره و SP از SL!
    بین T و SP، SP بهتره.
    اندروید 4.3 برای sp هم میاد

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ببخشید دوستان میشه نقاط ضعف xperia p رو بهم بگید تا بتونم خوب تصمیم بگیرم!!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم نقطه ضعف p فقط رم نخوردنش هست و باتریش که فکر کنم بیرون نمیاد
    در بقیه موارد در حد قیمتش کامل هست
    به نظرم L بهتر از P هست
    اگه شما P میخواین بگیرین به نظرم L بگیرین خیلی بهتره
    Last edited by Abdolreza2012; 28-07-2013 at 03:20.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

حدود یه ساله Xperia P دارم. گوشی واقعاً خوبی هست. سایزش جمع و جوره و بدنه فلزیش فوق العاده است. با اینکه اصلاً کاور و گارد براش نزاشتم، هیچ خشی بهش نیفتاده.
    با آپدیتهایی که شده باطریش خیلی بهتر شده.

عیبش به نظر من
    1. سایز و وضوح صفحه برای وبگردی هست . خوندن نوشته های صفحات یه مقدار باهاش سخته. یه مدت روی S 3 وبگردی کردم Xperia P بدجور دلمو زد.
    2. ضخامت گوشی یه خرده زیاده و گوشیها الآن نازک تر شده اند.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

xperia u یا p چینی هم که باشه ناظر های سونی روش به شدت نظارت دارن ولی هاووی چند ملیتی و اصلیش چینیه خوب نظارت جای خاصی جزء چین روش نیست من خودم معتقدم گوشی چینی خوب هم هست ولی هاووی با این امکانات و این قیمت؟؟؟آدم شک میکنه شما دلیل قانع کننده بیارید من اگه قبول نکردم!!!!
    دوست عزيز شما چرا هر چي كه ارزون هست رو خرابش ميكنيد 100 تا علت وجود داره. الان ماشين پاجيرو هم تو ايران نسبت به دودفرانسيل و suv‌بودنش از بقيه برندها ارزان تر بود دليل بر آشغال بودنش هست؟؟؟ شما برو تحقيق كن در مورد هر چيزي. هواوي الان رتبه سوم دنيا هستش تمام تجهيزات مخابراتي و شبكه انگليس و بخشي از اروپا و ايران رو هواوي تامين ميكنه تمام مودم هاي وايمكس توليد شركت هواوي هستش. اگر ارزان هست به خاطر اين هست تو ايران تازه وارد شده و شناخته شده نيست. ضمن اينكه مردم ايران 90 درصدشون فوق العاده متعصب هستن در هر زمينه اي در گوشي هم همينطور. در تمام انجمن ها ميشه اين موضوع رو فهميد. من تبلت هواوي دارم حرف نداره صفحه نمايش از تبلت سامسونگي كه دارم خيلي واضح تر و شفاف تر هست. هواوي با برندهاي معتب رو قديمي داره رفابت ميكنه و در اروپا فروش بالايي داره. چون مثل ما متعصب نيستن و به كيفيت و كاربردش نگاه ميكنن و خيلي هم اقتصادي هستن.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم نقطه ضعف p فقط رم نخوردنش هست و باتریش که فکر کنم بیرون نمیاد
    در بقیه موارد در حد قیمتش کامل هست
    به نظرم L بهتر از P هست
    اگه شما P میخواین بگیرین به نظرم L بگیرین خیلی بهتره
    اون xperia u هستش!!

دوست عزيز شما چرا هر چي كه ارزون هست رو خرابش ميكنيد 100 تا علت وجود داره. الان ماشين پاجيرو هم تو ايران نسبت به دودفرانسيل و suv‌بودنش از بقيه برندها ارزان تر بود دليل بر آشغال بودنش هست؟؟؟ شما برو تحقيق كن در مورد هر چيزي. هواوي الان رتبه سوم دنيا هستش تمام تجهيزات مخابراتي و شبكه انگليس و بخشي از اروپا و ايران رو هواوي تامين ميكنه تمام مودم هاي وايمكس توليد شركت هواوي هستش. اگر ارزان هست به خاطر اين هست تو ايران تازه وارد شده و شناخته شده نيست. ضمن اينكه مردم ايران 90 درصدشون فوق العاده متعصب هستن در هر زمينه اي در گوشي هم همينطور. در تمام انجمن ها ميشه اين موضوع رو فهميد. من تبلت هواوي دارم حرف نداره صفحه نمايش از تبلت سامسونگي كه دارم خيلي واضح تر و شفاف تر هست. هواوي با برندهاي معتب رو قديمي داره رفابت ميكنه و در اروپا فروش بالايي داره. چون مثل ما متعصب نيستن و به كيفيت و كاربردش نگاه ميكنن و خيلي هم اقتصادي هستن.
    یه سوال آبدیت هاش توی ایران گیر میاد قطعاتش چی؟؟؟؟؟؟در ضمن بدنه ی آلمینیومی داره و صفحه ی نمایش گرش خیلی باکیفیت تره و جون من بچه ی کویرم از نظر باز تاب نور خیلی برام مناسبه!!!!
    Last edited by salar79; 28-07-2013 at 13:30.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عیبش بزرگش عملکرد ضعیفه باتریشه!
    بقیه عیب هایی رو که دوستان گفتن (مثله رم نخوردن یا باتری غیر قابل تعویض) میشه باهاشون کنار اومد ولی با ضعیف بودن باتریش زیاد نمیشه کنار اومد!
    Last edited by Iloveu-ALL; 28-07-2013 at 13:40.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چی برای U هست؟
    باتری P در نمیاد
    U داداشم داره باتریش در میاد

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ببخشید دوستان پس با این اوضاع نمیتونم از xperia p استفاده کنم دوستان پیشنهاد بهتری نداری!!برای نمایشگر و کیفیت ساخت خیلی مهمه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •