حرف شما هم درسته ولی من خودم کللن از LG خوشم نمی یاد ....
حرف شما هم درسته ولی من خودم کللن از LG خوشم نمی یاد ....
اندروید 4.3 برای sp هم میاد
ببخشید دوستان میشه نقاط ضعف xperia p رو بهم بگید تا بتونم خوب تصمیم بگیرم!!!![]()
به نظرم نقطه ضعف p فقط رم نخوردنش هست و باتریش که فکر کنم بیرون نمیاد
در بقیه موارد در حد قیمتش کامل هست
به نظرم L بهتر از P هست
اگه شما P میخواین بگیرین به نظرم L بگیرین خیلی بهتره
Last edited by Abdolreza2012; 28-07-2013 at 03:20.
حدود یه ساله Xperia P دارم. گوشی واقعاً خوبی هست. سایزش جمع و جوره و بدنه فلزیش فوق العاده است. با اینکه اصلاً کاور و گارد براش نزاشتم، هیچ خشی بهش نیفتاده.
با آپدیتهایی که شده باطریش خیلی بهتر شده.
عیبش به نظر من
1. سایز و وضوح صفحه برای وبگردی هست . خوندن نوشته های صفحات یه مقدار باهاش سخته. یه مدت روی S 3 وبگردی کردم Xperia P بدجور دلمو زد.
2. ضخامت گوشی یه خرده زیاده و گوشیها الآن نازک تر شده اند.
دوست عزيز شما چرا هر چي كه ارزون هست رو خرابش ميكنيد 100 تا علت وجود داره. الان ماشين پاجيرو هم تو ايران نسبت به دودفرانسيل و suvبودنش از بقيه برندها ارزان تر بود دليل بر آشغال بودنش هست؟؟؟ شما برو تحقيق كن در مورد هر چيزي. هواوي الان رتبه سوم دنيا هستش تمام تجهيزات مخابراتي و شبكه انگليس و بخشي از اروپا و ايران رو هواوي تامين ميكنه تمام مودم هاي وايمكس توليد شركت هواوي هستش. اگر ارزان هست به خاطر اين هست تو ايران تازه وارد شده و شناخته شده نيست. ضمن اينكه مردم ايران 90 درصدشون فوق العاده متعصب هستن در هر زمينه اي در گوشي هم همينطور. در تمام انجمن ها ميشه اين موضوع رو فهميد. من تبلت هواوي دارم حرف نداره صفحه نمايش از تبلت سامسونگي كه دارم خيلي واضح تر و شفاف تر هست. هواوي با برندهاي معتب رو قديمي داره رفابت ميكنه و در اروپا فروش بالايي داره. چون مثل ما متعصب نيستن و به كيفيت و كاربردش نگاه ميكنن و خيلي هم اقتصادي هستن.
اون xperia u هستش!!به نظرم نقطه ضعف p فقط رم نخوردنش هست و باتریش که فکر کنم بیرون نمیاد
در بقیه موارد در حد قیمتش کامل هست
به نظرم L بهتر از P هست
اگه شما P میخواین بگیرین به نظرم L بگیرین خیلی بهتره
یه سوال آبدیت هاش توی ایران گیر میاد قطعاتش چی؟؟؟؟؟؟در ضمن بدنه ی آلمینیومی داره و صفحه ی نمایش گرش خیلی باکیفیت تره و جون من بچه ی کویرم از نظر باز تاب نور خیلی برام مناسبه!!!!دوست عزيز شما چرا هر چي كه ارزون هست رو خرابش ميكنيد 100 تا علت وجود داره. الان ماشين پاجيرو هم تو ايران نسبت به دودفرانسيل و suvبودنش از بقيه برندها ارزان تر بود دليل بر آشغال بودنش هست؟؟؟ شما برو تحقيق كن در مورد هر چيزي. هواوي الان رتبه سوم دنيا هستش تمام تجهيزات مخابراتي و شبكه انگليس و بخشي از اروپا و ايران رو هواوي تامين ميكنه تمام مودم هاي وايمكس توليد شركت هواوي هستش. اگر ارزان هست به خاطر اين هست تو ايران تازه وارد شده و شناخته شده نيست. ضمن اينكه مردم ايران 90 درصدشون فوق العاده متعصب هستن در هر زمينه اي در گوشي هم همينطور. در تمام انجمن ها ميشه اين موضوع رو فهميد. من تبلت هواوي دارم حرف نداره صفحه نمايش از تبلت سامسونگي كه دارم خيلي واضح تر و شفاف تر هست. هواوي با برندهاي معتب رو قديمي داره رفابت ميكنه و در اروپا فروش بالايي داره. چون مثل ما متعصب نيستن و به كيفيت و كاربردش نگاه ميكنن و خيلي هم اقتصادي هستن.
Last edited by salar79; 28-07-2013 at 13:30.
عیبش بزرگش عملکرد ضعیفه باتریشه!
بقیه عیب هایی رو که دوستان گفتن (مثله رم نخوردن یا باتری غیر قابل تعویض) میشه باهاشون کنار اومد ولی با ضعیف بودن باتریش زیاد نمیشه کنار اومد!![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 28-07-2013 at 13:40.
چی برای U هست؟
باتری P در نمیاد
U داداشم داره باتریش در میاد
ببخشید دوستان پس با این اوضاع نمیتونم از xperia p استفاده کنم دوستان پیشنهاد بهتری نداری!!برای نمایشگر و کیفیت ساخت خیلی مهمه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)