هر کی گفته تاچش خوب نیست بدون تا حالا گوشی لمسی ندیده گوشی خوبیه ولی بهترین نیست از 5800 خیلی سر تره قدرت خوبیم داره اگه قیمتش مناسب بود بخر حدود370 تا 380 اگر ن وقیمت واست مهم نیست گزینه های بهتریم هست
هر کی گفته تاچش خوب نیست بدون تا حالا گوشی لمسی ندیده گوشی خوبیه ولی بهترین نیست از 5800 خیلی سر تره قدرت خوبیم داره اگه قیمتش مناسب بود بخر حدود370 تا 380 اگر ن وقیمت واست مهم نیست گزینه های بهتریم هست
من این گوشیو نزدیک 10 روز خریداری کردم
تاچش خیلی خوب بوده تا حالا حتی امروز زیر سیل بارون تاچش به خوبی کار میکرد![]()
سلام به همگی....
اقا طبق تحقیقات بنده ... به این نتیجه رسیدم که سامسونگ گلکسی 2 از باقی گوشی های تو باز بهتره .. (لااقل اکثرا که اینطور میگن)
اما قیمتش خیلی بالاست .. گزینه ی دومم همین موترولا دیفای هستش ... که فکر میکنم تمام نیازهام رو براورده میکنه .
فقط انرویدش 2.2 هستش که نمی دونم با 2.3 چقدر تفاوت میتونه داشته باشه !؟!؟ اصلا مهمه ؟
یکی هم بحث نوع صفحه نمایشه !! tft بودنش چقدر مهمه بنظر شما ؟
ممنون از نظراتتون. فقط دوتا سوال ديگه تو خريد اين گوشي بايد به چه چيزي توجه كنم؟
اين گوشي محصول كدوم كشوره؟
بهترین گوشی بازار الان آیفون4 اس هست . البته تا وقتی که دروید ریزر و آتریکس 2 وارد نشدن .
در مورد آندروید 2.3 نگران نباش چون چنید رام 2.3 مختلف خییلی خوب براش هست که میتونی استفاده کنی .
در مورد ال سی دی هم من که باهاش حال میکردم و به نظرم فقط تو نور مسقیم خورشید کمی ناخوانا میشد.
با توجه به قیمتش دیفای بهترین گوشی هست که میتونید بخرید .
خیلی هم گوشی محکم و کاری هست و از افتادنش آدم نمیترسه. جواب خودشو پس داده . ساپورت خیلی خوبی میشه . آموزشهاش همه جا هست . باطریش عالیه تو آندرویدی ها . و ...
دوست عزیز تمام گوشیهای جدید ساخت چین هستن . نه که چینی باشن اینجا مونتاژ میشن تحت لیسانس کمپانی اصلی . اینطوری بهت بگم خیالت راحت بشه آیفون 1ونیم میلیونی یا دروید ریزر که برترین آندروید جهان هست هم تو چین مونتاژ و آماده میشن.
در مورد خرید هم اول گوشی رو خوب چک کن . چند بار قفل صفحه رو باز و بسته کن که مشکلی نداشته باشه . دوربین رو کنترل کن . اگر خریدت قطعی بود یک تماس باش بگیر که امتحان کنی .
و یکبار هم خاموش روشن کن که خیالت راحت شه .
مرسی بابت جواب. .. حالا با اطمینان بهتری می خرم ش...!
در مورد بهترین گوشی هم ..!! اپل 4 اس که انرویدی نیست ..!! اون 2 تا هم که نیومده ..!
Last edited by MovieCT; 30-10-2011 at 19:51.
سلام
آقا یه پست میخوام بزنم کاملا بی ربطه (خودم میدونم ولی دعوام نکنین) ولی هیچ جا ندیدم بحث ها تخصصی باشه مثل اینجا و کاربرهاش اینکاره باشن و سر در بیارن...
حالا دوتا مشکل گنده:
یه دونه htc chacha داریم (مال دوستمه، اگه مال من بود تا به حال 100 دفعه زده بودمش به دیوار) که s-on هست و برای s-off کردنش نیاز به دم و دستگاه داره و گیر هم نیومده تا الان (حداقل توی شیراز که من ندیدم) پس نمیتونیم روتش کنیم و برنامه بزنیم و حتی وای فای رو هم روش استیبل کینم (وقتی سرچ میکنه همینطوری خاموش روشن میشه وای فای و چیزی پیدا نمیکنه) و از همه مهمتر فایل منیجر نداره این بی صاحب. یعنی کلا چیزی به نام فایل منیجر نیست توی زندگی این بشراندرویدش هم 2.3.3 هست. توی xda هم مطرح کردم ولی به جوابی نرسیدم مگر اینکه xtc باشه و s-off بشه با اون دستگاه
حالا شما اگر چیزی جایی یه وقتی دیدین ما رو بی نصیب نذارین (از غصه گوشی خودش و حسادت دیفای عزیز من داره میترکه دوستم)
یه دونه sonyericsson arc داریم که اون هم اندروید 2.3.3 هست و اون هم روت نمیشه و باز هم فایل منیجر نداره و همون مشکل وای فای و نمیتونیم آپدیتش کنیم با اینکه آپدیت 2.3.4 براش اومده با چیز پی ان هم نتونستیم کانکت بشیم و براش آپدیت بگیریم (متاسفانه دوست دختر نفهم و حرف گوش نکن هم داشته باشه آدم مصیبتی هست که پناه بر خدا. میگم خودت خریدی برو خودت درستش کن میگه پس تو واسه چی خوبیبا اون گوشیت) اینم اگه چیزی دیدین به ما بگین که جونم در خطره. از اینجا هم نتونستم کاری از پیش ببرم
بچه های فرومشون هم که دمشون گرم یا راجع به ترک خوردن قاب گوشی میگن یا قیمتش و رنگش و ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه ببخشید که حرفهای بی ربط زدم. مدیران فروم لطفا این پست رو پاک نکنین بخودا میدونم ربطی به اینجا نداره. قربون این دیفای برم که سر یک هفته تمام خم و چمش اومد تو دستم با کمک همین فروم و بچه هاش![]()
کسایی که میخوان خرید کنن توجه داشته باشن . قیمت دیفای در گوشی شاپ شده 380
مطمئنن تو بازار تهران کمتر گیر میاد به راحتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فدات شم توی این سایت نوشته که این گوشی فرمت های Divx و Xvid رو پیخش نمیکنه ! درسته ؟
نمیشه کاریش کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)