تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 309 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه red-bull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.
    من گوشي نوكيا 5800 دارم . الان اين گوشي Motorola Defy رو ديدم خوشم اومد. ولي از خريدش مطما نيستم.
    ميگن تاچ خوبي نداره و .....
    بنظره شما من اين گوشي رو بخرم؟
    ممنون.
    هر کی گفته تاچش خوب نیست بدون تا حالا گوشی لمسی ندیده گوشی خوبیه ولی بهترین نیست از 5800 خیلی سر تره قدرت خوبیم داره اگه قیمتش مناسب بود بخر حدود370 تا 380 اگر ن وقیمت واست مهم نیست گزینه های بهتریم هست

2. این کاربر از red-bull بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.
    من گوشي نوكيا 5800 دارم . الان اين گوشي Motorola Defy رو ديدم خوشم اومد. ولي از خريدش مطما نيستم.
    ميگن تاچ خوبي نداره و .....
    بنظره شما من اين گوشي رو بخرم؟
    ممنون.
    من این گوشیو نزدیک 10 روز خریداری کردم
    تاچش خیلی خوب بوده تا حالا حتی امروز زیر سیل بارون تاچش به خوبی کار میکرد

4. 2 کاربر از choobak33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همگی....
    اقا طبق تحقیقات بنده ... به این نتیجه رسیدم که سامسونگ گلکسی 2 از باقی گوشی های تو باز بهتره .. (لااقل اکثرا که اینطور میگن)

اما قیمتش خیلی بالاست .. گزینه ی دومم همین موترولا دیفای هستش ... که فکر میکنم تمام نیازهام رو براورده میکنه .

فقط انرویدش 2.2 هستش که نمی دونم با 2.3 چقدر تفاوت میتونه داشته باشه !؟!؟ اصلا مهمه ؟
    یکی هم بحث نوع صفحه نمایشه !! tft بودنش چقدر مهمه بنظر شما ؟

6. این کاربر از MovieCT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jamshidi20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از نظراتتون. فقط دوتا سوال ديگه تو خريد اين گوشي بايد به چه چيزي توجه كنم؟
    اين گوشي محصول كدوم كشوره؟

8. این کاربر از jamshidi20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام به همگی....
    اقا طبق تحقیقات بنده ... به این نتیجه رسیدم که سامسونگ گلکسی 2 از باقی گوشی های تو باز بهتره .. (لااقل اکثرا که اینطور میگن)

اما قیمتش خیلی بالاست .. گزینه ی دومم همین موترولا دیفای هستش ... که فکر میکنم تمام نیازهام رو براورده میکنه .

فقط انرویدش 2.2 هستش که نمی دونم با 2.3 چقدر تفاوت میتونه داشته باشه !؟!؟ اصلا مهمه ؟
    یکی هم بحث نوع صفحه نمایشه !! tft بودنش چقدر مهمه بنظر شما ؟
    بهترین گوشی بازار الان آیفون4 اس هست . البته تا وقتی که دروید ریزر و آتریکس 2 وارد نشدن .

در مورد آندروید 2.3 نگران نباش چون چنید رام 2.3 مختلف خییلی خوب براش هست که میتونی استفاده کنی .
    در مورد ال سی دی هم من که باهاش حال میکردم و به نظرم فقط تو نور مسقیم خورشید کمی ناخوانا میشد.
    با توجه به قیمتش دیفای بهترین گوشی هست که میتونید بخرید .
    خیلی هم گوشی محکم و کاری هست و از افتادنش آدم نمیترسه. جواب خودشو پس داده . ساپورت خیلی خوبی میشه . آموزشهاش همه جا هست . باطریش عالیه تو آندرویدی ها . و ...

10. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ممنون از نظراتتون. فقط دوتا سوال ديگه تو خريد اين گوشي بايد به چه چيزي توجه كنم؟
    اين گوشي محصول كدوم كشوره؟
    دوست عزیز تمام گوشیهای جدید ساخت چین هستن . نه که چینی باشن اینجا مونتاژ میشن تحت لیسانس کمپانی اصلی . اینطوری بهت بگم خیالت راحت بشه آیفون 1ونیم میلیونی یا دروید ریزر که برترین آندروید جهان هست هم تو چین مونتاژ و آماده میشن.
    در مورد خرید هم اول گوشی رو خوب چک کن . چند بار قفل صفحه رو باز و بسته کن که مشکلی نداشته باشه . دوربین رو کنترل کن . اگر خریدت قطعی بود یک تماس باش بگیر که امتحان کنی .
    و یکبار هم خاموش روشن کن که خیالت راحت شه .

12. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بهترین گوشی بازار الان آیفون4 اس هست . البته تا وقتی که دروید ریزر و آتریکس 2 وارد نشدن .

در مورد آندروید 2.3 نگران نباش چون چنید رام 2.3 مختلف خییلی خوب براش هست که میتونی استفاده کنی .
    در مورد ال سی دی هم من که باهاش حال میکردم و به نظرم فقط تو نور مسقیم خورشید کمی ناخوانا میشد.
    با توجه به قیمتش دیفای بهترین گوشی هست که میتونید بخرید .
    خیلی هم گوشی محکم و کاری هست و از افتادنش آدم نمیترسه. جواب خودشو پس داده . ساپورت خیلی خوبی میشه . آموزشهاش همه جا هست . باطریش عالیه تو آندرویدی ها . و ...
    مرسی بابت جواب. .. حالا با اطمینان بهتری می خرم ش...!

در مورد بهترین گوشی هم ..!! اپل 4 اس که انرویدی نیست ..!! اون 2 تا هم که نیومده ..!
    Last edited by MovieCT; 30-10-2011 at 19:51.

14. این کاربر از MovieCT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام
    آقا یه پست میخوام بزنم کاملا بی ربطه (خودم میدونم ولی دعوام نکنین) ولی هیچ جا ندیدم بحث ها تخصصی باشه مثل اینجا و کاربرهاش اینکاره باشن و سر در بیارن...

حالا دوتا مشکل گنده:

یه دونه htc chacha داریم (مال دوستمه، اگه مال من بود تا به حال 100 دفعه زده بودمش به دیوار) که s-on هست و برای s-off کردنش نیاز به دم و دستگاه داره و گیر هم نیومده تا الان (حداقل توی شیراز که من ندیدم) پس نمیتونیم روتش کنیم و برنامه بزنیم و حتی وای فای رو هم روش استیبل کینم (وقتی سرچ میکنه همینطوری خاموش روشن میشه وای فای و چیزی پیدا نمیکنه) و از همه مهمتر فایل منیجر نداره این بی صاحب. یعنی کلا چیزی به نام فایل منیجر نیست توی زندگی این بشر اندرویدش هم 2.3.3 هست. توی xda هم مطرح کردم ولی به جوابی نرسیدم مگر اینکه xtc باشه و s-off بشه با اون دستگاه
    حالا شما اگر چیزی جایی یه وقتی دیدین ما رو بی نصیب نذارین (از غصه گوشی خودش و حسادت دیفای عزیز من داره میترکه دوستم )

یه دونه sonyericsson arc داریم که اون هم اندروید 2.3.3 هست و اون هم روت نمیشه و باز هم فایل منیجر نداره و همون مشکل وای فای و نمیتونیم آپدیتش کنیم با اینکه آپدیت 2.3.4 براش اومده با چیز پی ان هم نتونستیم کانکت بشیم و براش آپدیت بگیریم (متاسفانه دوست دختر نفهم و حرف گوش نکن هم داشته باشه آدم مصیبتی هست که پناه بر خدا. میگم خودت خریدی برو خودت درستش کن میگه پس تو واسه چی خوبی با اون گوشیت) اینم اگه چیزی دیدین به ما بگین که جونم در خطره. از اینجا هم نتونستم کاری از پیش ببرم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه های فرومشون هم که دمشون گرم یا راجع به ترک خوردن قاب گوشی میگن یا قیمتش و رنگش و ..

خلاصه ببخشید که حرفهای بی ربط زدم. مدیران فروم لطفا این پست رو پاک نکنین بخودا میدونم ربطی به اینجا نداره. قربون این دیفای برم که سر یک هفته تمام خم و چمش اومد تو دستم با کمک همین فروم و بچه هاش

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

کسایی که میخوان خرید کنن توجه داشته باشن . قیمت دیفای در گوشی شاپ شده 380
    مطمئنن تو بازار تهران کمتر گیر میاد به راحتی

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسایی که میخوان خرید کنن توجه داشته باشن . قیمت دیفای در گوشی شاپ شده 380
    مطمئنن تو بازار تهران کمتر گیر میاد به راحتی

کد:

فدات شم توی این سایت نوشته که این گوشی فرمت های Divx و Xvid رو پیخش نمیکنه ! درسته ؟
    نمیشه کاریش کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •