تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 376 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

این قرارداد درن را تا پایان فصل 2014/2015 در منچستریونایتد نگه میدارد .
    فرگوسن در این مورد میگوید: درن از 15 سالگی در این باشگاه است من بشدت به او افتخار میکنم که این چنین از تیم جوانان خودش را به این سطح رساند و واقعا" خوشحالم که قرارداد جدیدی رو به ثبت رساند . او خودش را به یک هافبکی با کلاس جهانی تبدیل کرده است
    فلچر نیز ضمن تشکر از همه افرادی که در باشگاه خدمت میکنند در این مورد میگوید: من افتخار میکنم که در چنین تیمی هستم ، من جامهای زیادی رو با تیم بدست آوردم و در سالهای پیش رو نیز بدنبال زیاد کردن آنها هستم .

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

لیورپول – یونایتد 1 شنبه 6 مارچ 2011 ساعت 13:30 به وقت گرینویچ

یونایتد به آنفیلد سفر می کند تا در جستجوی سومین پیروزی این فصل مقابل لیورپول باشد .

لیورپول در این فصل دچار طغیانی شد که با حضور ، سرمربی سابقشون ، کنی داگلیش اتفاق افتاد . وی بعد از ری هاجسون ، در ژانویه هدایت لیورپول را بر عهده گرفت . ستاره اسبق لیورپول موفق شد جایگاه این تیم را در جدول رده بندی لیگ برتر به ششم برساند ، و اختلاف امتیاز این تیم با مکان چهارم جدول ( برای حضور در لیگ قهرمانان ) فقط 9 امتیاز است . اگرچه که باخت هفته 3-1 هفته قبل مقابل وستهام ، نوار 8 بازی بدون شکست وی را پاره کرد .

یونایتد 1 شنبه به مرسی ساید سفر می کند ، این در حالی است که بازی قبلی را در استمفوردبریج به چلسی واگذار کرد ، و این بدین معنی میتونه باشه که آرسنال میتونه اختلاف امتیاز را با یونایتد در صدر جدول کاهش دهد . با این حال مردان فرگی ، هفته قبل از اون ، ویگان را با 4 گل در هم کوبیدند و این برترین پیروزی یونایتد در بازی های خارج از خانه این فصل بود .

حاضرین و غایبین :

اخبار حکایت از آن دارد که اندرو کارول ، رکورددار خرید باشگاه لیورپول می تواند اولین بازی خود را برابر یونایتد انجام دهد ، مهاجم سابق نیوکاسل ، از ژانویه که با مبلغ 35 میلیون پوند خریداری شد ، هنوز در پیراهن لیورپول به میدان نرفته است .

دانیل اگر و فابیو اورلیو ، بعد از دست دادن ، بازی قبلی مقابل وستهام ، می توانند در این بازی به میدان بروند ، اما مصدومیت زانو رائول مریلس ، حضور او را در پرده ای از ابهام قرار داده است . در حالی که مصدومیت همسترینگ مارتین کلی ، باعث شده ، او قطعا این بازی را از دست بدهد .

اما سرآلکس مسلما نگرانی هایی در خط دفاع خود حس خواهد کرد ، جایی که سه تن از نفرات اصلی تیم حضور ندارند ، و به گفته فرگی ، وز براون در کنار اسمالینگ در مرکز خط دفاعی به میدان خواهد رفت ، و جای ویدیچ محروم را خواهد گرفت . در حالی که هنوز حضور فردیناند و اوانز ، در هاله ای از ابهام قرار دارد . البته یونایتد نگران وضعیت اورا نیز است ، وی در بازی قبل در استمفوردبریج دچار مصدومیت شده بود . اندرسون و پارک جی سونگ نیز قطعا بازی را از دست می دهند .

مرد کلیدی :

استیون جرارد کاپیتان لیورپول با وجو مصدومیت در این فصل ، تاکنون در 20 دیدار ، موفق به زدن 4 گل شده است . هافبک کامل خط میانی لیورپول یک بازیکن در سطح کلاس جهانی است که قابلیت های بالایی برای بروز دارد . بعد از 13 سال و 555 بازی برای لیورپول ، وی 10 جام را با این تیم کسب کرده است . شامل جام یوفا و لیگ قهرمانان ، گرچه که یک جام هنوز از دستان او دورمانده است و آن . لیگ برتر است !

سرمربی :

کنی داگلیش ، سرمربی لیورپول ، در هشتم ژانویه جانشین ، ری هاجسون شد . حدود 20 سال بعد از پایان اولین دوره حضورش به عنوان سرمربی در لیورپول . حضور وی همراه با عوض شدن مالک باشگاه بود و هواداران امید زیادی به وی دارند و بی دلیل لقب پادشاه کنی را برای او برنگزیدند . وی در دوران حضورش در لیورپول به عنوان بازیکن در 355 بازی 118 گل زد .

داور :

فیل داد ، قضاوت بازی روز 1شنبه را بر عهده دارد ، داور اهل استافوردشایر ، در این فصل رتبه دوم در بین داوران از نظر بیشترین کارت زرد را دارد . وی در این فصل 102 بار از کارت زرد خود استفاده کرده است . که 6 تای آنها شامل 3 بازی از یونایتد در این فصل بوده است . هواداران او را از فصل قبل و بازی فینال اتحادیه به خاطر دارند .

نگاهی به رقیبان :

هم آرسنال و هم من سیتی ، این هفته در خانه بازی می کنند ، روز شنبه ، آرسنال به مصاف ساندرلند می رود و آبی ها به مصاف ویگان خواهند رفت . تاتنهام یکشنبه به مصاف وولوز می رود و چلسی دوشنبه شب در مقابل بلکپول قرار میگرد .
    منبع

کد:

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چلسي به دنبال وسلي اسنايدر

وسلی اسنایدر، ملی‌پوش هلندی شاید در راه خروج از اینتر باشد. چلسی به خرید او علاقه نشان داده است.

شمال لندنی‌ها به دنبال هافبک تهاجمی جدیدی هستند تا جانشین فرانک لمپارد کنند و این بازیکن 26ساله را جانشینی عالی برای او می‌دانند.

این هافبک بااستعداد نقشی کلیدی در قهرمانی سه‌گانه اینتر در سال گذشته داشت و در جام جهانی 2010 هم درخشید.

قرارداد فعلی اسنایدر تا تابستان 2013 اعتبار دارد و این بازیکن هلندی برای چلسی ارزان نخواهد بود.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بگیره خیلی خوبه
    بازیش به لمپارد خیلی شبیه و لمپارد هم حدودا توی همین سن و سال اون اوج بازیش بود

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هشدار دالگلیش به فرگوسن: بازی ذهنی کمکی به یونایتد نمی‌کند!

سایت گل – کنی دالگلیش، مربی لیورپول گفته بازی ذهنی سر الکس فرگوسن پیش از دیدار یکشنبه دو تیم تنها هدر دادن زمان است.

دو باشگاه در شرایطی به مصاف هم می‌روند که یونایتد به دنبال پیروزی است، چرا که در دیدار قبل به چلسی باخته است.

فرگوسن پس از بازی با چلسی به دلیل صحبت‌هایی که علیه مارتین اتکینسون مطرح کرد به رفتار ناشایست متهم شد و باید از خود دفاع کند.

دالگلیش 60 ساله می‌گوید: «او پیش از دیدارها از روانشناسی استفاده می‌کند. اما اگر او بخواهد علیه ما هم از این کار استفاده کند راه به جایی نخواهد برد.

خیلی وقت است سن ما از این کارها گذشته است.

او همیشه وقتی می‌برید نامه تبریک ارسال می‌کند. اما وقتی بلکبرن قهرمان شد، او در ادامه نامه نکاتی طعنه‌آمیز خطاب به ما نوشت.
    شاید او خوشحال است که ما رقابتمان را از نو آغاز کرده‌ایم، ما هر دو اهل گلاسگو هستیم.

نمی‌دانم او خوشحال است که من برگشته‌ام یا نه، اما من که خوشحالم! اگر او خوشحال نیست این مشکل من نیست.»

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کانتونا: منچستریونایتد قهرمان لیگ برتر می شود/

بهترین لحظه کارنامه ورزشی ام،لگد کونگ فویی ام بود

سایت گل- پس از شکست منچستریونایتد مقابل چلسی در دیدار سه شنبه هفته گذشته، اریک کانتونا، اسطوره فرانسوی باشگاه یونایتد معتقد است که یونایتد قهرمان این فصل رقابتهای لیگ برتر خواهد شد و این تیم شانس فراوانی برای فتح جام قهرمانی رقابتهای اروپایی دارد.

این اسطوره فرانسوی که اکنون یکی از مدیران تیم نیویورک کازمس است، معتقد است که یونایتد مربی فوق العاده بزرگی به نام فرگوسن دارد که بدون شک قهرمان رقابتهای این فصل لیگ برتر خواهد شد.

اریک کانتونا در این رابطه گفت:« فکر می کنم یونایتد قهرمان لیگ برتر خواهد شد. آنها تیم بزرگی هستند، مربی بزرگی دارند و باشگاه فوق العاده ای هستند.فکر می کنم یونایتد قهرمان لیگ برتر خواهد شد و شانس زیادی نیز برای فتح لیگ قهرمانان اروپا دارند.»

در آستانه دیدار حساس یکشنبه شب لیورپول ، کانتونا اعلام کرد که شاهد بازی ویژه ای خواهیم بود:« تمام بازیها مهم هستند ولی این بازی واقعا ویژه است؛ چون دو تیم بزرگ مقابل هم قرار می گیرند که در 20 سال اخیر موفق بوده اند.این دقیقا مثل یک داربی است .به نظر می رسد که کنی دالگلیش هم به خوبی کارش را انجام می دهد. بازی بزرگی خواهد بود.»

او در گفت و گویی با شبکه تلویزیونی بی بی سی اعلام کرد که بهترین لحظه کارنامه ورزشی اش ، 16 سال پیش و زمانی که با ضربه ای کونگ فویی به هوادار کریستال پالاس کوبید، بود:«بهترین لحظه من در زمین فوتبال، زمانی بود که با ضربه کونگ فویی به یک هوادار زدم، چون چنین سبک افرادی نباید در زمین فوتبال «گند بزنند.»»

البته کانتونا به همین بسنده نکرد و ادامه داد:«ضربه من مثل یک رویا برای تعدادی از هواداران بود.من این کار را برای آنها انجام دادم تا آنها را خوشبخت کنم.»

کد:
    کد:

گیگز: یونایتد-لیورپول بزرگ‌ترین رقابت در فوتبال انگلیس است

سایت گل – رایان گیگز، اسطوره منچستریونایتد گفته رقابت شیاطین سرخ با لیورپول بزرگ‌ترین رقابت در فوتبال انگلیس است.

دو باشگاه روز یکشنبه دربی شمال-غرب انگلیس را برگزار می‌کنند و گیگز اگر در این بازی به میدان برود رکورد حضور در لیگ سر بابی چارلتون را پشت سر خواهد گذاشت.

او می‌گوید: «رقابت ما با لیورپول بسیار بالاست و شاید بالاترین رقابت، در لیگ انگلیس باشد.

این دو تیم موفق‌ترین تیم‌ها هستند و شور و شوق فراوانی دارند و تاریخچه‌ای غنی دارند.

این بازی همیشه ویژه بوده. من همیشه گفته‌ام که آنفیلد جایی است که بیشترین رضایت را از نتیجه گرفتن در آن می‌برید چون باید مقابل تیم، تاریخ و هواداران بازی کنید.

گرفتن نتیجه در آنفیلد لحظه‌ای ویژه است.»

گیگز همچنین درباره حضور کنی دالگلیش در لیورپول گفت: «او اسطوره لیورپول است، هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی و حالا هم بازگشته. این به چاشنی دیدار می‌افزاید.»

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

لیورپول – یونایتد 1 شنبه 6 مارچ 2011 ساعت 13:30 به وقت گرینویچ

به وقت ایران کی میشه؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به وقت ایران کی میشه؟
    ساعت 4 میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پاستوره در آستانه پیوستن به منچستریونایتد
    به گزارش رسانه های محلی کوردوبا، مدیر برنامه های این بازیکن در حال نهایی کردن انتقال او به اولدترافورد است

سایت گل- به گزارش رسانه های آرژانتینی، خاویر پاستوره، ستاره پالرمو، در آستانه پیوستن به باشگاه منچستریونایتد قرار دارد.
    به گزارش رسانه های محلی کوردوبا، محل تولد پاستوره، مارسلو سیمونن، مدیر برنامه های این بازیکن در حال نهایی کردن انتقال او به اولدترافورد است.
    گفته می شود شیاطین سرخ حاضر شدند برای این ستاره 21 ساله 40 میلیون یورو پرداخت کنند. پیش از این اعلام شده بود که سرالکس فرگوسن برای خرید ستاره جوان پالرمو دست به کار شده است، در حالی که مدیران باشگاه سیسیلی به ویژه مائورو زامپارینی بارها اعلام کردند این بازیکن را به هیچ تیمی نخواهند فروخت.
    پیش از این باشگاه بارسلونا نیز برای خرید پاستوره دست به کار شده و حتی نماینده این باشگاه به ایتالیا سفر کرده بود اما عدم عقد قرارداد رسمی موجب شد تا یونایتدها به تلاش شان برای خرید این بازیکن ادامه بدهند.
    پاستوره در سال 2009 به پالرمو پیوست و بازیهای خوبش در ترکیب این تیم موجب شد تا در فهرست 23 نفره آرژانتین برای جام جهانی 2010 جای بگیرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

40میلیون یورو؟؟؟
    کدوم پست بازی میکنه؟؟!!!
    فکر نمیکنم انقدر بیرزه!
    خیلی زیاده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •