با تشکر از دوستان طرفدار N5010
این بخش یکی از بهترین های این انجمن هست.
تشکر از همه دوستانی که به هم کمک میکنن.
خود من خیلی استفاده می کنم از این مطالب.
با تشکر از آقایان sheytoon و HAMID MCI
با تشکر از دوستان طرفدار N5010
این بخش یکی از بهترین های این انجمن هست.
تشکر از همه دوستانی که به هم کمک میکنن.
خود من خیلی استفاده می کنم از این مطالب.
با تشکر از آقایان sheytoon و HAMID MCI
Fn در واقع دو کارایی به دکمه های F1-F12 میده
فرضا ترکیب Fn و F3 پنجره ی جستجو رو باز میکنه اما F3 تنها میزان شارژ باتری رو نشون میده![]()
ببینید دوستان ؛در واقع من دوتا ویندوز دارم.وقتی روشن میکنید میاد همون اول که ویندوزتون رو با کیبرد انتخاب کنید تا اون ویندو رو لود کنه.درست در همین اول کار که میخوام ویندوزمو انتخاب کنم،بعضی وقتها کیبرد کار نمیکنه نه بالا و پایینش که ویندوزمو انتخاب کنم نه کنترل +آلت+دیلیتش
موس هم که کلا این مرحله که توی هیچ ویندوزی کار نمیکنه.که بعدش هم مجبورم با دکمه پاور خاموش روشنش کنم.
حالا خواستم بدونم این مشکلی که گاهی رخ میده دلیلش چیه؟
با تشکر
سرعت انتقال داده ها تو هاردتون چقدره؟ واسه اندازه گیری و تست هارد از چه برنامه ای استفاده کنیم؟ فکر کنم بد نباشه با همدیگه مقایسه کنیم
ضمنن کسی در مورد هارد اکسترنال چیزی میدونه؟ پورت Esata تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ می خواستم در آخر بدونم فلش با حجم بالا(مثلن 16 گیگ) بگیرم یا برم یه هارد اکسترنال بگیرم؟سرعت کدوم بهتره؟ کدوم مارک رو می پسندین؟ حدود قیمت چقدره؟![]()
Last edited by aria.persia; 08-02-2011 at 19:30.
در کامپیوتر های نوت بوک به دلیل توجه به کاهش وزن که یکی از پارامتر هاش جمع و جور شدن دستگاه هم هست و به خاطر اینکه از تجمع چندین دکمه بر قسمت پایینی دستگاه اجتناب بشه اومدن کلید های F رو که کاربرد آنچنانی نسبت به بقیه کلید ها ندارن چند منظورشون کردن. برای اینکه این چند منظورگی بتونه کارایی داشته باشه اومدن یک کلید به نام FN گذاشتن که وظیفش سوئیچ کردن بین دو حالت دکمه های F هست. مثلا شما میتونی توی این مدل با زدن دکمه f2 وایرلس رو روشن کنی و با زدن دکمه FN+F2 از خود دکمه F2 به طور انحصاری استفاده کنی.![]()
سلام dوستان
يه دنى وقته با طرافيكم مشكل ىارم قبلا باؤي كا اف ىيوتي بلك اوبس رو با تنئيمات بالا مث اب خورىن اجرا ميكرىى البته بعضي جاها افت فريم ىاشتم البته خيلي كم 10 ثانيه شايىم كمتر ولي دنى وقته كه همون باؤي رو با هون تنؤيمات با افت فريم بسيار بالا اجرا ميكنه به نؤ ىوستان مشكل اؤ كارت طرافيكمه 550 v
اينجا كسي مدل آلومينيوم اين لپ تاپ رو داره!من واسه يكي از دوستام با گارانتي زيگورات خريدم باتري 6 سلوليش در كمتر از 45 دقيقه خالي ميشه.با اون كانفيگ اين طبيعيه يا نه؟!!
سلام دوست من،
در مورد ESATA چیزی نمیدونم ولی بهت مارک وسترن دیجیتال رو معرفی میکنم و بهت میگم در غیر اینصورت مضرور میشی( رو حساب تحقیقات فراوان) معمولا هم این هارد نصبت به هاردهای دیگه 5000 تومن گرونتره ولی کاملا ارزش داره، اگه یو اس بی 3 بتونی بگیری که بهتر چون در آینده نه چندان دور جای یو اس بی 2 رو میگیره.
قیمت حدود 900000 تومن هستش اگه تهران هستی که پاساژ ایران طبقه زیرزمین گارانتی سازگار ارقام مرکز پخشش هست. قیمت حدودش رو از سایت digikala میتونی بگیری، برا من 500گیگ هست و کاملا راضی هستم.
منتها این برند یه مدل داره که از لحاظ ظاهری فرقی نداره ولی ESATA رو ساپورت میکنه.
فراموش نکن که فقط وسترن بگیر.
اگه هم فلش مموری میخوای ترنسند خوبه منتها هارد بدرد پخش ماشین نمیخوره.
موفق باشی.
نه طبیعیه
سی پی یو بالا و بدنه ی تمام رسانا کاملا" دلایل قانع کننده ای هست که برق دزدی رو توی دستگاه زیاد کنه![]()
دل 5010 سیم کارت میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)