در مورد این تست حق با شماست . این تست یادم مونده چون توی پاسخنامه ی این تست یا تست قبلش توضیح داده بود که این تست تقریبا محاله تکرار بشه ولی روش حلش رو بدونین ضرر نکردین روش حلشم سخت نبود. یه سری از تستا بنظر شما خارج از کتابه ولی باید بگم میاد. من توی ذهنم هست که توی آزمایش یانگ از این دست تست که بنظر خارج از کتابه زیاده (نه فقط توی اندیشه سازان بلکه توی آزمونای آزمایشی) باید پاسخنامه رو بررسی کنین اگه توی تستای مشابهش یا همون تست توضیحی نداده باشه که خارج از کتابه حتما یاد بگیرین روشش رو
بازم تاکید میکنم پاسخنامه مهمتر از خود تسته پاسخنامه رو از دست ندین![]()

ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + پی ششم) و ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + 2پی سوم)

ولی بیاییم اولویت بندی کنیم به همون شکلی که چند ص قبل به بچه ها گفتم (البته این نحوه ی برنامه ریزی برای هر آزمونه ولی می شه به کنکور و کل مباحث هم تعمیمش داد) :

همین تیک ایت رو کار کن واژه های اصلی ملکه ی ذهنت می شن بقیه رم خودت بشین از روی کتاب داخل متون کتاب یاد بگیر مطمئن باش تو ذهنت می مونن ، کافیه هر ریدینگ رو 3 دور با دقت بخونی : هر لغتی که دیدی جمله ی مربوط بهش میاد یادت این طوری با یه تیر 3 نشون زدی هم واژگانو یاد گرفتی ، هم مهارتت تو ریدینگ رفته بالا هم یه سری گرامرا که زیاد تکرار می شن تو ریدینگای کتابا یه جایی تو گوشه ی ذهنت هست (من گرامر نمی خوندم ولی گاهی سوالای گرامر رو با همین روش جواب می دادم یعنی می دیدم جمله ی سوال از نظر شرایط قرارگیری کلمات عین فلان جمله ی کتابه و فقط واژگانش عوض شده که فوری جواب می دادم درستم از آب درمیومد