تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 272 از 515 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چندتا میخوای بزارم حالا اینو ببین:
    دو حرکت ارتعاشی به معادله ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + پی ششم) و ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + 2پی سوم) دریک نقطه باهم ترکیب میشوند فاز اولیه برایند انها برحسب رادیان کدام است ؟
    ازاد ریاضی 74
    در مورد این تست حق با شماست . این تست یادم مونده چون توی پاسخنامه ی این تست یا تست قبلش توضیح داده بود که این تست تقریبا محاله تکرار بشه ولی روش حلش رو بدونین ضرر نکردین روش حلشم سخت نبود. یه سری از تستا بنظر شما خارج از کتابه ولی باید بگم میاد. من توی ذهنم هست که توی آزمایش یانگ از این دست تست که بنظر خارج از کتابه زیاده (نه فقط توی اندیشه سازان بلکه توی آزمونای آزمایشی) باید پاسخنامه رو بررسی کنین اگه توی تستای مشابهش یا همون تست توضیحی نداده باشه که خارج از کتابه حتما یاد بگیرین روشش رو
    بازم تاکید میکنم پاسخنامه مهمتر از خود تسته پاسخنامه رو از دست ندین

2. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط meragj2
    شما نسبت به بنده لطف دارین.
    من واقعا با کنار گذاشتن بخشی از درس مخالفم، دلیلشم واضحه:
    ما نمی دونیم که از چه بحثی سوال سخت یا آسون میادمثلا :
    اگر مثلثات که سختترین بخش درسای کنکور تجربیه رو کامل کنار بذارین اشتباهه چون ممکنه یه سوالی ازش بیاد که از سوال آمار هم آسونتر باشه(فکر کنم ک. 82)، , و بخشی که زیاد روش سرمایه گذاشتین سخت بیاد...

من نمی دونم این روش ضربدر منفی چیه اگه میشه پستی که دربارش توضیح دادین رو آدرس بدین تا ببینیم چیه.مرسی.

.................................................. .................
    دوستان با توجه به در پیش بودن آزمون گزینه 2 هر نظری درباره حل تستای مثلثات( مخصوصا معادلات ) دارین بذارین.
    این پستم من در ادامه ی پست sadboy عزیز می ذارم برای مخالفان حذف قسمت هایی از درسا :

خب قبول، هیچ درسی رو به طور مطلق کنار نذاریم ولی بیاییم اولویت بندی کنیم به همون شکلی که چند ص قبل به بچه ها گفتم (البته این نحوه ی برنامه ریزی برای هر آزمونه ولی می شه به کنکور و کل مباحث هم تعمیمش داد) :

• جاهایی رو که کاملا مسلطیم با یه مرور مختصر از روش رد شیم و بعد آزمونم اشکالامونو رفع کنیم
    • بعدش بریم سراغ مطالبی که تا حالا جسته و گریخته یه چیزایی ازش یاد گرفتیم ولی تسلط کافی نداریم روشون ، اونا رو بخونیم تا به حد قابل قبول برسیم
    • اولویت بعدی با مباحثی هست که تا حالا هیچی ازش نخوندیم ولی به نظرمون آسون میان و می تونیم تو زمان کمی خوب یاد بگیریمش...یه سری از این مباحث رو من قبلا بهشون اشاره کردم
    • اگه کارای قبلی رو برای آزمون انجام دادیم و وقتی باقی موند برامون بریم سراغ مباحث سخت تری که تا حالا اصلا نخوندیم

خب حالا تو این روش ما برای درسایی که تا حالا خوندیم یا وقت میاریم یا نمیاریم ، اگه بیاریم که چه بهتر! اما اگه نیاریم؟!!! به نطرتون کار اشتباهی کردیم که قبلش درسایی رو که قبلا نصفه نیمه خونده بودیم کامل یاد گرفتیم؟؟! به نظر من که نه! چون تو این روش حداقل یه سری از مباحثی رو خوندیم که قبلا در موردشون یه چیزایی رو بلد بودیم یعنی نصف یا بیشتر کارشون قبلا انجام شده بوده و با این حال وقت برای کار دیگه ای پیدا نکردیم! پس اگه مطلبی رو که تا حالا اصلا نخوندیم رو هم شروع می کردیم نمی تونستیم تمومش کنیم پس تو این وضعیت همه ی درسا رو نصفه نیمه یاد می گرفتیم و هیچ کدومم تموم نمی کردیم !!! نتیجه می شد این که بعد آزمون به خودمون می گفتیم :

• مگه از کل این مباحث چند تا سوال خیلی آسون اومد که ما با این اطلاعات نصفه نیمه بتونیم جواب بدیم؟؟؟
    • مگه چند تا سوال خیلی سخت اومد از اونایی که اگه فقط رو اونا تمرکز می کردیم -و این نصفه نیمه ها رو نمی خوندیم- ضرر می کردیم سرجلسه؟!!
    • ولی کلیییییییی سوال متوسط (و جدیدا رو به بالا!) از همه ی این مباحث نصفه نیمه خونده اومد که :

1. چون همه رو بلد بودیم و هیچ کدومو خوب بلد نبودیم موندیم کدومو جواب بدیم (همینه که بعضیامون تو اجرای تکنیک ضربدرمنفی مشکل داریم چون همه ی سوالا رو هم بلدیم و هم بلد نیستیم!)
    2. تو هر کدومم یکی دو تا گزینه ی زهردار (به قول دکتر/مهندس بازرگانی!) انتظار کسایی رو می کشید که مثل ما مطالبو یاد گرفتن اما نه کامل و با همه ی ریزه کاریاش و ...

بقیه شم که دیگه شامل کوبیدن سر به دیوار و ... موقع رسیدن به تک تک سوالاییه که تو -به اصطلاح- دام آموزشی شون افتادیم و ... که اینا رو دیگه همه مون مسلطیم لازم نیست توضیح بدم

حالا یه آزمون شما با هر روش و اولویتی که خودتون بهتر می دونین بخونین و بعدش به جواب دو تا سوالی که گفتم فکر کنین و باقی سوالای آزمونم با مورد سوم تطبیق بدین اگه با من موافق بودین با همین روش اولویت بندی کنین ، اگه روش دیگه ای بهتر نتیجه داد بگین تو همین تاپیک تا بقیه دوستان هم ازش استفاده کنن

پ. ن : این قسمت پستم، کلی بود و روی حرفم با شما معراجی عزیز یا شخص خاص دیگه ای نبود!

در مورد تکنیک ضدربدر منفی هم که sadboy خیلی کاملتر از من توضیح دادن و دیگه فک نکنم نیازی به آدرس دادن باشه

در مورد مثلثات منظورتون توضیحات آموزشی هست یا نکته؟!
    Last edited by farzaneh*f; 02-02-2011 at 10:35.

4. 8 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اقا واقعا" تیک ایت خوب نیست اخه من واژه شو شمردم بیشتر از تکجلدی پیش مبتکران وسوم مبتکران بود هم لغات پایه هم پیش ؟ از چه نظر ناقصه ؟ کسی لغت خیلی سبز که سیدیم داره استفاده کرده؟
    من که گفتم به نظرم ناقصه لغاتش و بهتره با کتاب چک کنی، ولی این قدر حساس نباش در این مورد و هی این کتاب اون کتاب نکن! اونقدر کتاب خوب تو بازار هست که تا شب کنکور می تونی کتاب عوض کنی همین تیک ایت رو کار کن واژه های اصلی ملکه ی ذهنت می شن بقیه رم خودت بشین از روی کتاب داخل متون کتاب یاد بگیر مطمئن باش تو ذهنت می مونن ، کافیه هر ریدینگ رو 3 دور با دقت بخونی : هر لغتی که دیدی جمله ی مربوط بهش میاد یادت این طوری با یه تیر 3 نشون زدی هم واژگانو یاد گرفتی ، هم مهارتت تو ریدینگ رفته بالا هم یه سری گرامرا که زیاد تکرار می شن تو ریدینگای کتابا یه جایی تو گوشه ی ذهنت هست (من گرامر نمی خوندم ولی گاهی سوالای گرامر رو با همین روش جواب می دادم یعنی می دیدم جمله ی سوال از نظر شرایط قرارگیری کلمات عین فلان جمله ی کتابه و فقط واژگانش عوض شده که فوری جواب می دادم درستم از آب درمیومد)...اگه خیلی برات مهمه من تو سایت گاح دیدم یه دفترچه ی خالی تیک ایتم هست که خودمون لغتا رو توش بنویسیم می تونی از اونا بگیری و لغات دیگه رو خودت بنویسی توش این طوری تسلطت بیشترم می شه !

6. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

در مورد مثلثات منظورتون توضیحات آموزشی هست یا نکته؟!
    بیشتر روش:
    از کجا شروع کنیم؟
    از چه کتابی بخونیم؟
    کدوم تستا رو بزنیم؟

8. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

ببخشيد سوالي داشتم يه خورده عجيب غريبه .
    من رو برنامه گزينه دو مي رم ولي از طرف نمي دونم آموزش و پرورش يا بورسيه هر چي كه بوده كانون رو برام ثبت نام كردن و اين اولين آزمون كانونم بود كه البته خيلي از سر فصلاش رو نخونده بودم. اما مشكل اينجاست كه من نمي دونم برام كدوم منطقه رو زدن. خودم منطقه سه هستم ولي رو اينكه اين كارنامه برا منطقه سه باشه شك دارم. ميشه يه مقايسه كنيد ببينيد كدوم منطقست؟

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

راستي اگه مي شه در مورد وضعيت فعليم برا منطقه سه هم نظرتون رو بگين. ممنون

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

يه سوتي جالباز مهندس بازرگاني در كتاب شيمي سال دوم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوال 142 رو دقيت كنين تعداد گزينه هاش رو

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من رو برنامه گزينه دو مي رم ولي از طرف نمي دونم آموزش و پرورش يا بورسيه هر چي كه بوده كانون رو برام ثبت نام كردن و اين اولين آزمون كانونم بود كه البته خيلي از سر فصلاش رو نخونده بودم. اما مشكل اينجاست كه من نمي دونم برام كدوم منطقه رو زدن. خودم منطقه سه هستم ولي رو اينكه اين كارنامه برا منطقه سه باشه شك دارم. ميشه يه مقايسه كنيد ببينيد كدوم منطقست؟

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

راستي اگه مي شه در مورد وضعيت فعليم برا منطقه سه هم نظرتون رو بگين. ممنون
    منطقه 3 نیست مطمئنا

برای منطقه 3 زیر 1000 میشه رتبه آزمونت !!

12. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[/COLOR]راستي اگه مي شه در مورد وضعيت فعليم برا منطقه سه هم نظرتون رو بگين. ممنون
    به نظر من همون منطقه 3 هست البته یکم شک برانگیزه ولی مثلا اگه قرار باشه منطقه دو باشی اون وقت احتمالا در بین 7800 نفر اول حدود 6000 نفر از منطقه یک هستن که این حداقل با آزمونای کانون که توش مناطق 2و3 و مخصوصا دو قوی هستن تناقض داره

برای وضعیتتون هم تو منطقه 1300 هستین دیگه با توجه به کنکور و تعداد نفراتش برای تهران شانسی نداری ولی برای شهرای بزرگ دیگه چرا ( حالا بروبچ نگین با یه آزمون که نمیشه نظر دادو ... نظر خواستن منم گفتم دیگه)

14. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

بچه ها کسی از دبیرای فیزیک و دیف کسی به اسم مهدی جعفری ( فیزیک ) و کتابچی ( دیف ) رو شنیده ... میخوان کلاس اضافه بذارن مدرسه برامون ... میخوام ببینم اگه کسی شنیده و از کارشون تعریف میکنه بگه که منم از سردرگمی دربیام .. مرسی

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

دوستان من از اول سال زياد جدي نگرفتم و روزي 1 يا 2 ساعت ميخوندم
    موارد كمي هم پيش ميومد 3 يا 4 ساعت
    خيلي روزها هم اصلا نخوندم

ولي امروز يهو نگران شدم
    ديدم دوستام با چه سرعتي دارن جلو ميرن و تست ميزنن

من الان چيكار ميتونم بكنم؟
    نا اميدم ولي ميدونم نا اميدي بهم كمكي نميكنه

الان آيا ميشه پيش و پايه رو جمع كرد؟
    روزي چند ساعت مطالعه لازمه

من يكي از اشكالاتم نداشتن برنامه هست
    يعني وقتي ميرم رو درس نميدونم چيو بخونم

پيش بخونم يا پايه

قلمچي هم آزمون ميدم

يكي به من كمك كنه
    من نگرانم شديد

كسي ميتونه يه برنامه خفن به من بده؟
    من يه چي ميخوام كه دقيقا بگه توي اين ساعت تا اين ساعت اين درسو بخون
    اين تستارو بزن

17. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •