تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 449 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام. من می خوام این لینک رو باز کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بخاطر کمودو این لینک باز میشه. چه کار باید بکنم؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

اصلاً همچین سایت یا لینکی موجود هست؟؟؟ پیغام کمودو هم داره اینو میگه دیگه؛

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام به دوستان من امروز نسخه اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کردم ولی بعد از نصب و ریستارت کردن

وقتی اینترنت اکسپلور را باز میکنم و وقتی ازش خارج میشم این ارور را میده و در قسمت ie تب advance ریست کردم تنظیمات را ولی همچنان مشکل پابرجست و نسخه کومودو من اخرین نسخه هست.
    ولی وقتی کومودو را ریمو کردم مشکل از بین رفت.

کسی هست من را راهنمایی کنه ؟

که اگر خواستم باز نصب کنم این مشکل پیش نیاد ؟!

ممنون میشم
    سلام
    از نسخه آزمایشی کمودو 5.8 که استفاده نمیکنید، ورژن IE تون چنده، ویندوز آپدیت هست. برای مرورگرها هم در فایروال رول Web Browser را انتخاب بکنید، بهتره.

4. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این مورد رو به صورت سوال بالا باید اضافه کنید :

وقتی این اتفاق می افتد ، در سر برگ summery کمودو قسمت Defense+ عدد

کد:
    تغییر کرده یا نه ؟ ( عدد اول ) اگر موردی بلاک شده شما روی عدد کلیک کنید ببینید مربوط به IE بوده یا نه .

پس : D+ در این اتفاق نقش داشته یا نه ؟

اگر این اتفاق افتاده بوده و D+ نقش داشت ، احیانا اگر روی کمودو پسورد گذاشته بودید اون رو بردارید و یک بار دیگه IE رو نصب کنید.
    سلام دوست عزیز

راهش را خودم پیدا کردم !

وقتی ما میایم برای کومودو پرواکتیو را انتخاب میکنیم و بعدش میایم وارد تنظیمات دیفنس میشیم و در تبی که عکسش را میزارم در قسمت executable فلدر اینترنت اکسپلور را در پروگرم فایل اضافه میکنیم و بعدش ie را اجراش میکنیم و یه کوچولی ارور میده که باید چک انلاین را بزنی و بعد از ان مشکل رفع میشه !

6. این کاربر از mohsen1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    از نسخه آزمایشی کمودو 5.8 که استفاده نمیکنید، ورژن IE تون چنده، ویندوز آپدیت هست. برای مرورگرها هم در فایروال رول Web Browser را انتخاب بکنید، بهتره.
    مرسی عزیز ار پاسخت ولی مشکل رفع شد

نسخه کومودو هم اخرین نسخه هست .ورزن اینترنت اکسپلورر هم 9 هست / ویندوز هم اپدیت هست /

مشکل از فایروال نبود بلکه از دیفنس بود.

ممنون

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

مرسی عزیز ار پاسخت ولی مشکل رفع شد

نسخه کومودو هم اخرین نسخه هست .ورزن اینترنت اکسپلورر هم 9 هست / ویندوز هم اپدیت هست /

مشکل از فایروال نبود بلکه از دیفنس بود.

ممنون
    سلام دوست عزیز
    خوشحالم مشکلتون حل شد.
    ولی برای هیچکدوم از ما برای IE این اتفاق نیافتاده بود چون کاربر موقع اجرای هر برنامه ناشناخته ای، باید تکلیف این برنامه رو برای دیفنس که بصورت پیغام به کاربر اطلاع میده مشخص کنه وگرنه پروسه حق کاری رو نداره.
    من هم بر فرض اینکه شما در دیفنس تکلیف آن را مشخص کرده اید پاسخ دادم.
    لطفا وقتی سوال می پرسید به وضوح مشکل خود را توضیح دهید کومودو هیچ کاری بدون اجازه کاربر انجام نمی دهد.
    موفق باشید
    رضا
    Last edited by pcsoft; 17-08-2011 at 18:47.

9. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من تازه ویندوز عوض کردم و کومودو نصب کردم ولی بعد چند دقیقه که تو اینترنت باشم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه کانکشن هست ولی مرورگر کار نمی کنه و حتما باید سیستم رو ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه.در صفحه summary و در بخش ترافیک معمولا سه گزینه وجود داره که دوتاشون تو عکس پایین هستش و یکی هم اسمش cmdagent هست

کد:

11. این کاربر از charandestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من تازه ویندوز عوض کردم و کومودو نصب کردم ولی بعد چند دقیقه که تو اینترنت باشم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه کانکشن هست ولی مرورگر کار نمی کنه و حتما باید سیستم رو ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه.در صفحه summary و در بخش ترافیک معمولا سه گزینه وجود داره که دوتاشون تو عکس پایین هستش و یکی هم اسمش cmdagent هست

کد:
    سلام

توی عکسی که گذاشتید چیز مشکوکی وجود نداره، و توی عکس هم مشخصه که فایروال چیزی را بلاک نکرده،
    شبکه وصله، ولی شما ریسیو ندارید، به نظر من کمودو نقشی در این مسئله نداره....
    برای امتحان روی آیکن کمودو در سیستم تری، کلیک راست کنید و Exit را یزنید و مجدداً تست کنید، ببینید مشکل پا برجاست.
    سرویس اینترنتتون را عوض بکنید، برای تست مثلاً از سرویس دایل آپ استفاده بکنید، ببینید مشکل پا برجاست؟

13. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

برای امتحان روی آیکن کمودو در سیستم تری، کلیک راست کنید و Exit را یزنید و مجدداً تست کنید، ببینید مشکل پا برجاست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، فکر میکنم با Exit کمودو فعالیتش متوقف نمیشه. باید با کلیک راست فایروال رو خاموش کنند ببینیم چی میشه.

من این موارد رو هم به پست شما اضافه کنم.

----------

به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.

از ستینگ فایروال سربرگ alert setting گزینه frequency روی low بذارید.

15. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، فکر میکنم با Exit کمودو فعالیتش متوقف نمیشه. باید با کلیک راست فایروال رو خاموش کنند ببینیم چی میشه.

من این موارد رو هم به پست شما اضافه کنم.

----------

به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.

از ستینگ فایروال سربرگ alert setting گزینه frequency روی low بذارید.
    سلام علیکم

بله، همینطور که شما فرمودید میتونند برای تست فایروال را خاموش بکنند، ببینند چی میشه.

روشن بودن فایروال ویندوز هم اختلال ایجاد میکنه. البته از ورژن 5.3 به بعد موقع نصب کمودو فایروال ویندوز خاموش میشه،
    Version 5.3.174622.1216: 29 December, 2010

IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation

ولی خب میتونن دوباره این مسله را چک بکنند.

یک نکنه دیگه اینکه میتونن تیک Protect the ARP Cache را بردارند....

=====

یک نکته کلی را من بگم در مورد فایروال کمودو> فایروال کمودو بر مبنای قوانینی که براش تعریف شده کار میکنه، حال این قوانین یا بصورت پیش فرض ساخته شده یا اینکه توسط کاربر تعریف شده. بنابراین اگر موردی توسط فایروال Allow/Block میشه باید بدونیم که حتماً طبق قانونی که در فایروال وجود داره این کار صورت گرفته، و خارج از این مسله هیچ موردی Allow یا Block نمیشه. مگر اینکه فایروال با موردی و درخواستی (ورودی یا خروجی) برخورد کنه که قانونی براش در فایروال موجود نباشه، که در این صورت فایروال کمودو از کاربر سوال میپرسه....

بنابراین ما با چیز گنگ و پیچیده ای در کار با فایروال روبرو نیستیم. و همه عکس العملهای فایروال طبق قوانین انجام میگیره و کاملاً هم قابل پیگیری و بررسی هست توسط کاربر(با رجوع به قوانین). البته اگر خود کاربر پشت سیستم بشینه و از نزدیک همه چیز را چک کنه..... ولی از راه دور و اطلاعات کم برای فهمیدن مشکل کمی دچار مشکل میشیم.

بخشهای فایروال که قوانین در اون موجوده اینها هستند:

Firewall > Network Security Policy > Application Rules

که قوانین در مورد ارتباط فایلها و برنامه ها و پروسه ها در اون جای میگیره

====

Firewall > Network Security Policy > Global Rules

قوانین کلی فایروال

====

Firewall > Firewall Behavior Settings

که با توجه به سربرگهایی که داره قوانین خاص خودشون را دارن

===
    مشکلی که دوستمون مطرح کردند با توجه با تنظیمات و قوانین پیش فرض فایروال ، نباید از کمودو باشه... مگر اینکه با همین قوانین پیش فرض کارکرد کمودو با مورد دیگری دچار اختلال بشه مثلاً روشن بودن فایروال ویندوز.

============

نکته: همه این موارد در مورد +D هم صادقه، بخشی که دوستان معمولاً با اون مشکل دارند! همه عکس العملهای کمودو علت داره، و علتش هم قانون است.

17. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تشکر می کنم از لطف دوستان,در مورد فایروال ویندوز که اتوماتیک خاموش شد بعد از نصب CIS .در مورد سرویس اینترنت من از gprs استفاده می کنم که سرعتش خوبه,امروز آپدیت آفلاین کومودو رو طبق راهنمایی دکتر عزیز دانلود کردم199مگابایت اون هم با موبایل,معلومه اشکال از سرویس نیست البته بعد از آپدیت کمی بهتر شده ولی باز هم کامل حل نشده الان بجای پنج دقیقه یه بار بیست دقیقه تا نیم ساعت کانکشن مشکلی نداره,قبلا که آویرا نصب بود مشکل قطعی داشتم دقیقا به همین شکل و با یه تفاوت که در هر روز یکی دو بار این اتفاق می افتاد,کمی روش کار می کنم ببینم شاید درست شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •