سلام
اصلاً همچین سایت یا لینکی موجود هست؟؟؟ پیغام کمودو هم داره اینو میگه دیگه؛
سلام
اصلاً همچین سایت یا لینکی موجود هست؟؟؟ پیغام کمودو هم داره اینو میگه دیگه؛
سلام
از نسخه آزمایشی کمودو 5.8 که استفاده نمیکنید، ورژن IE تون چنده، ویندوز آپدیت هست. برای مرورگرها هم در فایروال رول Web Browser را انتخاب بکنید، بهتره.
سلام دوست عزیز
راهش را خودم پیدا کردم !
وقتی ما میایم برای کومودو پرواکتیو را انتخاب میکنیم و بعدش میایم وارد تنظیمات دیفنس میشیم و در تبی که عکسش را میزارم در قسمت executable فلدر اینترنت اکسپلور را در پروگرم فایل اضافه میکنیم و بعدش ie را اجراش میکنیم و یه کوچولی ارور میده که باید چک انلاین را بزنی و بعد از ان مشکل رفع میشه !
![]()
مرسی عزیز ار پاسخت ولی مشکل رفع شد
نسخه کومودو هم اخرین نسخه هست .ورزن اینترنت اکسپلورر هم 9 هست / ویندوز هم اپدیت هست /
مشکل از فایروال نبود بلکه از دیفنس بود.
ممنون
سلام دوست عزیز
خوشحالم مشکلتون حل شد.
ولی برای هیچکدوم از ما برای IE این اتفاق نیافتاده بود چون کاربر موقع اجرای هر برنامه ناشناخته ای، باید تکلیف این برنامه رو برای دیفنس که بصورت پیغام به کاربر اطلاع میده مشخص کنه وگرنه پروسه حق کاری رو نداره.
من هم بر فرض اینکه شما در دیفنس تکلیف آن را مشخص کرده اید پاسخ دادم.
لطفا وقتی سوال می پرسید به وضوح مشکل خود را توضیح دهید کومودو هیچ کاری بدون اجازه کاربر انجام نمی دهد.
موفق باشید
رضا![]()
Last edited by pcsoft; 17-08-2011 at 18:47.
من تازه ویندوز عوض کردم و کومودو نصب کردم ولی بعد چند دقیقه که تو اینترنت باشم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه کانکشن هست ولی مرورگر کار نمی کنه و حتما باید سیستم رو ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه.در صفحه summary و در بخش ترافیک معمولا سه گزینه وجود داره که دوتاشون تو عکس پایین هستش و یکی هم اسمش cmdagent هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی عکسی که گذاشتید چیز مشکوکی وجود نداره، و توی عکس هم مشخصه که فایروال چیزی را بلاک نکرده،
شبکه وصله، ولی شما ریسیو ندارید، به نظر من کمودو نقشی در این مسئله نداره....
برای امتحان روی آیکن کمودو در سیستم تری، کلیک راست کنید و Exit را یزنید و مجدداً تست کنید، ببینید مشکل پا برجاست.
سرویس اینترنتتون را عوض بکنید، برای تست مثلاً از سرویس دایل آپ استفاده بکنید، ببینید مشکل پا برجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، فکر میکنم با Exit کمودو فعالیتش متوقف نمیشه. باید با کلیک راست فایروال رو خاموش کنند ببینیم چی میشه.برای امتحان روی آیکن کمودو در سیستم تری، کلیک راست کنید و Exit را یزنید و مجدداً تست کنید، ببینید مشکل پا برجاست.
من این موارد رو هم به پست شما اضافه کنم.
----------
به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.
از ستینگ فایروال سربرگ alert setting گزینه frequency روی low بذارید.
سلام علیکم
بله، همینطور که شما فرمودید میتونند برای تست فایروال را خاموش بکنند، ببینند چی میشه.
روشن بودن فایروال ویندوز هم اختلال ایجاد میکنه. البته از ورژن 5.3 به بعد موقع نصب کمودو فایروال ویندوز خاموش میشه،
Version 5.3.174622.1216: 29 December, 2010
IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation
ولی خب میتونن دوباره این مسله را چک بکنند.
یک نکنه دیگه اینکه میتونن تیک Protect the ARP Cache را بردارند....
=====
یک نکته کلی را من بگم در مورد فایروال کمودو> فایروال کمودو بر مبنای قوانینی که براش تعریف شده کار میکنه، حال این قوانین یا بصورت پیش فرض ساخته شده یا اینکه توسط کاربر تعریف شده. بنابراین اگر موردی توسط فایروال Allow/Block میشه باید بدونیم که حتماً طبق قانونی که در فایروال وجود داره این کار صورت گرفته، و خارج از این مسله هیچ موردی Allow یا Block نمیشه. مگر اینکه فایروال با موردی و درخواستی (ورودی یا خروجی) برخورد کنه که قانونی براش در فایروال موجود نباشه، که در این صورت فایروال کمودو از کاربر سوال میپرسه....
بنابراین ما با چیز گنگ و پیچیده ای در کار با فایروال روبرو نیستیم. و همه عکس العملهای فایروال طبق قوانین انجام میگیره و کاملاً هم قابل پیگیری و بررسی هست توسط کاربر(با رجوع به قوانین). البته اگر خود کاربر پشت سیستم بشینه و از نزدیک همه چیز را چک کنه..... ولی از راه دور و اطلاعات کم برای فهمیدن مشکل کمی دچار مشکل میشیم.
بخشهای فایروال که قوانین در اون موجوده اینها هستند:
Firewall > Network Security Policy > Application Rules
که قوانین در مورد ارتباط فایلها و برنامه ها و پروسه ها در اون جای میگیره
====
Firewall > Network Security Policy > Global Rules
قوانین کلی فایروال
====
Firewall > Firewall Behavior Settings
که با توجه به سربرگهایی که داره قوانین خاص خودشون را دارن
===
مشکلی که دوستمون مطرح کردند با توجه با تنظیمات و قوانین پیش فرض فایروال ، نباید از کمودو باشه... مگر اینکه با همین قوانین پیش فرض کارکرد کمودو با مورد دیگری دچار اختلال بشه مثلاً روشن بودن فایروال ویندوز.
============
نکته: همه این موارد در مورد +D هم صادقه، بخشی که دوستان معمولاً با اون مشکل دارند! همه عکس العملهای کمودو علت داره، و علتش هم قانون است.
تشکر می کنم از لطف دوستان,در مورد فایروال ویندوز که اتوماتیک خاموش شد بعد از نصب CIS .در مورد سرویس اینترنت من از gprs استفاده می کنم که سرعتش خوبه,امروز آپدیت آفلاین کومودو رو طبق راهنمایی دکتر عزیز دانلود کردم199مگابایت اون هم با موبایل,معلومه اشکال از سرویس نیست البته بعد از آپدیت کمی بهتر شده ولی باز هم کامل حل نشده الان بجای پنج دقیقه یه بار بیست دقیقه تا نیم ساعت کانکشن مشکلی نداره,قبلا که آویرا نصب بود مشکل قطعی داشتم دقیقا به همین شکل و با یه تفاوت که در هر روز یکی دو بار این اتفاق می افتاد,کمی روش کار می کنم ببینم شاید درست شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)