بله ..
وصل میکنه پاک میکنه نرم افزار ها رو
مرسی
البته فکر کنم با دستگاه دیگه هم چک کرده
مشکلی پیش میاره؟!
مثلا اگر با آیتونز دستگاه من چک کنه چی میشهه؟!
بله ..
وصل میکنه پاک میکنه نرم افزار ها رو
مرسی
البته فکر کنم با دستگاه دیگه هم چک کرده
مشکلی پیش میاره؟!
مثلا اگر با آیتونز دستگاه من چک کنه چی میشهه؟!
بچه ها قضیه این آیفون 4 هشت گیگ چیه ؟ مثل اینکه تو بازار اومده !
سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست.ولی گفتم شاید دوستان اپل باز بهتر بدونن...
من MP3 Player Apple Nano Touch دارم...
هدفون سمت راستیم متاسفانه دچار مشکل شده///نمیدونم چرا اینجوری شدا...ولی صداش نسبت به چپیه خیلی خیلی خیلی ضعیف شده و اون کیفیت سابق رو نداره اصلا...
الان براش باید یه هدفون جدید بخرم ظاهرا...نه؟؟؟
ازین هدفون سوزنی ها میخوام که خوب تو گوش جا بگیره و زود در نیاد...اپل هم زده...نه؟؟
اینو میگم:
کیفیت اینا شنیدم بهتره...اره؟؟؟ارزش داره یکی از اینا بخرم؟؟قیمتش چنده؟؟
بله باید هدفون جدید تهیه کنید و من توصیه می کنم از اپل نخرید چون کلا قیمتشون نسبت به کارایی بالاست.. هدفون های خوب از برندهای دیگه تهیه کنید همه سازگاری کامل دارن و حتی بعضی ها ریموت سازگار با آیپاد هم دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام، من یک سوالی داشتم. من میخواهم یک iphone ۴ بگیرم، والی چون عادت دارم که با اینترنت زیاد کار کنم کمی نگران باطری آن هستم . به طور کلی چند ساعت میتوان با iphone ۴ در اینترنت کار کرد ؟
من یک سوال ایتدایی دارم
اونم اینکه وقتی یکی زنگ میزنه چطور میتونم شماره اون شخص رو از تو Call Histoy پاک کنم ؟
میرم پاک کنم پیغام میده همه رو میخوای پاک کنی ، در صورتی که من نمیخوام همه رو پاک کنم و فقط میخوام یک مورد رو پاک کنم
ممنون
هدفون من تا موقعی که iOS 5 بتا بودم یه دکمه روش برای Pause / Play جواب میداد... ولی از وقتی رفتم iOS 5 نهایی دیگه جواب نمیده :-؟ چرا؟؟؟ چه راهی براش هست؟؟؟
خب اگر داده باشه براش بیرون نرم افزار ریختن مشکل پیش میاد ، کلا باید به یه آیتیونز وصل بشه سینک بشه اگر وصل بشه به آیتیونز سیستم دیگه لایبری خودش رو جایگزین می کنه آیتیونز و باید از نو مجدد اقدام به نصب کنه
احتمالا دستگاهتون iOS 5 روش نصب نیست ، نصب کنید درست میشه ، می تونید تک تک ریمو کنید
هدفونتون چی هست ؟
هدفونی که الان دارم راجع بهش میگم هدفون گوشی موتورولا ــمه : ))هدفونتون چی هست ؟
به ساپورت اپل ایمیل بزنید و قضیه رو بگید (همراه مدل دقیق هدفون و اینکه در چه نسخه هایی کار می کرد)، احتمالا در نسخه های بعدی درستش می کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)