تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 311 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

راستی امین تو چطوری با آرسنال فصل اول ششم شدی و اخراجت نکردن چون باید با آرسنال اول یا دوم بشی و حد نهایی اخراج نشدن رتبه چهارمه ( من متوجه شدم میشه تا دوبرابر اون رتبه ای که از مربی خواسته شده توی لیگ قرار گرفت بیشتر از این حد مربی از تیم اخراج میشه مثلا اگه ازت خواسته شده اول تا چهارم بشی تا رتبه هشتم جا داری تا اخراجت نکنن تجربه شما در این زمینه چیه ؟ آیا این نظر درسته ؟ )
    منم در تعجبم که چرا تا بحال اخراج نشدم.اخیرا هم مورد ارزیابی قرار گرفتم که پاسخ همه در مورد ادامه کارم مثبت بوده.نمیدونم شاید از تیپم خوششون اومده دی:
    یا اینکه فصل قبل که ششم شدم یه نتیجه جالب کسب کردم و تونستم چلسی رو 6 بر 1 در هم بکوبم که سالهای سال در خاطر طرفداران و مدیران باشگاه بمونه.

حریف میطلبیم نفس کش
    بله در مورد توانایی های شما هیچ شکی نیست

در کل چیزی که برای من اثبات شده اینه که کری یر مود فیفا11 سخت تر از میجر مود فیفا10 شده. و اینکه درجه سختیی بازی فوق العاده عالیه.
    راستی حسین اگه تو تیمی مثل چلسی یا من سیتی رو برداری میتونی توی لجندری و حالت دستی در لیگ اول بشی؟

+
    این آپدیت نقل و انتقالات که اومده کفش ها رو آپدیت نمیکنه؟ مثل pes ؟
    Last edited by JUSTIN11; 25-02-2011 at 21:30.

2. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم در تعجبم که چرا تا بحال اخراج نشدم.اخیرا هم مورد ارزیابی قرار گرفتم که پاسخ همه در مورد ادامه کارم مثبت بوده.نمیدونم شاید از تیپم خوششون اومده دی:
    یا اینکه فصل قبل که ششم شدم یه نتیجه جالب کسب کردم و تونستم چلسی رو 6 بر 1 در هم بکوبم که سالهای سال در خاطر طرفداران و مدیران باشگاه بمونه.

بله در مورد توانایی های شما هیچ شکی نیست

در کل چیزی که برای من اثبات شده اینه که کری یر مود فیفا11 سخت تر از میجر مود فیفا10 شده. و اینکه درجه سختیی بازی فوق العاده عالیه.
    راستی حسین اگه تو تیمی مثل چلسی یا من سیتی رو برداری میتونی توی لجندری و حالت دستی در لیگ اول بشی؟

+
    این آپدیت نقل و انتقالات که اومده کفش ها رو آپدیت نمیکنه؟ مثل pes ؟
    اگه فول منوال بازی کنم که با بهترین تیمهای دنیا هم حتی چهارم هم نمیتونم بشم اما اگه بجز شوت بقیه کنترلها رو دستی کنم با توجه به اینکه با تیمی مثل ویا رئال بعد از 30 بازی در لیگ تونستم رتبه ششم جدول باشم فکر میکنم با تیمهای قویتر بتونم یکی از چهار سهمیه جام باشگاههای اروپا رو کسب کنم . حالا چرا گفتی من سیتی ؟
    توی نسخه قبل درجه سختی پروفشنال هم خیلی سخت بود اما توی این نسخه نمیدونم چرا این درجه رو اینقدر آسون طراحی کردن . یک بازی در این درجه بکن متوجه میشی چی میگم . درجه سختی لجندری هم با ورلد کلس خیلی تفاوت نداره . یعنی در واقع ما دو در جه سختی داریم درجه سختی لجندری و ورلد کلس در یک رده هستن و اون سه درجه دیگه در یک رده . ایکاش این موردو هم بهش دست نمیزدن چون پارسال توی نسخه قبل من وقتی در برابر تیمهای بزرگ دنیا بازی میکردم برای اینکه قدرت اون تیمها بیشتر ملموس باشه درجه سختی بازیو روی لجندی میذاشتم و در برابر تیمهای درجه دو سطح ورلد کلس و در برابر تیمهای معمولی پروفشنال بازی میکردم تا شبیه سازی بیشتر و ملموس تر باشه اما توی این نسخه مجبورم تیمها رو به دو دسته تقسیم کنم در برابر تیهای درجه یک دنیا لجندری و در برابر بقیه تیمها ورلد کلس بازی میکنم .
    یک نکته هم بگم شاید جالب باشه . از اونجایی که توی فیفا و در مود کری یر بازیکنان مسن کم کم بازنشست میشن و کم کم تمام تیمها پر میشن از بازیکنای ناشناخته که موجب بی مزه شدن بازی میشه من تصمیم گرفتم بازیکنان معروف و بزرگ دنیا رو که حدود 600 تایی میشن همه رو به یک نسبت و به میزان 5 سال سنشونو کم کنم ( بقیه بازیکنا اینقدر ناشناخته هستن که بازنشست شدنشون چندان اهمیتی نداره ) این کار در واقع مثل این میمونه که ما بازیو از سال 2005 شروع میکنیم, بازیکنان هم که بصورت طبیعی به یک نسبت با هم رشد میکنن . با این کار میشه حدود 10-15 سال کری یر مودو با بازیکنان شناخته شده و فعلی دنیا بازی کرد . با این کار علاوه بر اینکه میشه کریر مودو حدود 10-15 سالی با بازیکنان شناخته شده بازی کرد یک مزیت دیگه هم داره و اونم اینه که تیمهای مطرح و بزرگ فعلی دنیا حدود 10-15 سال دیگه هم قوی باقی خواهند موند چون بازیکنان این تیمها حتی بازیکنان جوونشون 5 سال کوچیک تر شدن و با توجه به اینکه در سنین کم قدرتهای نسبتا زیادی دارن ( نسبت به بازیکنان جوون سایر تیمها ) وقتی به سنین بالا میرسن با توجه به رشد تواناییهاشون جزء بهترین بازیکنان دنیا میشن بنابراین در 10-15 آینده هم این تیمها جزء تیمهای بزرگ دنیا باقی خواهند موند . متاسفانه در این زمینه فیفا برعکس pes خیلی خوب کار نکرده .
    راستی توی روز روشن در ملا عام شکلک منو عوض کردیا تحریف گر متقلب !

4. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حسین یکم از دیشب هم میگفتی که سه ساعت داشتیم بازی می کردیم فقط یه بازی بردی : دی

6. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حالا چرا گفتی من سیتی ؟
    من سیتی با بازیکنانی که به خدمت گرفته خیلی قوی شده دیگه ، با من یونایتد و چلسی هم سطحه.

یک نکته هم بگم شاید جالب باشه . از اونجایی که توی فیفا و در مود کری یر بازیکنان مسن کم کم بازنشست میشن و کم کم تمام تیمها پر میشن از بازیکنای ناشناخته که موجب بی مزه شدن بازی میشه من تصمیم گرفتم بازیکنان معروف و بزرگ دنیا رو که حدود 600 تایی میشن همه رو به یک نسبت و به میزان 5 سال سنشونو کم کنم ( بقیه بازیکنا اینقدر ناشناخته هستن که بازنشست شدنشون چندان اهمیتی نداره ) این کار در واقع مثل این میمونه که ما بازیو از سال 2005 شروع میکنیم, بازیکنان هم که بصورت طبیعی به یک نسبت با هم رشد میکنن . با این کار میشه حدود 10-15 سال کری یر مودو با بازیکنان شناخته شده و فعلی دنیا بازی کرد .
    میگیم حسین شد یه بار یه بازی فوتبال رو بدون دستکاری بازی کنی؟ یادته چه بلایی سر pes آوردی قدرت همه بقازیکنا رو زدی نابود کردی حالا زورت به فیفا رسیده میخوای مثلا مسی رو 13 سالش کن که دیگه پیر نشه (شوخی)

ولی فکر خوبی کردی

حسین یکم از دیشب هم میگفتی که سه ساعت داشتیم بازی می کردیم فقط یه بازی بردی : دی
    یعنی تو سه ساعت بازی حسین یه بار برد؟ همش میباخت؟ یعنی در کل فقط یه بار تونست بایرن رو شکست بده؟

ببین حسین داره تقلب میکنه سن بازیکناش رو تو شناسنامه تغییر میده.ای تحریف گر متقلب!
    Last edited by JUSTIN11; 26-02-2011 at 13:05.

8. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ای کم جنبه
    5-6 تا بازی کردیم یکیشو من بردم یکیش مساوی شد اما بزار بگم بازیها به چه شکلی بود و چطوری میبردی اون چند تا بازی که بردی بیشترش فقط با اختلاف یک گل تموم شد .یک بازیو هم که روی باگ بازی بازیکن من گل بخودی زدی جوری که خودتم از تعجب خندت گرفت و اینجوری بردی .
    وقتی به آمار بازی نگاه میکردیم چند درصد بازی دست من بود چند درصد دست تو ؟ بیشتر بازی دست من نبود ؟ گلای تو چطوری به ثمر میرسید غیر از این بود که بیشترشو روی ضد حمله میزدی ؟ بعد که من بهت میگفتم بیشتر روی ضد حمله گل میزنی از این روشت دفاع میکردی .
    بازی آخر بهت گفتم اگه میتونی با شیوه دفاعی که توی این بازی اجرا میکنم فقط یک گل بهم بزن خودتو کشتی توی 16 دقیقه بازی فقط دو تا موقعیت اونم نصف و نیمه گیرت اومد دیگه نتونستی حتی وارد 18 قدمم بشی .
    حالا که اینو گفتی مجبورم بگم همین چند وقت پیش که یک تورنمت برگزار کردیم بین بچه های انجمن بازی بین چار نفر چندم شدی عزیزم ؟ من چندم شدم ؟
    همین چند وقت پیش 5 گلت نکردم ؟ " 5-1 "

من الان 3-4 ماهی میشه فیفا کنسولی خیلی کم بازی میکنم اجازه بده این هفته یک مقدار کنسولی بازی کنم تا گیم پلی بازی مجدد دستم بیاد دوباره میریم مسابقه , تا بفهمی یک من شیر چقدر کره داره تا بفهمی بر خلاف عقیدت که همه رو آماتور میدونی و خودتو حرفه ای و روی این عقیدت اصرار هم داری از منی که بازیم متوسطه میبری یا میبازی همین جا مجددا آمار بازیهامونو میذارم .
    Last edited by 4039; 26-02-2011 at 14:27.

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ای کم جنبه
    5-6 تا بازی کردیم یکیشو من بردم یکیش مساوی شد اما بزار بگم بازیها به چه شکلی بود و چطوری میبردی اون چند تا بازی که بردی بیشترش فقط با اختلاف یک گل تموم شد .یک بازیو هم که روی باگ بازی بازیکن من گل بخودی زدی جوری که خودتم از تعجب خندت گرفت و اینجوری بردی .
    بازی اول که سه بر هیچ باختی
    بازی دوم رفتی بارسلون رو برداشتی و منم آرسنال که 4 بر 3 بردی
    بازی سوم رفتی رئال رو برداشتی که 3 بر یک باختی
    بازی چهارم رفتی بارسلون رو باز برداشتی که دو بر یک باختی
    بازی پنجم که نیمه اول دو بر هیچ عقب بودی گفتی ریست کن بازی رو
    بازی آخر هم من منچستر بودم و تو بارسلون که مساوی شد.
    بازی آخر بهت گفتم اگه میتونی با شیوه دفاعی که توی این بازی اجرا میکنم فقط یک گل بهم بزن خودتو کشتی توی 16 دقیقه بازی فقط دو تا موقعیت اونم نصف و نیمه گیرت اومد دیگه نتونستی حتی وارد 18 قدمم بشی .
    اونکه همون اول گفتم منچستر تیمش یه جوریه نمیشه بازی کردن باهاش... اصلا هافبک های گوش خوبی نداره ( در مقابل روبن و ریبری)

حالا که اینو گفتی مجبورم بگم همین چند وقت پیش که یک تورنمت برگزار کردیم بین بچه های انجمن بازی بین چار نفر چندم شدی عزیزم ؟ من چندم شدم ؟
    همین چند وقت پیش 5 گلت نکردم ؟ " 5-1 "
    تیم ملی آلمان تو تو یورو 2004 تو گروهش آخر شد... اینکه دلیل نمیشه... مهم اینه که تو تورنومنت بعدیش حتی همه بازیهام رو بردم.

بابا دفه قبل این سری هم که رفتیم بازی کردیم بازم همش رو باختی... این پنج بر یک مال زمان شاه هست حتما : دی
    با اینکه یادم نمیاد ولی باز هم آلمان از انگلیس تو مقدماتی 5 بر یک باخت ...
    این نتیجه که میگی اگرم بوده شانسی بوده چون سالی یه بار اتفاق میوفته.

جون حسین کلا تو هر دفه که رفتیم بازی کنیم مجموعا 5 تا گل بهم زدی؟! : دی

من الان 3-4 ماهی میشه فیفا کنسولی خیلی کم بازی میکنم اجازه بده این هفته یک مقدار کنسولی بازی کنم تا گیم پلی بازی مجدد دستم بیاد دوباره میریم مسابقه , تا بفهمی یک من شیر چقدر کره داره تا بفهمی بر خلاف عقیدت که همه رو آماتور میدونی و خودتو حرفه ای و روی این عقیدت اصرار هم داری از منی که بازیم متوسطه میبری یا میبازی همین جا مجددا آمار بازیهامونو میذارم .
    خوب من از یه ماه قبل امتحانا ( دی) تا همین دیشب سر هم 10 ساعت هم فیفا رو بازی نکرده بودم.
    نگفتم همه بازیشون متوسطه ولی اکثرا اینطورین...

تمرین میکنی پاس ها رو هم رو دستی بزار که دفه دیگه یه جدال کاملا حرفه ای داشته باشیم. اینطوری پاس ها رو کمکی باشه افز نمیده...
    +

حالا جدا از این حرفا گل های منتخب این هفته ی FIFA 11 رو ببینید یکم حال کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضیاشون خوب قشنگ بودن
    +
    راستی اونا که آپدیت کردن اورال Gareth Bale چند شده؟

12. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بابا دفه قبل این سری هم که رفتیم بازی کردیم بازم همش رو باختی... این پنج بر یک مال زمان شاه هست حتما : دی
    مسعود جان انگار حافظت یک مقدار ضعیف شده . دفه قبل که رفتیم فیفا زدیم همین کلوپ طبقه پایینش بود اون شب کلا 5 تا بازی کردیم بازی اوی صفر صفر مساوی شد از چار تا بازی بعدی دو تاشو تو بردی دو تاشو من حتی شرایط بازی یادمه که پاسها هم بصورت کمکی بود .
    اون 5-1 هم زمان شاه نبود چون فیفا 11 کلا 5 ماه بیشتر نیست اومده این شکست سنگینو دوماه و نیم یا نهایتا سه ماه پیش از خودت به یادگار گذاشتی .
    توی اون تورنمتو هم که رفت و برگشتش ازم باختی اونجا پاسها رو بصورت دستی گذاشته بودیم و سهراب با چلسی هم کمکی بازی میکرد .

به هر حال بازیه دیگه یک روز آدم میبازه یک روز میبره . خدا نکنه تو یک روز از یکی ببری .
    بهت میگم بیا گیم رنجر اونجا بعضی از بچه ها خیلی بازیشون خوبه که میگی نه هیچ کی بازی بلد نیست واقعا عجیبه که فکر میکنی بازیت از همه بهتره اگه بهتر بود توی اون تورنمت اون افتضاحو رقم نمیزدی . گیمر هم خاکیش خوبه .

14. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

منکه گفتم آلمان هم میاد تو تورنومنت تو گروهش آخر میشه..خوب الان آلمان با این نتیجش ضعیف شد؟!
    چرا بقیه تورنومنت ها رو نمیگی که اول شدم.. چسبیدی به همون؟
    +
    آخه میدونی چیه.
    تو هر بازی که همون اول دو سه تا می خوری میزنی ریست میکنی ولی من تا آخرش بازی میکنم چه 10 تا بخورم و چه 10 تا بزنم

16. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بهت میگم بیا گیم رنجر اونجا بعضی از بچه ها خیلی بازیشون خوبه که میگی نه هیچ کی بازی بلد نیست واقعا عجیبه که فکر میکنی بازیت از همه بهتره... گیمر هم خاکیش خوبه .
    سلام به 2 دوست عزیز!
    البته من که شاهد این اتفاقاتی که بین شما افتاده نبودم ولی حق با حسینه

آقا مسعود شما هم بیای گیم رنجر بد نیستا. درسته که نسخه کنسولی نیست ولی یه نون و بوقلمونی هست دور هم می زنیم

حسین جدیدا یه ساعتای میای که کمتر می بینیمت. دیگه این شد که گفتم حضوری خدمت برسم!

18. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چه کری بازاریه اینجا
    البته کلا من یه چیزی رو بگم توی فیفا یه بدی وجود داره توی حالت Versus بین دو تا هوش انسانی و اون اینه که تیمی که کلا به یک بازی دیدنی و کم اشتباه و منطقی می پردازه و سعی نمی کنه از باگ ها بهره ببره معمولا جلو کسی که میاد و از سوراخ سمبه ها نتیجه می گیره کم میاره! دقیقا مثل من و پسر خالم... شما یه بازی بذار اون مقابل AI بازی کنه یه بازی رو بذار من مقابل AI بازی کنم مثلا توی Legendary و تیم های ثابت یا اصلا یه نیمه یکی بازی کنه یه نیمه اون یکی هرکسی که بازی هر دوی ما رو ببینه میگه که من بهتر و حرفه ای تر و چشم نواز تر بازی می کنم و بهتر فوتبال خوب رو ارائه می کنم و اتفاقا می تونم با بازی منطقی AI رو اسیر تفکرات پویا و ابتکاری خودم بکنم ولی پسرخالم که فقط سعی می کنه از سوراخ سمبه ها و روش های به اصطلاح N00B به AI ضربه بزنه کم میاره در حالیکه وقتی میاییم مقابل هم بازی می کنیم اون بعضا می تونه برای من شاخ بشه گرچه تا حالا سابقه نداشته که بتونه من رو شکست بده ولی تا مرز پیروزی میره بعضا... حالا واقعا نمیشه توی فوتبال مقابل هم بخصوص فیفا رقابت بین دو نفر رو دید و با نگاه کردن به نتیجه گیمر حرفه ای تر رو مشخص کرد! من به شخصه اگه بخوام پارتنر انتخاب کنم بین چند نفر ازشون می خوام تا در بالاترین درجه سختی مقابل AI بازی کنن کسی که از روش های مختلف و مبتکرانه استفاده کنه و متکی به قدرت بخشی از تیمش نباشه رو انتخاب می کنم و می پسندم! کتاسفانه توی فوتبال ها ما شاهد بهره گیری گیمرها از باگ ها و سوراخ سمبه های کشف شده N00B هستیم برای همین زیاد توی نخش نمیرم چون ممکنه باعث بشه بازیم ضعیف بشه و نتونم از بازی کردن لذت ببرم کماهی اینکه این اتفاق در PES2010 افتاد توی کلوپ می رفتم PES 2010 بازی می کردم یا خیلی تازه کار بودن که اصلا حرفی برای گفتن نداشتن یا کسانی بودن که از بس بازی کرده بودن مقابل هم کاملا مشکلات و باگ های حالت Versus رو می دونستن و خیلی N00B معابانه گل می زدن و بازی بیشتر از اینکه شبیه فوتبال بشه شبیه هاکی روی یخ میشد!

من بخوام بین مسعود و حسین قضاوت کنم ترجیح میدم بازی هرکدوم رو مقابل AI ببینم توی لجندری چون محک بهتری هست... مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.

+

راستی مسعود... گریت بیل LM و 84 هست قبلا ها این بازیکن LB بود جدیدا پیشرفت کرده؟
    یادش بخیر توی فیفا 07 منیجر مود این بازیکن رو میخریدم اونم همچین پیشرفت می کرد عین دینامیت
    Last edited by Spaniuly; 26-02-2011 at 22:59.

20. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •