ای کم جنبه
5-6 تا بازی کردیم یکیشو من بردم یکیش مساوی شد اما بزار بگم بازیها به چه شکلی بود و چطوری میبردی اون چند تا بازی که بردی بیشترش فقط با اختلاف یک گل تموم شد .یک بازیو هم که روی باگ بازی بازیکن من گل بخودی زدی جوری که خودتم از تعجب خندت گرفت و اینجوری بردی .
بازی اول که سه بر هیچ باختی
بازی دوم رفتی بارسلون رو برداشتی و منم آرسنال که 4 بر 3 بردی
بازی سوم رفتی رئال رو برداشتی که 3 بر یک باختی
بازی چهارم رفتی بارسلون رو باز برداشتی که دو بر یک باختی
بازی پنجم که نیمه اول دو بر هیچ عقب بودی گفتی ریست کن بازی رو
بازی آخر هم من منچستر بودم و تو بارسلون که مساوی شد.
بازی آخر بهت گفتم اگه میتونی با شیوه دفاعی که توی این بازی اجرا میکنم فقط یک گل بهم بزن خودتو کشتی توی 16 دقیقه بازی فقط دو تا موقعیت اونم نصف و نیمه گیرت اومد دیگه نتونستی حتی وارد 18 قدمم بشی .
اونکه همون اول گفتم منچستر تیمش یه جوریه نمیشه بازی کردن باهاش... اصلا هافبک های گوش خوبی نداره ( در مقابل روبن و ریبری)
حالا که اینو گفتی مجبورم بگم همین چند وقت پیش که یک تورنمت برگزار کردیم بین بچه های انجمن بازی بین چار نفر چندم شدی عزیزم ؟ من چندم شدم ؟
همین چند وقت پیش 5 گلت نکردم ؟ " 5-1 "
تیم ملی آلمان تو تو یورو 2004 تو گروهش آخر شد... اینکه دلیل نمیشه... مهم اینه که تو تورنومنت بعدیش حتی همه بازیهام رو بردم.
بابا دفه قبل این سری هم که رفتیم بازی کردیم بازم همش رو باختی... این پنج بر یک مال زمان شاه هست حتما : دی
با اینکه یادم نمیاد ولی باز هم آلمان از انگلیس تو مقدماتی 5 بر یک باخت ...
این نتیجه که میگی اگرم بوده شانسی بوده چون سالی یه بار اتفاق میوفته.
جون حسین کلا تو هر دفه که رفتیم بازی کنیم مجموعا 5 تا گل بهم زدی؟! : دی
من الان 3-4 ماهی میشه فیفا کنسولی خیلی کم بازی میکنم اجازه بده این هفته یک مقدار کنسولی بازی کنم تا گیم پلی بازی مجدد دستم بیاد دوباره میریم مسابقه , تا بفهمی یک من شیر چقدر کره داره تا بفهمی بر خلاف عقیدت که همه رو آماتور میدونی و خودتو حرفه ای و روی این عقیدت اصرار هم داری از منی که بازیم متوسطه میبری یا میبازی همین جا مجددا آمار بازیهامونو میذارم .
خوب من از یه ماه قبل امتحانا ( دی) تا همین دیشب سر هم 10 ساعت هم فیفا رو بازی نکرده بودم.
نگفتم همه بازیشون متوسطه ولی اکثرا اینطورین...
تمرین میکنی پاس ها رو هم رو دستی بزار که دفه دیگه یه جدال کاملا حرفه ای داشته باشیم. اینطوری پاس ها رو کمکی باشه افز نمیده...
+
حالا جدا از این حرفا گل های منتخب این هفته ی FIFA 11 رو ببینید یکم حال کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضیاشون خوب قشنگ بودن
+
راستی اونا که آپدیت کردن اورال Gareth Bale چند شده؟