تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 298 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان عزیز چرا گیر دادین به 1 گل؟ مهم اینه که باختین....تموم
    این اسپانیا هم شده بلای جون المان ها
    اون از جام ملت های اروپا اینم از جام جهانی...
    در ضمن اسپانیا دید المانیا جوونن نخواست نا امید شن فقط یکی زد.خودتون بهتر میدونید اگه بعد گل میخواستن 6 تاییتون میکردن...
    باز خوبه بازی شما رو با انگلیس و ارژانتین دیدم.یه گل زدین رفتین دفاع و تو ضد حمله...
    بازی دیشبو یادتون بیاد اسپانیا با اینکه جلو افتاده بود باز موقعیت بیشتری داشت.

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

دوستان عزیز چرا گیر دادین به 1 گل؟ مهم اینه که باختین....تموم
    این اسپانیا هم شده بلای جون المان ها
    اون از جام ملت های اروپا اینم از جام جهانی...
    در ضمن اسپانیا دید المانیا جوونن نخواست نا امید شن فقط یکی زد.خودتون بهتر میدونید اگه بعد گل میخواستن 6 تاییتون میکردن...
    باز خوبه بازی شما رو با انگلیس و ارژانتین دیدم.یه گل زدین رفتین دفاع و تو ضد حمله...
    بازی دیشبو یادتون بیاد اسپانیا با اینکه جلو افتاده بود باز موقعیت بیشتری داشت.

2. این کاربر از milaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

سلام دوستان این تگ خجالت آور و بردارین ما که نشنیدیم با یه گل تیمی له بشه

تا صبح خواب بازی رو میدیدم اصلا معلوم نبود خوابم یا بیدار

این لوو واسه چی تیمو برد تو دفاع خودشم دیشب نگفت واسه چی

اما لام گفت: نباید دفاعی بازی می کردیم نمی تونم تو بازی رده بندی بازی کنم

واقعا این لوو هم بعضی وقت ها ترسش به نبوغش غلبه میکنه

آلمان اگه آلمان بازی قبلی بود دست کم 2 بر0 میبرد

این ترس در مقابل صربستان هم بود در مقابل کرواسی یورو 2008 هم بود و کار دستشون داد

4. 3 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نظرات دوستمون yuseph بعد از بازی خیلی جالبه.قبل از بازی چی بود بعد از بازی چی...
    جالبه دقیقا همش یه حرف رو تکرار میکنه.این که شما با ستاره هایتان چه کردید؟
    عزیزم مگه ندید آلمان 11 نفری چپیده بود تو دفاع.انگار فقط نتیایج بازی رو دنبال می کنی و خود بازی رو نیم بینی
    البته اینو نگی چی بگی؟
    کلی خندیدم به خدا.خوش به حال دوستای نزدیکت!
    1- اتفاقا بازیهارو با چشم باز دیدم..نه مثل بعضی ها دست به دعا بودم نه سر نماز بودم نه.......
    2-11نفر دفاع؟........بابا برو خدات روشکر کن بازی روبردین....نکنه خودتون هم باور نمیکردین آلمان روببرین؟
    این حرفها چیه؟دفاع؟چی انتظار داشتی؟تیمی که با 7تا بازیکن زیر 23سال میاد جام جهانی+بهترین هافبکش رو از دست میده(بالاک)+دروازبان اصلیش رو ازدست میده+بازی با انگلیس+بازی با آرژانتین+محرومیت مولر........با تمام این مشکلات سایه ای از آلمان واقعی روبه روی اسپانیا بازی کرد...
    والا افتخار داره طرفدار تیم آلمان باشی بخدا.....با تمام این مشکلات میاد وبهترین ودرخشانترین بازیهای جام جهانی رو انجام میده....مشکلاتی که بالا گفتم هر کدومشون میتونن یه تیم بزرگ رو نابود کنن...اما با وجود تمام اونها ما آمدیم ونام آلمان وجوانانش رو در تاریخ مسابقات حک کردیم.
    +
    دیشب من هم کلی خندیدم...البته به بهترین مدافعان جهانبنده خداها از ترس نخوردن داشتن چه بازی درخشانی میکردن....بزن زیرش شده تاکتیک بهترین مربی جهان جناب دلبوسکه

6. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

هیچ تیمی مثل آلمان تو جام قشنگ بازی نکرد ... گرچه طرفدار هلند هستم و بازیشم قبول دارم ، ولی در بازی های پر گل و پر هیجان المان مطمئنا اول بوده ... شکی درش نیست . ولی بازی با اسپانیا یه جور دیگه رقم خورد . اصلا نشونه ضعف آلمان نیست . بالاخره اسپانیا تیم خوبیه . بسی دوست داشتیم آلمان با هلند در فینال می اومد . که نشد .

8. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

جو تیم آلمان رو قبل این بازی خراب کردند واقعا این بزرگان فوتبال آلمان نمیدونن که قبل بازی به این مهمی تیم باید آروم باشه

یکی از آقایون گفت که بالاک باید از تیم ملی کناره گیری کنه و بالاک رو که قرار بود تا آخرین بازی در کنار تیم باشه فرستادن خونه

لام و چند بازیکن دیگه هم نسبت به این قضیه واکنش نشون دادن

این ظلم به خدا سر تیمو بریدن

10. 3 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مسعود من فكر كردم تو اضافه كردي اينو...
    خب ببين كار كي بوده...
    يعني همش بچه هاي ما بايد اخطار بگيرن ؟؟؟
    نميشه كه ...
    علی جان مگه نمیدونی توی این انجمن دیواری کوتاه تراز دیوارطرفدارهای آلمان وجود نداره؟

12. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

علی جان مگه نمیدونی توی این انجمن دیواری کوتاه تراز دیوارطرفدارهای آلمان وجود نداره؟
    نه دوست من ! تا وقتی که آلمان نباخته بود شما ها ماشالا همه جا بودین ! همه جا پست می دادین ! وحالا آلمان دیوارش کوتاه شد !؟ قضیه چیز دیگست

باید قبول کنید آلمان اصلا حریف اسپانیا نبود ! البته از همون اول هم معلوم بود آلمان با برنامه ریزی تمام داره بازی می کنه چون فرضا وقتی توپ از یه جایی جلوتر می رفت بازیکنان عقب می کشیدند و ساختار دفاعی رو حفظ می کردن !
    اگه آلمان و اسپانیا تویه فینال به هم می رسیدند منصفانه تر بود ...

14. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1- اتفاقا بازیهارو با چشم باز دیدم..نه مثل بعضی ها دست به دعا بودم نه سر نماز بودم نه.......
    2-11نفر دفاع؟........بابا برو خدات روشکر کن بازی روبردین....نکنه خودتون هم باور نمیکردین آلمان روببرین؟
    این حرفها چیه؟دفاع؟چی انتظار داشتی؟تیمی که با 7تا بازیکن زیر 23سال میاد جام جهانی+بهترین هافبکش رو از دست میده(بالاک)+دروازبان اصلیش رو ازدست میده+بازی با انگلیس+بازی با آرژانتین+محرومیت مولر........با تمام این مشکلات سایه ای از آلمان واقعی روبه روی اسپانیا بازی کرد...
    والا افتخار داره طرفدار تیم آلمان باشی بخدا.....با تمام این مشکلات میاد وبهترین ودرخشانترین بازیهای جام جهانی رو انجام میده....مشکلاتی که بالا گفتم هر کدومشون میتونن یه تیم بزرگ رو نابود کنن...اما با وجود تمام اونها ما آمدیم ونام آلمان وجوانانش رو در تاریخ مسابقات حک کردیم.
    +
    دیشب من هم کلی خندیدم...البته به بهترین مدافعان جهانبنده خداها از ترس نخوردن داشتن چه بازی درخشانی میکردن....بزن زیرش شده تاکتیک بهترین مربی جهان جناب دلبوسکه
    شما بیا یکی بزن تو گوش من!
    این طوری خالی میشی؟
    من اشتباه میکنم.خوبه؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نه دوست من ! تا وقتی که آلمان نباخته بود شما ها ماشالا همه جا بودین ! همه جا پست می دادین ! وحالا آلمان دیوارش کوتاه شد !؟ قضیه چیز دیگست

باید قبول کنید آلمان اصلا حریف اسپانیا نبود ! البته از همون اول هم معلوم بود آلمان با برنامه ریزی تمام داره بازی می کنه چون فرضا وقتی توپ از یه جایی جلوتر می رفت بازیکنان عقب می کشیدند و ساختار دفاعی رو حفظ می کردن !
    اگه آلمان و اسپانیا تویه فینال به هم می رسیدند منصفانه تر بود ...
    حرفت درست محمد جان...اما قبول کن دیوار ما(آلمان)از دیوار شما(انگلیس)حداقل یه 4متری کوتاه تره دیگه...می خوای متر کنیم

17. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آلمان دیشب هیچی برای گفتن نداشت و کاملا تحقیر شد

بازی که کاملا دست اسپانیا بود
    موقعیت گل که اصلا نداشت
    تعداد شوت به دروازه که اسپانیا 3 برابر آلمان بود

کلا اسپانیا آلمان رو کرد تو قوطی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •