دوستان دو تا سوال داشتم :
این لپ تاپ ها از ابتدا فقط روشون داس نصبه ؟ زمانی که خودمون ویندوز 7 رو میریزیم درایورهای لپ تاپ رو باید از کجا گیر بیاریم (داخل جعبه اش نیست ؟ )
کیفیت LCD چطوره ؟ نسبت به VAIO خیلی ضعیف تره ؟
دوستان دو تا سوال داشتم :
این لپ تاپ ها از ابتدا فقط روشون داس نصبه ؟ زمانی که خودمون ویندوز 7 رو میریزیم درایورهای لپ تاپ رو باید از کجا گیر بیاریم (داخل جعبه اش نیست ؟ )
کیفیت LCD چطوره ؟ نسبت به VAIO خیلی ضعیف تره ؟
نه، این لپتاپ ها خودشون ویندوز 7 اوریجینال دارن و درایور ها روشون نصبه. یه سی دی هم میدن که توش چندتا درایور هست.
از نظر ال سی دی تنها مشکلی که داره اینه که تعداد پیکسل هاش از بقیه لپتاپ ها کمتره ولی از نظر کیفیت تصویرِ این لپتاپ من با سونی F12GFX فرقی ندیدم.
ال سی دی N61 یک مگاپیکسل هست(1366*768) ولی F12GFX 1.4 مگاپیکسل هست(1600*900).
Last edited by afshin b; 05-10-2010 at 11:26.
Express Gate SSD.
ASUS Express Gate Tools v: 1.0.0.9 (XP, Vista, Win7) (16/4/2010)
Latest Express Gate SSD v: 1.4.10.8 (XP, Vista, Win7) (1/9/2009)
1. Shut down your computer.
2. Disconnect all unnecessary USB devices, especially all USB microphones and USB speakers. Preferably leave only connected mouse and keyboard.
3. Reboot your computer.
4. Press <DEL> during POST (Power-On Self Test) to enter BIOS Setup. Go to tools tab and choose Asus express gate [Enabled], Reset User Data [Reset]. Then go to exit tab save your changes and reboot.
5. After entering Windows, uninstall your current version of Express Gate updater.
6. Go to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista) and type: msconfig.
7. Go to services tab click “Hide all Microsoft services” in the bottom and then click “Disable all”.
8. Go to Startup tab and click “Disable all”. Then press OK and reboot.
Download the file:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUnzip it and ran AsusSetup.exe to have the latest version of Express Gate updater. Don't update anything else from that file!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9. Download the file:
Unzip it .The file you have to choose for update is called: ExpressGateSSD_V14108.DFI.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10. Ran the fresh Express Gate updater you have just installed and update choosing the file: ExpressGateSSD_V14108.DFI. Don’t forget to check the box to reset user data during the installation!
11. Prepare a flash drive formatted in FAT32 (you are going to need it to save files downloaded from the Internet and photos as you will see!).
12. Reboot, enter Express Gate and enjoy your brand-new and a lightning fast express gate, with all the new features! Don't forget to set up your sound options and LAN options.
13. Finally when you enter your OS go again to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista-Win7) and type: msconfig
14. Go to General tab and click “Normal startup” and then “Apply”. Then reboot to apply changes. Don’t forget during the reboot to go to Bios and Set “Reset User Data [No]”
If you connect a USB hard drive or flash drive, don't forget to check again that the Boot Device Priority is ok.
15. In case express gate has disappeared after bios update, you can try the bios update, which follows:
Details for using the new features and interface changes can be found in the new:
Express Gate SSD Manual: (9/2/2009)
این رو به زور ضربت گوگل تو vip.asus.com پیدا کردم.خود سایت که راهمون نمیده...اینم ادرسش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا ربطی به من داره و ایا می تونم همین instaler رو نصب کنم؟؟؟حجم اولیه 1 گیگ هستش!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یه توضیح کلی در مورد این متن بدید .ممنون
Last edited by lllhamedlll; 05-10-2010 at 14:02.
ترجمه میکنم خودت ببین این راه جواب میده یا نه و به ما هم خبرش رو بده.
ASUS Express Gate Tools v: 1.0.0.9 (XP, Vista, Win7) (16/4/2010)
این که معلومه.
Latest Express Gate SSD v: 1.4.10.8 (XP, Vista, Win7) (1/9/2009)
این هم که ...
1. Shut down your computer.
اول کامپیوتر رو خاموش کن.
2. Disconnect all unnecessary USB devices, especially all USB microphones and USB speakers. Preferably leave only connected mouse and keyboard.
همه وسابل یو اس بی که نیاز نداری مخصوصا میکروفون و هدفون و اسپیکر یو اس بی رو قطع کن بره پی کارش. فقط موس و کیبورد یو اس بی رو اگه لازمه بزار باشه.
3. Reboot your computer.
حالا ری استارت کن.
4. Press <DEL> during POST (Power-On Self Test) to enter BIOS Setup. Go to tools tab and choose Asus express gate [Enabled], Reset User Data [Reset]. Then go to exit tab save your changes and reboot.
زودی دیلیت رو بزن که بری تو تنظیمات بایوس. برو تب tools وگزینه ی asus express gate رو enable کن. برو توی تب exit و تغییراتی که دادی رو save کن (بعدش ری استارت میشه).
5. After entering Windows, uninstall your current version of Express Gate updater.
ویندوز که اومد بالا Express gate رو آن اینستال کن.
6. Go to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista) and type: msconfig.
اگه ایکس پی داری از منوی استارت گزینه ی run رو بزن و اگه ویستا داری (یا ویندوز 7) تو بخش پایین استارت منو بزن msconfig (بعد دکمه اینتر رو بزن که کامند اجرا شه.)
7. Go to services tab click “Hide all Microsoft services” in the bottom and then click “Disable all”.
برو به تب Services و گزینه Hide all Microsoft services رو بزن. بعد گزینه ی Disable all که پایین صفحه هست رو کلیک کن.
8. Go to Startup tab and click “Disable all”. Then press OK and reboot.
بعد برو به تب Sturtup و گزینه ی Disable all رو انتخاب کن. بعد OK بزن و بزار ویندوز ری استارت بشه.
Download the file:
این رو دانلود کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUnzip it and ran AsusSetup.exe to have the latest version of Express Gate updater. Don't update anything else from that file!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9. Download the file:
Unzip it .The file you have to choose for update is called: ExpressGateSSD_V14108.DFI.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایلی که برای آپدیت انتخاب کردی اسمش ExpressGateSSD_V14108.DFI هست.
10. Ran the fresh Express Gate updater you have just installed and update choosing the file: ExpressGateSSD_V14108.DFI. Don’t forget to check the box to reset user data during the installation!
برنامه ی Express Gate updater که تازه نصب کردی رو اجرا کن. آپدیت رو با انتخاب فایل ExpressGateSSD_V14108.DFI انجام بده. یادت نره موقع این کار گزینه ی reset user data during the installation (یا یه چیزی تو همین مایه ها) تیک بزاری.
11. Prepare a flash drive formatted in FAT32 (you are going to need it to save files downloaded from the Internet and photos as you will see!).
یه درایو فلش با فرمت FAT32 لازم میشه که اگه رفتی تو وب و عکس آهنگ دانلود کردی روش ذخیره کنی.
12. Reboot, enter Express Gate and enjoy your brand-new and a lightning fast express gate, with all the new features! Don't forget to set up your sound options and LAN options.
ری استارت کن. (با زدن همون دکمه) برو تو اکسپرس گیت و از بنامه ی جدید با سرعت رعدوبرق لذت ببر.
13. Finally when you enter your OS go again to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista-Win7) and type: msconfig
در نهایت اگه رفتی تو ویندوز همون کامند msconfig رو تو همون محل وارد کن و اینتر بزن.
14. Go to General tab and click “Normal startup” and then “Apply”. Then reboot to apply changes. Don’t forget during the reboot to go to Bios and Set “Reset User Data [No]”
به تب General برو و گزنیه ی Normal Sturt Up رو کیلک کن. apply کن. ری استارت کن که تغییرات انجام بشه. فراموش نکن که بعد از ری استاتر بری به بایوس مادربورد و گزینه ی Reset User Data [No رو انتخاب کنی. (یعنی بزار رو No).
If you connect a USB hard drive or flash drive, don't forget to check again that the Boot Device Priority is ok.
اگر یه هارد یو اس بی یا فلش درایو وصل کردی تو بایوس مادربورد ترتین بوت شدن یو اس بی ها و نوع اونها رو درست کنی.( یعنی بزاری که بتونه که هارد و فلش رو بوت کنه)
15. In case express gate has disappeared after bios update, you can try the bios update, which follows:
اگر بعد از آپدیت کردن بایوس دیدی اکسپرس گیت ناپدید شدهمیتونی آپدیت کردن بایوس رو به صورت زیر تست کنی.
Details for using the new features and interface changes can be found in the new:
جزئیات برای استفاده از امکانات جدید و تغییرات ظاهر را میتوانید در دستور العمل اکسپرس گیت پیدا کنید:
Express Gate SSD Manual: (9/2/2009)
این رو به زور ضربت گوگل تو vip.asus.com پیدا کردم.خود سایت که راهمون نمیده...اینم ادرسش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا ربطی به من داره و ایا می تونم همین instaler رو نصب کنم؟؟؟حجم اولیه 1 گیگ هستش!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یه توضیح کلی در مورد این متن بدید .ممنون
والله 1 گیگ که نمیشه. بزار ببینم چی به چیه. خبر میدم.
من رو دی وی دی خود ان 61 یه فولدر حدودا 300 مگی واسه نصب این برنامه ی Express gate دارم.
این صفحه هم لینک آخرین ورژنهاست:
میگم شما یه بار همون مراحل که خودت لینکش رو دادی و تو پست قبلی ترجمه کردم رو برو ببین حل میشه یا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اولش ویندوز ریخته بودم این برنامه رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا نیومد. یه بار پاک کردم و بعد از ری استارت دوباره ریختم و برنامه کار کرد. هیچ تنظیمی رو هم دست نزدم ... فقط رجیستری رو با tune up یه بار تمیز کردم.![]()
الان چند روزه که یک مشکلی برام بوجود آمده! نمیدونم که کجاش رو دست زدم که دیگه اخطار برای کم بودن میزان شارژ نمیاد (قبلا وقتی میزان شارژ به زیر 14% میرسید، پیام هشدار روی صفحه میامد) ولی الان بدون دادن پیام، وقتی میزان باتری به زیر 7% رسید، لپ تاپ خاموش میره یعنی میره به حالت Hibernate!
برای من رو 11% Notice میده !! احتمالا یه تنظیمی وجود داره که این مرز رو معلوم میکنه.
اگه چیزی پیدا کردم خبر میدم. اگه هم دوستان بلدن که دیگه چه بهتر.
شاید دادن پیام هشدار رو نافعال کرده باشی؟؟
برو تو کنترل پنل و سمت راست بالای صفحه رو نگاه کن که باکس سرچ هست. اونجا فقط بزن n و اولین گزینه که پیدا میکنه اسمش notification area icons هست.
این رو کلیک کن. حالا اینجا لیست آیکونها و نوع هشدار ها رو میبینی. اون هشداری که مربوط به درصد باتری هست رو تو لیتس پیدا کن و روبروش حالت show Icon and Notifiation رو انتخاب کن.
اگه روبروش Hide باشه چیزی نشون نمیده و اگه دو گزینه ی دیگه باشه باید هشدار بده.
داداش این که برای هشدار بود , برای تعیین % هشدار هم راهی هست ؟
نمیدونم. هنوز لپ تاپم رو ندادن تست کنم و سرچ کنم. مادربورد رو سفارش دادن ولی هنوز بارشون نیومده.
الان با دستاپ حسابی حال میکنم.ولی یواش یواش دیگه دارم بهش نیاز پیدا میکنم. یه مدته لازمم نمیشده ولی یواش یواش کارم شروع میشه و لازمش دارم. باز عجله ندارم ... تو خونه دو تا پی سی هست دیگه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)