آموزش حذف Timescape به صورت موقت یا دایم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش حذف Timescape به صورت موقت یا دایم:
شما نباید تنظیمات رو وارد کنید ، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست میکنید خود همراه اول براتون میفرسته .ببخشید دوستان می خوام با این گوشی به اینترنت وصل بشم تنظیماتش رو چجوری انجام بدم؟؟؟
دقت کنید در آخر کار تا زمانی که اس ام اس تنظیمات رو برات نفرستاده دکمه "پایان" رو نزنید .
به سلامتی کرک کردن بوت لودر ایکس 10 هم به زودی انجام میشه.خیلی پیشرفت کردن
دوستان عزیز سال نو مبارک .
من که با این گوشی خیلی حال کردم و دائم از طریق ADSL منزل و GPRS بیرون منزل آنلاین هستم.
وب گردی-چت-کارای مهندسی-عکس و فیلم HD -کلیپ های YOUTUBE و همه ...............
دارم استفاده میکنم و روزی که خریدم فکرشو نمیکردم چقدر امکانات بهم میده عالیه.
همین الان این پست رو با X10 نوشتم.
موفق باشید.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
من دائم تو خونه دارم کار میکنم مشکلی ندارم.مودم وایرلسم TP-LINK8901G هست.خیلی عالیه.
گوشیتون رو چک بکنید تمام منوهای وایرلسش رو بعد مودم رو چک کنید.
اگه شده با یه گوشی دیگه چک کنید.
من مودمم روی حالت bridge هست. درسته ؟تومنو وایرلسو روشن میکنم بعد به مودم هم وصل میشم ولی نمیتونم اینترنت وصل بشم. دوستان لطفا راهنمایی کنید.
باید روی PPPOE تنظیم کنید و یوزر و پس اکانت اینترنتتون رو توی مودم وارد کنید تا بتونید با گوشی استفاده کنید .من مودمم روی حالت bridge هست. درسته ؟تومنو وایرلسو روشن میکنم بعد به مودم هم وصل میشم ولی نمیتونم اینترنت وصل بشم. دوستان لطفا راهنمایی کنید.
به عبارتی باید با خود مودم کانکت بشید نه از تو ویندوز .
سلام و علیکم و ....
حالتون خوبه؟با عیدی هاتون خوش میگذرونین؟
اقا این اس ای خسته ام کرده از بس هی آرک وندو رو نمیده بیرون.میگم اگه این اندروئید 2.2 و مولتی تاچ میخوره برم بخرمش.نظرت چیه حامد؟خسته شدم.گوشی نداشتن هم سخته ها...
آرکم تا بیاد و قیمتش کم شه پیرم میکنه....الان شما ورژن چند اندروئید رو گوشیتونه؟
سلام داش مصطفی
مولتی که داره تو همین 2.1 هم ! البته دوال تاچه ! یعنی بیشتر از 2 تا نقطه براش شناسایی نمیشه (بسه همین 2 تاشم)
2.2 هم میخوره مثله باقلواخیلی هم استیبل هست رامش ! فقط مشکل فارسی داره ! مثلاً راست به چپ و ....
ولی 2.1 خود کارخونه فارسیساز داره هلوووووووووو
الان که تو آخرین مراحل کرک بوت لودرن ! بوت لودر کرک بشه یه در جدید تو دنیای -- ایکس10 باز میشه![]()
آقا یه عیدی برای دارندگان این گوشی از طرف کمپانی سونی اریکسون :
SONY ERICSSON CONFIRMS GINGERBREAD FOR XPERIA X10
ورژن 2.3 اندروید برای این گوشی میاد .... اینو امروز سونی اریکسون گفته برید متن کاملشو بخونید :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)