xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Last edited by Gladiator_2000; 17-04-2011 at 02:47.
سلام دوست عزیز
MC516 حدود ۱۲۰۰ هستش.
برای جلوگیری از تبلیغ نمیتونم اون ۲ تا رو بگم.اگه خواستین پ.خ بدین.
دست دوم هم توصیه نمیشه مگر اینکه آشنا باشه
سلام بچه ها
من یه سوال ازتون داشتم می خواستم ببینم اگه یه لپ تاپapple از خار ج از کشور مثلا سوِئد بخواهی بیاری چه قدر قیمتش فرق می کنه این که مشکلی نداره که مثلن فرق بکنه
و یه دونه مدل دیده بودم که الان پیداش نمی کنم 13اینچ cori7 هست هم چین چیزی ؟؟
مرسی اگه میشه تا امروز به من جواب بدین خیلی لطف می کنین .
قیمت ها تفاوت زیادی نداره البته شاید بعضی کشور ها گرونتر از ایران هم باشن! باید قیمت اون کشور رو بگین تا بررسی کرد.
اگه پارت نامبرش LL/a نباشه شاید کیبوردش فرق کنه، یعنی ترتیب چینش حروف متفاوته.
۱۳ اینچی ها core2dou هستن و corei7 مدل ۳۷۳ هست که ۱۵ اینچی ه.
موفق باشید
شاهین جان خیلی لطف کردی مرسی .
شاهین حان مرسی دارم بابت پاسخ واضح و صریحت .
راستی یه چیزی خوندم مشکل اپل با نرم افزار فلش چیه؟
یاطری رو زود خالی میکنه درسته میگن تو تو ورژن حدید مک از HTTP5 استفاده میشه.
خواهش میکنم.
اپل از قدیم الایام (!) با یه سری چیزا کنار نیومده که یکی از اونها فلش ه و یکی دیگه مثلا بلوری هست.
اینا چیزایی ه که دلیل روشنی براش نیست و منم اطلاعاتی در این باره ندارم پس هیچ نظری نمیدم ، ولی خب ظاهرا سایتهایی که توشون از محتوای فلش استفاده شده مشکل داره (ولی من تا حالا به مشکل بر نخوردم.).
سلام دوباره دوستان
آقا ما همین طوری داریم مدل به مدل میایم پایین تر! الان نظرم به مک بوک 516 تغییر یافت!
حالا چند سوال داشتم از رفقا:
1- این سیستم عامل llion قضیه اش چیست؟ با مکینتاش خودمون فرق داره؟! اگه داره فکر می کنید رو مثلا همین 516 ما نصب می شود یا که باز هم دندون رو کبد بزاریم برای تشریف فرمایی این مدلای جدید؟!(تو رو خدا بگید آره نصب می شه حتی اگه خالی بندی باشه!من نمی تونم صبر کنم!همین طوری پیش برم به مدل...مدل....هه مدل پایین تر نداریم دیگه!
)
2-فکر می کنید این آپدیت های جدید تا اوایل بهمن بیان تو ایران؟و این که کلا چقدر تو یک آپدیت چیزا عوض میشه؟فکر می کنید ارزش داره آدم چند ماه براش صبر کنه و با حسرت به ویترینای پایتخت نگاه کنه؟!
3-آیا می شود نسخه ی هکینتاش را روی نوت بوک های معمولی با ویندوز هم ریخت؟و این که می گویند نسخه ی هکینتاش تا 60 %کارایی نسخه ی اصلی را ندارد یعنی چه چیزی ندارد؟ مثلا مرور گر و یا آفیس و این چیزای تابلو روش نصب می شود یا خیر؟ و می توان با آیپاد تاچ ارتباطش داد؟(مثلا از طریق mobileme) (بی ربط بود؟!ببخشید دیگه!)
4-یک سوال برای اطلاعات عمومی: این آیمک های رویایی باطری هم دارند یا کلا با سیم اند؟!اصولا قابل حمل هستند مثلا کیفی چیزی براشون هست؟! این که می گن اینا خیلی خفنن راسته؟!!:43:
دوستان ببخشید من زیاد حرف می زنم
خیلی لطف می کنید پاسخ می دین خدا شما رو واسه این انجمن نگه داره!![]()
سلام
خب بر اساس نیاز ها انتخاب ها متفاوت میشه دیگه.
Lion سیستم عامل جدید اپل هست که فقط معرفی شده و تابستون عرضه میشه،و بعد از عرضه هر وقت به ایران بیاد روی همه ی مک بوک ها اعم از قدیمی و جدید نصب میشه مشکلی نیست.
آپدیت های جدید فکر نکنم تا اوایل اسفند هم تو امریکا معرفی بشن چه برسه به اینکه بیان ایران. نمیدونم چه چیزهایی قراره عوض بشه ولی اگه من باشم همین الان میرم میخرم!
تا حالا هکینتاش نصب نکردم ولی باهاش کار کردم، نرم افزار ها معمولا روش نصب میشن ولی کارآیی که رو اپل دارن اونجا ندارن اونم بیشتر به خاطر سخت افزاره. مثلا شما رو کدوم لپ تاپ ترکپد مولتی تاچ داری؟ اپل!!
آیمک؟ آیمک کامپیوتر رو میزی اپل ه، چه جوری قابل حمل باشه؟؟؟؟ ولی موس و کیبردش با باتری کار میکنه و بی سیم هستن. بستگی داره خفن رو به چی بگی؟ من که میگم باحال ه!
خدا ببخشه ما همه وسیله ایم.![]()
خوب دوستان عزیز
من نظرم عوض شده و تصمیم گرفتم مدل Apple MacBook Pro MC371LL/A رو به جای 374 بگیرم
CPu این 371 چطوره ؟؟ اینا که گفتن 2 هسته داره :-؟ پس با اون دو هسته ای ها چه فرقی داره ؟؟
یه سوال دیگه گرافیک باز 256 هست ؟؟نوع پردازنده (Type) :Intel Core i5 تعداد هسته (Cores) :دو هسته ای (Dual-Core) شماره پردازنده (Processor Number) :i5-540M سرعت پردازنده (Base Clock Speed) :2.53GHz
و سوال خیلی مهمالان بدون گارانتی چنده تو بازار ؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)