تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 1291 اولاول ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحث نصاب شد يك چيزي جالب يادم اومد.
    وقتي اومده بود نصب كنه وايمكس من رو با مروگر فايرفاكس وقتي مي خواست وارد پرتال بشه پيغام security مي داد(چون شبكه جديد بود بايد certified رو تاييد مي كرد) و مي گفت مرورگر مشكل داره ولي رفت با اينترنت اكسپلورر كارش رو انجام داد و اونجا كلي خنده ام گرفت !
    تازگی ها که یه مودم یو اس بی دیگه گرفتم نصابه میخواست نصب کنه نصب نمیشد. کسپرسکی چند دفعه برای درایورها هشدار داد مونده بود چیه! وقتی هم فایرفاکس رو باز کرد برای وارد شدن به پورتال، master password که میخواست اونرو هم نمیدونست چیه! اینجا بود که گفت: "لپ تاپت خسته است!" این رو که گفت داشتم منفجر میشدم. طرف خیال میکرد چون ایرانسل اسم کارشناس رو روی نصابای مودمهاش گذاشته واقعا کارشناسه و از همه چی سر در میاره!
    جالبیش اینه که بعد کلی ور رفت با لپ تاپ و حتی روی سیستم دیگه ای که نصب نشد، گفت که سیستمهاتون اشکال داره ، من بهش گفتم ریستارت نمیخواد؟ گفت نه نمیخواد! ری استارت کردن همانا نصب شدن مودم همانا و ایضا ضایع شدن نصاب!!!
    به نظر من در حد یک پیک هستند که مودم رو بدن به کاربر و فقط در حد نصب یک مودم اطلاعات کامپیوتری دارند.

2. 3 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خیلی مسخره است. من شنبه ثبت نام کردم و منتظر تماس کارشناسان ایرانسل هستم که دستور بدن تا پول رو به جیبشون حواله کنیم. پریروز یک اس ام اس اومد که 28 روز دیگه ثبت نامتون کنسله و در کمال مسخرگی امشب یه اس ام اس دیگه اومد که گفت 2 روز دیگه ثبت نام شما کنسله. واقعا مسخره اس نه؟ واقعا تا وقتی مجبور نیستین سراغ ایرانسل نرید.

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تازگی ها که یه مودم یو اس بی دیگه گرفتم نصابه میخواست نصب کنه نصب نمیشد. کسپرسکی چند دفعه برای درایورها هشدار داد مونده بود چیه! وقتی هم فایرفاکس رو باز کرد برای وارد شدن به پورتال، master password که میخواست اونرو هم نمیدونست چیه! اینجا بود که گفت: "لپ تاپت خسته است!" این رو که گفت داشتم منفجر میشدم. طرف خیال میکرد چون ایرانسل اسم کارشناس رو روی نصابای مودمهاش گذاشته واقعا کارشناسه و از همه چی سر در میاره!
    جالبیش اینه که بعد کلی ور رفت با لپ تاپ و حتی روی سیستم دیگه ای که نصب نشد، گفت که سیستمهاتون اشکال داره ، من بهش گفتم ریستارت نمیخواد؟ گفت نه نمیخواد! ری استارت کردن همانا نصب شدن مودم همانا و ایضا ضایع شدن نصاب!!!
    به نظر من در حد یک پیک هستند که مودم رو بدن به کاربر و فقط در حد نصب یک مودم اطلاعات کامپیوتری دارند.
    اتفاقا اون نصابی که رفته بود برای دوستم نصب کنه تا ساعت 12 شب ور رفته بود اخرش نتونسته بود نت رو راه بندازه. که دیگه رفیقم اومد پیش من.منم بعد از یک ساعت ور رفتن یکبار ریستارت دادم درست شد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    دیروز نصاب آمد و مودم منو نصب کرد.البته مودم من امانی و از اون کله قندی ها.
    نصاب گفت مودم که سفارس دادید wifi دو هفته دیگه به دستتون میرسه.
    خدا را شکر مشکلی از نظر آنتن دهی ندارم.
    فقط یک سوال این مدارک کی به دست ایرانسل می رسه؟؟؟
    با تشکر

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

"لپ تاپت خسته است!"

عجب جمله ی حکیمانه ای. نپرسیدی این سخن ارزشمند از کیست؟

7. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقایون شما مشکل کند شدن سرعت و یا قطع و وصل ندارید؟

الان 2 روزه که مدارم قطع و وصل میشه و سرعت هم به شدت کم شده!!
    من تو پونک هستم
    کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا نه؟

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حضرت ایرانسل لعنت الله علیه!!!

10. این کاربر از amir_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    دیروز نصاب آمد و مودم منو نصب کرد.البته مودم من امانی و از اون کله قندی ها.
    نصاب گفت مودم که سفارس دادید wifi دو هفته دیگه به دستتون میرسه.
    خدا را شکر مشکلی از نظر آنتن دهی ندارم.
    فقط یک سوال این مدارک کی به دست ایرانسل می رسه؟؟؟
    با تشکر

اگر عصر يا شب اومده باشه تا صبح روز بعد تاييد ميشه ، كلا بيشتر تا 12 ساعت آينده تاييد ميشه.بعدش يك پيامك ميده"به دنياي وايمكس خوش آمديد."

12. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    الان 24 ساعت از زمان نصب مودم گذشته اما هنوز حسابم فعال نشده....
    برای شما هم همین قدر طول کشید....
    خدا لعنطتشون کنه.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان خیلی مسخره است. من شنبه ثبت نام کردم و منتظر تماس کارشناسان ایرانسل هستم که دستور بدن تا پول رو به جیبشون حواله کنیم. پریروز یک اس ام اس اومد که 28 روز دیگه ثبت نامتون کنسله و در کمال مسخرگی امشب یه اس ام اس دیگه اومد که گفت 2 روز دیگه ثبت نام شما کنسله. واقعا مسخره اس نه؟ واقعا تا وقتی مجبور نیستین سراغ ایرانسل نرید.
    سلام.
    منم که شنبه ثبت نام کردم SMS اون 28 روز اومد چند روز پیش ولی 2 روز هنوز نیومده..؟!
    واقعا مسخره کردن اینا..!

یک چیز بگم ببینید چقدر از دنیا عقبیم..!
    من یک سال و خورده ای که خارج از کشور بودم از یک سرویس اینترنت به نام izzi استفاده میکردم که 1M/B بود و یک چیز تو مایه های این Waimax بود.

یک دستگاه خیلی کویچک دقیقا اندازه یک گوشی N73 که با کابل USB متصل میشد به سیستم...! (عکسش رو بالا گذاشتم)
    باورتون نمیشه که ثبت نام و تحویل این سیستم 30 دقیقه وقت مارو نگرفت از این جرفا نبود که ثبت نام کنید زنگ بزنند بگن فلان..! ما تقریبا اطراف شهر بودیم اینترنت با لینم مستقیم و IDM حدودا180KB سرعت دانلود داشتیم اونم بدون محدودیت ماهی که حساب میکردیم حدودا 20 تومن میشد به پول ایران..! فقط اگر روزی 2GB بشیتر میشد به صورت پشت سره هم سرعتت به طور اتوماتیک به 7KB کاهش پیدا میکرد..و روز بعد به حالت عادی بر میگشت...!(پیلترینگ هم نداشت) توی این یک سال و خورده تاحالا نشد این سیستم قطع بشه..!! یعنی اصلا قطعی نداشت یا مشکل فنی براش پیش نمیومد..! گارانتی هم که ماشالا عالی بود....یک بار دستگاه من سوخت در عرض 5 دقیقه عوض کردند برام!!!

اونوقت ما باید منت ایرانسل و اینجور شرکت هارو بکشیم؟!

بچه ها به نظر شما من چیکار کنم وضعیت مبین نت چطوره؟

15. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •