دوستان
محض یاداوری....
کسی جواب این سوال من رو نداد.... اینجا مثل این که تازه واردا نامرئی هستن...
دوستان
محض یاداوری....
کسی جواب این سوال من رو نداد.... اینجا مثل این که تازه واردا نامرئی هستن...
سلام عزیز... این سیستمی که شما انتخاب کردی مشخصه خاصی نداره که قابل گفتن باشه...من به شخصه خودم این سیستم رو چک نکردم اما از روی مشخصاتی که دیدم می شه گفت که نباید صدای خیلی جالبی داشته باشه مضافا اینکه حدود 600 هزار تومن هم قیمت داره... برای انتخاب آمپ هم باید بودجه و احتمالا برند مورد نظرت رو بگی تا دوستانی که اینجا اطلاعاتی دارند بتونن بهت کمک کنند.
Last edited by sound.vision; 04-12-2010 at 11:51.
عرضم به حضور شما، قصدم از این سوال این بود که کیفیت کلی برند میشن رو بدونم.... این رو تو سایت چاره دیدم و با خودم فکر کردم یه سری از این بلندگو ها رو که کامل هم هستن با یه آمپ حدود 500 تومن ترکیب کنم واسه فیلم و موسیقی.... برند آمپ برام مهم نیست، می تونه مارانتز باشه یا اونکیو یا دنون یا هرچیز دیگه (یاماها، پایونیر، ...) مهم این بود که خوب با هم ست بشن و کار من رو راه بندازن... پس به نظر شما مجموعه جالبی نیست؟ می شه بفرمایید چرا؟ من هم یه چیزی یاد بگیرم...
ممنون
خود برند میشن یه 30 سالی هست که پا به عرصه سیستم های صوتی گذاشته پس از بابت قدمت و سابقه نباید مشکلی داشته باشه... تا اونجا که من می دونم یه 10 سالی هم هست که تبدیل به یه برند جهانی شده اما اینکه چرا خیلی شناخته شده نیست در کشور ما باید بگم خیلی برندهای مطرح دیگه دنیا که خیلی قوی تر هستند از این میشن هم شناخته شده نیستند... اما اینکه چرا گفتم به نظر من مشخصاتش خیلی جالب نیست... چندتا علت داره که بعضی هاش:
Sub-woofer
Enclosure Type: Reflex loaded
Frequency Response 3db: 38Hz - 125Hz
Amplifier: 100W (PPMS)
اول از همه مشخصات ساب این دستگاه چنگی به دل نمی زنه کمترین فرکانسی که می تونه تولید کنه 38 هرتزه که برای یه ساب اصلا چیز جالبی نیست مضافا اینکه قدرت چندانی نداره.
2
Satellite
Enclosure Type: Sealed cabinet
Frequency Response 3db: 125Hz to 20kHz
Sensitivity SPL/m/2.83V: 88dB
Nominal Impedance: 8 Ohms compatible
Amplifier Power: 25 - 100 W/Ch
مشخصات این ها رو هم که نگاهی می اندازی می بینی بازهم از خیلی از هم قیمت های امروزیش پایین تره و در نهایت تو مشخصاتش نوشته که پایه ها به صورت استاندارد همراه پکیج نیست و باید جداگانه خریداری شود که خوب این یعنی یه هزینه مضاعف
Note: Floor Stands not included as standard. Additional accessories available via your retailer
در هر حال باز هم تاکید می کنم اظهار نظر من براساس مشخصات روی کاغذ هست منطقی ترین راه اینه که از نزدیک صدای این اسپیکرها رو تست کنی و ببینی با نیاز و سلیقه ات جور در میاد یا نه یه وقت می بینی اون چیزی که از نظر من مورد قبول نیست از نظر شما چیز خیلی عالی و درخور توجهی باشه یا برعکس. د رهر حال چیزی که مشخصه اینه که جنابعالی مبلغی نزدیک به 1 میلیون 100هزار تومن بودجه در نظر گرفتی با این پول می تونی انتخاب های دیگه رو هم بررسی کنی.
موفق باشی
Last edited by sound.vision; 04-12-2010 at 13:24.
چون می خوام تو خونه جدیدم استفاده اش کنم هنوز درست و حسابی وصلش نکردم . یک هفته دیگه که وصلش کردم و زیر و بمشو در آوردم یه ریویو می ذارم . اما تا الان به نظرم میاد که بیشتر به درد موزیک لایت و فیلم می خوره .اگه اهل ترنس و موزیک باس دار باشی شاید لازم باشه یه ساب ووفر بهش اضافه بشه اما من نیاز ندارم . من از این جامو با آمپ مارانتز هم تو مغازه تست گرفتم اما به نظرم با انکیو صداش تمیزتر شد .
سلام
یه مدل پایونیر دیدم ( فکر کنم 787 ) یه تو فروشگاه راستین قیمتش 510 تومن بود. تست صداش هم نسبت به برندهای تجاری بهتره . تو هایپر استار همین مدل رو تخفیف زده بود 490 تومن می داد ( اگه هنوز باشه) . فکر کنم تو این رنج قیمت انتخاب خوبی باشه
سلام و ممنون
برای بلوز که همینجوریش عالیه و اگه از راک منظورت متال سنگین نباشه برای اون هم خوبه و نیاز به ساب نداره . جامو 426 پکیجه یعنی دو تا فرونت ، دو تا ریر و یه سنتر و انگار بعضی ها یه ساب هم بهش اضافه می کنن که من نیاز نداشتم ( پولشم نداشتم!). اما با همه این اوصاف اگه راک بازی و می تونی 300 بیشتر هزینه کنی جامو 606 حجم صداش بالاتره . آمپش هم مارانتز یا انکیو بسته به نظر خودته . من از جفتش تست گرفتم و انکیو رو بیشتر پسندیدم .
ضمنا من هم می خواستم اول یه 519 پایونیر باهاش ببندم که از تست انکیو خوشم اومد . میگن 519 باهاش جواب نمیده 819 رو نمی دونم
بالاخره يه پرو ويژن T7 گرفتم
مشكلي خاصي نداشت فقط زير نويس فارسي را ساپورت نميكرد گه كه فكر كنم با آپگريت حل بشه ولي هيچ
آپديتي پيدا نكردم براش كسي سراغ داره ؟
Last edited by lindows; 04-12-2010 at 18:35.
اگه قصد داری اینقدر هزینه کنی جامو 426 و 606 رو هم یه تست بگیر .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)