تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 1049 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اساتید محترم به ویژه جناب رایان و پژمان

لطفا نظرتان را درباره این مجموعه (بر اساس مشخصات ذکر شده و شناخت تان از برند میشن) بفرمایید. آمپلی مناسب برای این سیستم که HDMI 1.4 را هم ساپورت کند، چه می تواند باشد؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر فراوان

دوستان

محض یاداوری....

کسی جواب این سوال من رو نداد.... اینجا مثل این که تازه واردا نامرئی هستن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان

محض یاداوری....

کسی جواب این سوال من رو نداد.... اینجا مثل این که تازه واردا نامرئی هستن...
    سلام عزیز... این سیستمی که شما انتخاب کردی مشخصه خاصی نداره که قابل گفتن باشه...من به شخصه خودم این سیستم رو چک نکردم اما از روی مشخصاتی که دیدم می شه گفت که نباید صدای خیلی جالبی داشته باشه مضافا اینکه حدود 600 هزار تومن هم قیمت داره... برای انتخاب آمپ هم باید بودجه و احتمالا برند مورد نظرت رو بگی تا دوستانی که اینجا اطلاعاتی دارند بتونن بهت کمک کنند.
    Last edited by sound.vision; 04-12-2010 at 11:51.

3. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام عزیز... این سیستمی که شما انتخاب کردی مشخصه خاصی نداره که قابل گفتن باشه...من به شخصه خودم این سیستم رو چک نکردم اما از روی مشخصاتی که دیدم می شه گفت که نباید صدای خیلی جالبی داشته باشه مضافا اینکه حدود 600 هزار تومن هم قیمت داره... برای انتخاب آمپ هم باید بودجه و احتمالا برند مورد نظرت رو بگی تا دوستانی که اینجا اطلاعاتی دارند بتونن بهت کمک کنند.

عرضم به حضور شما، قصدم از این سوال این بود که کیفیت کلی برند میشن رو بدونم.... این رو تو سایت چاره دیدم و با خودم فکر کردم یه سری از این بلندگو ها رو که کامل هم هستن با یه آمپ حدود 500 تومن ترکیب کنم واسه فیلم و موسیقی.... برند آمپ برام مهم نیست، می تونه مارانتز باشه یا اونکیو یا دنون یا هرچیز دیگه (یاماها، پایونیر، ...) مهم این بود که خوب با هم ست بشن و کار من رو راه بندازن... پس به نظر شما مجموعه جالبی نیست؟ می شه بفرمایید چرا؟ من هم یه چیزی یاد بگیرم...

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عرضم به حضور شما، قصدم از این سوال این بود که کیفیت کلی برند میشن رو بدونم.... این رو تو سایت چاره دیدم و با خودم فکر کردم یه سری از این بلندگو ها رو که کامل هم هستن با یه آمپ حدود 500 تومن ترکیب کنم واسه فیلم و موسیقی.... برند آمپ برام مهم نیست، می تونه مارانتز باشه یا اونکیو یا دنون یا هرچیز دیگه (یاماها، پایونیر، ...) مهم این بود که خوب با هم ست بشن و کار من رو راه بندازن... پس به نظر شما مجموعه جالبی نیست؟ می شه بفرمایید چرا؟ من هم یه چیزی یاد بگیرم...

ممنون
    خود برند میشن یه 30 سالی هست که پا به عرصه سیستم های صوتی گذاشته پس از بابت قدمت و سابقه نباید مشکلی داشته باشه... تا اونجا که من می دونم یه 10 سالی هم هست که تبدیل به یه برند جهانی شده اما اینکه چرا خیلی شناخته شده نیست در کشور ما باید بگم خیلی برندهای مطرح دیگه دنیا که خیلی قوی تر هستند از این میشن هم شناخته شده نیستند... اما اینکه چرا گفتم به نظر من مشخصاتش خیلی جالب نیست... چندتا علت داره که بعضی هاش:
    Sub-woofer
    Enclosure Type: Reflex loaded
    Frequency Response 3db: 38Hz - 125Hz
    Amplifier: 100W (PPMS)

اول از همه مشخصات ساب این دستگاه چنگی به دل نمی زنه کمترین فرکانسی که می تونه تولید کنه 38 هرتزه که برای یه ساب اصلا چیز جالبی نیست مضافا اینکه قدرت چندانی نداره.

2
    Satellite
    Enclosure Type: Sealed cabinet
    Frequency Response 3db: 125Hz to 20kHz
    Sensitivity SPL/m/2.83V: 88dB
    Nominal Impedance: 8 Ohms compatible
    Amplifier Power: 25 - 100 W/Ch

مشخصات این ها رو هم که نگاهی می اندازی می بینی بازهم از خیلی از هم قیمت های امروزیش پایین تره و در نهایت تو مشخصاتش نوشته که پایه ها به صورت استاندارد همراه پکیج نیست و باید جداگانه خریداری شود که خوب این یعنی یه هزینه مضاعف
    Note: Floor Stands not included as standard. Additional accessories available via your retailer

در هر حال باز هم تاکید می کنم اظهار نظر من براساس مشخصات روی کاغذ هست منطقی ترین راه اینه که از نزدیک صدای این اسپیکرها رو تست کنی و ببینی با نیاز و سلیقه ات جور در میاد یا نه یه وقت می بینی اون چیزی که از نظر من مورد قبول نیست از نظر شما چیز خیلی عالی و درخور توجهی باشه یا برعکس. د رهر حال چیزی که مشخصه اینه که جنابعالی مبلغی نزدیک به 1 میلیون 100هزار تومن بودجه در نظر گرفتی با این پول می تونی انتخاب های دیگه رو هم بررسی کنی.
    موفق باشی
    Last edited by sound.vision; 04-12-2010 at 13:24.

6. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چون می خوام تو خونه جدیدم استفاده اش کنم هنوز درست و حسابی وصلش نکردم . یک هفته دیگه که وصلش کردم و زیر و بمشو در آوردم یه ریویو می ذارم . اما تا الان به نظرم میاد که بیشتر به درد موزیک لایت و فیلم می خوره .اگه اهل ترنس و موزیک باس دار باشی شاید لازم باشه یه ساب ووفر بهش اضافه بشه اما من نیاز ندارم . من از این جامو با آمپ مارانتز هم تو مغازه تست گرفتم اما به نظرم با انکیو صداش تمیزتر شد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    یه مدل پایونیر دیدم ( فکر کنم 787 ) یه تو فروشگاه راستین قیمتش 510 تومن بود. تست صداش هم نسبت به برندهای تجاری بهتره . تو هایپر استار همین مدل رو تخفیف زده بود 490 تومن می داد ( اگه هنوز باشه) . فکر کنم تو این رنج قیمت انتخاب خوبی باشه

9. این کاربر از eloy110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام eloy عزیز . آقا مبارکت باشه
    artam راست میگه یکم از سیستمت برامون بگو . مخصوصا باند هات . بدون ساب bass ش برای مثلا آهنگهای راک و بلوز مناسبه یا نه ؟ کلا صدا چجوریه. راستش منم بدم نمیاد چند وقت دیگه 426 رو بگیرم . البته قبلش حتما تست میکنم ببینم اگه از اسپیکر های خودم بهتره میگیرمش . راستش قصد دارم این اسپیکرهای که الان استفاده میکنم که برای یک ست 3 تیکه سونی قدیمی هستش ( آمپ + رادیو + کاست پلیر) رو دوباره با ست خودش وصل کنم و یه جفت اسپیکر (حالا شاید هم سنتر و سارند بدون ساب بگیرم ) و اینارو وصل کنم به این 819 . این صداش خوبه الان اما خب کلا خیلی دوست دارم 2 تا ست جدا از دو نسل مختلف رو کنار هم داشته باشم .راستی شما سارند و سنتر هم گرفتی ؟
    سلام و ممنون
    برای بلوز که همینجوریش عالیه و اگه از راک منظورت متال سنگین نباشه برای اون هم خوبه و نیاز به ساب نداره . جامو 426 پکیجه یعنی دو تا فرونت ، دو تا ریر و یه سنتر و انگار بعضی ها یه ساب هم بهش اضافه می کنن که من نیاز نداشتم ( پولشم نداشتم!). اما با همه این اوصاف اگه راک بازی و می تونی 300 بیشتر هزینه کنی جامو 606 حجم صداش بالاتره . آمپش هم مارانتز یا انکیو بسته به نظر خودته . من از جفتش تست گرفتم و انکیو رو بیشتر پسندیدم .

11. 2 کاربر از eloy110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام eloy عزیز . آقا مبارکت باشه
    artam راست میگه یکم از سیستمت برامون بگو . مخصوصا باند هات . بدون ساب bass ش برای مثلا آهنگهای راک و بلوز مناسبه یا نه ؟ کلا صدا چجوریه. راستش منم بدم نمیاد چند وقت دیگه 426 رو بگیرم . البته قبلش حتما تست میکنم ببینم اگه از اسپیکر های خودم بهتره میگیرمش . راستش قصد دارم این اسپیکرهای که الان استفاده میکنم که برای یک ست 3 تیکه سونی قدیمی هستش ( آمپ + رادیو + کاست پلیر) رو دوباره با ست خودش وصل کنم و یه جفت اسپیکر (حالا شاید هم سنتر و سارند بدون ساب بگیرم ) و اینارو وصل کنم به این 819 . این صداش خوبه الان اما خب کلا خیلی دوست دارم 2 تا ست جدا از دو نسل مختلف رو کنار هم داشته باشم .راستی شما سارند و سنتر هم گرفتی ؟
    ضمنا من هم می خواستم اول یه 519 پایونیر باهاش ببندم که از تست انکیو خوشم اومد . میگن 519 باهاش جواب نمیده 819 رو نمی دونم

13. 2 کاربر از eloy110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالاخره يه پرو ويژن T7 گرفتم
    مشكلي خاصي نداشت فقط زير نويس فارسي را ساپورت نميكرد گه كه فكر كنم با آپگريت حل بشه ولي هيچ
    آپديتي پيدا نكردم براش كسي سراغ داره ؟
    Last edited by lindows; 04-12-2010 at 18:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون
    اگه قصد داری اینقدر هزینه کنی جامو 426 و 606 رو هم یه تست بگیر .

16. این کاربر از eloy110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •