دوستان این لینک رو هم یه نفر چک کنه . فکر کنم به درد سوال من بخوره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل حل شد خودم گرفتم .
دوستان این لینک رو هم یه نفر چک کنه . فکر کنم به درد سوال من بخوره .
مشکل حل شد خودم گرفتم .
Last edited by silsin; 07-04-2011 at 11:00.
خب راه اون دست ساختن چه جوریه؟ به زمین و زمان زدم نشد . حتی توی بیشتر جاها هم سوال کردم ملت همین روشی که خودم استفاده کردم رو بهم گفتن . خودم هم که هر کاری کردم نشد.
در مورد بقیه اون موقعی که این کار رو کردم تنها زمان بیکاریم بود. ولی کلا میگم نه به خاطر دیگران به خاطر دونسته های خودم می خوام بگی کجاهاش مشکل داره . با این توضیحاتی که اون یارو داده بود من کم اوردم .
درضمن نیازی به کلکل کردن شما نیست . به خودم بگو چه مشکلی داره .
سلام به دوستان عزیز
میخواستم راهنمایی کنید در ارتباط با نسخه جدید udk که میشه توش برای ایفون هم خروجی گرفت من کامل بازی رو ساختم بیلد میشه و مشکلی نیست جز اینکه یه ضمانت نامه میخواد میخواستم ببینم از دوستان کسی راجبه این قضیه چیزی میدونه که من رو راهنمایی کنه؟؟
ممنون میشم
سلام محمد جان خوبی ؟
نمیشه به ما هم توضیح بدی این دست رو چیکار میشه کرد ؟
سلام دوستان
کسی فهمید این OpenNi چطور اتصال پیدا میکنه به آنریل اصلا چطور کار میکنه
من تا به حال اسمش رو نشنیدم منظورت OpenAl
بله منظورم همون بود ولی هر جا من میرفتم به این اسم بود حتی فایل 11 مگیش هم به این اسم بود
niui api alpha
دوستان یک سوال دیگم داشتم من سیستمم قویه ولی نمیدونم چرا این ورژن جدید آنریل هنگه گیر میکنه بعضی از جاها قبلا با ورژن UDK-2010-09 کار میکردم اما حالا با UDK-2011-01 ولی میگم هنگ میکنه بعضی از جاها میخواستم بدونم شما دلیلش را میدونید
اینم مشخصات سیستمم
![]()
Last edited by SGLX; 06-04-2011 at 23:35.
هوم.هوم..اها!
راستش رو بخوای دقیق نمی دونم ولی فکر کنم یه ربطی به صدا داشته باشه .
در مورد دومی منظورتون توی نرم افزاره یا سیستم خودت می کنه ؟
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
بد بختی میدونی چیه؟ به زمین و زمان زدم نشد که نشد . البته راه واسش زیاده ولی چاره چیه که جواب نمیده .
اخرین پیشنهادی که واسه این کار بهم شد استفاده از کلاس های familyinfo بود که اونم نشد .
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
راستی بچه ها اون تاپیک دیشبی رو یادتونه عکس هکری بود اسمش چی بود . حذفش کردن اینو داشته باشین امروز واسه من اومد.
Hi silsin,
The following thread that you created has been deleted
-----
Thread: عكس هكري :دي
Forum: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reason: توهین به سرپرست ناظرین
-----
این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید
با تشکر
تیم مدیریت فروم p30world.com
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
اینم یه مثال انریل اسکریپتی واسه شما:
اموزش ساخت سیستم xp یا همون جمع کردن امتیاز برای کارکتر
دوست عزیز-من تمام امتیاز هام به جز هادر روی 7.7 هست کم میارم شما که دیگه جای خود داری!
4GB ram 2000
core i7 860 3.8
HD5970 OC
Raid 0 for HDD
خودتون حساب کنین دیگه ملت واسه رندر با این از چند تا کامپیوتر استفاده می کنن . بازم می گم شما مشکلت توی نرم افزاره یا سیستم خودت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)