تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 428 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان این لینک رو هم یه نفر چک کنه . فکر کنم به درد سوال من بخوره .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشکل حل شد خودم گرفتم .
    Last edited by silsin; 07-04-2011 at 11:00.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام

کافی بود صفحه ی FAQ رو یه نگاه بندازید:

سلام

1. اینو که قبلا یکی دوبار تو پ.خ بهت گفتم. باید از همون پروپرتی ها که بهت گفتم استفاده کنی. اونوقت مثل Bulletstorm دست یا پا به پلیر اضافه می کنی.

این راهی که الان می ری آسپیرینیه و مثلا اگه 8 تا اسلحه داشته باشی، باید انیمیشن های مربوط به دست رو 8 بار تکرار کنی و با هر تغییر کوچیک هر 8 تا دست رو تغییر بدی.

در ثانی برای انیمیشنایی که قراره اسلحه پیدا نباشه مثل بالا رفتن از یه طناب، مشکلات بیشتر هم میشه.

2. پس فکر می کردم اخلاق منو می دونی بعد این همه وقت. سیلسین جان به آرشیو پستام نگاه کن. سعی کردم فقط تو قسمتای فنی این فروم فعالیت کنم. اصلا به تاپیکای مقایسه و کل کل و ... علاقه ای ندارم. دلایلش رو هم تو همین تاپیک ذکر کردم. تازه این مال وقتیه که وقتم آزاد باشه. در صورتی که خودت خوب می دونی که همین طوریش وقتم محدوده.

ضمنا اگه وقت بیشتر داشتم اول جور می کردم که بیشتر بیام تو این تاپیک به سوال بچه ها جواب بدم تا اینکه بخوام برم یه بحثو پیگیری کنم که همگی می دونیم نتیجه ای نداره.

[ البته اون مقاله رو خوندم و می خواستم الان یه سری از مسائل اشتباهشو گوشزد کنم ولی خب تجربه بهم میگه نه تنها سودی نداره بلکه باعث میشه بحث دوباره ادامه پیدا کنه. ]

شما هم تعجب می کنم یعنی این قدر وقتت زیادی کرده که اون همه زمان اونجا و اینجا روی این مسئله صرف کردی؟ باور کن اگه استارت یه بازی ایندی جدید رو زده بودی تو همین تایم فاز اولش تموم شده بود. دیگه خود دانی.

3. بله ولی فقط به Sction مربوط به همین کلاس دسترسی داری.

من تا الان تست نکردم ولی قاعدتا از DllBind می تونی استفاده کنی. فقط از اونجا که تست نکردم نمی دونم برای اعمال تغییرات نیاز به ریستارت بازی هست یا نه. خودت می تونی یه تست بکنی.

فعلا بای.
    خب راه اون دست ساختن چه جوریه؟ به زمین و زمان زدم نشد . حتی توی بیشتر جاها هم سوال کردم ملت همین روشی که خودم استفاده کردم رو بهم گفتن . خودم هم که هر کاری کردم نشد.
    در مورد بقیه اون موقعی که این کار رو کردم تنها زمان بیکاریم بود. ولی کلا میگم نه به خاطر دیگران به خاطر دونسته های خودم می خوام بگی کجاهاش مشکل داره . با این توضیحاتی که اون یارو داده بود من کم اوردم .
    درضمن نیازی به کلکل کردن شما نیست . به خودم بگو چه مشکلی داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    میخواستم راهنمایی کنید در ارتباط با نسخه جدید udk که میشه توش برای ایفون هم خروجی گرفت من کامل بازی رو ساختم بیلد میشه و مشکلی نیست جز اینکه یه ضمانت نامه میخواد میخواستم ببینم از دوستان کسی راجبه این قضیه چیزی میدونه که من رو راهنمایی کنه؟؟
    ممنون میشم

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کافی بود صفحه ی FAQ رو یه نگاه بندازید:

جمله ی آخر میگه غیر از Skeletal Mesh ها از تمامی کانتنت های دیگه می تونی توی یه بازی تجاری استفاده کنی.

سلام

1. اینو که قبلا یکی دوبار تو پ.خ بهت گفتم. باید از همون پروپرتی ها که بهت گفتم استفاده کنی. اونوقت مثل Bulletstorm دست یا پا به پلیر اضافه می کنی.

این راهی که الان می ری آسپیرینیه و مثلا اگه 8 تا اسلحه داشته باشی، باید انیمیشن های مربوط به دست رو 8 بار تکرار کنی و با هر تغییر کوچیک هر 8 تا دست رو تغییر بدی.
    سلام محمد جان خوبی ؟

نمیشه به ما هم توضیح بدی این دست رو چیکار میشه کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SGLX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی فهمید این OpenNi چطور اتصال پیدا میکنه به آنریل اصلا چطور کار میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی فهمید این OpenNi چطور اتصال پیدا میکنه به آنریل اصلا چطور کار میکنه
    من تا به حال اسمش رو نشنیدم منظورت OpenAl

اگه نباشه جاش خالی می مونه SGLX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تا به حال اسمش رو نشنیدم منظورت OpenAl
    بله منظورم همون بود ولی هر جا من میرفتم به این اسم بود حتی فایل 11 مگیش هم به این اسم بود
    niui api alpha

دوستان یک سوال دیگم داشتم من سیستمم قویه ولی نمیدونم چرا این ورژن جدید آنریل هنگه گیر میکنه بعضی از جاها قبلا با ورژن UDK-2010-09 کار میکردم اما حالا با UDK-2011-01 ولی میگم هنگ میکنه بعضی از جاها میخواستم بدونم شما دلیلش را میدونید
    اینم مشخصات سیستمم
    Last edited by SGLX; 06-04-2011 at 23:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

هوم.هوم..اها!
    راستش رو بخوای دقیق نمی دونم ولی فکر کنم یه ربطی به صدا داشته باشه .
    در مورد دومی منظورتون توی نرم افزاره یا سیستم خودت می کنه ؟

---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

سلام محمد جان خوبی ؟

نمیشه به ما هم توضیح بدی این دست رو چیکار میشه کرد ؟
    بد بختی میدونی چیه؟ به زمین و زمان زدم نشد که نشد . البته راه واسش زیاده ولی چاره چیه که جواب نمیده .
    اخرین پیشنهادی که واسه این کار بهم شد استفاده از کلاس های familyinfo بود که اونم نشد .

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------

راستی بچه ها اون تاپیک دیشبی رو یادتونه عکس هکری بود اسمش چی بود . حذفش کردن اینو داشته باشین امروز واسه من اومد.

Hi silsin,

The following thread that you created has been deleted

-----
    Thread: عكس هكري :دي
    Forum: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Reason: توهین به سرپرست ناظرین
    -----

این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید

با تشکر
    تیم مدیریت فروم p30world.com

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------

اینم یه مثال انریل اسکریپتی واسه شما:

اموزش ساخت سیستم xp یا همون جمع کردن امتیاز برای کارکتر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بله منظورم همون بود ولی هر جا من میرفتم به این اسم بود حتی فایل 11 مگیش هم به این اسم بود
    niui api alpha

دوستان یک سوال دیگم داشتم من سیستمم قویه ولی نمیدونم چرا این ورژن جدید آنریل هنگه گیر میکنه بعضی از جاها قبلا با ورژن UDK-2010-09 کار میکردم اما حالا با UDK-2011-01 ولی میگم هنگ میکنه بعضی از جاها میخواستم بدونم شما دلیلش را میدونید
    اینم مشخصات سیستمم
    دوست عزیز-من تمام امتیاز هام به جز هادر روی 7.7 هست کم میارم شما که دیگه جای خود داری!
    4GB ram 2000
    core i7 860 3.8
    HD5970 OC
    Raid 0 for HDD

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خودتون حساب کنین دیگه ملت واسه رندر با این از چند تا کامپیوتر استفاده می کنن . بازم می گم شما مشکلت توی نرم افزاره یا سیستم خودت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •