تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 472 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز در رابطه با صدای گیربکس هنگام تعویض دنده به گارانتی مراجعه کردم و گفتن دنده هات خیلی لق و لوقه و گفتن هفته بعد بیار یه قطعه شو عوض میکنیم حل میشه
    در رابطه با روغن ریزی احتمال زیاد شما هم مثل من باید مال سنسور کیلومتر باشه که چیز خاصی نیست نگران نباشین
    ضمنا چطور ماشینتون ۳۶ در اومده مگه سورن خریدین؟؟؟
    بله متاسفانه سورن گرفتم، چرا منه ساده دل گفتم با اتاق LX حال نمی کنم (با عرض پوزش از همه دارندگان LX تقریبا متنفرم ) به همین خاطر این اشتباه رو کردم!!!!!
    دنده هاش موقع تعویض صدا می ده نمی دونم مشکل شما هم همینه یا مشکل شما چیز دیگه ای هستش؟( اون دو سه تا مشکل قبلی رو هم که تو یک پست گفتم با هم مشترک هستیم)
    در مورد روغن ریزی چطور می تونم مطمئن بشم که از سنسور کیلومتر شمار هستش، و آیا ضرری به خودرو می رسونه این روغن ریزی و تاثیری در عملکردش داره؟
    متاسفانه از همون روز اول این خودرو هم در بحث تحویل و مسائل مربوط به قرارداد اعصاب من رو منفجر کرده هم در بحث کیفیت و مشکلات فنی که این مورد هم از همون لحظه تحویل وجود داشته و تا دیروز که دیدم زیر ماشین پر از روغن شده، با کمتر از دو ماه کارکرد و 290 کیلومتر کارکرد!!!!!!
    البته اگه بشه در یک پست تجربیات کاملم رو سعی می کنم در اختیار همه دوستان قرار بدم شاید مثل من حداقل یک قسمت از فکرشون درگیر این مشکلات نشه!!!
    Last edited by وحید گودرزی; 14-08-2014 at 10:30.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بله متاسفانه سورن گرفتم، چرا منه ساده دل گفتم با اتاق LX حال نمی کنم (با عرض پوزش از همه دارندگان LX تقریبا متنفرم ) به همین خاطر این اشتباه رو کردم!!!!!
    دنده هاش موقع تعویض صدا می ده نمی دونم مشکل شما هم همینه یا مشکل شما چیز دیگه ای هستش؟( اون دو سه تا مشکل قبلی رو هم که تو یک پست گفتم با هم مشترک هستیم)
    در مورد روغن ریزی چطور می تونم مطمئن بشم که از سنسور کیلومتر شمار هستش، و آیا ضرری به خودرو می رسونه این روغن ریزی و تاثیری در عملکردش داره؟
    متاسفانه از همون روز اول این خودرو هم در بحث تحویل و مسائل مربوط به قرارداد اعصاب من رو منفجر کرده هم در بحث کیفیت و مشکلات فنی که این مورد هم از همون لحظه تحویل وجود داشته و تا دیروز که دیدم زیر ماشین پر از روغن شده، با کمتر از دو ماه کارکرد و 290 کیلومتر کارکرد!!!!!!
    البته اگه بشه در یک پست تجربیات کاملم رو سعی می کنم در اختیار همه دوستان قرار بدم شاید مثل من حداقل یک قسمت از فکرشون درگیر این مشکلات نشه!!!
    دوست عزیز با 300 تا کارکرد که نمیشه تصمیم گیری کرد و تجربه ...
    از قدیم گفتم به هر چیزی فکر کنی به سرت میاد ,به سرم اومده که حدمتتون میگم
    شما روی ماشین خیلی حساس شدید
    والا گیربکس ماشین شما و 405 و سمند و پژو پارس همه یکی است هیچ فرقی هم نمیکنند. شما تا دوسال گارانتی دارید
    سعی کنید از ماشین لذت ببرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز با 300 تا کارکرد که نمیشه تصمیم گیری کرد و تجربه ...
    از قدیم گفتم به هر چیزی فکر کنی به سرت میاد ,به سرم اومده که حدمتتون میگم
    شما روی ماشین خیلی حساس شدید
    والا گیربکس ماشین شما و 405 و سمند و پژو پارس همه یکی است هیچ فرقی هم نمیکنند. شما تا دوسال گارانتی دارید
    سعی کنید از ماشین لذت ببرید
    حسین جان
    درود بر شما
    سپاسگذارم از نظر و سلیقه شما، دقیقان من هم انتظار خیلی زیادی از خودروئی که گرفتم نداشتم اما فقط چند تا آیتم رو در موردش می گم اگر خیلی طبیعی هست این موارد، خوب بدش مثل خیلی موارد دیگه که به صورت روزمره در کشور ما از کنارشون گذشتن عادی شده من هم ساکت می شم:
    1- تاخیر در تحویل خودرو
    2- وقتی رفتم نمایندگی برای تحویل جای خالی ضبط به شدت وسط داشبورد سورن توی چشم بود!!
    3- پرداخت با تاخیر مانده حساب های ردیف قرارداد
    4- در همون لحظه اول که نشستم تو ماشین متوجه مشکل تلسکوپ فرمان شدم که برای خودش بالا و پائین می رفت (ضامن نگهدارنده عمل نمی کرد) که به مسئول تحویل نمایندگی نشون دادم (نمایندگی 1043 که تو تعطیلات هستن!!!) گفت نه ببر حالا چند روز دیگه میاری درست می شه، من هم اسم 096440 رو آوردم که اونم گفت اصلا ماشین رو نبر تا فردا خودمون درست کنیم بعد می تونی ببری، روز بعد هم رفتم کوچکترین دستی نخورده بود که خودم بردم باطری سازی درست کردم، ولی چیزی که همیشه وقتی تلسکوپ این ماشین رو می بینم یادم میاد اینه که سعی کنم 99 درصد دست به اون ضامن نگهدارنده دست نزنم، بی نهایت بی کیفیت و غیر قابل اعتماد هستش، دوستان خیلی بی کیفیت هست این ضامن نگهدارنده، نگاه می کنم احساس می کنم که ممکنه با کوچکترین فشار بشکنه!!!
    5- مشکلات الکتریکی و الکترونیکی گسترده خودرو از لحظه تحویل، عمل نکردن سیستم بک آپ دزدگیر، عمل نکردن قفل مرکزی خودکار، عمل نکردن چراغ سقفی در حالت بسته شدن درها، بوق زدن در هنگام حرکت، برای این مشکلات تو هفته دومی که دستم بود 2 هفته تو نمایندگی 1065 (مرکزی شرق) بود، وقتی شرح خدمات انجام شده رو دیدم، یک لیست بود با 10 یا 12 آیتم، باز کردن سپر، باز کردن داشبورد و خیلی چیزهای دیگه، عالیه یعنی بهتر از این نمی شه!!
    6- مشکل چراغ های جلو که موتورشون درگیر هستش و مرتب بالا و پائین میشه سطح ارتفاعش!!! این مشکل رو مطرح کردم تو نمایندگی، حتی گفتن که چراغ جلو یک سمت رو عوض کردن ولی همچنان همونطوری و یا بدتر هستش، به طور دائم صدائی مانند ترانس مهنتابی می ده، و سطح چراغ ها بالا و پائین می شه!!
    7- صدای گیربکس در حین تعویض دنده
    8- صدای مبهم مانند برخورد زنجیر به کف خیابان در حین حرکت شنیده می شه و نتونستم کشف کنم که چی هستش
    9- جنس بسیار بد تایرهای خودرو
    10- کیفیت به شدت به شدت به شدت پائین صندلی های خودرو
    11- کیفیت مونتاژ پائین اتاق به دلیل شینده شدن صداهای مختلف در حین حرکت
    12- روغن ریزی شدید از زیر خودرو که از دیروز شروع شده
    چی کار کنم من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز من قبل از اینکه سمند بگیرم مجدا قصد داشتم پارس بگیرم اما با تجربه ای که با پارس سال صفر کیلومتر داییم داشتم کاملا قید پارس را زدم با اینکه ظاهر بهتری نسبت به سمند داره. یکی از چیزایی که بدجور تو ذوقم زد صدای موتور زیادی بود که به داخل کابین میداد چیزی که من توی پارس قبلی تجربه نکرده بودم همچنین تودری های بشدت بی کیفیت و پلاستیکی اش و چند مورد دیگه.این مشکلاتی که برشمردید مشکل اساسی محسوب نمیشه و توی تمام محصولات ایران فرغون بط‌ور طبیعی وجود داره
    همه این مشکلات با مراجعه به نمایندگی قابل حله بقول دوستمون سعی کنید از ماشین لذت ببرید شاید چون اسم این خودرو بد در رفته ما خیلی روش حساس شدیم
    من تنها مشکلی که با این ماشین دارم شتاب خیلی کمش تو دنده یک و دو و سه هست و اینکه پشیمونم که دوگانه خریدم هر چند گازش مشکلی ایجاد نکرده برام

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    ببخشید ی راهنمایی از شما دوستان میخواستم
    من میخوام ی سمند بگیر که حداقل چند سالی باسم کار کنم
    خودم از سورن با داشبورد جدید مولتی پلکس خیلی خوشم اومده اما میگن موتور ef7 زود خراب میشه و باید دنبال مدل های قدیمی بگردم
    میخواستم ببینم واقعا صحت داره
    شما دوستان چه پیشنهادی میکنید

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    ببخشید ی راهنمایی از شما دوستان میخواستم
    من میخوام ی سمند بگیر که حداقل چند سالی باسم کار کنم
    خودم از سورن با داشبورد جدید مولتی پلکس خیلی خوشم اومده اما میگن موتور ef7 زود خراب میشه و باید دنبال مدل های قدیمی بگردم
    میخواستم ببینم واقعا صحت داره
    شما دوستان چه پیشنهادی میکنید

مرسی
    تو مدل های جدید اکثر مشکلات برطرف شدن. اگر هم خیلی نگرانید ef-7 بنزینی بگیرید که مشکلاتش کمتره. (البته نظر من همیشه رو مدل های بنزینی هست. ماشین گاز سوز یه سرابه. بعدا فقط دردسر ایجاد می کنه)

7. این کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.
    1-كسي ميدونه اين صداي عجيب برخورد زنجير با كف خيابان هنگام حركت و مخصوصا هنگام عبور از دست اندازها در سمند EF7 دوگانه براي چي هست؟ من كه نتونستم علت را پيدا كنم!
    2- ماشين شما هم وقتي فرمون را درجا ميچرخونيد تق تق صدا ميده؟

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

والله من صدایی نشنیدم احتمالاً یک فن اوری نوین هست برای بالا بردن امنیت خودرو ملی. شبیه اونایی که رو تانکرای سوخت میزارن
    بله یه صدایی میده.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

حسین جان
    درود بر شما
    سپاسگذارم از نظر و سلیقه شما، دقیقان من هم انتظار خیلی زیادی از خودروئی که گرفتم نداشتم اما فقط چند تا آیتم رو در موردش می گم اگر خیلی طبیعی هست این موارد، خوب بدش مثل خیلی موارد دیگه که به صورت روزمره در کشور ما از کنارشون گذشتن عادی شده من هم ساکت می شم:
    1- تاخیر در تحویل خودرو
    2- وقتی رفتم نمایندگی برای تحویل جای خالی ضبط به شدت وسط داشبورد سورن توی چشم بود!!
    3- پرداخت با تاخیر مانده حساب های ردیف قرارداد
    4- در همون لحظه اول که نشستم تو ماشین متوجه مشکل تلسکوپ فرمان شدم که برای خودش بالا و پائین می رفت (ضامن نگهدارنده عمل نمی کرد) که به مسئول تحویل نمایندگی نشون دادم (نمایندگی 1043 که تو تعطیلات هستن!!!) گفت نه ببر حالا چند روز دیگه میاری درست می شه، من هم اسم 096440 رو آوردم که اونم گفت اصلا ماشین رو نبر تا فردا خودمون درست کنیم بعد می تونی ببری، روز بعد هم رفتم کوچکترین دستی نخورده بود که خودم بردم باطری سازی درست کردم، ولی چیزی که همیشه وقتی تلسکوپ این ماشین رو می بینم یادم میاد اینه که سعی کنم 99 درصد دست به اون ضامن نگهدارنده دست نزنم، بی نهایت بی کیفیت و غیر قابل اعتماد هستش، دوستان خیلی بی کیفیت هست این ضامن نگهدارنده، نگاه می کنم احساس می کنم که ممکنه با کوچکترین فشار بشکنه!!!
    5- مشکلات الکتریکی و الکترونیکی گسترده خودرو از لحظه تحویل، عمل نکردن سیستم بک آپ دزدگیر، عمل نکردن قفل مرکزی خودکار، عمل نکردن چراغ سقفی در حالت بسته شدن درها، بوق زدن در هنگام حرکت، برای این مشکلات تو هفته دومی که دستم بود 2 هفته تو نمایندگی 1065 (مرکزی شرق) بود، وقتی شرح خدمات انجام شده رو دیدم، یک لیست بود با 10 یا 12 آیتم، باز کردن سپر، باز کردن داشبورد و خیلی چیزهای دیگه، عالیه یعنی بهتر از این نمی شه!!
    6- مشکل چراغ های جلو که موتورشون درگیر هستش و مرتب بالا و پائین میشه سطح ارتفاعش!!! این مشکل رو مطرح کردم تو نمایندگی، حتی گفتن که چراغ جلو یک سمت رو عوض کردن ولی همچنان همونطوری و یا بدتر هستش، به طور دائم صدائی مانند ترانس مهنتابی می ده، و سطح چراغ ها بالا و پائین می شه!!
    7- صدای گیربکس در حین تعویض دنده
    8- صدای مبهم مانند برخورد زنجیر به کف خیابان در حین حرکت شنیده می شه و نتونستم کشف کنم که چی هستش
    9- جنس بسیار بد تایرهای خودرو
    10- کیفیت به شدت به شدت به شدت پائین صندلی های خودرو
    11- کیفیت مونتاژ پائین اتاق به دلیل شینده شدن صداهای مختلف در حین حرکت
    12- روغن ریزی شدید از زیر خودرو که از دیروز شروع شده
    چی کار کنم من

1و2و3 ربطی به ماشینی که تحویل گرفتید نداره اگه پارسم بود همین مسئله رو داشتید . من 2 پژو و 1 پارس تحویل گرفتم که ظبط نداشت. پول هم بستگی به کارو برش نمایندگی داره
    5- اینایی که گفتید اصلا مشکل نیست قابلیت های این ماشینه البته به غیر دو مورد اول ,چراغ سقفی سمند ها یه سیستم هدایت دارند که چراغ کم کم خاموش میشه,بوق زدن در هنگام حرکت برای قفل کمربند هست که اگه اذیتتون میکنه میتونید ببرید باتری سازی ایتمشو از روی ecu برمیداره
    7- گیربکس اکثر داخلی ها همین مشکل را دارند که در صورت صدای زوزه گیربکس براتون تعویض میشه
    8-اوی صدای شر شری که مثل برخورد زنجیر میمونه صدای دیسک ترمزه که توی حرکت اهسته صدا میده
    9-تایر تمام خودروهای ایرانیاز ال90 و سمند بگیره تا پژو سورن و پرشیا 3 .4 تا مارک بارز ,گلدستون ,یزد ,چینی
    که قطعا کیفیت و نرمی خارجی نداره و بنا به خواست خیلی از صاحبین با نمونه خارجی تعویض میشه که اینم ربطی به مدل خودروتون نداره
    10- باز توی تمام محصولات این مورد دیده میشه که با تماما این حرفا سورن بهتر از بقیه است
    11-تمام ماشین های ایرانی داخل اتاقشون بعد از یه مدت کارکرد صدا میوفته و راهکارایی زیادی داره اما نیاز به حوصله و وقت داره .کسی اگه نتونه باهاش کنار بیاد باید بره سراغ خارجی جماعت که کره ایشم بعد 4-5 سال صدارو دارن
    12- به نمایندگی مراجعه کنید به احتمال زیاد مال گیربکس یا هیدرولیکه

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام.
    1-كسي ميدونه اين صداي عجيب برخورد زنجير با كف خيابان هنگام حركت و مخصوصا هنگام عبور از دست اندازها در سمند EF7 دوگانه براي چي هست؟ من كه نتونستم علت را پيدا كنم!
    2- ماشين شما هم وقتي فرمون را درجا ميچرخونيد تق تق صدا ميده؟
    صدای تق تق نباید بده اما اگه منظورتون لرزشه
    مخصوصا توی درجا پیچیدن ها
    طبیعیه و محصولات 405 و پارس وسمند از 90 به بعد به خاظر تغییر توپی های فرمان
    یکم لرزش در درجا دارند ولی فرمان نسبت به مدلهای پایین نرمتر شده

12. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •