حسین جان
درود بر شما
سپاسگذارم از نظر و سلیقه شما، دقیقان من هم انتظار خیلی زیادی از خودروئی که گرفتم نداشتم اما فقط چند تا آیتم رو در موردش می گم اگر خیلی طبیعی هست این موارد، خوب بدش مثل خیلی موارد دیگه که به صورت روزمره در کشور ما از کنارشون گذشتن عادی شده من هم ساکت می شم:
1- تاخیر در تحویل خودرو
2- وقتی رفتم نمایندگی برای تحویل جای خالی ضبط به شدت وسط داشبورد سورن توی چشم بود!!
3- پرداخت با تاخیر مانده حساب های ردیف قرارداد
4- در همون لحظه اول که نشستم تو ماشین متوجه مشکل تلسکوپ فرمان شدم که برای خودش بالا و پائین می رفت (ضامن نگهدارنده عمل نمی کرد) که به مسئول تحویل نمایندگی نشون دادم (نمایندگی 1043 که تو تعطیلات هستن!!!) گفت نه ببر حالا چند روز دیگه میاری درست می شه، من هم اسم 096440 رو آوردم که اونم گفت اصلا ماشین رو نبر تا فردا خودمون درست کنیم بعد می تونی ببری، روز بعد هم رفتم کوچکترین دستی نخورده بود که خودم بردم باطری سازی درست کردم، ولی چیزی که همیشه وقتی تلسکوپ این ماشین رو می بینم یادم میاد اینه که سعی کنم 99 درصد دست به اون ضامن نگهدارنده دست نزنم، بی نهایت بی کیفیت و غیر قابل اعتماد هستش، دوستان خیلی بی کیفیت هست این ضامن نگهدارنده، نگاه می کنم احساس می کنم که ممکنه با کوچکترین فشار بشکنه!!!
5- مشکلات الکتریکی و الکترونیکی گسترده خودرو از لحظه تحویل، عمل نکردن سیستم بک آپ دزدگیر، عمل نکردن قفل مرکزی خودکار، عمل نکردن چراغ سقفی در حالت بسته شدن درها، بوق زدن در هنگام حرکت، برای این مشکلات تو هفته دومی که دستم بود 2 هفته تو نمایندگی 1065 (مرکزی شرق) بود، وقتی شرح خدمات انجام شده رو دیدم، یک لیست بود با 10 یا 12 آیتم، باز کردن سپر، باز کردن داشبورد و خیلی چیزهای دیگه، عالیه یعنی بهتر از این نمی شه!!
6- مشکل چراغ های جلو که موتورشون درگیر هستش و مرتب بالا و پائین میشه سطح ارتفاعش!!! این مشکل رو مطرح کردم تو نمایندگی، حتی گفتن که چراغ جلو یک سمت رو عوض کردن ولی همچنان همونطوری و یا بدتر هستش، به طور دائم صدائی مانند ترانس مهنتابی می ده، و سطح چراغ ها بالا و پائین می شه!!
7- صدای گیربکس در حین تعویض دنده
8- صدای مبهم مانند برخورد زنجیر به کف خیابان در حین حرکت شنیده می شه و نتونستم کشف کنم که چی هستش
9- جنس بسیار بد تایرهای خودرو
10- کیفیت به شدت به شدت به شدت پائین صندلی های خودرو
11- کیفیت مونتاژ پائین اتاق به دلیل شینده شدن صداهای مختلف در حین حرکت
12- روغن ریزی شدید از زیر خودرو که از دیروز شروع شده
چی کار کنم من