HP DV6-2150
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
HDD 640
NVIDIA GT230 1G DDR3
15.6"
DVD RW
win 7HP
2.8Kg
1,250,000
HP DV6-2150
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
HDD 640
NVIDIA GT230 1G DDR3
15.6"
DVD RW
win 7HP
2.8Kg
1,250,000
سلام بچه ها
دیشب بیکار بودم نشستم درایورای جدید برای لپتاپم f116fgدانلود کردم و بعد نصب کردن درایورا گذاشتم از نظر سرعت ویندوز یه چک بکنه و نتیجه این شد:
این قبل از نصب درایورای جدید:
processor:7.0
ram:7.4
graphic:6.5
gaming graphic:6.5
hard disk:6.4
و این بعد از نصب درایورای جدید:
processor:7.0
ram:7.4
graphic:6.7
gaming graphic:6.7
hard disk:6.5
همینطور که میبینید graphic و harddisk مقدارش بیشتر شده جالبه که درایور اینقدر تاثیر داره
شما هم درایورای لپتاپاتونو به روز کنید نتیجه رو مثل من ازمایش کنید ببینید چه قدر فرق میکنه
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 21-04-2010 at 22:49.
ممکنه بگید فرق led و led back light در چی هست؟
من تازگی 2190 خریدم یارو سرم کلاه گذاشت گفت ال ای دی هست
اما فقط از روبرو تصویر واضح میبینم
لطفا تفاوت این 2 سیستم رو بگید و اینکه من شنیدم فقط سایز های کوچک رو ال ای دی میزنن درسته؟
سوال دیگه اینگه ایا این مدل های جدید ایسوز با قیمت 1.3 فکر کنم ان 61 هست ال ای دی کامل هست؟
سلام دوست عزیز
فرق led با backlite led در اینه که به طور خلاصه در led هر pixel مانیتور که شامل 3 تا subpixel به جای کریستال از led های بسیار ریز برای ترکیب 3 رنگ اصلی استفاده میکنه و خود led ها نور پس زمینه رو به وجود میاورند و نیازی به لامپ نیست.
ولی back lite led همون lcd که به جای لامپهای ccfl از led برای روشن کردن نور پس زمینه استفاده میکنه.
led ها زاویه دیدشون نسبت به lcdها بهتره البته این تو لپتاپها به اندازه تلوزیونها محسوس نیست
و در مورد سوال دوم تو هر سایزی میشه از led استفاده کرد....ولی تو سایزهای کوچیکتر یه مقدار بهتر جواب میده ولی خیلی محسوس نیست و بستگی به نوع و کیفیت ساخت اون کارخونه داره که اون لپتاپو میسازه
ASUS N51Vf-X1 این مدل asus به طور مثال led هستش...
این مدل asus-n61 که شما معرفی کردید backlite led و led نیست...
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 22-04-2010 at 00:30.
دوست عزیز من لپ تاپم الان روبروم و صفحه نمایشش هم LED است نه بک لایت.مدل لپ تاپم هم تو امضام هست.تا جایی که من اطلاع دارم صفحه نمایش سری N اسوس همگی LED هستند.![]()
دوست عزیز من با لپتاپ شما کاری ندارم.دوستمون لپتاپ asus-n61 رو گفتن
و این مدل backlite led نه led.
به این سایت مراجعه کنید
در قسمت panel size همینطور که مشاهده میکنید backlite led هستش این مدل.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 22-04-2010 at 01:31.
دوست عزيز جناب Kiss you نمرات مربوط به لپ تاپ شما رو با اجازتون به اين فروم انتقال دادم ....
راستي لپ تاپ فوق آيا با مشخصاتي كه بنده اعلام كردم هم خواني داره در صورت صحيح بودن شما از كجا و چند خريديد ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای وایومن عزیز آیا اچ پی لپ تاپی داره که کارت جیفورس 330 رو استفاده کرده باشه در اون یا بالاتر باشه!
شاید باشه من که تا حالا ندیدم.![]()
فکر کنم اج پی dv6 2300t داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)