دوستان رشته ی گرافیک ترمی هم برگزار میشه یا فقط پودمانی؟و اینکه با دیپلمم غیر مرتبط (کامپیوتر) امکان ثبت نام هست؟
دوستان رشته ی گرافیک ترمی هم برگزار میشه یا فقط پودمانی؟و اینکه با دیپلمم غیر مرتبط (کامپیوتر) امکان ثبت نام هست؟
برای درخواست مهمان یا انتقال برای ترم بعد باید چه تاریخی اقدام کنم؟ (توی تقویم آموزشی مال ترم قبل رو زدن)
مثل همون تاریخ ها هست ( برای نیمسال اول 91-92 رو ببینید )
بچه ها سایت علمی کاربردی چیه؟ از کجا میشه از مشخصات ثبت نام و تاریخ آزمون و کارت خبر دار شد
کلیه ازمونهای مربوط به علمی کابردی و ازمونها(کارت-ثبتنام -نتایج نهایی) از طریق سایت سنجش هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام برم رشته کاردانی ترمی نرم افزار علمی کاربردی..معدل دیپلمم هم 12.73 هستش.حالا میخوام بدونم با این شرط معدل و معدل من میشه تو رشته نرم افزار کاردانی ترمی راه پیدا کنم.
سلام
پودمان اول انصراف بدیم باید شهریه پودمان اول رو کامل بدیم؟؟!!!
موقع ثبت نام 250 تومان دادم فقط 2 جلسه رفتم، واسه انصراف باید پول باز پول بدم؟؟!!!
کلاً نرم چی میشه؟
احتمال زیاد پذیرفته میشی
مدت زمان خاصی برای انصراف داره دقیقا اطلاع ندارم سرچ بزنید قوانینش را مطالعه کنید یا تماس بگیرید باهاشون
دوستان من میخوام برم رشته کاردانی ترمی نرم افزار علمی کاربردی..معدل دیپلمم هم 12.73 هستش.حالا میخوام بدونم با این شرط معدل و معدل من میشه تو رشته نرم افزار کاردانی ترمی راه پیدا کنم.دوستان خواهش میکنم هر کی با این معدل قبول شده یا حداقل میدونه که میشه با این معدل قبول شد یا نه حتما جواب منو بده هر کس میتونه خواهشا جواب بده واقعا به جوابش احتیاج دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)