سلام خوش اومدی دوست من
خوشحالم که سلامتیت رو بدست اوردی...
اشتراک رو کنسل کردی؟![]()
سلام خوش اومدی دوست من
خوشحالم که سلامتیت رو بدست اوردی...
اشتراک رو کنسل کردی؟![]()
متاسفانهبله .راستی دوست من از اشتراکت(پارس انلاین)راضی هستی؟شبانه و روزانت دانلودت چنده؟
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:49 AM ----------
بچه های مسیر گلستان کدوم اشتراک بهتره؟![]()
معمولا اینجوریه. منتها باید حتما یا از رپید لیچ استفاده کرد یا اینکه گشت و سایتهایی که هنوز سرعتشون رو شرکتها واسه شبانه محدود نکردن رو پیدا کرد.
من یه مدت بود که دانلودم خیلی جالب نبود و شبی فقط 500-600 مگ یا یه مقدار بیشتر دانلود داشتم، ولی چند شبی هست که دوباره دانلودم خوب شده.
دیشب بیشتر از 1.1 گیگ دانلود داشتم.
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
سلام
خدا بد نده. مگه میشه تو رو فراموش کرد.
اتفاقا چند روز پیش که تو تاپیک میچرخیدم یادت افتادم که یهو غیبت زد و نفهمیدیم چه کار کردی. فکر کردم که اشتراک رو گرفتی وبیخیال تاپیک شدی.
خدا رو شکر که برگشتی.
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
من همچنان از شبانه شاتل عمیقا و شدیدا راضی هستم.
روزانه شاتل هم خوبه، اما به خوبی پارس و صبا نیست، ولی شبانش حرف نداره.
شاتل شب و روز سرعتش 50-70 ، ولی شبها پینگ بالا میره، در حالیکه داری با سرعت 60 دانلود میکنی، عذاب میکشی تا یک صفحه باز بشه.
استفاده از رپیدلیچ یا چیز پی ان رو برای بهره بردن از حداکثر سرعت شبانه توصیه میکنم.
من خودم از چیز پی ان استفاده نمیکنم، ولی کسایی که دارن خیلی راضین.
خلاصه اگه دانلود شبانه میخوای بیا سمت شاتل.
Last edited by mojtaba-civil; 28-08-2010 at 14:24.
ای بابا ده دقیقه بعد از اینکه گفتم سرعتم بالاست یدفعه سرعت کم شد!
تا صبح 500 مگ دانلود کرد
سرعت روی 30 فیکس شد ولی چون میخاستم وبگردی کنم خودم روی 20 محدودش کردم!
راستش رو بخوای نه از پارس راضی نیستم...
هی میخوام برم سمت شاتل ولی میترسم اون هم تو منطقه ما جواب نده(مثلاً بدتر از پارس باشه...)
سرعت روزانه از 70 تا 144
........ شبانه از 15 تا 24 ( بعضی اوقات هم عشقشون میکشه سرعت به بالای 50 میرسه)![]()
مای بیچاره دربدر دنبال یه سرعت نفتی تا کی میتونیم از این ISP به اون یکی بریم حالا اون یکی هم دو روز خوب چهار روز...
بابا از این زورم میاد که بابت این اشتراک کذایی 200 هزارتومن از گلومون گرفتیم دو دستی ریختیم تو جیب گشاد و مبارک پارس ولی تایم کاریم جوریه که شب می خوام بزارم تورنت برام دانلود کنه بی دردسر اشتراک و غیره کاش عشق فیلم و بازی بودیم مثل خیلیای دیگه
آخه کی میاد تا صبح بشین MP3 چند مگی دانلود کنه؟
کوفتشون بشه که زهرمار ما شد
برو بچ کسایی که پارس دارند واسه من که از دیروز وحشتناک پینگ بالا رفته و سرعت پایین اومده....
واسه شما هم همینجوریه؟
Last edited by plsboy; 29-08-2010 at 10:02.
بله دوست عزیز پارس یک هفته ای میشه که قاط زده...
اون هفته با دفتر تهران تماس داشتیم که گفتن بزودی مشکل حل میشه ، هنوز که هنوزه رگه هایی از اون مشکلشون باقی مونده و پینگ رو در بعضی از ساعات روز خراب میکنه( مخصوصاً ظهر ها )![]()
پچه ها كسي از شركت طپش خبري داره 128 نامحدود 20 تومن
البته وايرلس
كسي ميدونه خوب يا بده
مگه چی سرعتی گرفتی؟256؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)