تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 354 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما رمتون مدلش چیه؟ قبلا با این رم مشکل نداشتین؟ چند وقته گوشی رو خریدین و از کی این مشکل پیدا شد؟
    دارم کم کم نگران میشم که گوشیم یه چیزیش هست
    رم منم عین شما سن دیسکه.4 گیگ هم هست. قبلاً یه چند باری این مشکل پیش اومده برام و هر بار هم مجبور شدم رم رو از نو فرمت کنم.
    میگم که، دقیقاً وضعیتش عین مال شماست. با خود گوشی رو حافظه‌ی داخلی عکس میگیرم مشکلی نداره. اما وقتی میخوام عکسها روی کارت حافظه ذخیره بشه این مشکل پیش میاد.
    گوشی رو هم یه دو ماهی تقریباً میشه که گرفتم.
    Last edited by mghaffari49; 01-06-2010 at 15:58.

2. این کاربر از mghaffari49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چطوری میتونم زبان انگلیسی سایت پیدا کنم

4. این کاربر از sohiel742 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه he200619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان سایت
    کد:
    چطوری میتونم زبان انگلیسی سایت پیدا کنم
    عزیزم این سایت روسی هستش و زبان انگلیسی براش نزاشته شما میتونید از مترجم گوگل کمک بگیرید که
    واقعا کمک میکنه خودم دارم استفاده میکنم

اما در کل سایت خوبی نیست چون همه برنامه هاشو به زبان خودش یعنی روسی نوشته

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

دوستان کسی با برنامه TKFile_Explorer برای استار کار کرده اعلام کنه کمک میخام

من یبار تونستم با این برنامه به گوشیم وصل شم بعدش ویندوز نصب کردم هنوزم که هنوزه نتونستم کانکت بشم

6. این کاربر از he200619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
    پس به نظر شما S5233 Star TV رو بگیرم بهتره دیگ

این که الان فارسی رو ساپورت نمیکنه این فکر نکنم همیشگی باشه یعنی قطعا باید با فریمور جدید فارسی رو هم
    ساپورت کنه درسته؟؟
    بعد اینکه اگه میشه یه نمایندگی سامسونگ که مطمئن باشه رو بگید اگر توی جمهوری هم باشه که بهتر چون من
    فردا احتمالا اونجا هستم و نزدیک ترین جای که میتونم برم
    راستش میگن که فارسی رو ساپورت نمیکنه. واسه خرید گوشی هم تو جمهوری هم میتونی بری علائدین هم میتونی یکمی بیای پایین تر بری بازار مبایل ایران!
    بازارمبایل بهتره میتونی گوشیا رو هم ببینی اونجا گذاشته تو ویتروین. من 2 روز پیش اونجا بودم. اگه واقعا قصدت خرید باشه بری اونجا دست خالی برنمیگردی! دقیقا هم بخوای آدرسشو بدونی خیابون حافظ بعد از جمهوری.

8. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

1 سامسونگ استار تی وی (s5233t)

سلام دوستان
    من قصد دارم این گوشی رو برای روز مادر برای مادرم بگیرم
    ولی قبلش یه چند تا سوال دارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

اختلاف قیمیت بین S5233 Star TV و S5233 معمولی یه چیزی بین 20 هزار تومن هست
    حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت به مدل قبلی جدیدتره

اول اینکه کار کردن با این گوشی و کلا گوشی های لمسی سخته یا نه مثلا ممکنه انقدر سخت باشه که کلا مادرم نتونه باهاش کار کنه یا نه؟
    بعد اینکه این گوشی (S5233 Star TV ) فارسی رو کامل ساپورت میکنه یعنی ارسال و دریافت اس ام اس فارسی یا برنامه های فارسی مشکلی نداره؟
    بعد این که حالتی داره مثل گوشی های سونی اریکسون مثلا قسمتی داشته باشه که بشه زبان فارسی رو انتخاب کرد و تمام منوها و قسمت های گوشی فارسی بشن
    یا مثلا مثل یه سری از مدل های سونی اریکسون مثلا مثل مدل P1 بعد از یه مدتی فارسی ساز از طرف خود شرکت بیاد اصلا کلا همچین قابلتی داره یا ممکن اضافه بشه مثلا با فلش یا کلا نمیشه ؟؟
    یه توضیح هم در مورد فریمور میدید که خیلی توی این تاپیک در موردش حرف زده شد اگه اشتباه نکنم یه جوری هسته اصلی جاوای نصب شده هست یا نه
    بعد اینکه موقع خرید من از کجا بدونم فریمورش جدید هست یا نه؟
    خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
    پس به نظر شما S5233 Star TV رو بگیرم بهتره دیگ

این که الان فارسی رو ساپورت نمیکنه این فکر نکنم همیشگی باشه یعنی قطعا باید با فریمور جدید فارسی رو هم
    ساپورت کنه درسته؟؟
    بعد اینکه اگه میشه یه نمایندگی سامسونگ که مطمئن باشه رو بگید اگر توی جمهوری هم باشه که بهتر چون من
    فردا احتمالا اونجا هستم و نزدیک ترین جای که میتونم برم

از شما هم ممنون بابت راهنمایی تون
    پس انگار مشکلی نیست این گوشی برای مادران عزیز
    چون خودتونید بهتر میدونید دیگه مثلا پدر یا مادر مثه ما جونا خیلی حوصله ور رفتن با گوشی رو ندارن
    چون من هم میخواستم یه گوشی خوب برای مادرم بگیرم هم از یه طرفم میترسیدم که کار کردن براش سخت باشه
    که انگار این جوری نیست
    ممنون از همه دوستان
    راستی موقعه خرید به چی چیزای باید هواسم باشه؟

من استار تی وی(s5233t) دارم و به نظر من این اختلاف قیمت ارزشش رو داره و اگر با گارانتی پارس مایکروتل بگیری از هر جهت خیالت واسه فارسی بودن گوشی مطمئن هست(تمام منو ها فارسی میشه حتی منشی تلفن هم فارسی میشه - اس ام اس فارسی-تشخیص دست خط فارسی ) و تقریبا به زبان فارسی روان ترجمه شده و فکر نمی کنم مادرتون باهاش مشکلی پیدا کنه و در ضمن آخرین فریمور واسه استار تی وی با گارانتی روش نصبه.
    از بابت باطری عالیه ولی وقتی تلویزیون نگاه کنید خب قطعا خیلی بیشتر باطری مصرف می کنه.(راجع به این گوشی هم تو صفحه 265 و 257 هم یکم چیز میز نوشتم)
    من پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی پارس مایکروتل بگیرید مزایاش رو تو صفحه 264 نوشتم و مطمئن باشد اون پول اضافی که واسه گارانتی دادید بی ارزش نیست. و البته تو بازار گارانتی پارس مایکروتل تقلبی هم وجود داره.
    1.پارس مایکروتل اصلی جعبش پولومه
    2.کارت طلایی داخل جعبه هولوگرام داره(رو خود جعبه هم هولوگرام داره

همه گارانتی ها چرت و پرت هست (تجربه خودم و دوستان)به غیر از مایکروتل که اونم واسش دلیل دارم و از رو تعصب نمی گم .در ضمن صاجب فعلی مایکروتل همون صاحب قبلیه شرکت ایراتل هست که زمان خودش بهترین بود.
    .تا حالا دوبار تعویض تاچ (هر بار 65 تومن) و 5 بار تعویض ویندوز داشتم( هربار 17 تومن) که همه این خدمات مجانی انجام شد.اینم اسکن یکی فاکتور های رسمی شرکت پارس مایکروتل برای تعویض مجانی تاچ I900 خودم :
    اینم لینک اسکن زیر :
    کد:

برای خرید هم شما برید بازار موبایل ایران طبقه همکف .شماره234 و235.فروشگاه ادافون(نماینده رسمی پارس مایکروتل هست) و تنها فروشگاهی هست که می تونید اونجا با استار معمولی از نزدیک کار کنید.چون بقیه فروشگاه ها ندارن.
    ولی اگر می خوای 5-6 هزار تومن پول کمتر بدی،برای دیدن گوشی به فروشگاه ادافون و برای خرید برید علاءالدین.طبقه 6.واحد 675.فروشگاه کاویانی( اینم نماینده رسمی پارس مایکروتل هست). این دو تا مغازه واسه آشنا یا واسه بابام نیشت فقط از روی تجربه دارم می گم.
    من پیشنهاد می کنم استار تی وی مشکی دور قرمز بخرید و بعد از خرید هم می تونید یه در طرح دار خوشگل واسه گوشی بگیرید(5-12 هزار تومن) که روز مادر تکمیل کنید. و ایشالا که مادر گرامیتون خوشحال بشن !!!
    Last edited by d.b23; 23-06-2010 at 00:41.

10. 11 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

فکر کنم گوشی خوبی باشه من طالب شدم بگیرمش

12. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

استار تی مثل گوشیهای چینی به راحتی تلویزیون نشان میدن یا مثل ان96 نوکیا هستش که فقط در تهران نشان میده؟
    قابلیت ضبط کردن از تی وی رو داره؟با چه کیفیتی؟

14. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

mersi shahram_s8

16. این کاربر از pouya_love00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morteza8417's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان کسی با برنامه TKFile_Explorer برای استار کار کرده اعلام کنه کمک میخام

من یبار تونستم با این برنامه به گوشیم وصل شم بعدش ویندوز نصب کردم هنوزم که هنوزه نتونستم کانکت بشم[/QUOTE]

سلام من باهاش کار میکنم راحت هست شماره پورت گوشی بدی راحت وصل میشه و همه فایل های سیستم توی گوشی رو نشون میده ویندوز من XP هست البته

18. این کاربر از morteza8417 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من هم فریمور رو عوض کردم وهم تم استار رو ولی چیزجالبی در نمیاد عوض کردن فریمور بد نیست ولی تم خوب کار نمیکنه یا بهتر بگم گوشیتون یکمی بهم میریزه:
    ولی در فریمور جدید کارکردن با تاج گوشی راحتر میشه در نوشتار اس ام اس تغییرات به وجود میاد بازیهای گوشی زیاد میشن و ویجت ها هم زیادتر میشن ولی در کل تغییراتی تو منو به وجود نمیاد و کلا ایکن ها همون قبلیها میمونن مهمترین مشکلم که تو فریموری که من نصب کردم به وجود اومد از دست دادن زبان فارسی بود و اینم بگم در فریمور فارسی برنامه ها راحت نصب میشن ولی تو این فریمورها این طوری نیست
    خلاصه:بهترین فریمور فریمور فارسی هستش و آخرین فریمور فارسی تا الان S5233AJPIK3 هستش

20. این کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •