تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 1024 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    امروز بعد از یه هفته اومدم اینجا . راستی امروز رفتم آزمونای قلم چی ثبت نام کردم بدون کتابای زرد و برنامه ریزی 190.
    از فردا صبح استارت اصلی درس خوندن رو میزنم
    راستی بچه ها پستای قبل رو خوندم چند نفر در مورد رابطه بین تراز کانون و رتبه کنکور سراسری و درصدا صحبت میکردن . اگه موافقین من یه سری اطلاعات راجبه این موضوع دارم که جالبه اگه مایل باشید بذارم منبعشم خود قلم چیه.
    فقط چون نمیدونم با گذاشتنش به بقیه کمک میشه یا روحیشون خراب میشه دو دلم بذارم یا نه. (یه جور شمشیر دو لبه است)

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه هاي پيش دانشگاهي بدبخت شديم اساسي

بررسي محاسبه نمرات چهار درس پيش دانشگاهي در رتبه نهايي کنکور

معاون آموزش و نوآوري وزارت آموزش و پرورش از پيشنهاد محاسبه و ارزيابي چهار درس پيش دانشگاهي در سه رشته دوره نظري در کنکور سال 89 به کميته قانون حذف کنکور خبر داد. عباس رهي با اعلام اين خبر افزود: بنا بر تصميم کميته قانون حذف کنکور وزارت آموزش و پرورش بايد دو درس تخصصي و دو درس عمومي مورد نظر خود را براي تاثير در قانون حذف کنکور پيشنهاد مي داد که طي هفته گذشته آن را به اين کميته ارائه کرديم.طبق قانون حذف کنکور بايد نمرات دانش آموزان در برخي از دروس پيش دانشگاهي نيز تاثير داده شود که سال گذشته اين امر ميسر نشد و آموزش و پرورش موظف گرديد که در سال تحصيلي جاري اين دروس را به کميته ويژه اين قانون پيشنهاد دهد. همچنين آموزش و پرورش موظف است که براي دروس پيشنهادي در دوره پيش دانشگاهي آزمونهاي استاندارد به شکل نهايي و سراسري برگزار کند.طبق قانون حذف کنکور بايد سوابق تحصيلي دانش آموزان در کنکور سال آينده نيز افزايش يابد. اميدواريم که در سال آينده تاثير سوابق تحصيلي دانش آموزان از 15 درصد در سال جاري به 30 درصد افزايش يابد. در دوره متوسطه امسال نيز همچون سال گذشته 10 درس از دروس تخصصي و عمومي رشته هاي رياضي، تجربي، علوم انساني و معارف اسلامي سال سوم دبيرستان که امتحانات آنها به صورت نهايي برگزار مي گردد در سوابق تحصيلي کنکور تاثير داده مي شود. به منظور آمادگي دانش آموزان پيش دانشگاهي از دروسي که امسال در کنکور موثر خواهد بود، جلسه کارگروه ماده 4 قانون به زودي تشکيل مي شود و دروس را پس از نهايي شدن تا پايان مهرماه در اختيار دانش آموزان قرار مي دهيم.

آخ شانس ما !

من ميگم دو درسش تو رشته رياضي كه رشته خودمه : دين و زندگي و ادبيات عمومياشه و ديفرانسيل و فيزيك تخصصي
    این واسه منی که فارغ التحصیلم که حساب نمیشه؟ درسته؟

3. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بررسي محاسبه نمرات چهار درس پيش دانشگاهي در رتبه نهايي کنکور
    حالا خوبه شما الان میدونید که تاثیر داره و واسه نهایی میخونید ...

میگم من نگرانم یه وقت واسه ما فارغ التحصیلا هم این نمره ها رو حساب نکنن؟؟؟ اونوقت من چیکار کنم که همه درسارو با 10 پاس کردم!( تازه فیزیکو با 8 تک ماده کردم!)

پروفشنال sajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ايران زمين

پيش فرض

براي اونايي كه فارغ التحصيلند هموم 15 درصد سال سوم حساب خواهد شد

6. این کاربر از sajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام رفقا
    خودمونی بگم بشینید درس بخونید به حال و روزگار من نیفتید دانشگاه آزاد یا شهر های کوچک اصلا به درد نمی خوره فقط فکر تهران (شریف تهران امیر کبیر خواجه نصیر علم و صنعت امام صادق) باشید
    هر چقدر هم درس نخونده باشید وقت خیلی دارید واقعا می شه از یه رشته شهر پرت و مسخره به تهران رسید(من دانشگاه تهران رو به شریف ترجیح می دم )
    از ما گفتن بود از درس نخونید باید بعدش 4 سال خودتون رو بکشید تا بتونید بعدا برید برای ارشد یه دانشگاه خوب
    موفق و شاد باشید

حس بدیه حس خسران

دوستت می گه گفتم دشمنت می گه می خواستم بگم

بای

8. 5 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

بچه ها منم همن موضوع برام پيش اومده...!
    فقط ديگه ميتونم چند روز به چند روز بيام اينترنت...!
    شايدم مثل روياي نيلي فقط با موبايل بتونم بيام...!
    براي همتون ارزوي موفقيت ميكنم شما هم برام دعا كنين...!
    راستي تا يادم نرفته از بكس كنكور88 مثل majid_potter دوست بسيار عزيزم و همچنين attractive_girll و بقيه بچه ها كه ميان اينجا و كمك ميكنن و از تجربه هاشون ميگن خيلي خيلي تشكر ميكنم...!
    انشالله روز به زود بيام...
    فعلا
    سلام به برو بكس 89..
    ممنون آرش جان...
    منم از attractive ممنونم كه با معرفته..
    كار خوبي ميكني آرش..به بقيه بچه ها هم همين توصيه رو ميكنم..
    حالا تا الان تابستون بود مشكل كمتر بود..ولي از اين به بعد سعي كنين كمتر بياين نت...معتاد كه بشين با دوستاي p30 ، ديگه 1 ساعت دوري هم سخته..پس خودتونو عادت بدين به اين كه كم بياين..مگر اينكه سوالاي حياتي داشته باشين..
    پيشنهاد خودمم هر 2 هفته يا فوقش هر هفته بعد از امتحان قلمچيه كه يه كم بيكار ترين..همه جمع بشين...(اونايي هم كه قلمچي نميدن بيان ديگه..) يا يه قرار ديگه بين خودتون بزارين..فقط كمتر بياين..
    ميل خودتونه..ولي اگه ميخواين موفق بشين، ضرر اين بحثا(كه در مفيد بودنشون شكي نيست..) از نظر وقت، بيشتر از سوده مشاوره ايشه..پس خواهشا كمتر بياين...عادت ميكنينا..حالا از ما گفتن بود
    این دوستان مارو ترک کردن و بعضیاشون شاید این جمعه بیایند،شاید!

بچه ها فکر کنم اگه در روز به اندازه کافی مطالعه داشته باشیم،خانواده با نیم ساعت اینترنت اومدنمون مخالفتی نداشته باشه...
    اينجوري فكر نكن..نيم ساعت p30 اومدن به اندازه 4 تا نيم ساعت درگيري فكري داره..

راستي آرش من تو يكي رو بايد سال ديگه تو تهران قبول شده ببينما..اين حرفا حاليم نيست...منتظرم!!
    بقيه هم همينطور...حالا آرش رو به نمايندگي گفتم..
    باي

10. 2 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این جور موارد فکر کنم بخاطر بی انگیزگی باشه.همینطوره؟

درسته کمی بی انگیزه هم شدم اخه از این درس های تکراری حالم به هم میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این حرفا چیه 1 سال باید بخونید اولش اگه کم بیارید تا آخر میخواید چی کار کنید؟
    1 سال درس می خونی که با سواد تر بشی.تست نو و جدید بزن اگه برات بقیه تکرارین به این فکر کن اگه قبول بشی چه لذتی داره.

13. 2 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز به جای این که همش غصه بخوری.بشین درستو بخون.حتمآ نتیجه می گیری.

15. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

براي اونايي كه فارغ التحصيلند هموم 15 درصد سال سوم حساب خواهد شد
    خدا رو شکر که فقط سوم حساب می شه..اخه من پیش دانشگاهی رو خیلی بد پاس کردم.
    راستی من تو کنکور 87 دیدم یکی از رتبه های تک رقمی کشوری معدل کتبیش 17 بود.یا از یکی از دوستام شنیدم که یکی از اشنایانشون با معدل کتبی 10/30 رتبه ی دو رقمی اورده.اگه معدلتون پایینه زیاد نگران نباشید فقط باید تلاش کنید.البته بچه هایی که امسال امتحان نهایی دارند حتمآ برای کسب بهترین نمره تلاش کنند.

17. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •