تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 370 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه alex_boobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

یه جون مرد منو کمک کنه....
    سلام دوست من ..من هم یه مدتیه میخوام لب تاب بگیرم و همه مدلهای لب تاب ایسوزرو چک کردم و بهترین مدل برای من همون k53sv بود هم قیمتش مناسبه هم ظاهرش از اون 3تا برام قشنگتره..و سی پی یوشم سندی بریجه.(البته من خیلی از ظاهر سری n خیلی خوشم نمیادالبته وزنش هم بالاست).....البته مدل p53sj و n53 هم سی پی یوش سندی بریجه ولی اون b53 نه....k53 از نظر من 2تا ایراد کوچیک داره یکی اینکه صداش از n53 کمتره و همینطور usb3 نداره که البته خیلی برای من مهم نیست...
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم
    انتخاب منم همین بوده تا الان
    هم به نظرم قشنگ اومد هم کانفیگ مناسبی داشت.
    اما از نزدیک تاحالا ندیدمش
    از نظر کیفیت تصویر چطوره؟
    فرق مانیتور این مدل در چیه ؟color shinیاهمچین چیزایی یعنی چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست من ..من هم یه مدتیه میخوام لب تاب بگیرم و همه مدلهای لب تاب ایسوزرو چک کردم و بهترین مدل برای من همون k53sv بود هم قیمتش مناسبه هم ظاهرش از اون 3تا برام قشنگتره..و سی پی یوشم سندی بریجه.(البته من خیلی از ظاهر سری n خیلی خوشم نمیادالبته وزنش هم بالاست).....البته مدل p53sj و n53 هم سی پی یوش سندی بریجه ولی اون b53 نه....k53 از نظر من 2تا ایراد کوچیک داره یکی اینکه صداش از n53 کمتره و همینطور usb3 نداره که البته خیلی برای من مهم نیست...
    موفق باشی
    دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی برو بخرش

4. این کاربر از bib200724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

فرق مانیتور این مدل در چیه ؟color shinیاهمچین چیزایی یعنی چی؟
    اینو نمیدونم چی هست

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی برو بخرش
    مرسی عزیز...فردا با کله میرم بخرمش...
    Last edited by alex_boobo; 24-09-2011 at 18:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

13

مرسی عزیز...فردا با کله میرم بخرمش...
    k53sv خیلیم مدله خاصی نیست ک ادم بخواد با کله بره سراغش ب خصوص تو این ی ماه ک قیمت لپ تاپا کشیده بالا ب علت بالا رفتن دلار

من خودم قصد خرید z470 لنوو رو داشتمو و خیلی جدی میخواستم برای خریدش اقدام کنم(اخه الان 2 ماه دارم تحقیق میکنم) ک متوجه شدم تکنولوژیهای جدیدی قراره وارد بازار بشه ک ب شدت باعث کاهش لپ تاپ های حال حاضر میشه:

از جمله سی پی یو نسل جدید amd ب نام بولدزر ک گویا قراره غوغا کنه و سندی بریج اینتل رو لوله کنه

از اون طرف هم اینتل برای اینک از amd عقب نیفته سی پی یو های ای وی بریج خودشو برای عرضه اماده کرده

و از همه اینا مهمتر عرضهاولترا بوک هاست ک من رو مجاب کرد دست نگه دارم

با عرضه این دستگاهها ب بازار افت شدید قیمتهای دستگاههای حال حاضر رو شاهد خواهیم بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس اگه عجله ای برای خرید ندارید پیشنهاد من صبر کردنه البته زمان این صبوری مشخص نیست ک تا کی ب طول خواهد انجامید ولی
    گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

حال دیگه هرجور خودت صلاح میدونی

7. این کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

اگه عجله ای برای خرید ندارید پیشنهاد من صبر کردنه البته زمان این صبوری مشخص نیست ک تا کی ب طول خواهد انجامید ولی
    گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

حال دیگه هرجور خودت صلاح میدونی
    ممنون دوست من..والا حقیقتش اینه که من حدود 3-4 ماهی هست که منتظر موندم بیبنم این بازار لب تاب چجوری میشه..هر دفعه به یه طریقی پوله تو دستم پر کشیده و رفته...
    .اگر هم قرار باشه تکنولوژی های جدید بیاد معلوم نیست قیمتش چقد بالا باشه..
    .برای سی پی یو بولدوزر هم که خستمون کرد 3 ماه پیش گفتن میاد که نیومد...گفتن 1 ماه دیگه میاد اینقد صبر کردیم بولدوزر هم که نیومد هیچ تراکتورش هم نیومد..
    این بولدوزر یه بلایی سرش اومده که هنوز نرسیده
    .
    به هر حال باید دیگه لب تابو بخرم...
    و حلوا رو هم میخورم

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

یه جون مرد منو کمک کنه....
    N53SV بهتره.

بخاطر ظاهر - صدا - USB 3.0 !

10. این کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ز جمله سی پی یو نسل جدید amd ب نام بولدزر ک گویا قراره غوغا کنه و سندی بریج اینتل رو لوله کنه
    از اون طرف هم اینتل برای اینک از amd عقب نیفته سی پی یو های ای وی بریج خودشو برای عرضه اماده کرده
    و از همه اینا مهمتر عرضهاولترا بوک هاست ک من رو مجاب کرد دست نگه دارم
    با عرضه این دستگاهها ب بازار افت شدید قیمتهای دستگاههای حال حاضر رو شاهد خواهیم بود.
    بی شک همینطوره ...اما تولیدمحصولات جدید همیشه اتفاق میوفته و یک روند همیشگی برای کارخانه های سازنده هستش و اگر بخوایم به امید جدید و جدیدتربشینیم ممکنه ماهها از کارهامون عقب بیوفتیم و همیشه در انتظار یه مدل بمونیم و تو انتخاب سردرگم بشیم.
    بلاخره باید یه چیزی رو در حال حاضر انتخاب کرد و استفاده کرد.
    .اگر هم قرار باشه تکنولوژی های جدید بیاد معلوم نیست قیمتش چقد بالا باشه..

بعد از کلی گشتن میون برندها و مدل های مختلف بلاخره به خاطر کیفیت قطعات و صفحه نمایش(که البته به تعریف دوستان این سایت بود)مدل K53SV با کانفیگ cori5 را انتخاب کردم.و سفارش دادم.(نمیدونم دقیق کی به دستم میرسه)
    روی کاغذ به نظرم ایرادش عدم تجهیز به پورت usb3 هستش که برای من راستش مهم نیست.
    و در بعضی امکانات مثل بلوتوث و صدا هم یه مقداری ضعیف به نظر میرسه(از مدلهای مشابه در برند های دیگر) که راستش بازم اصلا برام مهم نیست.
    چون انتظار من تنها کیفیت قطعات و کیفیت صفحه نمایش و کانفیگ مناسب بوده و پردازش گرافیکی مناسب.
    امیدوارم زودتر بدون ایراد به دستم برسه تا بتونم تجربه کاملی ازش بنویسم

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم k43 sv بگيرم با قيمت 1150000 كانفيگش از نظر من با اينكه usb3 نداره خيلي خوبه.
    cpu: core i7
    gpu: GF 2G dedicated
    نظر شما چيه... آخه يه سري چيزايي شنيدم كه ميگن بدنه اش برق دزدي داره و اينا !!!!
    با اين كانفيگ فكر نكنم تو هميچين قيمتي پيدا بشه... اگه هست پيشنهاد كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست من يه asus n43sn گرفته كنار تاچ پدش ليبل FHD خورده اما وقتي وارد كنترل پنل مي شي و قسمت مربوط به DISPLAY رو باز مي كني نهايت رزولوشنش در حدHD هستش يعني 1366*768 هستش مي خواستم ببينم ما مسيرو اشتباه مي ريم يا اين ليبل الكي هستش كه بعيد مي دونم چطور مي شه اين موضوعو كشف كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •