تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 272 از 352 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من این گوشی رو تازه خریدم.و توی خونه هم شبکه wifi دارم ولی نمیدونم چرا با این گوشی نمی تونم بهش وصل بشم.کسی میتونه کمک کنه؟
    یه خورده بیش تر توضیح بدین دقیقا چه اتفاقی می افته که نمیتونین استفاده کنین،تو مسیر ستینگز ، کانکتیویتی ، وایرلس لن که میرین بعد از سرچ روش کلیلک میکنین چه اتفایق می افته؟

کینتیک برازینگ چیه؟
    یعنی مثل آیفون (و خیلی از گوشی های دیگه) وقتی توی یک صفحه که بغلش اسکرول بار داره هستی ، مثل قسمت کانتکت ها یا گالری، میتونی انگشتت رو روی صفحه بذاری و به سمت بالا هل بدی و اینجوری صفحه رو به سمت پایین اسکرول کنی

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

پس تو فیرمور II2 چه جوری صفحه اسکرول میشه؟

اگه بخوایم فلشش کنیم و فیرمورشو عوض کنیم نرم افزارهای پیشفرض خودش مثل asphalt هم پاک میشن؟

راستی تو II2 فون مموری آزاد چقدره؟
    Last edited by babak_deghat; 06-03-2010 at 01:55.

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

XXII2 بهترین فریم ویر رسمی سامسونگ تا الان
    صدای دالبی در اسپیکر هوش هرکسی رو که کنارت صداشو بشونه میبره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا از همین مسیری که گفتید میرم.که بعد از سرچ پیغام no wlan network found رو میده.بعد ازم میخواد که اسم شبکه وایرلسمو وارد کنم که منم نام شبکه که broadcom هست رو بهش میدم ولی باز همون پیغام قبلی رو میده.خیلی عجیبه آخه من با وایرلس لپ تاپم راحت میتونم کانکت بشم ولی نمیدونم چرا با این گوشی نمیشه
    Last edited by ehsan3010; 06-03-2010 at 17:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه خورده بیش تر توضیح بدین دقیقا چه اتفاقی می افته که نمیتونین استفاده کنین،تو مسیر ستینگز ، کانکتیویتی ، وایرلس لن که میرین بعد از سرچ روش کلیلک میکنین چه اتفایق می افته؟

یعنی مثل آیفون (و خیلی از گوشی های دیگه) وقتی توی یک صفحه که بغلش اسکرول بار داره هستی ، مثل قسمت کانتکت ها یا گالری، میتونی انگشتت رو روی صفحه بذاری و به سمت بالا هل بدی و اینجوری صفحه رو به سمت پایین اسکرول کنی
    دقیقا از همین مسیری که گفتید میرم.که بعد از سرچ پیغام no wlan network found رو میده.بعد ازم میخواد که اسم شبکه وایرلسمو وارد کنم که منم نام شبکه که broadcom هست رو بهش میدم ولی باز همون پیغام قبلی رو میده.خیلی عجیبه آخه من با وایرلس لپ تاپم راحت میتونم کانکت بشم ولی نمیدونم چرا با این گوشی نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

هنگام فلش کردن و نصب فیرمور جدید اگه فقط فیرمور کوک شده باشه برنامه های خود گوشی پاک میشه یا فیرمور های رسمی مثل ii2 هم آسفالت و نرم افزارهای اصلی رو پاک میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    منم این گوشی رو خریدم
    فوق العاده هست
    بخرید ، پشیمون نمیشید
    2 تا سوال دارم
    1. می خوام آپ کنم به ورژن II2 . این فریمور اصلی هست دیگه ؟ لطفا لینک دریافت رو بدید ؟
    2. صفحه بر اثر تماس دست کثیف میشه و اثر انگشت میمونه . اگه دستمال رو به الکل یا اتانول آغشته کنم و صفحه رو تمیز کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون با دستمال یا پارچه به تنهایی کاملا تمیز نمیشه . اگه راه حل دیگه ای هست لطفا بگید .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این دوربین جلوش از کجا فعال میشه؟تو قسمت camera که چیزی در موردش ننوشته.در ضمن مشکل من با wifi هنوز هم پا برجاست.کمک پیلیز

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

بالاخره خریدمش!
    خیلی بیشتر از چیزی بود که تصور میکردم.حتی با اینکه فیرمور IF6 رو که کلی ایراد ازش میگرفتن رو داره هنوز به مشکلی برنخوردم!

بازی آسفالت فقط آیکونش هست و میگه خودشه باید برید از سایت سامسونگ دانود کنید.خبری از آپرا و اون دیکشنری هم نیست

قطب نما ش رو چه جوری باید استفاده کرد؟
    Last edited by babak_deghat; 07-03-2010 at 23:00.

10. این کاربر از babak_deghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin.ASD97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    وسط بیابون

پيش فرض

بالاخره خریدمش!
    خیلی بیشتر از چیزی بود که تصور میکردم.حتی با اینکه فیرمور IF6 رو که کلی ایراد ازش میگرفتن رو داره هنوز به مشکلی برنخوردم!

بازی آسفالت فقط آیکونش هست و میگه خودشه باید برید از سایت سامسونگ دانود کنید.خبری از آپرا و اون دیکشنری هم نیست

قطب نما ش رو چه جوری باید استفاده کرد؟
    مبارک باشه...
    منظورت از استفاده چی هست؟
    menu-tools-compass
    بعد یه چند بار اینور و اونور ببری کالیبره میشه...

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

این دوربین جلوش از کجا فعال میشه؟تو قسمت camera که چیزی در موردش ننوشته.در ضمن مشکل من با wifi هنوز هم پا برجاست.کمک پیلیز
    برین تو قسمت شماره گیری اینو بزنین
    ستاره مربع صفر ستاره مربع
    بعد cif cam رو انتخاب کنید بعد رو صفحه که کلیک کنید عکس میگیره...

12. 2 کاربر از Armin.ASD97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •