نیم پک:
![]()
بازم ساتیو:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
تبدیل 3.5:
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
جالبه
این جالب بید:
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
جالب میباشد:
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
اینم لامپه خیلی باحاله ها
اصلاً چه فایده ای داره؟
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
چه کیفی
![]()
دوستان سوء تفاوت نشهچینی بودن به این معنا نیست گوشی تقلبیه یعنی گوشی تو کارخونه Sony Ericsson تو چین مونتاژ شدن
الان تمام گوشی های ایران چینی هستند داداشم رفته بود ترکیه هم چک کرده بود اونجا هم چینی بودن هم نوکیا هم سونی ولی سامسونگ کره ای هست HTC تایوانی موتورولا چینی LG کره ای آیفون هم یه سری قاچاق آمریکایی اون اوایل اومد بقیه همه چینی
پس زیاد بابت Made In China نگران نباشین
ولی بعضی ها هستن که کلا" تقلبی هستن یعنی شرکت مربوطه مونتاژشون نکرده که اونارو راحت میشه فهمید که تقلبی هستن من خودم دیدم همون صفحه نمایشو که میبینید میفهمید تقلبیه![]()
Last edited by hmd935; 30-07-2010 at 15:14.
سلام
يه سوال
خداوكيلي راست و بدون تعصب جواب بدين
خداييش يه عيبايي داره كه زياد باش حال نميكنين؟
يعني مشكلات مسخره!
آخه من htc diamon 2 دارم. 1هفته نشده خريدم و ميخام اگه شد با ستيو عوض كنم!
واقعا ارزش ضرر را داره؟
من در مورد گوشی فعلیت اطلاعاتی ندارم ولی ساتیو همه چیش عالیه ولی اگه اهل صدای بلند باشی زیاد بهت حال نمیده![]()
بابا این چینی که ما میگیم با چینی ای که شما میگی فرق داره
ما میگیم توی کارخونه چین مونتاژ شده مثل همه گوشی ها
اون چینی یعنی nec چینی!![]()
واقعا" با اون مقایسه ای که گذاشتم برات باید خیالت راحت باشهولی خداییش مشکل اعصاب خورد کن به هیچ وجه نداره خیالت راحت
![]()
غیر از این دو مورد هیچ مشکلی نداره:
1- صداش بلند نیست
2- پورت 3.5 صدا نداره
گوشی توپه و خیالت راحت باشه. محشره
300صفحه ای شدیم![]()
نه کوروش جون اون رفیقمون هم که سریال گوشیش با 0 شروع میشد هم تقلبی نیست اونم خیالش راحت باشه الان از رفیقم پرسیدم گفت مشکلی نیست
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
پورت 3.5 مشکلی نیست حل میشه با یه تبدیل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)