تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 334 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ما تیبامون رو 13 مهر گرفتیم ، خب از همون اول مشکلاتی داشت مثل خرابی پمپ قفل در جلو راست و روغن ریزی که دلیلش مشکل واشر کارتل بود و این دو تا مشکل رو حلش کردیم و الان منتظریم که به 1000 تا برسه ببریم واسه معاینه اولیه تا علاوه بر تعویض روغن و بررسی کلی ماشین ، مشکل نشانگر سوخت رو هم مطرح کنیم .
    به نظر من ماشین خیلی خوبیه و سواری راحتی داره خصوصا شتاب این ماشین قابل مقایسه هست با تندر 90 . به اونایی که میخوان این ماشین رو بخرن و پولشون بیشتر از قیمت این ماشین نمیرسه توصیه می کنم که شک نکنن و تا قیمتش بالا نرفته ماشین رو بگیرن . اطمینان دارم که قیمتش با توقف تولید ریو از آخر سال افزایش پیدا میکنه و مثل تندر میره تو بورس . پس عجله کنید .
    تولیدات جدید تیبا اشکالاتش برطرف شده . اگرم با اشکالی مواجه شدید یکم حوصله به خرج بدید ببرید نمایندگی سایپا به تدریج با رفع مشکلاتش تبدیل به یک ماشین ایده آل میشه و از انتخابتون لذت خواهید برد .
    خوشحالم که ایران ماشین خوبی تولید کرده به هر حال واسه پیشرفت کشور ما هم باید تا حدی سهیم باشیم و صبر پیشه کنیم .
    Last edited by vahidbeygi; 08-11-2011 at 00:00.

2. 4 کاربر از vahidbeygi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    می‌خواستم از دوستان بپرسم که کسی‌ اگر ماشین رو مستقیم از بنگاه بخره به نفعشه یا ثبت نم کنه، با صورت نقدی. آیا کسی‌ اطلاع داره قیمت این تیبا بیرون تو بنگاه چنده؟ الان قیمت کارخونش ۱۲ تومن در میاد. بیرون چنده؟
    ممنونم

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ما تیبامون رو 13 مهر گرفتیم ، خب از همون اول مشکلاتی داشت مثل خرابی پمپ قفل در جلو راست و روغن ریزی که دلیلش مشکل واشر کارتل بود و این دو تا مشکل رو حلش کردیم و الان منتظریم که به 1000 تا برسه ببریم واسه معاینه اولیه تا علاوه بر تعویض روغن و بررسی کلی ماشین ، مشکل نشانگر سوخت رو هم مطرح کنیم .
    به نظر من ماشین خیلی خوبیه و سواری راحتی داره خصوصا شتاب این ماشین قابل مقایسه هست با تندر 90 . به اونایی که میخوان این ماشین رو بخرن و پولشون بیشتر از قیمت این ماشین نمیرسه توصیه می کنم که شک نکنن و تا قیمتش بالا نرفته ماشین رو بگیرن . اطمینان دارم که قیمتش با توقف تولید ریو از آخر سال افزایش پیدا میکنه و مثل تندر میره تو بورس . پس عجله کنید .
    تولیدات جدید تیبا اشکالاتش برطرف شده . اگرم با اشکالی مواجه شدید یکم حوصله به خرج بدید ببرید نمایندگی سایپا به تدریج با رفع مشکلاتش تبدیل به یک ماشین ایده آل میشه و از انتخابتون لذت خواهید برد .
    خوشحالم که ایران ماشین خوبی تولید کرده به هر حال واسه پیشرفت کشور ما هم باید تا حدی سهیم باشیم و صبر پیشه کنیم .
    سرویس اولیه مگه نشد 4500 تا!!!

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام
    می‌خواستم از دوستان بپرسم که کسی‌ اگر ماشین رو مستقیم از بنگاه بخره به نفعشه یا ثبت نم کنه، با صورت نقدی. آیا کسی‌ اطلاع داره قیمت این تیبا بیرون تو بنگاه چنده؟ الان قیمت کارخونش ۱۲ تومن در میاد. بیرون چنده؟
    ممنونم
    از بنگاه بخری از نظر قیمت به نفعته زمانی که تیبا کارخونه 11800 بود ، تو بنگاه 11 تا 11200 گیر میومد.

بعضی ها مثل خودم همیشه دوست دارم سندم تکبرگ به نام خودم باشه و دوست ندارم ماشین قبل من به نام کسه دیگه ای باشه. اگر این براتون مهم نیست ، قطعا از بنگاه خریدن به نفع شماست

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته من با ماشین سمند و پیکان تست کردم هر دو تغریبا درست نمایش می داد.
    تو محصولات سایپا بیشتر اینو دیدم.
    البته فرصتی نشده ریو رو تست کنم
    ولی تو انواع پراید و تیبا اینطوریه.....!!
    اره منم با پرايد تست كردم تقريبا 10 كيلومتر اختلاف دارن.
    يادمه خيلي وقت پيش دوستم بهم گفت ، ببين عزيزم پرايد كيلومترش بيشتر نشون ميده سرعت رو. ( اخه كل اردي و پرايد بود اون موقع )

7. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrsalam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقایان و خانمها
    این را بدانید که هیچ کدام از تیباها چه جدید و چه قدیم ریموت ندارند(در جواب دوستمان که می گفت سری جدید ریموت دارن)
    مگه این ریموت چنده که نصب نمی کنن یا این ارم های کرومی چقد ارزش داره که پلاستیکیش رو می زنن
    واقعا که هیچی از بازاریابی نمی دونن

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظر ماشین بدی نمیاد
    جلوش بنظرم قشنگه
    عقبش هم عین این ماشین هندی ها هست که بیشتر گرده و قلمبه سلمبه میسازن هست
    در کل شاید گزینه خوبی باشه برای کسایی که بیشتر از 11-12 تومن نمیتونن هزینه کنن
    و برای اونائی که با ماشین های جدید حال میکنن
    اما یه چیز میخوام بگم
    تا حالا عاشق ماشینی بودید؟؟؟؟
    هرچی هم بیان از ماشین های دیگه براتون بگن همش به عشقتون فکر میکنید
    منم بااجازتون یه همچین حسی دارم

10. این کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مصرف بنزین ماشین من فکر میکنم یه خورده بالاست.
    تو شهر حدود 9
    تو جاده حدود 6.5
    طبیعیه؟ انتظار داشتم پایین تر باشه

12. این کاربر از milad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsenzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مصرف بنزین ماشین من فکر میکنم یه خورده بالاست.
    تو شهر حدود 9
    تو جاده حدود 6.5
    طبیعیه؟ انتظار داشتم پایین تر باشه
    9 لیتر !! بابا چه خبره مگه !
    امروز 11.825000 تومان نقدی کردم تو حلق سایپا واسه تیبا
    اگه وضع بنزینش این باشه که به درد نمیخوره.این همه تاپیک همه نوشتن مصرفش مثل پرایده پس چی؟آدمو دلسرد نکنید بابا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

9 لیتر !! بابا چه خبره مگه !
    امروز 11.825000 تومان نقدی کردم تو حلق سایپا واسه تیبا
    اگه وضع بنزینش این باشه که به درد نمیخوره.این همه تاپیک همه نوشتن مصرفش مثل پرایده پس چی؟آدمو دلسرد نکنید بابا
    مبارکتون باشه
    همین 9 لیتر خیلی هم خوبه!
    من 206 تیپ 2 دارم ترکیبی حدوذ 10 لیتر میسوزونه!!!مدلش هم 90.اینا عادیه .
    سال به سال محصولات ایرانخودرو و سایپا میانگین مصرف سوختشون میره بالاتر!برعکس ماشین های خارجی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •