من شاتل 2 مگ اداری دارم تو مغازه
سرعت دانلود 260 کیلو بایت 3 ماهه 6 گیگ 57 تومن
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من شاتل 2 مگ اداری دارم تو مغازه
سرعت دانلود 260 کیلو بایت 3 ماهه 6 گیگ 57 تومن
سلام بزرگوار،من دوهفته هست که مشترک شاتل شدم همین 2 مگش،تا دوشنبه شبانش خوب بود از سه شنبه تا حالا شده 20 کیلوبایت سرعت دانلودم با پست الکترونیک هم که باهاشون مکاتبه کردم گفتند به خاطر اینه که کاربرا زیاد شده،،ولی باورش سخته که یک شبه از 140 برسه 20،اگه باهاشون تماس گرفتی می تونی نتیجه رو بدی تا اگر خواستم خودم تماس بگیرم برونم چی بگم!؟ ممنون.در ضمن خواستم بدونم شما که قدیمی هستین قبلا هم این اتفاقا پیش می آمده که با پیگیری درست شود یا نه؟![]()
جدیدا مثل اینکه پینگ ماتریکس رفته بالا
واسه شما هم همینطوره؟
امیرکبیر
سلام. من يك ساله لاوان دارم تو اين يك سالم ازش راضي ام اما چند هفته هست سرعتش خيلي بالا پايين ميشه. دوستان لاواني كسي هست كه مشكل منو داشته باشه؟
سلام:
اصلا حق ندارن سرعت رو کمتر از مقدار واقعی بدن .
140 هم واسه 2 مگ کم بوده (2000/8=250) .
من خودم خیلی جای اعتراض ندارم چون سرویس من 128 اکو هست و روزانه سرعت دانلود حدود 110 و شبانه هم 45 تا
55 هست(خط من فیبرنوری و مرکز ولیعصر هست) ولی تا حالا چندبار بهشون ایمیل زدم و با تهران صحبت کردم چون اوایل (یعنی 4 ماه اول که مشترک بودم)
سرعت دانلود روزانه و شبانه هر دو 100-110 بود( حتی الان هم سرعت آپلود و دانلودم مثل هم هست) ولی از اول
ماه رمضان سرعت شبانه رسید به 25 و همون موقع بود که چندبار ایمیل زدم و با تهران صحبت کردم و هی شماره
اشتراکم رو پرسیدن و گفتن بررسی میشه و ...
ولی بعد از یکماه سرعت شبانه رسید به 50-55 (بازم نصف روزهای اول هست) احتمالا ماه رمضون همه شبا دانلود
می کردن ! البته الان خیلی وقته که شب ها دانلود ندارم ، به نظر من سیستمشون طوری تنظیم شده که اگه از یک
حجم خاص دانلود رایگانت بیشتر بشه ، سرعتت رو سیستم بصورت اتوماتیک محدود میکنه . چون همون اوایل که
سرعت شبانه هم 100 بود بقیه داشتن با 40-50 دانلود می کردن و بعدا مال منم سرعتش کم شد.
ولی بازم با پولی که من می دم و سرعتی که دارم از خیلی از شرکت ها واسه من بصرفه تر هست .(6 گیگ 3 ماهه
29900).
در مورد سوالتون :
من هر دفعه باهاشون صحبت کردم ، استدلالشون اینه که هر چقدر هم کم باشه بازم از مقدار قرارداد بیشتر و شما
با سرویس 128 قانونا باید توی بهترین حالت سرعت دانلودت 16 باشه و الان که میگی 25 هست بازم لطف شرکنه.
اول که زنگ میزنی بهت میگن همون ساعت که مشکل داری زنگ بزن .
همون موقع که زنگ میزنی میگن یه مورد فنی روی خطتان هست باید تلفنی بررسی شود (اگه تو چت آنلاین باشی)
بهش میگم : آخه عزیزم وقتی من تا ساعت 12.59 شب دارم با سرعت 100 دانلود می کنم و ساعا 1.01 یعنی 2 دقیقه بعد سرعت میشه 30 که دیگه مشکل از خط نیست!
اینم جوابش :
ببنید من روی پورت شما دارم اختلال می بینم اگر به بنده به عنوان کارشناس اعتماد کردید تماس گرفتید من مشکل شما رو بررسی کنم پس همکاری کنید لطفا
آخر کار معلوم شد که چون خط من فیبرنوری بود اصلا طرف توی سیستمش وضعیت خط رو نمی تونه بررسی کنه.
بهش گفتم چرا دروغ میگی روی خط من نویز می بینی ؟ میگه مشکل از این بود که بنده از فیبر بودن خط شما اطلاعی نداشتم! ( آخه اینم شد جواب)
در مورد بلک لیست هم که دوستان اخیرا میگن شاتل درست کرده ، من دیروز از کارشناسشون پرسیدم و متن زیر کپی جوابهاش هست :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز شاتل black list ندارد اجازه بدهید برای شما توضیح دهم به چه صورت است
و محدود نمی کنیم مشترکین را .
واسه مشترکینی که توی شبانه زیاد دانلود میکنن
طبق قانون سازمان مقررات و تنظیمات رادیویی نسبت
یک به 10 می باشد
ولی همیشه این نیست و کمتر از این نسبت می باشد
اما در شب بدلیل موارد ترافیک رایگان و بالا رفتن ترافیک
یکسری مشترکین شروع به دانلود های زیاد می کنند که باعث میشود
دیگران حتی نتوانند یک صفحه باز کنند
شاتل برای این مشترکین این نسبت را بیشتر می کند اما نه بیشتر از حد استاندارد
نمورد است نه
black list وجود دارد نه محدودیتی
اگر کسی هم شامل این مورد شود برای همان روز است نه برای مدتی طولانی
متاسفانه نمایندگی شیراز
این مورد را طوری به مشترکین
منتقل کرده که شاتل دارد کار غیر قانونی و محدود میکند در صورتی که این مورد را برای مشترک هایش توضیح نمیدهد
این حرف آخرش :
این مواردی را که خدمت شما گفتم تا چه حد قبول دارید و قانع کننده است ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه مطلب یک همچین جواب هایی بهت میدن ( از اشکال از خطت تا نوع مودمت یا اشکال مخابرات و یا ...)
ولی بازم میگم حق ندارن کمتر از سرعت قرار دادت بهت بدن ، بگو خر نشدم(البته بلانسبت شما)پول 2 مگ بدم که حالا سرعتم از یک بنده
خدایی که 128 پول میده کمتر هم باشه . بگو اگه مشکل هست چرا واسه اونا نیست ؟!!!!
طرف داره با 128 روزانه 110 و شبانه با 50 دانلود میکنه حالا من که باید با 250 دانلود کنم سرعتم 20 هست !
به نظرم زنگ زدن و گزارش مشکل دادن توی چت آنلاین بی تاثیر نیست ، درسته خیلی ها میگن که بابا مگه اثر داره
ولی بظرم بی تاثیر نیست .مشکل از خودمون هست که هر جا زور بهمون گفتن ،اعتراض نکردیم.
من کلا به این نتیجه رسیدم که هرجا حق باهات هست و دیدی کارو انجام نمیدن یا کلاشی میکنن
سرشون داد بزنی کارتو انجام میدن ولی اگه بخوای موس موس کنی میدوننت.(توی همه اداره ها)
Last edited by drim_w3; 11-11-2010 at 15:38.
بله ممکنه چند وقت دیگه سرعت 128 رو پایین بیارن. اما سرعت 1مگابیت رو که نباید کمتر از حد خودش بدن.
الان 1مگابیت با 2گیگ محدودیت رو میده 19تومن. که به نظر من خیلی خوبه.
من شبانه اگه با سرعت 55کیلوبایت دانلود کنم واسم کافیه.![]()
مرکز پیشاهنگ کد840
اینم تست 128 سه ماهه 15 گیگ
![]()
شبانه هم تا حالا استفاده نکردم ولی میگن سرعتش در حد اتاری دستی هست![]()
Last edited by SNOW PATROL; 11-11-2010 at 16:21.
دوست عزیز همونطور که قبلا من گفتم فقط و فقط برای سیاست خودشون هست که رو 2 مگ میبندن چون من الان با این سرعت 2 مگ بدون هیچ دانلودی روزی نزدیک به 400 مگ مصرف میکنم اونم فقط با وبگردی در حالی که اگه رویه همون 128 بود شاید 100 مگ هم مصرف نمیکردم البته منطقه ما فیبر نوری هست شاید اینم یکی از دلیل هاش باشه چون میگن سرعت رو روی فیبر نوری نمیتونن کنترل کنن حالا راست و دروغ نمیدونم
اینم یه تست دیگه
![]()
Last edited by SNOW PATROL; 11-11-2010 at 16:34.
متشکرم از جوابت،فقط می توانی راجع به این لیست سیاه و یک به ده بیشتر توضیح بدی؟منظور از 1 به 10 چی هست،راستی ساعت یک شب تهران زنگ بزنم جواب می دن،روزا زنگ بزنم همین شرکت شیراز چطور؟![]()
دیگه باید عادت کنیم تو شیراز ساعات اداری = پینگ بالاتر از معمول
از تمام دوستان که شرکتهای دیگه میگیرن هم جویا شدم اوضاع پینگ ماتریکس به نسبت بهتره تو این مواقع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)