تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 381 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه mahdi_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه روش برای ارسال فایهای سنگین توسط بلوتوث روی امنیا دارم که اولا به هیچ برنامه ای احتیاج نداره دوما سرعت انتقال بلوتوثی رو که در اومنیا بین 30 تا 50 کیلو در ثانیه است بین 100 تا 200 کیلو در ثاینه اضافه میکنه فقط یک مقدار پیچیده است ولی خیلی جالب

اگه دوستان قدیمی روشی دارند که راحت تر هست اینجا قرار بدهند ممنون میشم اگر هم نه من روشی رو که خودم استفاده میکنم
    رو مینویسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست من چیزی که به صورت علمی اثبات شده اینه که چشم انسان قدرت دید 16ملیون رنگ رو نداره اون هم تو این سایز ال سی دی کوچک پس کیفیت تصویر رو تعداد رنگها رقم نمیزنه و نوع ورزولیشن ال سی دی حرف اخر رو میزنه یه مثال ساده وعینی برات میزنم شما ال سی دی کا850 رو که256هزار رنگه رو با ان95 که16ملیون رنگه مقایسه کن ببین کدوم شفاف تر و رنگ های جالب تری ارائه میدن در ضمن بنده اکسپریا سونی اریکسون رو هم بهت پیشنهاد میدم 5800 و ای900 هم دو مقوله متفاوت هستند که نمیشه با هم مقایسه کرد ویندوز موبایل کجا و سیمبیان کجا هم در کیفیت هم تو تنوع نرم افزار اما من بهت ویندوز موبایل رو بهت پیشنهاد میکنم که روی محصولات سامسونگ/ اچ تی سی/ ویک سونی اریکسون که ساخت خود اچ تی سی میباشد هست از بین اینها هم اکسپریای سونی رو پیشنهاد میدم
    اهان کاملا حق با شماست.اما زاستش من حدود 400 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم. پس اکسپریا خود به خود از لیست حذف میشه. کلا من دوس دارم زیاد با گوشیم ور برم.بتونم همه چیزشو یه جورایی تغییر بدم تا تنوع داشته باشه.در ضمن بدجور خوره ی بازیو موزیکم.حتی psp هم دارم ولی اینکه گوشیم خوراک بازی نباشه واسم ضد حاله! آهنگم که جای خودشو داره. به نظرت i900 میتونه راضیم کنه؟ از هر لحاظ؟ کیفیت صدا و تعداد بازی و نرم افزاراش چطوره؟ من تا حالا ppc نداشتم. بعضیا بدجور طزفدارشن بعضیام میگن خیلی محیطش خسته کننده وقدیمیه! می خوام بدونم نظرت چیه دوست من؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من یه روش برای ارسال فایهای سنگین توسط بلوتوث روی امنیا دارم که اولا به هیچ برنامه ای احتیاج نداره دوما سرعت انتقال بلوتوثی رو که در اومنیا بین 30 تا 50 کیلو در ثانیه است بین 100 تا 200 کیلو در ثاینه اضافه میکنه فقط یک مقدار پیچیده است ولی خیلی جالب

اگه دوستان قدیمی روشی دارند که راحت تر هست اینجا قرار بدهند ممنون میشم اگر هم نه من روشی رو که خودم استفاده میکنم
    رو مینویسم
    شما اگر محبت کنی روش خودت رو هم بنویسی ممنون میشم . راستی این ربطی به بلوتوث شخص مقابل نداره ؟ خب اون باید بتونه 100 کیلوبایت بگیره تا ما بتونیم 100 کیلوبایت بفرستیم. درسته ؟

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود بر دوستان عزيز

راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
    جناب arz172 رامتون همين dxia5 هستش؟
    بلي

5. این کاربر از arz172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من کیف چرم از علائدین خریم 25 هزار تومن.خیالم رو به کلی راحت کرده از آسیب ندیدنش
    عزيز جان ميتوني يه عکس ازش بذاري؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اهان کاملا حق با شماست.اما زاستش من حدود 400 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم. پس اکسپریا خود به خود از لیست حذف میشه. کلا من دوس دارم زیاد با گوشیم ور برم.بتونم همه چیزشو یه جورایی تغییر بدم تا تنوع داشته باشه.در ضمن بدجور خوره ی بازیو موزیکم.حتی psp هم دارم ولی اینکه گوشیم خوراک بازی نباشه واسم ضد حاله! آهنگم که جای خودشو داره. به نظرت i900 میتونه راضیم کنه؟ از هر لحاظ؟ کیفیت صدا و تعداد بازی و نرم افزاراش چطوره؟ من تا حالا ppc نداشتم. بعضیا بدجور طزفدارشن بعضیام میگن خیلی محیطش خسته کننده وقدیمیه! می خوام بدونم نظرت چیه دوست من؟
    خب در مورد موسیقی می تونی یک پلیر خوب روش بریزی و مشکل آهنگ هات برطرف میشه . منظورت از تغییر چیه ؟ اگر تغییر تم هست که می تونی تم های زیبایی رو گوشی بریزی و ازش لذت ببری که یکیش همین Manila 2D هست. که چندنما می تونی ازش ببینی که تنوع زیادی هم داره.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

برنامه های زیادی هست که می تونی بریزی روش ولی نمی تونی زیاد مانور بدی چون تا تکون بخوری مین مموریش پر میشه. ولی خب می تونی برنامه های مفید رو بریزی و الکی برنامه نریزی چون در اکثر ppc ها همین وضع هست و گوشی سنگین میشه.
    به خاطر پردازنده قوی امنیا می تونی بازیهای با گرافیک و زیبایی روش بریزی . ولی دیگه دکمه نداره بازی کنی که می تونی از جوایستیک مجازی توی بازی استفاده کنی که همون کار رو می کنه. برنامه هم براش زیاده و در اصل هر برنامه ای برای ppc هست برای این هم هست دیگه.
    می تونی فیلم رو هم با کیفیت بالا توش ببینی و از صفحه بزرگش لذت ببری.
    سوال دیگه بود در خدمتم.
    در ضمن از قابلیت های دیگه گوشی نیز نمیشه به راحتی گذشت ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب در مورد موسیقی می تونی یک پلیر خوب روش بریزی و مشکل آهنگ هات برطرف میشه . منظورت از تغییر چیه ؟ اگر تغییر تم هست که می تونی تم های زیبایی رو گوشی بریزی و ازش لذت ببری که یکیش همین Manila 2D هست. که چندنما می تونی ازش ببینی که تنوع زیادی هم داره.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    برنامه های زیادی هست که می تونی بریزی روش ولی نمی تونی زیاد مانور بدی چون تا تکون بخوری مین مموریش پر میشه. ولی خب می تونی برنامه های مفید رو بریزی و الکی برنامه نریزی چون در اکثر ppc ها همین وضع هست و گوشی سنگین میشه.
    به خاطر پردازنده قوی امنیا می تونی بازیهای با گرافیک و زیبایی روش بریزی . ولی دیگه دکمه نداره بازی کنی که می تونی از جوایستیک مجازی توی بازی استفاده کنی که همون کار رو می کنه. برنامه هم براش زیاده و در اصل هر برنامه ای برای ppc هست برای این هم هست دیگه.
    می تونی فیلم رو هم با کیفیت بالا توش ببینی و از صفحه بزرگش لذت ببری.
    سوال دیگه بود در خدمتم.
    در ضمن از قابلیت های دیگه گوشی نیز نمیشه به راحتی گذشت ...
    مگه برنامه ها روی حافظه 8 یا 16 گیگ نصب نمیشن؟ یعنی جای دیگه ای نصب میشن؟

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به زودي يكي از بچه ها داره امولاتور پلي استيشن رو براي اين گوشي ميسازه...

يعني اجراي بازيهاي پلي استيشن بر روي cpu پرقدرت 624 مگاهرتزي امنيا !!!(يه تحول شگرف)
    در ضمن محيطش هم اصلا" خسته كننده نيست. به راحتي ميتوني محيطشو بدون كاهش سرعت به htc تبديل كني(اگه خواستي لينكشو بدم)
    و با نصب يكسري رامها ميتوني فضاي داخلي گوشي رو حدود 90 مگ آزاد كني! و خيلي قابليتهاي ديگه كه دوستان اشاره كردن.

و در آخر x1 هم نخر. چون نميتوني افتخاري به برندي داشته باشي كه گوشيه توليد شده ماله خودش نيست و دوربينش هم كه فوق العاده افتضاحه و جديدآ هم كه ميگن ترك ميخوره!!!
    Last edited by saeidsmxo; 29-06-2009 at 12:07.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

و با نصب يكسري رامها ميتوني فضاي داخلي گوشي رو حدود 90 مگ آزاد كني!
    آقا آمار این رام رو میده به من یک کار کوچولویی باهاش دارم

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ببینید من یه جا خوندم رام های هستن که میگن کلین هستن یعنی فقط خوده رام هست و باید برنامه اضافه کنید خودشون میگفتن رام ها مشکل داره،اگه این جا کسی رامی میزاره خواهشآ تست کنه و با اطمینان بزاره چون امنیا بوت لودرش حساسه میره برای خودش و تعطیل میشه.
    Last edited by kalepoook; 29-06-2009 at 13:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •