اره مشکلی نداره
دینام روش برچسب باید داشته باشه(اگه کنده نشده باشه) با یک تکه پارچه دینام را پاک کنید اگه برچسبش هنوز باشه روش زده(45 55 65 یکی از ایناستاحتمالا 45 هست)
اره مشکلی نداره
دینام روش برچسب باید داشته باشه(اگه کنده نشده باشه) با یک تکه پارچه دینام را پاک کنید اگه برچسبش هنوز باشه روش زده(45 55 65 یکی از ایناستاحتمالا 45 هست)
یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده؟
سلام به همه د.ستان یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
به پراید مدل89 دارم چند وقت که صندلی سمت شاگرد وقتی تو دست انداز میفتم صدا بدی میده ولی وقتی کسی رو صندلی میشنه اصلا صدای ازش در نمیاد
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
مشکل استارت شما رو بنده هم داشتم , تا اینکه متوجه شدم سر باطری ها شل شده بودن با سفت کردنشون مشکلم حل شد . البته اگه رسوب دیدن حتما با اب جوش شستشو بدین .
شاید پایه صندلی پیچ هاش شل شده و یا ریلش خراب شده
پیش تشک فروشی بردم گفت باید باز شه امکان درست شدنش هم 50 و 50 هستش . یه جا دیگه بردم گفت خودت بگیر کلش رو گریس کاری کن خوب میشه منم این کار رو کردم ولی
متاسفانه درست نشد .
ممنون از راهنمایتون
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
پراید صندوق دار مدل 83 دارم وقتی ماشین درجا کار میکنه یا در حال حرکت هستم در هر حالت رو دور موتور 2000 تا 2200 با هر دنده ای که میرم یه صدای خر خر از داشبورد میاد انگار که یه پیچ یا یه مهره رو بندازی تو یه جای بسته و بهش باد بزنی،و اون پیچ یا مهره هی به بدنه جعبه بخوره... یه همچین صدایی از داشبورد ماشین میاد.... کاپوت رو هم بالا زدم ولی صدا از تو داشبورده...
ماشین رو تازه از دست خریدم و ظاهرآ از جلو تصادف داشته و زیر رادیاتور کلآ تعویضه... ضمنآ یه بنده خدایی از آشناها که نشست تو ماشین گفت جلوبندی هم ایراد داره و ببرش به جلوبندی ساز نشون بده....
حالا من که با جلوبندی مشکلی ندارم و مشکلی هم نمیبینم وقتی تو ماشینم،منتهی همین صدای خر خر حالم رو گرفته و نمی دونم مشکل از کجاست.... ضمنآ روی دور موتور 2000 تا 2200 یا 2300 فقط این مشکل هست در بقیه حالت ها و با دور موتور دیگه ماشین بی صدا کار میکنه....
دوستان نظری دارن؟ لطفآ راهنمایی کنین.
با تشکر
منم همین مشکلو دارم . اگه دوستان جواب بدن ممنون می شم.
سلام. دیروز پشت چراغ قرمز استاده بودم، یهو ماشین شروع به لرزه کرد و ماشین خاموش شد( رو بنزین بودم)... چند بار استارت زدم ولی ماشین روشن نشد که نشد. پیاده شدیم هول دادیم ماشینو یه گوشه اونور خیابون پارک کردم. رو گاز گزاشتم بعد از چند تا استارت روشن شد! جالب اینجاس رو بنزین میزاشتم خاموش میشد دوباره، ولی با گاز روشن میشد. مشکل از کجاست؟؟؟ پراید مدل 88 صبا هست. صافی بنزین رو هم چند وقت پیش عوض کردم...
سلام
یه پراید مدل 80 کاربرات دستم رسیده که صاحب قبلیش ادعای تقویت موتور ( در حد قانونی) میکنه
یه مقدار باهاش گاز بازی کردم . واقعا ماشین خوب دور میگرفت .
منم فیلم گرفتم تا شما هم ببینیدو نظرتونو بگید !
تو این کلیپ فقط دنده 1 و 2 و 3 بوده و فقط یکی دوبار 4 میرم !
از 120 هم بیشتر نرفتم چون جاده دوربین داشت
لینک دانلود با حجم 6 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)