تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 283 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

من باید گواهینامه رو تمدید کنم و فکر کنم حدود 100 تومن خرج داره. به دلایلی بعد از عید می خوام برم ثبت احوال و قصد دارم تغییری در نام فامیل بدم. اون موقع که نام فامیل جدید وارد شناسنامه شده و می خوام گواهینامه رو عوض کنم باید دوباره همین مبلغ 100 تومن رو خرج کنم یا کمتر؟ مراحلش دوباره رفتن به پلیس + 10 است؟ البته اینو می دونم اون موقع دیگه نیازی به معاینه چشم نیست

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من چند ساله مدت اعتبار گواهینامه م گذشته. فکر کنم تا سال 91 یا 92 معتبر بوده.
    الان میشه تمدید کرد یا مجدد باید گواهینامه جدید بگیرم؟

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

6

دوستان عزیز اونایی که پایان خدمت ندارند و برای خرید خدمت اقدام کردن چه نقدی و چه قسطی میتونن از امروز 1 شنبه 25 مهرماه 1395 برای اخذ گواهینامه رانندگی اقدام کنند عکس بخشنامه+متن

قابل توجه افرادی که برای خرید خدمت اقدام نموده اند :
    با احترام،برخی از متقاضیان دریافت گواهینامه که از نظر خدمت نظام وظیفه دارای غیبت بوده و اقدامات مربوط به خرید خدمت خود را از سازمان نظام وظیفه انجام داده اند، با ارائه برگه "تایید دریافت مدارک درخواست جریمه مشمولان "ممهور به مهر دفاتر پلیس+10 برای ثبت نام گواهینامه رانندگی به آموزشگاه های رانندگی مراجعه می نمایند.

Last edited by fokahi110; 16-10-2016 at 09:38.

4. 4 کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پیگیری‌های تسنیم نتیجه داد

سردار مهری:حذف شرط سربازی برای اخذ گواهینامه تا پایان سال اجرا می‌شود

شناسه خبر: 1229079 سرویس: اجتماعی
    ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رئیس پلیس راهور ناجا در پاسخ به پیگیری برای چرایی اجرایی نشدن قانون حذف شرط سربازی از شروط اخذ گواهینامه، از اجرایی شدن این قانون تا پایان سال همزمان با تکمیل آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی قانون مذکور خبر داد.

به گزارش خبرنگار انتظامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار تقی مهری صبح امروز در حاشیه رونمایی از پلاک جدید و ملی خودروهای سیاسی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پیگیری‌های تسنیم در خصوص چرایی اجرایی نشدن قانون «حذف شرط سربازی از شروط اخذ گواهینامه رانندگی» اظهار کرد: در سال جاری قانون مرتبط با بیمه شخص ثالث که توسط مجلس تصویب شده بود از سوی دولت ابلاغ شد و بر اساس آن، در یکی از بندها، عنوان شد کلیه کسانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت نباشند می‌توانند برای دریافت گواهینامه اقدام کنند اما به دلیل اینکه اجرای این قانون نیازمند تدوین دستورالعمل‌ها و آیین نامه بود، اجرای آن به تاخیر افتاد.
    رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه جزئیات این قانون برای سربازان فراری و غایب نیازمند بررسی‌های دقیق‌تر بود افزود: با توجه به اینکه دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های اجرایی این قانون در حال تدوین است، قطعاً این قانون در سالجاری اجرایی خواهد شد.
    وی در مورد معاینه فنی موتورسیکلت‌ها نیز با تاکید بر ضرورت اخذ معاینات فنی برای موتورسیکلت‌ها خاطرنشان کرد: داشتن معاینه فنی برای تمام وسایل نقلیه از جمله موتور سیکلت‌ها و تمام خودروها الزامی است و در حال حاضر نیز مراکزی در تهران و سایر شهرهای کشور وجود دارند که تست‌های معاینه فنی موتورسیکلت‌ها را نیز انجام می‌دهند.
    مهری با اعلام خبر شناسایی 5400 نقطه حادثه‌خیز در معابر برون و درون شهری نیز گفت: امسال نقاط پر حادثه مجدداً شناسایی شد که از میان این نقاط حادثه‌خیز، 3400 نقطه در برون شهرها و 2000 نقطه در درون شهرها شناسایی شد.
    وی با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات این نقاط حادثه‌خیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر از میان حدود 8 هزار نقطه حادثه‌خیز شناسایی شده در سنوات قبل، تنها 5400 نقطه باقی مانده که تلاش برای آشکارسازی این نقاط و رفع مشکلات آن در حال انجام است.
    رئیس پلیس راهور ناجا در پایان در پاسخ به سوال دیگر تسنیم درباره تخلفات خودروهای سیاسی و دیپلمات نیز گفت: پلیس راهور همواره واردات و تردد خودروهای خارجی اعم از سیاسی و ترانزیت را رصد می‌کند و با هرگونه تخلف این خودروها برخورد قانونی را انجام خواهد داد؛ البته با نصب پلاک‌های جدید سیاسی نیز میزان نظارت بر این خودروها بیش از پیش انجام خواهد شد.

6. 3 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

البته اوندسته از افرادی که غایب هستن به مدت طولانی و همچنین فراری باید برن پلیس+10 تعیین تکلیف بشن یا خدمت رو بخرن یا برن سربازی و نه تنهاگواهینامه به این دسته افراد نمیدن بلکه تحت پیگیری و تعقیب قرار میگیرن و بازداشت میشن

8. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه basem.c905's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    خوزستان نفت خیز

پيش فرض

کم کاری از سوی آموزشگاه شما بوده ، هنوز این قانون برقرار هست. اگر بگیرن باید دوباره دوره تئوری رو بگذرونید و تا اون زمان گواهینامه رو پس نمیدن.
    سلام برادر.
    همچین چیزی دیگه وجود نداره و منسوخ شده . خودم بارها از خوده مامورین پرسیدم گفتند که قبلا این طور بوده ولی دیگه برداشته شد . در ضمن ملاک کتاب راهنمایی و رانندگی است که در آن هم همچین بندی بیان نشده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال دارم:

1- برای تمدید گواهینامه ب1 ، نیازی به معاینه چشم هست؟

توی سایت پلیس+10 نوشته :

• براي تعويض گواهينامه گروه ب موقت، انجام معاينه چشم نياز نيست و ارائه يک قطعه عكس كافيست.

2- می خوام برای گرفتن گواهینامه پایه 2 اقدام کنم، البته هر موقع که وقت شد. به نظرتون وایستم تا اون گواهینامه رو بگیرم و برای تمدید گواهینامه فعلی ام نرم یا اینکه گواهینامه فعلی مو تمدید کنم و هر موقع که شد برم دنبال پایه 2 ؟

الان رانندگی با گواهینامه منقضی چه مشکلاتی رو به وجود میاره؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال دارم:

1- برای تمدید گواهینامه ب1 ، نیازی به معاینه چشم هست؟

توی سایت پلیس+10 نوشته :

2- می خوام برای گرفتن گواهینامه پایه 2 اقدام کنم، البته هر موقع که وقت شد. به نظرتون وایستم تا اون گواهینامه رو بگیرم و برای تمدید گواهینامه فعلی ام نرم یا اینکه گواهینامه فعلی مو تمدید کنم و هر موقع که شد برم دنبال پایه 2 ؟

الان رانندگی با گواهینامه منقضی چه مشکلاتی رو به وجود میاره؟

برای تمدید گواهینامه برگ معاینه چشم الزامی هست
    حتی برگ نعیین گروه خونی هم میخواد

شما الان گواهینامه رو تمدید کنید بعد برید شراغ بعدی
    رانندگی با گواهینامه که تاریخش تمام شده مثل وقتی هست که گواهینامه نداری
    و مشکلات خودش رو داره

12. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برای تمدید گواهینامه برگ معاینه چشم الزامی هست
    حتی برگ نعیین گروه خونی هم میخواد

شما الان گواهینامه رو تمدید کنید بعد برید شراغ بعدی
    رانندگی با گواهینامه که تاریخش تمام شده مثل وقتی هست که گواهینامه نداری
    و مشکلات خودش رو داره

ممنون از جوابتون

- پس اون چیزی که نوشته برای گروه ب لازم نیست چیه؟

- برای گروه خونی فک می کنم اجباری نیست، یعنی اگه خودتون بگید که گروه خونی تون چی هست قبول می کنن ازتون

- یعنی اگر من الان تصادف کنم، مثل کسی که بدون داشتن گواهینامه پشت رل نشسته برخورد می شه و مقصر شناخته می شم؟
    اگه اینجوری باشه بیمه هم قبول نمی کنه که خسارت رو بده؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون از جوابتون

- پس اون چیزی که نوشته برای گروه ب لازم نیست چیه؟

- برای گروه خونی فک می کنم اجباری نیست، یعنی اگه خودتون بگید که گروه خونی تون چی هست قبول می کنن ازتون

- یعنی اگر من الان تصادف کنم، مثل کسی که بدون داشتن گواهینامه پشت رل نشسته برخورد می شه و مقصر شناخته می شم؟
    اگه اینجوری باشه بیمه هم قبول نمی کنه که خسارت رو بده؟
    اگر گواهینامه نداشته باشید و تصادف کنید بیمه هیچگونه مسئولیتی در قبال تصادف شما نداره و دستتون به دادسرا و پارکینگ و این چیزا بند میشه
    سعی کنید گروه خونی رو در گواهینامه درج کنید بودنش مزیتی هست

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •