تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 272 از 4751 اولاول ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

11

خواهش میکنم دوست من.

ای بابا انگار میخوان اطلاعات طبقه بندی شده رو بگن!!! یه خط رو رو میخوان بگن pcm هست یا نه چقدر قر و اطوار میان!!! حالا انشاا.. با این توصیفاتی که راجع به سرعت خطت گفتی pcm نباشه و بزودی به جمع ما بپیوندی.

آهان، فکر کردم هم 10 تومن برای نصب تخفیف دادن(چون گفتی آشنا داری) هم 10 تومن برای اکانت. پس کاری به آشنا نداشته، چون این 10 تومن رو به همه تخفیف میدن( بپا بیخودی سرا منت نذارن!!!) البته اینطوری که میگی 35 گرفتنم، 5 تومن اضافه گرفتن ازت که!!! ببین: 15 تومن راه انداری+ 25 تومن اکانت art1 میشه 40 تومن، 10 تومن هم تخفیف میشه 30 تومن!!! قضیه چیه؟ چرا 35 گرفتن ازت؟!
    آره از قبلش می دونستم آشنام سر کاریه ... کارت طلایی هم همین بود ...
    آره بابا جاتون خالی یه دعوای مفصلم با این قدس کردم (مرکز مخابراتی) که این همه مدت ما رو از adsl محروم کرده بود ... داغ دلی این مدت رو خالی کردم ولی هر کاری کردم نگفت ... شما می دونی اگه خدای نکرده pcm باشه باید چه خاکی به سرش کنم ؟؟؟

نه دیگه استاد .. 29500 تومن اکانت art1 .... خود اکانت 24500 و 3000 تومن آبونمان و یکم هم مالیات ... مگه آبونمان رو خود شاتل نمی گیره ؟؟ راستی چرا اینقدر مالیات میگیرن ؟؟؟ هنوز پول رو پرداخت نکردم ... شفاهی بهم فاکتور داد ...

2. این کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

13

دوست عزیز، شما در این موضوع شک نکن که اپراتورها از خداشونه که هر روز مراکز مخابراتی تحت پوششون رو بیشتر کنن و حتی همه مراکز مخابراتی یک استان رو پوشش بدن! اما مشکلاتی زیادی هست که مانع از این کار میشه: هزینه های بسیار سنگین و محاسبه مقرون به صرفه بودن یا نبودن ارایه adsl در اون منطقه، عدم وجود تجهیزات در اون مرکز مخابراتی،مشکلات گرفتن مجوز و کاغذ بازی های اداری و..... و بسیاری مشکلات دیگه که من و شما ازش بیخبریم. پس همه تقصیر ها رو نمیشه به گردن اپراتور بیچاره انداخت.
    100% تایید میشه ... از قدس داغون تر تو آنگولا هم مرکز مخابراتی محاله باشه ...
    یادمه به شاتل می گفتم می گفت ما از خدامونه ... تقصیر این مخابرات ... است (سانسور شد!!!)

راستی بچه ها شاتل همۀ خوبی هاش به کنار ... این منشی هاش عجب چیزایی بودند
    منم که با نامزدم رفته بودم برای قرار داد اوضاع رو خیلی بحرانی کرده بود ... نامزدم از عشوه های منشی ها حرصی شده بود ...

4. 2 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره از قبلش می دونستم آشنام سر کاریه ... کارت طلایی هم همین بود ...
    آره بابا جاتون خالی یه دعوای مفصلم با این قدس کردم (مرکز مخابراتی) که این همه مدت ما رو از adsl محروم کرده بود ... داغ دلی این مدت رو خالی کردم ولی هر کاری کردم نگفت ... شما می دونی اگه خدای نکرده pcm باشه باید چه خاکی به سرش کنم ؟؟؟

نه دیگه استاد .. 29500 تومن اکانت art1 .... خود اکانت 24500 و 3000 تومن آبونمان و یکم هم مالیات ... مگه آبونمان رو خود شاتل نمی گیره ؟؟ راستی چرا اینقدر مالیات میگیرن ؟؟؟ هنوز پول رو پرداخت نکردم ... شفاهی بهم فاکتور داد ...
    مثل اینکه pcm رو میشه یه کاریش کرد. من دقیقا اطلاع ندارم، ولی تا اونجایی که یادمه یکی دوتا از دوستان بودن که pcm بودن و با مراجعه های مکرر و انجام کارهای اداری و پرداخت هزینه و اینا درستش کرده بودن. حالا بد به دلت نیار، انشا ا... pcm نیست.

در مورد هزینه art 1 هم ببخشید، فکر کردم مثل اکو همه هزینه ها از جمله آبونمان و مالیات و اینا درش لحاظ شده. یعنی شما هر ماه برای art1 باید 29500 پول بدید!!!! خیلی گرون در میاد که!!! چرا اکو نگرفتی؟! 3 ماهش میشه 29 تومن!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

13

مثل اینکه pcm رو میشه یه کاریش کرد. من دقیقا اطلاع ندارم، ولی تا اونجایی که یادمه یکی دوتا از دوستان بودن که pcm بودن و با مراجعه های مکرر و انجام کارهای اداری و پرداخت هزینه و اینا درستش کرده بودن. حالا بد به دلت نیار، انشا ا... pcm نیست.

در مورد هزینه art 1 هم ببخشید، فکر کردم مثل اکو همه هزینه ها از جمله آبونمان و مالیات و اینا درش لحاظ شده. یعنی شما هر ماه برای art1 باید 29500 پول بدید!!!! خیلی گرون در میاد که!!! چرا اکو نگرفتی؟! 3 ماهش میشه 29 تومن!!!
    آره ان شاالله ... نذر امام حسین کردم چیکار کنم دیگه ؟؟؟
    نه hero جون ... من تصور اکو بهم حالت خفگی میده ... تکون بخوری تمومه ... منم وب گردی خیلی خیلی زیاد دارم ... واسه همین اینو گرفتم ... آره کلاً گرون هست ولی در مقایسه با آسیاتک و مخصوصاً صبا نت عالیه ...

به نظرم تنها شرکتی که فعلاً می تونه با شاتل رقابت کنه داتک ... اونم سرویس 256 داتک ...

تازه یه چیزه خنده دار ... شاتل تو قدس فقط ART 1 میده ... بعد میگم از آنگولا بدتره تایید کنید ...

7. این کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره ان شاالله ... نذر امام حسین کردم چیکار کنم دیگه ؟؟؟
    نه hero جون ... من تصور اکو بهم حالت خفگی میده ... تکون بخوری تمومه ... منم وب گردی خیلی خیلی زیاد دارم ... واسه همین اینو گرفتم ... آره کلاً گرون هست ولی در مقایسه با آسیاتک و مخصوصاً صبا نت عالیه ...

به نظرم تنها شرکتی که فعلاً می تونه با شاتل رقابت کنه داتک ... اونم سرویس 256 داتک ...

تازه یه چیزه خنده دار ... شاتل تو قدس فقط art 1 میده ... بعد میگم از آنگولا بدتره تایید کنید ...
    جدی؟! خوب پس اگر اکو نمیده که هیچ، ولی اگر روزی روزگاری اکو هم تو مرکز مخابراتیت اومد یه بار بگیر تست کن. اکوی 128 یک ماه 2.5 گیک هست، یعنی در روز حدود 90 مگ میتونی وبگردی کنی، شبها هم بذاری دانلودت انجام بشه. 14 تومن، امتحان کن یه موقع دیدی حال کردی باش.

9. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا آخه به شهید بهشتی اکو نمیدن ؟
    اعصاب آدمو خرد میکنن ها

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

چرا آخه به شهید بهشتی اکو نمیدن ؟
    اعصاب آدمو خرد میکنن ها
    این شرکتها هم سیاست مدار هستن!!
    انشااله که به زودی اکو راه بیفته برای مر کز شما!! ما که نفهمیدیم چرا!!
    ----------------------------------------

بچها من لینک هام تمام شده نمی دونم چی دانلود کنم 512 هم عالمی داره ها ...

با تشکر پشتیبانی 24 ساعته شاتل انجمن پی سی ورلد : دی

12. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سرعت امشب فوق العاده عالی
    حدود 60 میچرخه و گه گاهی قاطی میکنه به 80 هم میرسه

14. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد تی پی لینک هم بازم میگیم نه! شما 10 تا کامپیوتر هم که بخوای استفاده کنی میتونی از همین ای سوز استفاده کنی، فقط قبلش باید کامپیوتر ها رو شبکه کنی(از طریق هاب)، همون کاری که کافی نت ها انجام میدن(کافی نت محلمون همین asus am 602 رو داره، 8 تا سیستم هم ازش تغذیه میشن!!)
    باشه .... رفیقم امروز اومده تهران که بگیره .... اگه گیرش بیاد انشاالله که asus میگیره ....
    راستی یه سوالی hub 4 پورت چنده ؟ گروون نباشه یهو

من که دیگه دارم کفری میشم ...هنوز سرویس منو اکتیو نکردن ...... هی میرم یارو میگه 4 روز دیگه ، 3 روز دیگه ، یه مشکل اداری پیش اومده ، فردا رفع میشه ، تماس میگیریم ، فلان میکنیم ، بیسار میکنیم ......

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

باشه .... رفیقم امروز اومده تهران که بگیره .... اگه گیرش بیاد انشاالله که asus میگیره ....
    راستی یه سوالی hub 4 پورت چنده ؟ گروون نباشه یهو

من که دیگه دارم کفری میشم ...هنوز سرویس منو اکتیو نکردن ...... هی میرم یارو میگه 4 روز دیگه ، 3 روز دیگه ، یه مشکل اداری پیش اومده ، فردا رفع میشه ، تماس میگیریم ، فلان میکنیم ، بیسار میکنیم ......
    قیمت هاب رو دقیقا نمیدونم، ولی فکر کنم جنس خوبش حدود 20 تومن باش.

یعنی رانژه شده ولی سرویست اکتیو نشده یا اینکه کلا هنوز خطت رانژه نشده؟!

17. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •