تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 413 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

در سایت ایران ستاپ حجم فایل نورتون 2012 (ابنترنت سکوریتی نسخه 19.1.0.28)رو 125 زده الان گرفتمش.
    ولی در سایت خود نورتون نسخه تریال رو برای دانلود گذاشته نزدیک 75 مگ...
    فرق این دو چیه؟طریقه فشرده سازی میتونه اینقدر تو حجم اثر بزاره یا نسخه ها متفاوته؟
    احتمالا بسته ها رو ریپک میکنن یا با اپدیت قرارش میدن

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

برنامه NetLim.P.3.0.0.10mihan downoad.com رو دانلود کردم فایل کرک رو پاک میکنه. میشه شما تستش کنید که چرا پاک میکنه؟؟؟ کلا با کرک ها مشکل داره. کاسپر زیاد گیر نمیده. از کجا میتونم نورتون رو غیر فعال کنم برنامه کرک کنم بعد فعالش کنم؟؟؟ یا اگه کرک رو عدد کنم داخلش همچنان فعالش کنم باز اون رو پاک میکنه درسته؟؟؟
    روی ایکون نورتون کنار ساعت راست کلیک کن گزینه DisableAntivirusAutoProtect رو انتخاب کن و در پنجره جدید که باز شده زمان غیر فعال بودن رو انتخاب کن و بعد از کرک کردن فعالش کن

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

من همین الان اینترنت سکوریتی رو کامل نصب کردم و 90 روز بهم مهلت استفاده داد.
    سوال دارم:
    آیا راهی برای دائمی کردن این نسخه هست یا باید همیشه از تریال ریست استفاده کنم؟
    در حال حاضر روی یکی از سیستم هام امکان آپدیت از اینترنت نیست ..اگر از آپدیت آفلاین استفاده کنم بعدا که بخوام به اینترنت وصل بشم و آپدیت کنم آیا باید کل آپدیت رو بگیرم یا حجم کم میشه؟(دیدم بعضی از آنتی ویروس ها مثل نود اگر به صورت آفلاین آپدیت کنی بعدا بخوای دوباره به صورت آنلاین آپدیت کنی بازم باید همه فایل آپدیت رو بگیری و حجمی کم نمیشه)
    همین الان اسکن یکی از درایوهام تموم شد و نورتون موفق شد 5 تروجان رو داخلش پیدا کنه که :کاسپر و نود و آویرا و آواست نتونسته بودن پیداش کنن !
    عکسش رو میزارم
    ج.1=یا باید بخرید یا ازسریال و ریستر استفاده کنید.
    ج.2=اصلا افلاین اپدیت نکن که از اول همه اپدیت دانلود میشه.با اون سیستمی که به نت وصل میشی لایو اپدیت کن بعد از تمام شدن اپدیت به این ادرس برو:
    C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28 از پوشه Defination کپی بگیر و روی اون سیستمی که نمیتونه انلاین بشه کپی کن.
    ج.3=
    Last edited by AlexanderMahone; 05-12-2011 at 21:26.

2. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.
    اگر فایل آپدیت رو روی اون یکی سیستم که فعلا به نت وصل نیست(لپ تاپه و با اج مودم وصل میشم سرعت خیلی کمه اصلا نمیتونه آپدیت کنه..ولی روی سیستم رومیزی ای دی اس ال 256 هستش راحت تر آپدیت میکنم)
    نصب کنم بعدا که به نت وصل میشم ادامه آپدیت رو بروز میگیرم یا بازم باید از نوع همش رو دانلود کنم؟
    و سوال دیگم اینه که من یه پوشه داخل سیستم دارم که توش برنامه هام هستند(نصب نشده)توش پر از کرک و کیجن و اینطور چیزهاست که نورتون اگر اسکن کنه همشو میترکونه طریقه اعتماد سازیش رو بلدم.
    فقط سوالم اینه که باید دونه دونه همه فایل هارو بهش بدم یا کل پوشه یکجا بدم هم قبوله؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

ممنون.
    اگر فایل آپدیت رو روی اون یکی سیستم که فعلا به نت وصل نیست(لپ تاپه و با اج مودم وصل میشم سرعت خیلی کمه اصلا نمیتونه آپدیت کنه..ولی روی سیستم رومیزی ای دی اس ال 256 هستش راحت تر آپدیت میکنم)
    نصب کنم بعدا که به نت وصل میشم ادامه آپدیت رو بروز میگیرم یا بازم باید از نوع همش رو دانلود کنم؟
    و سوال دیگم اینه که من یه پوشه داخل سیستم دارم که توش برنامه هام هستند(نصب نشده)توش پر از کرک و کیجن و اینطور چیزهاست که نورتون اگر اسکن کنه همشو میترکونه طریقه اعتماد سازیش رو بلدم.
    فقط سوالم اینه که باید دونه دونه همه فایل هارو بهش بدم یا کل پوشه یکجا بدم هم قبوله؟
    اگر اپدیت هارو روی سیستم دوم کپی کنی همه رو از اول دانلود نمیکنه و چون با اج مودم هستی حتما گزینه SmartDefination رو ازتوی تنظیمات فعال کن.میتونی کل اون پوشه رو بهش بدی یا یک درایو یا یک فایل محدودیت نداره

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چند وقتی هست که خود به خود تو تنظیمات فولدر آپشن گزینه های زیر تیکش برداشته میشه نمیدونم به خاطر چی هستش نصب آنتی ویروس یا غیره؟؟؟ چون جدیدا اینجوری میشه .
    Hide Extensions for know file types
    Hide protected operating system file
    در ضمن تیک دومی برداشته میشه یه سری فایلهای مخفی تو درایوها نمایان میشه که پاکم نمیشه. در صورتی که با اینکه گزینه نشان دادن فایل های مخفی باز هست این فایل ها نمایش داده نمیشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

6. 2 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دروود
    وا قعل برام سوال شر کت سیما نتک با این تکنولوژی پیشرفته محصولات چه طوری می شه کلیدهای محصولات ان اونم نه 1 یکی
    1دفعه هفته ای 50ویا.....در سا یتهای مختلف منتشر میشه.بر فرض اعتبار این کلیدها ایا شرکتی با اون سابقه و تکنو لژی نمی تونه
    جلوی ابدیت شدن این سریال نا مبر ها رو بگیره چرا اجازه ابدیت شدن می ده؟ یا شایدم این سریال نا مبرها منتشر شده در سا یتها
    مختلف باعث می شن تا محصول امنیتی واسه ابدیت شدن به سرور خواست منتشر کنندگان این سریال نا مبرها وصل شوند و یا اینکه
    انها بتوانند تو سط انتشار این سریال نا مبرها راه نفوذ به سیستم شخص واسه اهداف خودشان داشته باشند؟
    اصلا چه قدر می شه به این کی های منتشر شده در این سایتها اعتماد کرد؟
    ایا فرقی بین ابدیت شدن و برقرای امنیت سیستم مثلا شخصی که از نورتون سکیوریتی با این سریال نامبر هاب منتشر شده و کسی
    که از محصول اورجینال ان استفاده می کند وجود دارد؟
    لطفا دوستانی که تجربه استفاده ابدیت شدن محصول خود با این کی های منتشر شده و تریال ریست و همچنین محصول اورجینال
    نورتون سکیوریتی دا شتند بگن که ایا فرقی در قدرت شناسایی و تعداد و مقدار ابدیت شدن نورتون سکیوریتی وجوداره.؟

اگر کنار نورتون سکیوریتی از پا ندا کلود که دیتابیس ان در خود سرور پاندا هست استفاده شود.مشکلی ایجاد نمی کند؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

چند وقتی هست که خود به خود تو تنظیمات فولدر آپشن گزینه های زیر تیکش برداشته میشه نمیدونم به خاطر چی هستش نصب آنتی ویروس یا غیره؟؟؟ چون جدیدا اینجوری میشه .
    Hide Extensions for know file types
    Hide protected operating system file
    در ضمن تیک دومی برداشته میشه یه سری فایلهای مخفی تو درایوها نمایان میشه که پاکم نمیشه. در صورتی که با اینکه گزینه نشان دادن فایل های مخفی باز هست این فایل ها نمایش داده نمیشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    کار نورتون بوده ویروس پیدا کرده و بعد برای پاک کردن این دوگزینه تغییرکرده به صورت دستی درستش کن اگر خواستی مالوربایت هم نصب کن و در SafeMode اسکن کن تا خیالت راحت بشه

9. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

Norton Antivirus
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Norton Internet Security
    کد:

11. 3 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

Norton Internet Security

کد:

13. 4 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

دروود
    وا قعل برام سوال شر کت سیما نتک با این تکنولوژی پیشرفته محصولات چه طوری می شه کلیدهای محصولات ان اونم نه 1 یکی
    1دفعه هفته ای 50ویا.....در سا یتهای مختلف منتشر میشه.بر فرض اعتبار این کلیدها ایا شرکتی با اون سابقه و تکنو لژی نمی تونه
    جلوی ابدیت شدن این سریال نا مبر ها رو بگیره چرا اجازه ابدیت شدن می ده؟ یا شایدم این سریال نا مبرها منتشر شده در سا یتها
    مختلف باعث می شن تا محصول امنیتی واسه ابدیت شدن به سرور خواست منتشر کنندگان این سریال نا مبرها وصل شوند و یا اینکه
    انها بتوانند تو سط انتشار این سریال نا مبرها راه نفوذ به سیستم شخص واسه اهداف خودشان داشته باشند؟
    اصلا چه قدر می شه به این کی های منتشر شده در این سایتها اعتماد کرد؟
    ایا فرقی بین ابدیت شدن و برقرای امنیت سیستم مثلا شخصی که از نورتون سکیوریتی با این سریال نامبر هاب منتشر شده و کسی
    که از محصول اورجینال ان استفاده می کند وجود دارد؟
    لطفا دوستانی که تجربه استفاده ابدیت شدن محصول خود با این کی های منتشر شده و تریال ریست و همچنین محصول اورجینال
    نورتون سکیوریتی دا شتند بگن که ایا فرقی در قدرت شناسایی و تعداد و مقدار ابدیت شدن نورتون سکیوریتی وجوداره.؟
    اگر کنار نورتون سکیوریتی از پا ندا کلود که دیتابیس ان در خود سرور پاندا هست استفاده شود.مشکلی ایجاد نمی کند؟
    سلام
    در این مورد چندبار صحبت شده و تابحال تفاوتی از این نظر پیدا نشده!
    شاید سیاست خود کمپانی باشه که میخواد کاربران بیشتری رو در کشورهای مختلف داشته باشه.
    اینم نوعی تبلیغ محسوب میشه. از نظر ما ضرر هستش اما اونا به سود بلند مدتش فکر میکنن.
    این لیسانسها هم از نوع آزمایشی و محدود هستن.120 روز یا 180 روز.
    به خاطر اینکه تعداد زیادی از این سریالها وجود داره راحت میشه برای یک سال از محصولات نورتون استفاده کرد!
    البته در این حالت یک سری قابلیتها مثل پشتیبانی آنلاین و فضای اختصاصی آنلاین محدود میشن.
    شرکت سیمانتک هم فعالیتهای گسترده ای داره و همش به محصولات خانگی که ما ازش استفاده میکنیم محدود نمیشه.
    خیلی ثروتمنده و علاقه منده که از محصولاتش به صورت فراگیر استفاده بشه تا روی تهدیدات تسلط بیشتری داشته باشه.
    در مورد بحث نفوذ هم مفصل میشه صحبت کرد و میشه به همه محصولات امنیتی و حتی خود سیستم عامل هم مشکوک بود!

15. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    1-فرق انتی ویروس نورتون و نو رتون سکیوریتی به جز فایروال چیه.ایا sonarو..در انتی ویروس نورتون هم وجود داره؟

2-می خوام از این ترکیب استفاده کنم به نظر دوستان با تجربه تداخل یا عدم هما هنگی رخ نمیده:
    comodo firewall +norton antivirus +panda cloud antivirus

3-این جور که تو تستها دیدیم فاروال کمودو بسیار قوی تر از فایروال نورتون عمل کرده؟

4-دوست خوبم AMIR.KIK در مورد دریافت سریال نامبر محصولات نورتون در میل خود لطفا بند رو هم راهنمایی بفرمایید.چطوری
    می شه تو میلم ارسال کنند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •