متاسفانه خیر چون نظم تاپیک ها بهم می خوره
مخابرات کاملا از برنامه جلو
کی میشه درست پیشرفت کنه خدا داند.![]()
متاسفانه خیر چون نظم تاپیک ها بهم می خوره
مخابرات کاملا از برنامه جلو
کی میشه درست پیشرفت کنه خدا داند.![]()
نظرشما در مورد adsl 256 kb/s با قیمت سالیانه 256000تومان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من شهر یزدم میخوام adsl از شرکت پارس انلاین بگیرم.قبلا پیشگامان داشتم سرعتش خوب بود ولی قمیت و محدودیت بالا بود میشه بگین این پارس آنلاین چجوریاست؟
گزارش فارس از اختلالات اينترنتي در خاورميانه و آسيا
كاهش شديد سرعت دسترسي به اينترنت در 6 كشور
خبرگزاري فارس: دو روز اول كاري هفته در منطقه خاورميانه و قاره آسيا در شرايطي سپري شد كه دسترسي به اينترنت كماكان دچار اختلال است و ربات هاي زيردريايي كماكان در حال جستجوي كف درياي مديترانه براي تعمير كابل هاي آسيب ديده هستند.
به گزارش فارس به نقل از آسوشيتدپرس، طي دو روز اخير سرعت اينترنت و كيفيت دسترسي به خدمات تلفني به خصوص در خاورميانه كاهش چشمگيري يافته و شركت هاي مخابراتي از مصر تا امارات براي ارائه خدمات بين المللي خود با مشكلات فراواني مواجه بوده اند.
ظرف روزهاي شنبه و يكشنبه دسترسي به اينترنت در شش كشور مصر، اردن، بحرين، امارات، سودان و يمن با دشواري زياد امكان پذير بوده است.
اين دومين بار در سال 2008 است كه كابل هاي زيردريايي دسترسي به اينترنت در درياي مديترانه به علت آنچه كه برخورد لنگر كشتي اعلام شده آسيب مي بينند.
شركت فرنس تله كام روز يكشنبه يك كشتي را به جنوب جزيره سيسيل فرستاد تا مشكل را برطرف كند. خدمه كشتي با استفاده از يك ربات زيردريايي به نام هكتور به دنبال دو يا سه نقطه آسيب ديده كابل هاي زيردريايي هستند. به محض يافتن محل آسيب ديده آن بخش از كابل به بالاي عرشه كشتي كشيده مي شود تا تعمير گردد، اين كار معمولا چندين روز طول مي كشد.
اين كابل بسيار بزرگ و ضخيم است و تمام اجزاي آسيب ديده آن بايد به دقت تعمير شود، بنابراين تعمير آن حداقل تا روز پنج شنبه به طول خواهد انجاميد.
از ميان كابل هاي آسيب ديده يكي هم به شركت Reliance Globalcom تعلق دارد كه مديران آن هنوز در اين مورد اظهار نظري نكرده اند.
خوب کدوم شهر ، کدوم شرکت ؟ نامحدود دیگه ؟
من پیشنهاد نمیکنم شما سالیانه بگیری ، چون تو این مملکت ، مرتب همه چیز در حال تغییره و هیچ ثباتی نداره . اگر آدم میدونست که کیفیت خدمات ثابت میمونه ، یک ساله میگرفت .
اگر میخوای بیشتر از یک ماهه شارژ کنی ، من پیشنهاد میکنم که سه ماهه یا شش ماهه بگیری .
خداوندا به تو پناه میاورم
دیروز رفتم میگم خط میخوام برای دی اس ال میگه بنویسین تقاضا کنین
مینویسم برای دی اس ال میخوام میگه برو فردا ساعت دو بیا باید امکان سنجی بشه !!!
امروز ساعت دو رفتم میگه این فیش رو پر کنین گفتم قضیه دی اس ال رو گفتم درست شد امکانش هست ؟؟ پس یعنی دیگه مشکلی نداریم ؟؟
یارو گفت برای دی اس ال میخوای خوب زودتر میگفتی !!!
گفتم زودتر گفتم دیروز توی تقاضا نوشتم رفت دید و گفت باشه بو فردا بیا !!!
دیدین این یه تیکه رو برو فردا بیا فکر کردن ملت مثه خودشون خر تشریف دارن من نمیدونم برای خرید یه خط چرا اینقدر باید دردسر بکشیم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
آخوند جون من متاسفانه مثه این که یه رفه شدمنمیتونم جواب پی ام بدم
راستش من عباس آبادم خونمون هم ولنجکه
و جونم بگه که خط خونه مال ما نیست که بریم شکایت کنیم مشکل اینو داریم واسه همین امروز شناسنامه به دست آواره امور مشترکین شدیم ببینیم میشه این معضل رو از بیخ کند یا نه دیگه فوق فوقش باید سوخت و ساخت دیگه چیه این مملکت درسته که یه خط تلفنش درست باشه !!!!
داستانش رو هم که گفتم امروز رفتم میگم چی شد امکان سنجی کردین میگه برو فردا بیا زودتر میگفتی برای دی اس ال میخوای !!!
واقعا نمیدونم به چی دل خوش کنیم .....اون از شرکتهای دزد که باید سی تا شرکت رو زیر و رو کنی تا ببینی کی دزده کی درسته اینم از مخابراتش
راستی آخوند جون کارت تخفیف شاتل رو نداری داشتی بده اومد نصب کرد ازشون میگیرم پس میدم بهت و یه چیزی من خودم میتونم مودم رو نصب کنم و به شبکه وصل بشم میتونی اموزششو بدی ؟؟ اون تاپیک مربوط به آموزش خرید مودم رو هم میتونی لینکشو بدی ؟؟؟
اینجا صد تا صفحه داره همه رو دارم زیر و رو میکنم چیزی ندیدم اگه امکانش بود بهمون بده داداش ثواب داره حداقل یه چیزی یاد بگیریم تا وقتی که سیم کشی میکنیم![]()
سلام دوستان
من شهر یزدم میخوام adsl از شرکت پارس انلاین بگیرم.قبلا پیشگامان داشتم سرعتش خوب بود ولی قمیت و محدودیت بالا بود میشه بگین این پارس آنلاین چجوریاست؟
شما گزینه دیگه ای ندارید ؟
کیفیت رو که خبر ندارم راستش ( اگه بد نباشه ، باید عادی باشه )
اما پارس هم قیمت و محدودیت های ناجوری داره ها
بقیه گزینه ها ؟
بچه ها از بین پارس انلاین و آسیا تک کدوم شرکت خوبه؟
اگه شرکت بهتر دیگه ای هست معرفی کنین بسیار ممنون میشم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)