تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 272 از 1042 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شاتل
    زد جان ، نمی شه پست ها رو هم منتقل کرد این ور ؟
    متاسفانه خیر چون نظم تاپیک ها بهم می خوره
    با کمال تاسف امروز رفتم دانشگاه تقاضانامه رو دادم 5 روز دیگه حاضره بعد هم بدو رفتم شاتل پیش امور مشتکرین نزدیک بود گفت خطت سریع وصل میشه ولی برو ببین خطت pcm نباشه که رفتم مخابرات محله و با کمال تاسف خط خونمون pcm بود
    دیگه حوصله ندارم فردا میرم تقاضای خط جدید میکنم یارو گفت یه هفته ای حله وسط این امتحانهای آخر ترم ببین گیر چی افتادیم خدایا
    من نمیدونم چرا وقتی میخوایم یه کاری بکنیم همیشه ابر و باد و مه و خورشید و فلک میان مثه عجل معلق دهن ما رو ...
    ولی از این شاتل خوشم اومد فقط یه سئوال بهترین مودم همون ایسوز بود دیگه تقلبی و اینها نداره چیزی بهمون نندازن ؟؟؟؟
    مخابرات کاملا از برنامه جلو
    کی میشه درست پیشرفت کنه خدا داند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

نظرشما در مورد adsl 256 kb/s با قیمت سالیانه 256000تومان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من شهر یزدم میخوام adsl از شرکت پارس انلاین بگیرم.قبلا پیشگامان داشتم سرعتش خوب بود ولی قمیت و محدودیت بالا بود میشه بگین این پارس آنلاین چجوریاست؟

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش فارس از اختلالات اينترنتي در خاورميانه و آسيا
    كاهش شديد سرعت دسترسي به اينترنت در 6 كشور

خبرگزاري فارس: دو روز اول كاري هفته در منطقه خاورميانه و قاره آسيا در شرايطي سپري شد كه دسترسي به اينترنت كماكان دچار اختلال است و ربات هاي زيردريايي كماكان در حال جستجوي كف درياي مديترانه براي تعمير كابل هاي آسيب ديده هستند.

به گزارش فارس به نقل از آسوشيتدپرس، طي دو روز اخير سرعت اينترنت و كيفيت دسترسي به خدمات تلفني به خصوص در خاورميانه كاهش چشمگيري يافته و شركت هاي مخابراتي از مصر تا امارات براي ارائه خدمات بين المللي خود با مشكلات فراواني مواجه بوده اند.
    ظرف روزهاي شنبه و يكشنبه دسترسي به اينترنت در شش كشور مصر، اردن، بحرين، امارات، سودان و يمن با دشواري زياد امكان پذير بوده است.
    اين دومين بار در سال 2008 است كه كابل هاي زيردريايي دسترسي به اينترنت در درياي مديترانه به علت آنچه كه برخورد لنگر كشتي اعلام شده آسيب مي بينند.
    شركت فرنس تله كام روز يكشنبه يك كشتي را به جنوب جزيره سيسيل فرستاد تا مشكل را برطرف كند. خدمه كشتي با استفاده از يك ربات زيردريايي به نام هكتور به دنبال دو يا سه نقطه آسيب ديده كابل هاي زيردريايي هستند. به محض يافتن محل آسيب ديده آن بخش از كابل به بالاي عرشه كشتي كشيده مي شود تا تعمير گردد، اين كار معمولا چندين روز طول مي كشد.
    اين كابل بسيار بزرگ و ضخيم است و تمام اجزاي آسيب ديده آن بايد به دقت تعمير شود، بنابراين تعمير آن حداقل تا روز پنج شنبه به طول خواهد انجاميد.
    از ميان كابل هاي آسيب ديده يكي هم به شركت Reliance Globalcom تعلق دارد كه مديران آن هنوز در اين مورد اظهار نظري نكرده اند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نظرشما در مورد adsl 256 kb/s با قیمت سالیانه 256000تومان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب کدوم شهر ، کدوم شرکت ؟ نامحدود دیگه ؟

من پیشنهاد نمیکنم شما سالیانه بگیری ، چون تو این مملکت ، مرتب همه چیز در حال تغییره و هیچ ثباتی نداره . اگر آدم میدونست که کیفیت خدمات ثابت میمونه ، یک ساله میگرفت .
    اگر میخوای بیشتر از یک ماهه شارژ کنی ، من پیشنهاد میکنم که سه ماهه یا شش ماهه بگیری .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خداوندا به تو پناه میاورم
    دیروز رفتم میگم خط میخوام برای دی اس ال میگه بنویسین تقاضا کنین
    مینویسم برای دی اس ال میخوام میگه برو فردا ساعت دو بیا باید امکان سنجی بشه !!!
    امروز ساعت دو رفتم میگه این فیش رو پر کنین گفتم قضیه دی اس ال رو گفتم درست شد امکانش هست ؟؟ پس یعنی دیگه مشکلی نداریم ؟؟
    یارو گفت برای دی اس ال میخوای خوب زودتر میگفتی !!!
    گفتم زودتر گفتم دیروز توی تقاضا نوشتم رفت دید و گفت باشه بو فردا بیا !!!
    دیدین این یه تیکه رو برو فردا بیا فکر کردن ملت مثه خودشون خر تشریف دارن من نمیدونم برای خرید یه خط چرا اینقدر باید دردسر بکشیم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخوند جون من متاسفانه مثه این که یه رفه شدم نمیتونم جواب پی ام بدم
    راستش من عباس آبادم خونمون هم ولنجکه
    و جونم بگه که خط خونه مال ما نیست که بریم شکایت کنیم مشکل اینو داریم واسه همین امروز شناسنامه به دست آواره امور مشترکین شدیم ببینیم میشه این معضل رو از بیخ کند یا نه دیگه فوق فوقش باید سوخت و ساخت دیگه چیه این مملکت درسته که یه خط تلفنش درست باشه !!!!
    داستانش رو هم که گفتم امروز رفتم میگم چی شد امکان سنجی کردین میگه برو فردا بیا زودتر میگفتی برای دی اس ال میخوای !!!
    واقعا نمیدونم به چی دل خوش کنیم .....اون از شرکتهای دزد که باید سی تا شرکت رو زیر و رو کنی تا ببینی کی دزده کی درسته اینم از مخابراتش
    راستی آخوند جون کارت تخفیف شاتل رو نداری داشتی بده اومد نصب کرد ازشون میگیرم پس میدم بهت و یه چیزی من خودم میتونم مودم رو نصب کنم و به شبکه وصل بشم میتونی اموزششو بدی ؟؟ اون تاپیک مربوط به آموزش خرید مودم رو هم میتونی لینکشو بدی ؟؟؟
    اینجا صد تا صفحه داره همه رو دارم زیر و رو میکنم چیزی ندیدم اگه امکانش بود بهمون بده داداش ثواب داره حداقل یه چیزی یاد بگیریم تا وقتی که سیم کشی میکنیم

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من شهر یزدم میخوام adsl از شرکت پارس انلاین بگیرم.قبلا پیشگامان داشتم سرعتش خوب بود ولی قمیت و محدودیت بالا بود میشه بگین این پارس آنلاین چجوریاست؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    شما گزینه دیگه ای ندارید ؟
    کیفیت رو که خبر ندارم راستش ( اگه بد نباشه ، باید عادی باشه )
    اما پارس هم قیمت و محدودیت های ناجوری داره ها

بقیه گزینه ها ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بچه ها از بین پارس انلاین و آسیا تک کدوم شرکت خوبه؟
    اگه شرکت بهتر دیگه ای هست معرفی کنین بسیار ممنون میشم

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •