تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 859 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

A necessary and sufficient condition for this simplified problem to be well conditioned is that, for any vector v sharing the same K nonzero entries as s and for some e>0.
    That is, the matrix B must preserve the lengths of these particular K-sparse vectors
    و این
    A related condition, referred to as incoherence requires that the rows {φj} of φ cannot sparsely represent the columns
    {ψi} of ψ (and vice versa).
    یک شرط لازم و ضروری برای برای درست کردن شرایط این مسئله ساده شده این است که ,برای هر بردار V همان K را بدون صفر ورودی به اشتراک بگزاریم مثل S و بعضی e>0.
    که قالب B باید طول K-پراکندهه ویژه بردارها را حفظ کند(نگه دارد)

در جمله بالا ویژه صفت K-پراکنده هست
    و جمله دوم:

یک شرط مرتبط,به بی ارتباطی که لازم دارد دورهای (تعدادهای) {φj} برای φ برمیگردد که نمیتواند بطور پراکنده (جداگانه) ردیفها(ستونها)ی ψرا نشان دهد.(عکس قضیه هم صحیح است)

متن یه خرده قاطی پاتی شد.یه خرده با دقت بخونید حله.شرمنده دیر شد

موفق باشید.
    Last edited by vahid0801; 15-05-2009 at 21:28.

2. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

من از همینجا از تمامی افراد عذر خواهی می کنم که متنوشون ترجمه نمیشه ...
    دقیقا نمی دونم چرا ، ولی از شروع سال جدید این اعضا فعال این تاپیک فعالیتی ازشون دیده نشده ( حداقل در این تاپیک که دیده نشده ) ، نمی دونم دلیلش چیه ، منم که خودم امتحانای ترم دومم شروع شده و بدبختی دارم ، امیدوارم تو تابستون همه چی درست شـــه خدانگهدار شما تا بازگشتی دیگر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

یک شرط لازم و ضروری برای برای درست کردن شرایط این مسئله ساده شده این است که ,برای هر بردار V همان K را بدون صفر ورودی به اشتراک بگزاریم مثل S و بعضی e>0.
    که قالب B باید طول K-پراکندهه ویژه بردارها را حفظ کند(نگه دارد)

در جمله بالا ویژه صفت K-پراکنده هست
    و جمله دوم:

یک شرط مرتبط,به بی ارتباطی که لازم دارد دورهای (تعدادهای) {φj} برای φ برمیگردد که نمیتواند بطور پراکنده (جداگانه) ردیفها(ستونها)ی ψرا نشان دهد.(عکس قضیه هم صحیح است)

متن یه خرده قاطی پاتی شد.یه خرده با دقت بخونید حله.شرمنده دیر شد

موفق باشید.
    اولا ممنون از وقتی که گذاشتی
    اما متن بالا داره ویژگی های یک ماتریس رو توضیح می ده
    بنابراین ببنید با این توجه متن شما این جوری درستره؟
    یک شرط لازم وکافی برای اینکه این مسئله ساده شده شرایط خوبی داشته باشد این است که برای هر بردار V همان K مقدار غیرصفر ورودی را به اشتراک بگذاریم مانند s و بعضی 0<e
    اینجا یک فرمول ریاض است مثلا f=rt*tyt

به عبارت دیگر ماتریس B باید طول این بردارهای K-sparse را حفظ کند (k-sparse یک نوع بردارهای خاصند)
    اما در جمله دوم باز یک ماتریس که incoherence یک ویژگی است که مثلا گسستگی ترجمه کنیم و row به معنای سطرهای اونه فکر کنم شما رشته ریاضی نبودید حالا جمله دوم و می شه یه بار دیگه معنی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

گفتم شاید اگه متن اصلی را بگذارم بیشتر کمک کنه!!!!
    DESIGNING A STABLE
    MEASUREMENT MATRIX
    The measurement matrix B must allow the reconstruction of the length-N signal x from M < N measurements (the vectory). Since M < N, this problem appears ill-conditioned. If, however, x is K-sparse and the K locations of the nonzero coefficients in are known, then the problem can be solved provided M ≥ K. A necessary and sufficient condition for this simplified problem to be well conditioned is that, for any vector v sharing the same K nonzero entries as s and for some e > 0
    1 − e≤ v2
    v2 ≤ 1 + . (3) این فرمول است که چون یونانی دارد درست نشون نمیده
    That is, the matrix B must preserve the lengths of these particular K-sparse vectors Of course, in general the locations of the K nonzero entries in s are not known. However, a sufficient condition for a stable solution for both K-sparse and compressible signals is that satisfies (3) for an arbitrary 3K-sparse vector v. This condition is referred to as the restricted isometry property (RIP) [1]. A related condition, referred to as incoherence requires that the rows {φj} of D cannot sparsely represent the columns{ψi} of R (and vice versa).
    Direct construction of a measurement matrix D such that B =R.D has the RIP requires verifying (3) for each of the (N K) possible combinations of K nonzero entries in the vector v oflength N. However, both the RIP and incoherence can be achieved with high probability simply by selecting D as a random matrix. For instance, let the matrix elements φj,i be independent and identically distributed (iid) random variables from a Gaussian probability density function with mean zero and
    variance 1/N [1], [2], [4]. Then the measurements y are merely M different randomly weighted linear combinations of the elements of x, as illustrated in Figure 1(a). The Gaussian measurement matrix B has two interesting and useful properties
    گفتم شاید اصلشو گذاشتم یکی دلش به حال ما سوخت کلشو ترجمه کرد :-)

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام کسی میتونه این یک خط رو برام ترجمه کنه؟؟

A single cable, the backbone function as a shared communication meduim , that devices attach or tap into with an interface connector

خیلی خیلی ممنون میشم دوستان مترجم کمک کنند.

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Well, commercial banks have to keep reserves - a certain amount of their deposits - for customers who want to withdraw their money. These are held by the central bank, which can also change the reserve-asset ratio - the minimum percentage of its deposits a bank has to keep in its reserves.

ممنون میشم اگه ترجمه کنید !

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

اولا ممنون از وقتی که گذاشتی
    اما متن بالا داره ویژگی های یک ماتریس رو توضیح می ده
    بنابراین ببنید با این توجه متن شما این جوری درستره؟
    یک شرط لازم وکافی برای اینکه این مسئله ساده شده شرایط خوبی داشته باشد این است که برای هر بردار V همان K مقدار غیرصفر ورودی را به اشتراک بگذاریم مانند s و بعضی 0<e
    اینجا یک فرمول ریاض است مثلا f=rt*tyt

به عبارت دیگر ماتریس B باید طول این بردارهای K-sparse را حفظ کند (k-sparse یک نوع بردارهای خاصند)
    اما در جمله دوم باز یک ماتریس که incoherence یک ویژگی است که مثلا گسستگی ترجمه کنیم و row به معنای سطرهای اونه فکر کنم شما رشته ریاضی نبودید حالا جمله دوم و می شه یه بار دیگه معنی کنید

واقعا شرمندم که وقت نمیکنم برسم .امیدوارم که دیر کردن ما و دوستان زیاد به شما ضرر نزنه.به هر حال شرمنده

شما رشته ریاضی نبودید
    اتفاقا من ریاضیم و هنوز دارم امتحانای واحد مونده سوم رو میخونم.شنبه امتحان دارم.جبر.شنبه دیگه هم حسابان به خاطر نیم نمره منو یه سال عقب انداختن.حالا

من درست نفهمیدم ترجمه رو از اول میخواید؟یا یه قسمتهاییش رو؟
    متن های تخصصی بعضی وقتا خیلی ستم میشن که ......

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه گیسو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Where you live

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر اساتید sample and settig رو چی ترجمه کنم. البته ابن نکته رو بگم که تیتر یه مبحث در مورد teacher planning

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

As there is no prior knowledge about how many kinds of pages may exist in the target forum, in clustering, we just utilize the single linkage algorithm [12] to agglomerate these pages in a hierarchical way
    از آنجاییکه در طی دسته بندی، هیچ اطلاعات قبلی در مورد اینکه چند نوع صفحه ممکن است در فروم موردنظر وجود داشته باشد در اختیار ما نیست، ما فقط الگوریتم پیوند تکی را به کار می بریم برای جمع آوری این صفحات به یک روش ابتکاری
    برمیگردانند

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این جمله رو برام ترجمه می کنید ؟

which can also change the reserve-asset ratio - the minimum percentage of its deposits a bank has to keep in its reserves

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •