آخه مگه کنکور چیه که شما اینقدر بزرگش کردین!؟ 3 تا 4 ماه مثل آدم در س بخونین هر بخواین قبول می شین.
آخه مگه کنکور چیه که شما اینقدر بزرگش کردین!؟ 3 تا 4 ماه مثل آدم در س بخونین هر بخواین قبول می شین.
سلام. دوستان عزیز یه لطفی میکنید ، یکی واسم لینک دانلود دفترچه شماره 2 دانشگاه سراسری برای رشته تجربی رو میزاره؟1
مرسی.
خواب دیدی خیر باشه اینکه قبلش هیچی آدم نخونده باشه تازه بخواد بخونه غیرممکنه چون حجم کتابها زیاد هست پس باید ساعت مطالعه بسیار بالایی بخونه یعنی حدود 12 ساعت در روز که برای فردی که تا حالا خیلی فراخ راه رفته غیر ممکنه اما این فرصت برای کسایی که تا حالا نرمال خوندن و تو بعضی زمینه ها مشکل دارند برای گرفتن نتیجه عالی یک فرصت طلایی است
کتاب ژنتیک کنکور دکتر آرام فر خیلی خوبه.توش توضیح هم داره.من پارسال از رو اون میخوندمو تست میزدم و 95% تست هارو هم درست حل میکردم
به نام او
دوست عزیز .
میدونی که با همین دو کلمه میتونی باعث بشی که خیلی ها نا امید بشن ؟؟؟.خیلی ها الان زیر فشار زیاد کنکور هستند.
کاری نیست که اشرف مخلوقات نتونه انجام بده! و این یک شعار معمولی نیست که براحتی از کنارش رد بشی.
چون خداوند بخاطر خلق انسان به خودش احسنت گفته و این به تنهایی کافیه!
یادت باشه:
فقط غیر ممکن .غیر ممکن است ( آنتونی رابینز)
اون کسی که تصمیمشو گرفته و و هدفدار قدم بر میداره کاری به این حرفها نداره
براساس قانون جذب میشه به اون چه تو ذهن داری برسی ولی تلاش هم لازمه کاره
آقا من بدجوری با عربی مشکل دارم(هرچی با انگلیسی راحتم تو این صفرم).خوب 3/4 ساله چشمم هم بهش نخورده .اول گفتم بزارمش کنار کلن.بعد دیدم واسه آوردن رتبه خوب نمیشه.ایاد فیلی رو خریدم.2/3 بار اومدم بخونم دیدم نه نمیشه پیش نمیره.عین زبان ژاپنی برام میمونه!
مدتها ازش دور بودم ، واسه همین حتی لغت های ساده شم نمیدونم.
حالا به نظرتون راه حلی واسش هست؟ چون دیگه وقت آنچنانی نیست معلم خصوصی بگیرم ؟
از روی کتاب عربی سال اول خود مدرسه، شروع کنم به خوندن؟ یا ...؟
30 تا 40 درصد بزنم فکر میکنم برام خوبه.
ممنون
به نظر من اگه توان مالیشو داری معلم بگیر اگه معلم بگیری و بخونی 40 درصدو میزنی.......
سلام.
میشه لطفا مزایای آزمون های آزمایشی گزینه دو و سنجش و قلمچی رو بیان کنین ؟
ضمنا ، کدومش برای سال سوم ریاضی و سال دوم تجربی بهتر هست ؟
دوست عزیز اکثر کنکوری ها تو عربی مشکل دارن.حتی تو رشته ی انسانی که عربی مهمترین درس هست به جز 10 درصد همه سفید میدن! شما اگه 20 هم بزنی کار بزرگی کردی! عربی یکی از درسای پرنکتست که نمیشه یه جا خوند به نظر من یه معلم خصوصی بگیر کم کم شروع کن تا اردیبهشت تموم میکنی(درواقع همین کاری که من دارم الان میکنم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)