بازم ممنون.
شما خودت از کنکور فراگیر وارد شدی؟ رشتت نرم افزاره؟ به نظرتون هر درسو چند درصد باید بزنم تا تو مرکز تهران(یا ری و ورامین) مهندسی نرم افزار یا صنایع قبول بشم؟
بازم ممنون.
شما خودت از کنکور فراگیر وارد شدی؟ رشتت نرم افزاره؟ به نظرتون هر درسو چند درصد باید بزنم تا تو مرکز تهران(یا ری و ورامین) مهندسی نرم افزار یا صنایع قبول بشم؟
من از طریق کنکور سراسری اومدشما خودت از کنکور فراگیر وارد شدی؟ رشتت نرم افزاره؟ به نظرتون هر درسو چند درصد باید بزنم تا تو مرکز تهران(یا ری و ورامین) مهندسی نرم افزار یا صنایع قبول بشم؟رشتمم نرم افزاره
اصلا چیزی در مورد درصدا نمیدونم![]()
داداش شرمنده من هی سؤال میکنم(آخه فردا آخرین روز ثبت نامه)
میتونم بپرسم رتبه شما چند شد و تو چه گروه آزمایشی؟(اینجا مایل نیستید، تو پیام خصوصی بگید)
شما چیزی درباره سهمیه کارمندی(تسهیلات آموزشی) و یا بسیج فعالمیدونید؟
پیشاپیش تشکر از جوابتون![]()
سلام
من چندتا سوال داشتم و ازتون راهنمایی میخواستم :
من ورودی بهمن 85 آزاد رودهن بودم کاردانی و امسال بالاخره تموم کردم ( تیر ماه 89 )
و الان دارم به هر دری میزنم که کنکور قبول شم و نرم سربازی فعلا ! پارسه رفتم و کلاساشو شرکت کردم بلکا چیزایی که تو اون دانشگاه یادمون ندادنو یاد بدن و کنکورو قبول شم
سراسری امسال و مجاز شدم اما بعدش مردود :| !!!
و بعد رفتم پارسه ، آزاد و شرکت کردم اما هنوز جوابش نیومده ، میدونین جواب کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کی اعلام میشه ؟
و همینطور علمی کاربردی و شرکت کردم و جواب اونم هیچی به هیچی :|
و از همه مهمتر سراسری اعلام کرده بود برای تکمیل ظرفیت چه مجاز ها و چه غیر مجازها شرکت کنن که فک کننم برای بالا بردن ظرفیت دانشگاها باشه ! حالا خواستم بدونم جواب تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی سراسری کی اعلام میشه ؟؟
و اینکه من آذر ماه دوران معافیت از خدمتم تموم شده ( همون 6 ماهی که از طرف دانشگاه نامه میدن ) الانم من مشمول شدم و بنظرم دارم اظافه خدمت میخورم کسی میدونه چقدر میاد رو استاندارد خدمتم این تاخیر که اگه هیچ کدوم از اینا قبول نشم باید برم !؟
و سوال آخر بنظرتون ارزش داره پیام نور رو هم امتحان بدم ؟ ( مهلتش تا فردائه !!! )
داداش این حرفا چیهداداش شرمنده من هی سؤال میکنم(آخه فردا آخرین روز ثبت نامه)
17 هزار ریاضیمیتونم بپرسم رتبه شما چند شد و تو چه گروه آزمایشی؟(اینجا مایل نیستید، تو پیام خصوصی بگید)××!
کمترین رتبمون اینجا 8 هزار بودبیشترینم 27 هزار!×(بین بچه های it و نرم افزار) علوم کامپیوتر تا سی و چند هزار گرفته بود
!
خیرشما چیزی درباره سهمیه کارمندی(تسهیلات آموزشی) و یا بسیج فعالمیدونید؟
ولی تو کنکور سراسری بسیج فعال سهمیه اینا نداشت![]()
سلام!
از اینجا بپرسیدمیدونین جواب کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کی اعلام میشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا بپرسیدحالا خواستم بدونم جواب تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی سراسری کی اعلام میشه ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا بپرسیدکسی میدونه چقدر میاد رو استاندارد خدمتم این تاخیر که اگه هیچ کدوم از اینا قبول نشم باید برم !؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا ندارهو سوال آخر بنظرتون ارزش داره پیام نور رو هم امتحان بدم ؟ ( مهلتش تا فردائه !!! )
بازم از سربازی رفتن که بهتره!
فعلا ثبت نام بکن که فردا روزی پشیمون نشی! از الان خودتو محدود نکنچیزیو از دست نمیدی (جز 50 تومن ناقابل
!!)
موفق باشی
![]()
از همه اونجاهایی که گفتی پرسیده بودم قبلش اما شما اینجا اول تر از همه جواب دادی
مرسی
همین الان دفترچشو بزور گیر آوردم اونم پست خیابون شریعتی زیر پل صدر!!!
ثبت نامشو میکنم اینم ببینیم چی میشه .!:|
آقا امروز یکشنبه تعطیلیم یا نه؟
هیچ خبرگزاری هنوز خبریواسه دانشگاها نداده.
دانشگاه ها بازه گویاآقا امروز یکشنبه تعطیلیم یا نه؟
هیچ خبرگزاری هنوز خبریواسه دانشگاها نداده![]()
سلام بچه ها!
الانم میتونم درسی رو حذف کنم!؟
تو گلستان قسمت حذف اضطراری میزنم حذف ! بعد بررسی تغییراتو میزنم میگه تغییرات قابل انجام است.
مشکلی پیش نمیاد بحذفم! !؟
میخوام مشروط نشم! تا الان نیستم ! دوتای بعدی بیاد میشم×![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)