تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 607 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من 2 روز هست که این بازی رو شروع کردم-آموزش صفحه اول رو خوندم رسیدم به مرحله آموزشی- اولین مرحله آموزشی رو اجرا کردم ولی چندتا مشکل دارم که در صفحه اول نوشته نشده:

1- من الان ارتفاع 6000 هستم یه دفعه مربی میگه برو تو ارتفاع 2200 rpm من چجوری این کارو بکنم اگر با سرعت برم پایین تا به اون ارتفاع برسم که سقوط میکنم!!

2-وقتی میگه سرعتت رو کم یا زیاد کن من کردم ولی چجوری بعد از رسیدن به سرعت طبق مربی ثابت نگه دارم؟ همچنین ارتفاع؟

ضمنا با کیبرد بازی میکنم!.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

من 2 روز هست که این بازی رو شروع کردم-آموزش صفحه اول رو خوندم رسیدم به مرحله آموزشی- اولین مرحله آموزشی رو اجرا کردم ولی چندتا مشکل دارم که در صفحه اول نوشته نشده:

1- من الان ارتفاع 6000 هستم یه دفعه مربی میگه برو تو ارتفاع 2200 rpm من چجوری این کارو بکنم اگر با سرعت برم پایین تا به اون ارتفاع برسم که سقوط میکنم!!

2-وقتی میگه سرعتت رو کم یا زیاد کن من کردم ولی چجوری بعد از رسیدن به سرعت طبق مربی ثابت نگه دارم؟ همچنین ارتفاع؟

قربان 2200 دور موتورته...باید تروتل را تنظیم کنی تا به دور موتور 2200 برسی
    در مورد سرعت هم باید دماغه را تنظیم کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ebicross جان ممنون حق با شما بود

directx 10 باید خودم نصب کنم یا خودش داره ؟چون موقع نصب sp2 نوشت updating directx

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قربان 2200 دور موتورته...باید تروتل را تنظیم کنی تا به دور موتور 2200 برسی
    در مورد سرعت هم باید دماغه را تنظیم کنی
    قربان من تازه 2 روز شروع کردم. تروتل چیه؟!

من نفهمیدم rpm مگه ارتفاع نیست؟ اگر سرعته پس knots چیه؟

من چرا نمیتونم سرعت رو ثابت نگه دارم؟ حتی ارتفاع هم نمیتونم ثابت نگه دارم!

راستی این pull back چیه؟ و کدوم دکمه است؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ایم FS passenger بمن اجازه نمیده از فرودگاه مهرآباد بلند بشم و میگه فقط و فقط باید از سان فرانسیسکو
    تیک آف بکنی و بعدش هرجا خواستی میتونی بری...!!

یه کرکی چیزی بدید درستش کنم...!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تروتل اهرم گازته که در هواپیماهای مختلف فرق میکنه ولی با f2 کاهش و با f3 افزایش پیدا میکنه..
    واحد سرعت نات هستش در هواپیما یعنی 1.85 مایل
    در مورد ثابت نگه داشتن سرعت و ارتفاع باید دماغه را تریم کنید..و تمرین!!!!!!!!

7. 2 کاربر از arashmaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام. خوب ببین اون rpm رو که میگه، در واقع همون دور موتور هست. همون دور موتوری که تو ماشین ها وجود داره، اما این بار برای موتور هواپیماست. یک نمایشگر داره که درست وسطش RPM نوشته، شما باید تراتل یا همون گاز رو با استفاده از f2 و f3 تنظیم کنی تا به دور موتور مورد نظر برسی.
    واحد اندازه گیری ارتفاع در سیمولاتور معمولا Feet یا همون "پا" هست.

- یک تفاوت بسیار مهمی که "هواپیما" با سایر وسایل نقلیه داره، غیر ثابت بودن و در واقع معلق بودن اون در هواست. میزان این تعلیق بستگی به استفاده ، در مدل های مختلف فرق می کنه. اصولا برای اینکه چیزی رو در پرواز ثابت نگه دارید (سرعت، ارتفاع و...) باید یک هماهنگی کامل بین اجزا هواپیما صورت بدید.
    در بخش آموزشهای فایل پی دی اف که در ابتدای همین تاپیک دوستان زحمت کشیدند و گذاشتند نیروی بالابرنده یا همون برا، نیروی گرانش یا جاذبه، نیروی پسا یا درگ، و نیروی جلو برنده یا همون قدرت موتور معرفی شده. شما باید در مورد اینها مطالعه کنید تا در مراحل بعد درک پروازی بهتری داشته باشید اما خلاصه این هست :
    برای نگه داشتن یک سرعت ثابت، باید بدونیم وضعیت دماغه به چه شکلی هست. پایین ، سرعت افزایش پیدا می کنه، و بالا سرعت کاسته می شه. میزان سرعت هم خیلی مهمه. بسیاری از هواپیماها زیر سرعت 60 نات قابلیت تعادلی ندارند. بکارگیری فلپ ها در سرعت پایین بسیار موثر هست . که هر کدوم از این حرفها توضیحات خودش رو می طلبه که باید در همون فایل آموزشی مطالعه کنید و عجله نکنید. پرواز صرفا "با تمام گاز به سمت آسمون" نیست.
    در مورد ثابت نگه داشتن ارتفاع یا level پرواز کردن هم همین بحث وجود داره. شما باید از "تریم" استفاده کنید. بالچه های بسیار کوچکی که در بالچه های هواپیما (elevators) قرار دارند. در کیبورد با استفاده از Num1 و Num 7 می تونید تریم رو انجام بدید و هواپیما رو کمی رو به بالا و یا کمی رو به پایین هدایت کنید (در واقع در یک ارتفاع مشخص تعادل رو بسته به سرعت و میزان و جهت باد حفظ کنید).

pull back هم که یعنی یوک (همان فرمان هواپیما) رو به سمت عقب (سمت خودتون) بکشید. شما با کیبورد کافیه کلید (Down Arrow) یا همون فلش رو به پایین رو بزنید. pull back وقتی گفته میشه که شما خیلی نزدیک به زمین هستید یا از ارتفاع مشخص شده پایین تر اومدید.

توصیه : به نظر من شما این فایل آموزشی رو بخونید حتما. با Cessna 172 هم بصورت تمرینی زیاد پرواز کنید و با نمایشگر ها و میزان عملکرد هر کدوم از فرامین خوب آشنا بشید و بعد برید سراغ درسهای شبیه ساز

9. 3 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام

ثابت نگه داشتن سرعت با کلیدهای F2 و F3 خیلی ساده هستش و برای متعادل نگاه داشتن هواپیما حتما اون رو تریم کنید.
    directx 10 باید خودم نصب کنم یا خودش داره ؟چون موقع نصب sp2 نوشت updating directx
    DirectX10 پیش فرض روی ویندوز ویستا و DirectX 11 روی ویندوز Seven موجوده. شما برای این دو ویندوز حتما DirectX 9 رو نصب کنید.
    همچنین روی ویندوز XP نباید DirectX 10 های دستکاری شده رو نصب کنید. اگر مفید بود قطعا مایکروسافت خودش این کار رو میکرد.

در ابتدای مقاله ی آموزشی واحد ها توضیح داده شدند.
    حتما یک دور کامل مقاله رو بخونید چون ممکنه بعضی سوالاتتون در صفحات آخر جواب داده شده باشه.
    بعدش سوالی بود در خدمتیم.
    Pull Back یعنی عقب بکشید. حالا اگر میگه Pull Back yoke یعنی فرامین هواپیما رو عقب بکشید. یک اصطلاح نیست. یک کلمه هستش.

در ضمن. کنترل با کیبرد اصلا توصیه نمیشه. از دسته استفاده کنید.
    قا ایم FS passenger بمن اجازه نمیده از فرودگاه مهرآباد بلند بشم و میگه فقط و فقط باید از سان فرانسیسکو
    تیک آف بکنی و بعدش هرجا خواستی میتونی بری...!!

یه کرکی چیزی بدید درستش کنم...!!
    کرکش توی صفحه ی اول موجوده. مقاله ی اموزشی FSP هم آموزش کرک کردن رو داره. از صفحه ی اول دانلود کنید.

11. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

RPM مخفف Revolutions Per Minute یعنی دور در دقیقه است. سرعت رو با همون ثراتل یا اهرم گاز تنظیم کنید. موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

2 تا فیلم از فرود خودم از زاویه بال براتون گذاشتم دوست داشتید دانلود کنید و لذت ببرید مخصوصا اولی که در جواب اعراب جاهل هست

https://www.opendrive.com/files?6274131_WRksK (بوئینگ 737 فرودگاه دبی)

https://www.opendrive.com/files?6274711_wPTSE (بوئینگ 747 فرودگاه دالاس)

14. این کاربر از nima_arafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •