دوست عزيز اين كاري كه براي ديدن اينويسيبل ها گفتي را انجام دادم ولي نتيجه نداد يعني بازم اينويسيبل نشون ميده
دوست عزيز اين كاري كه براي ديدن اينويسيبل ها گفتي را انجام دادم ولي نتيجه نداد يعني بازم اينويسيبل نشون ميده
سلام دوستان يه سوال داشتم . من برنامه اد كردن بدون اجازه رو دانلود كردم از هرجائي پيدا كردم يه فايل زيپ شده با ظرفيت 21 كيلو بود بعد بازش كردم اما بعد از اجرا اين پيغام زير رو ميده بارها و بارها ريمووش كردم و از جاهاي مختلف و از همين فروم استفاده كردم همش همينجوري بوده شما علتشو مي دونين؟
component 'MSINET.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
اين ارور در برنامه ي مورد نظر نمايش داده ميشه يا در ياهو مسنجر؟نوشته شده توسط barzin
عموما اين برنامه ها اي دي رو به محيطخودشون اضافه ميكنن نه به ياهو مسنجر
نه خود برنامه addbuddie بعد از اجرا اين پيام رو ميده من غير از اين چيزي نديدم
اين ارور داره يگه كه يكي از فايلهاش درست حسابي رجيستر نشده
حالا يا كركش خراب بوده يا به كل برنامه مشكل دار هست
نوشته شده توسط ashkan_00711
كسي كاري از دستش بر مياد ؟![]()
نوشته شده توسط Elfin-D
از هرجائي دانلودش كردم همينجوري بوده . كسي نمي دونه برنامه addbuddie رو از كجا ميشه سالمش رو داانلود كرد؟ يا هر برنامه ي ديگه اي كه تو ياهو مسنجر بي اجازه اد كنه
ممنونم از توجهتون
با سلام
بر روي ياهو مسنجر من يك ويروس اومده كه همه اد شده هايم را به سايت danhba24h.com/ دعوت مي كنه و اين كار راخودكار انجام ميده كمكم كنيد
مك كافي نصبه ولي ويروس را نميشناشه از چه آنتي ويروسي استفاده كنم و از كدوم سايت تهيه اش كنم
نوشته شده توسط barzin
سلام....
اين فايل را دانلود كن بعد بزار توي همون فولدر برنامه كه گفتي .
اين فايل هاي كمكي هستند بيشتر برنامه ها از اين قبيل فايل ها مي خواهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .....نوشته شده توسط layenz
واقعا ممنونم دوست عزيز من اين فايل رو گرفتم و ديگه اين ارور رو نميده اما از ديروز تا حالا هرچي اجراش مي كنم صفحه ي اصليشو مياره اما بعد از وارد كردن آي دي و پس ورد خودم و آي دي طرف همش ارور داد و موفق نشدم ازش استفاده كنم .ارور هاي زير:
1-there was an eror
2- log in failed
علتش رو مي دونين؟
ضمنا شرط خاصي داره كه طرف يا خودمون در حال استفاده از اين برنامه حتما مسنجرمون آن لاين باشه يا نه؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)