آموزش رو درست مطالعه نكردي ديگه...
قسمت دوم و گام سوم.
آموزش رو درست مطالعه نكردي ديگه...
قسمت دوم و گام سوم.
با سلام
یه مشکلی واسه گوشی من ان 95---8گیگ پیش اومده اینکه من قبلا n-gageرو نصب کرده بودم وحدود 20 تا بازی رو داشتم اینو هم بگم که گوشیم ورژن 20هست و هک شده چند روز پیش با گوشی وارد منوی n-gageاونجایی که آّپدیت ان گیج نوشته بود رو وارد شدم یه فایل حدود 5/9مگ رو دانلود کردم و موقع نصبش موبایل این پیغامو دادم که ورژن 0/1موجود است با 01/1جایگزین شود که منم yesکردم چون فکر کردم ورژن جدیدترشه،بعد از اونم پیغام ریستارت گوشی اومد که منم ok کردم ؛ولی از وقتی که گوشیم اومد بالا دیگه ngageاون کار نمی کنه یعنی وارد نشده خارج میشه----از دوستان که اطلاعات دارند خواهش می کنم منو راهنمایی کنند
ممنون همه دوستان عزیز
سلام
پاکش کنید و ورژنی که تو آموزش هست رو نصب کنید.
شاد باشید![]()
آقا من نمی دونم گوشیم چه مرگش شده اصلا این دایرکتوری که میگین بعد از "آن" کردن سکمن هم به وجود نمیاد!
توی درایو "ای" دارم پوشه "سیس" رو ولی تو "سی" چنین چیزی به وجود نمیاد!!
سلام
من n85 ورژن 11 دارم. هنوز راه هکی نیومده براش؟
ممنون
سلام
شما با این روش هک کن:
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام یونس جان.
من گوشیم 5700 هست ورژن 3.83 n gage رو طبق آموزش شما :دنبال کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیه رو هم توی کلاینت نصب کرم(اسفالت و رزیدنت اویل) ولی وقتی میخام وارد بازی بشم (error-6) یا (error code-18 ) یا (exited with an error) یا (kern-exec.3) رو میده بعضی وقتام میخواد به اینترنت وصل بشه.
لطفا بگید چکار کنم ؟ آیا تو بعضی قسمتها ی نصب اشتباه کردم یا ....؟
ببخشید اگه زیاد شد ...
پست اول همين صفحه رو انجام دادي؟
شاد باشي![]()
سلام،
ببخشید روی 5800 بازی های انگیج نصب میشه؟
و یه توضیح کلی درباره ی بازی های انگیج بدین ممنون میشم. برای یکی از دوستان می خوام که چیزی از انگیج نمیدونه.
ممنون
نه .... روی 5800 نصب نمیشه .....
البته با ریلیز شدن N97 ، کلاینت n-gage برای گوشیهای s60v5 که تاچ هستن ، میاد .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)