سلام
برو بچ واسه 360 هم بازیش هست ؟
سلام
برو بچ واسه 360 هم بازیش هست ؟
بچه هااااااااااا! رسيد به دستم رفتم نصبش كنم. اميدوارم مشكل نداشته باشه. در مورد اپديتش من نفهميدم دقيق يكم بيشتر توضيح بديد.
مدیرا دیدن ما داریم شلوغ می کنیم برام محدودیت ایجاد کردند بابا چرا آزادی رو صلب می کنید من که قوانینو رعایت کردم
2.هیچکسی نمی گه این میوه زندگی رو ازکجا گیر بیارم یکی داشتم که مصرف کردم
باید 700 مگ بدانلودی
من که هرچی بدن دانلود می کنم اینترنتم 256 نامحدوده
البته من بجای 700 مگ 120 مگ دانلود کردما
بايد يه چيزي به نام colection helper بيگيري به وسيله ي لايف پوينت. بد ستش ميكني رو دانه ها بعد شروع ميكني جمع كردن!! شانست بزنه يه گياهش گيرت مياد كه البته بايد بكاريش تو زمين بعد مدتي طولاني شروع ميكنه ميوه دادن.
چه جوري؟ لينكي چيزي هست؟ لطفا سريع بگيد !![]()
اقا اينا نخورد به سيمزم! چيكار كنم؟ سيمزم 1.0.615.00107 هست ولي اينا هيچ كدوم براي 107 نيست
يكي كمكم كنهههه!![]()
دو سه صفحه قبلو درست بخون،alireza gaming گفته باید چیکار کنی منم مشکل تورو داشتم.
مبارک باشهیرای من که ملوم نیست کی بیاد
![]()
لینک جدید کیلو چنده مال 2 ماهه پیشه
البته جز اون 700 مگ تو راه دیگه ای نداری
اینکه من میگم شرط داره که اونم ورژن 1.0.6.631 که فرشگاه قبلا میداد
You want to download the following file: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | 10482 KB
This file can only be downloaded by becoming a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.
گرررررررررر!!!! اين چيه اخه! باز من مثل داستان wow شده كه يه 7 ماهي بايد تلاش كنم براي اپديت! از اونوقت ميگفت تعداد زيادي دارن دانلود ميكنن حالا ميگه نميتوني دانلود كني![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)