سلام این تاپیک برا انتخواب بهترین گوشی سال از نظر کاربران p30w هست که X1 هم توش حضور داره
محض اطلاع تا این لحظه X1 با یک رای کمتر از n96 در مقام دوم قرار دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این تاپیک برا انتخواب بهترین گوشی سال از نظر کاربران p30w هست که X1 هم توش حضور داره
محض اطلاع تا این لحظه X1 با یک رای کمتر از n96 در مقام دوم قرار دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي..
در ضمن گوشي من يكم كند و بعضي وقتها كه 2تا برنامه بيشتر اجرا ميكنم هنگ مي كنه؟؟
راستی حسام جان درباره اون نرم افزاره که تغییرات گرافیک رو میده
من هر چی فیلم تست میکردم با mp4 بود چون خیلی از avi ها تیک داشت الان avi ریختم با اون تنظیمات که گفته بودی تست کردم مامان شد ! خیلی توپ شد یعنی کلا برعکس شد قبلا avi رو بد پخش میکرد و mp4 رو خوب الان دقیقاً برعکس شده.
طنظیمات چیه چه جوریه به منم یاد بدید رفقا Avi رو برای من هم تو ِDivx player بد پخش میکنه please please please![]()
سلام
ببخشید این گوشی بهتره یا Htc Touch HD ؟؟؟لطفا از روی تعصب نگید
ماله چینه؟
قیمتش چنده؟؟؟؟؟
اگه بهتره مزیت هاش رو هم بگید
داداش secret هست فکر کردی همین جوری میام میگیمعُمراً
فعلا یکمی توی کف بمون تا شاید بهت گفتیم الکلی please please ننویس ها![]()
همین الان برنامهِDivx player رو پاک کن...بدرد هیچی نمیخوره...بد کیفیت ترین فایل ها هم با نار نار پخش میکنه... .فقط core player بهترین پلیر برای ویدیو هست...ورژن 1.3 هست نصب کن...تنظیمات هم تو همین تاپیک بگرد هست![]()
دوست عزیز اینجا تاپیک اکسپریاست...این سوال رو تو تاپیک خودش مطرح کنید...تا اونجایی هم که میدونم htc مال تایوان هستنوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک Htc Touch HD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو تو استارت...settings...بعد قسمت سیستم...بعد key lock...گزینه بالایی رو بردار بزاز پایینی...اونوقت با هر دکمه ای در هنگام sleep روشن میشه...
اما در مورد مشکل هنگت نمیتونم نظری بدم...چه برنامه هایی نصب کردی؟انتی ویروس اگه ریختی پاک کن چون سرعت دستگاهتو نصف میکنه...برنامه ها رو که باز میکنی میبندی یا مینی مایز میکنی؟
Last edited by hesamkowsar; 12-03-2009 at 18:14.
منظور منو نگرفتی گفتم این گوشیه سونی اریکسون بهتره یا تاچ اچ دی؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)