مشکل حل شد بعد از مدت ها ذیگه بچه دختر شد!
ولی حالا یه بچه دیگه آورده که دختره! حالا می ترسم از این به بعد همه دختر بشن!
مشکل حل شد بعد از مدت ها ذیگه بچه دختر شد!
ولی حالا یه بچه دیگه آورده که دختره! حالا می ترسم از این به بعد همه دختر بشن!
وا !!!
شما چجوري دلت مياد جون يه آدميزاد رو بگيري هان؟؟؟![]()
سلام
تمام كارهاي شما عزيزان به غير از اون چيت خيلي وقت ميبره ولي اگه توي يك 4 ديواري چندتا گاز بزارين بعدش
بك بخچال هم جلوي 4ديواري بزارين و بگين توي گازها غذا درست كنه بعدش بگين ديگه از توي گازها غذا رو برنداره
اون موقع همه جا آتيش ميگيره و سيم شما ميميره!ولي مواظب باشين كه قبل از اين كه آتيش بگيره در 4 ديواري رو
بردارين!وبچه ي ديگه اي كه زير سن نو جواني باشه رو نداشته باشين كه پرورشگاه مياد برش ميداره!
و دوست عزيزمvahid_vaezinia تبريك ميگم!
باي!
راست ميگي ديگه simsهم داره خشونت به خودش ميگيره!!!
ولي شما دوست عزيزم شما راه بهتري سراغ داري؟؟؟؟؟؟؟؟
خجالت نكش بگو...اگه بلدي بگو!!!!!
ولي بچه ها فقط ديروز مگي نبودا ببينين چه قدر حرف از كشتن شدش!!!!![]()
سلام
فرنوش موش تو رو بخوره بچه
این چه کاراییه تو میکنی
دوستان روشهای کشتن سیمز ها در صفحات قبل هست
میتونید سرچ کنید
بیخیال مشکل ما بدون خون ریزی حل شد
ببخشيد ديگه آقا saiiddz.
چه راهي هست كه از پولت كم شه؟؟اگه ميشه يك كد تقلب بدين!!
آره. اما من با خودم عهد کردم که دیگه چیت نزنم
بابا تو دیگه چقدر دلت نازکهفکر کنم جمعیت خونه هات خیلی زیاد باشه. ها؟
خب این که برای غیر نوزاد و یه درجه بالاتره . ها؟ آخه ما برای نوزاد میخوایم جوری که اون زنه (از پرورشگاه) نیاد ببرتش و فقط بمیره.
بابا به نظر من که بازی اینجوری بیشتر حال میده. آخه خیلی تکراری و شل شلی شده بود.
حالا بگرد و پیدا کن. من حوصله ی سرچ کردن ندارم
ایول.![]()
![]()
boolprop testingcheatsenabled true . همونطوری که یکی از دوستان گفتن shift رو نگه دارید و بعد هم kill رو و فکر کنم به یه روش بیشتر نکشه و بوم......
من قبلا که با این چیت آدم میکشتم چند تا روش داشت نه یکی. اما چرا الان فقط یه روش اونم با مگسها رو داره؟
راستی من همچنان دنبال گرگ کردنم اما نمیشه. کسی هست تا حالا تونسته باشه کسی رو گرگ کنه؟ اگه کسی نیست حد اقل یکی بیاد که با هم همکاری کنیم بلکه بشه.![]()
دوست عزيزم گرچه maggy_Pجان گفته بودن ولي باز هم من ميگم من تاحالا يكي از سيم هامو گرگينه كردم.
شبا كه يك گرگي شبيه به يك سگ سياه با چشمايي كه برق ميزنه مثل چراغ برو همش اذيتش كن ولي
كاري نكن كه فرار كنه اگه هم فرار كرد بعدا دوباره مياد بعدش باز اذيتش كن تا گازت بگيره.بعدش تو گرگينه ميشي.
و حاضر به همكاري هم هستيم!
با تشكر
امير
Last edited by gap; 27-06-2008 at 20:16.
خب دوست عزيزم بچتو رو تختش بخوابون بعدش به يك بزرگتر بگو كه يكي از گازها رو كه نزديك به تخت بچه هست
رو آتيش بزنه بعدش بچتم ميميره!البته تا بزرگتر غذا رو گذاشت ببرش بيرون و درو بردار.
و اگه هم نخواي عيبي نداره بچتو روي تختش نخوابوني رو همون زمين بزارش بعدش آتيش بزن تا.......
موفق باشي.
با تشكر
امير![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)