تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 1126 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باسلام
    هارد 20 هیتاچی لبتاب دارم خراب شده دادم مرکز تعمیروبازیابی اطلاعات حدود 14 روزه شده دیروز رفتم خبر بگیرم میگه هد رو عوض کردم هارد شما بد سکتور شدید داره باید زیردستگاه بزارم ایمیج بگیرم ازایمیج گرفته شده اطلاعات رو بازیابی کنم اینکارم 5 روز طول میکشه احتمالشم 50درصده مبلغ دستمزدم حدود 150هزارتومان حالا نظرشما؟ لطفا

داره خودمونی میشه Unknownlive2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یک هارد اکسترنال ADATA دارم که حالا می زنم تو کامپیوتر می گه باید فرمتش کنی اخرین برسی های که کردم فهمیدم File Format پریده چه خاکی تو سرم بریزم

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

باسلام
    هارد 20 هیتاچی لبتاب دارم خراب شده دادم مرکز تعمیروبازیابی اطلاعات حدود 14 روزه شده دیروز رفتم خبر بگیرم میگه هد رو عوض کردم هارد شما بد سکتور شدید داره باید زیردستگاه بزارم ایمیج بگیرم ازایمیج گرفته شده اطلاعات رو بازیابی کنم اینکارم 5 روز طول میکشه احتمالشم 50درصده مبلغ دستمزدم حدود 150هزارتومان حالا نظرشما؟ لطفا

سلام
    اولا برای تعویض قطعات داخلی ویا حتی برای باز نمودن هارددیسک باید از شما کسب اجازه میکردند!!!!!
    شما جوری نوشتید که انگار اصلا خبری ندارید یا نداشتید!!
    دوما بله اگر هارددیسکی بد سکتور شدید داشته باشد یکی از راه ها Clone کردن هارددیسک است که ایشان به شما گفته است.
    سوما باز هم بله این کار ممکن است بنا به میزان خرابی هارد شما حتی چند ماه نیز طول بکشد.
    رابعا" خیر تا آنموقع که شما اطلاعاتی دریافت ننموده اید لازم به دادن پولی نیست.

مگر اینکه با شما جهت جراحی هارددیسک هماهنگ شده باشد و مبلغ نیز طی شده باشد.

جمع بندی : آن هارد اگر دربش باز شده باشد دیگر برای شما هارد بشو نخواهد بود . پس در موقع تحویل اطلاعات را چک بفرمایید اگر آنچه خواستید بود پول پرداخت کنید اگر نبود فقط خداحافظی کنید.

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

سلام دوستان من یک هارد اکسترنال ADATA دارم که حالا می زنم تو کامپیوتر می گه باید فرمتش کنی اخرین برسی های که کردم فهمیدم File Format پریده چه خاکی تو سرم بریزم
    سلام
    دوست عزیز
    بهتر این است که اگر اطلاعات برایتان ارزش دارد به یک مرکز بازیابی اطلاعات که میناسید مراجعه نمایید.
    اما خودتان نیز میتوانید این کار را انجام دهید . کافی است یک سیستم سالم داشته باشید و کمی وقت صرف جستجوی نرم افزارهای بازیابی اطلاعات کنید که خدا را شکر در سایت های ایرانی فراوان است . هارد خراب را بعنوان هارد دوم به سیستم متصل کنید و با نرم افزار آنرا بخوانید .
    شرط: به هیچ عنوان اطلاعات بازیابی شده را در هارد مشکل دار یا در حال بازیابی SAVE و یا Copy نفرمایید.

4. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام وتشکرفراوان از آقا امیر
    در رابطه با هارد هیتاچی 20 با بدسکتور شدید،مرکز مربوطه بابت تعویض هدبامن هماهنگ بود ولی چون زمان زیادی گذشته میخواستم بدونم بهترین روش برای بازیابی چیه و روند کار درسته یانه؟(ضمنا مرکز مربوطه ادا داره که pc-3000 اورجینال داره )
    سوال دوم :من چقدر به بازگشت اطلاعات امیدوار باشم؟ باتشکر
    سوال سوم:هارد در ادامه بازیابی ممکنه که خرابتر بشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من چند وقته پیش یه هارد adata sh-93 خریدم
    اولش هر کاری کردم نتونستم به چند تا درایو fat32 پارتیشن بندیش کنم
    همینجوری ازش استفاده می کردم (به صورت یه درایو 500 گیگابایتی fat32 )
    تا پریروز که بیکار شدم و شروع کردم با norton partition manager , paragon باهاش ور رفتن
    بعد از تلاشهایه فراوان و وصل کردن یک آداپتور به usb hub ام تونستم با استفاده از paragon پارتیشن بندی دلخواه رو انجام بدم
    و درایو هایی که ساخته بودم هم تونستم تو MyComputer ببینم!
    اما دفعه بعد که کامپیوتر رو روشن کردم تا الان دیگه هاردم شناسایی نمیشه!
    یعنی تو اون لیست usb های متصل به کامپیوتر (وینوز 7) هارد رو نشون میده ، ولی فقط اسمه هارده ( که نوشته adata sh93) و هیچ اثری از درایو هام نیس
    برنامه norton partition manager , paragon هم دیگه هاردمو نمیشناسن
    وقتیم هارد به usb کامپیوتر وصله چراغش هی چشمک میزنه ( انگار داره یه چیزیو می خونه )
    وقتیم می خوام از کامی جداش کنم ویندوز پیام میده نمیتونه safe remove اش کنه

سوخته؟
    گارانتی ببرم قبول میکنه؟
    پلیز هلپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان،
    من یه هارد Maxtor 250Gb دارم که سه چهار روزه به شدت مشکل هنگ کردن پیدا کرده خصوصا هنگام کپی کردن فایل ها بالای 100 MB و یا خواندن اطلاعات و همچنین هنگام اجرایل فایل های ویدئویی هم سریع هنگ میکنه،و مجبور میشم سیستم رو ریست کنم، هنگام کپی اگه هنگ میکنه بعد از ریست امکان کپی همون فایل وجود داره ولی برای فایل های بعدی دوباره هنگ میکنه.
    به نظر شما مشکل از چیه ؟ قابل رفع هست یا باید یه هارد جدید بگیرم ؟ :(

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام وتشکرفراوان از آقا امیر
    در رابطه با هارد هیتاچی 20 با بدسکتور شدید،مرکز مربوطه بابت تعویض هدبامن هماهنگ بود ولی چون زمان زیادی گذشته میخواستم بدونم بهترین روش برای بازیابی چیه و روند کار درسته یانه؟(ضمنا مرکز مربوطه ادا داره که pc-3000 اورجینال داره )
    سوال دوم :من چقدر به بازگشت اطلاعات امیدوار باشم؟ باتشکر
    سوال سوم:هارد در ادامه بازیابی ممکنه که خرابتر بشه؟
    سلام
    سوالتان چیزی نیست که بشود به سادگی جواب داد باید حتما" دیده شود.
    بله اگر هارد آسیب دیده باشد در بعضی مواقع در طی بازیابی اطلاعات امکان کرش شدن و خرابی بیشتر هست به همین دلیل ما سعی میکنیم از صاحب هارد اطلاعات بیشتر در مورد مکان اطلاعات بگیریم تا اطلاعات مهم تر را در ابتدا و در اولین فرصت بدون فوت وقت خارج کنیم.
    لطفا به این دفت کنید که همیشه شما مریض را پیش دکتر نمی برید ! گاها" یک جنازه را پیشش میبرید . او که مسیح نیست مرده زنده کند . و تمامی دوستان من سعی شان کمک است نه چیز دیگر.

میتوانید دیگر دوستان را با ایشان کانکت کنید تا کمک بیشتری شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    با این اطلاعاتی که دادید من فکر میکنم هارد شما سالم است .
    فقط چون در قسمت MBR دچار مشکل شده است سیستم عامل ویندوز قادر به شناسایی آن نمیباشد.
    بهتر این است به گارانتی مراجعه کنید اطلاعات که برایتان مهم نیست هارد را سالم به شما پس خواهند داد. نگران نباشید.
    اما راه حل این است که هارد را یک بار Low level Format کنید ولی از طریق USB نه پس اگر هارد شما باکس است بازش نکنید چون از گارانتی خارج میشود.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان،
    من یه هارد Maxtor 250Gb دارم که سه چهار روزه به شدت مشکل هنگ کردن پیدا کرده خصوصا هنگام کپی کردن فایل ها بالای 100 MB و یا خواندن اطلاعات و همچنین هنگام اجرایل فایل های ویدئویی هم سریع هنگ میکنه،و مجبور میشم سیستم رو ریست کنم، هنگام کپی اگه هنگ میکنه بعد از ریست امکان کپی همون فایل وجود داره ولی برای فایل های بعدی دوباره هنگ میکنه.
    به نظر شما مشکل از چیه ؟ قابل رفع هست یا باید یه هارد جدید بگیرم ؟ :(
    سلام
    اول از همه شما سعی در دوباره سازی سیستم عامل نمایید بلکه مشکل نرم افزاری باشد شاید مسبب سیستم عامل و یا ویروس است .
    من بعید میدانم هارد شما مشکل داشته باشد چون میفرمایید عملیات کپی بعد از ریست شدن انجام میشود.
    حتما هارد را از ابتدا ارنج کنید و سیستم عامل جدید نصب بفرمایید.
    از ویروسی نبودن سیستم اطمینان حاصل نمایید
    بعد ار انجام این مراحل اگر باز هم مشکل داشتید :
    1- هارددیسک را از بابت بد سکتور چک نمایید.
    2- باید فرم ویر چک شود ID درست باشد.
    3- S.M.A.R.T و ریپورت آن خوانده شود.
    4- هارد از بابت اکسس تایم چک شود.
    5- اطلاعات در جای امن دیگری کپی شده و هارد فرمت سطح پایین شود.
    6- از بابت رفع ایراد تست سلامت و تعین مدت عمر شود.

11. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من چند وقته پیش یه هارد adata sh-93 خریدم
    اولش هر کاری کردم نتونستم به چند تا درایو fat32 پارتیشن بندیش کنم
    همینجوری ازش استفاده می کردم (به صورت یه درایو 500 گیگابایتی fat32 )
    تا پریروز که بیکار شدم و شروع کردم با norton partition manager , paragon باهاش ور رفتن
    بعد از تلاشهایه فراوان و وصل کردن یک آداپتور به usb hub ام تونستم با استفاده از paragon پارتیشن بندی دلخواه رو انجام بدم
    و درایو هایی که ساخته بودم هم تونستم تو MyComputer ببینم!
    اما دفعه بعد که کامپیوتر رو روشن کردم تا الان دیگه هاردم شناسایی نمیشه!
    یعنی تو اون لیست usb های متصل به کامپیوتر (وینوز 7) هارد رو نشون میده ، ولی فقط اسمه هارده ( که نوشته adata sh93) و هیچ اثری از درایو هام نیس
    برنامه norton partition manager , paragon هم دیگه هاردمو نمیشناسن
    وقتیم هارد به usb کامپیوتر وصله چراغش هی چشمک میزنه ( انگار داره یه چیزیو می خونه )
    وقتیم می خوام از کامی جداش کنم ویندوز پیام میده نمیتونه safe remove اش کنه

سوخته؟
    گارانتی ببرم قبول میکنه؟
    پلیز هلپ
    سلام دوست خوبم
    با این اطلاعاتی که دادید من فکر میکنم هارد شما سالم است .
    فقط چون در قسمت MBR دچار مشکل شده است سیستم عامل ویندوز قادر به شناسایی آن نمیباشد.
    بهتر این است به گارانتی مراجعه کنید اطلاعات که برایتان مهم نیست هارد را سالم به شما پس خواهند داد. نگران نباشید.
    اما راه حل این است که هارد را یک بار Low level Format کنید ولی از طریق USB نه پس اگر هارد شما باکس است بازش نکنید چون از گارانتی خارج میشود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •