تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 272 از 2403 اولاول ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا را بگین سردرشو عوض کنن . مشکلات اینترنت شهر رشت بکنن / کسی یوتیوب دانلودر غیر قیلطر شده داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز ... من نگفتم خدای نکرده شما راست نمی گید ... و طبق نقل قول شما قبول می کنیم که در مورد مرکز 727 همش تقصیر اندیشه هست که سرعت پایینه ... در نتیجه قبول دارم یه جور بی عدالتیه ( مثل شهرستانها که اونها هم سرعت استاندارد دارن ) اما 2 تا سوال هست : یکی اینکه سرعتی که تو این مرکز به شما می ده استاندارده یا پایین تر؟! اگه اشتراک 128 دارین آیا سرعتتون پایین تر از 16 کیلو بایته؟ اگه اینطوره کاملا حق اعتراض دارین . ولی وقتی شرکت طبق قراردادی که با ما بسته وظیفه دادن سرعت بالاتر نداره دیگه جای قیل و قال نیست ... این رو در مورد خودم هم می گم که با اشتراک 128 سرعت 200 کیلو رو تجربه کردم ... اصلااااااا وظیفشون نبوده به من هم سرعت بالاتر از 16 بدن ... مطمئن باش این تصمیم فقط از رو لجبازی نیست . اگه امکان افزایش سرعت تو اون مرکز مخابراتی باشه اینا مجنون نیستن که تو اون منطقه افزایش سرعت ندن و مشتری بیشتری جذب نکنن ... پس حتما یه محدودیت فنی تو اون مرکز وجود داره ... و یه نکته دیگه ... فرض می کنیم در مورد مرکز 727 کم کاری از اندیشه هست ... آیا شرکت پارس آنلاین - ندا گستر - فن آوا - دامون و ... سرعتشون تو همین مرکز بالاست ؟!! خب اگه اینطور باشه من بجای دعوا کردن و ناراحتی یک روز هم تو اندیشه نمی مونم فوری میرم از اونا سرویس می گیرم ! خودت رو ناراحت نکن کاری بکن که واست بیشتر بصرفه ! مگه اینکه بقیه شرکتا هم تو منطقه 727 لنگه اندیشه باشن ! ( دوستانی که 727 هستن بیان بگن سرعتشون با شرکتای دیگه چطوره تا پیدا کنیم پرتقال فروش را ! ببینیم افت کیفیت این 2 هفته اخیر کار شرکتا هست یا مخابرات یا هر دو )

در مورد تورنت هم تو پست بعدی توضیح می دم .[/QUOTE]
    با عرض سلام وخسته نباشید به braikدوست عزیز مشکل این خط مال یک هفته یا یک ماه نیست که سرعت این خط تا کنون از 24 بالاترنرفته تازه باید بگم که ip ما هم 89.144.174است تازه من خودم خدمات ارتباطی هستم اگر مشکلی از سوع مخابرات باشه من میتونم متوجه بشم که کجای کار میلنگه.اینم باید بگم من گاهی 256 هم میگیرم سرعت لود اونم 40 تا 50 است.

3. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینجا را بگین سردرشو عوض کنن . مشکلات اینترنت شهر رشت بکنن / کسی یوتیوب دانلودر غیر قیلطر شده داره ؟

خوب اینجا مشکلات اینترنت رشت رو میگیم دیگه .
    یوتوب دانلودر رو برو توی قسمت نرم افزار ها سوال کن .
    اینجا جاش نیست که .

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره احتمالا قطع شد چون سابقه نداشت من یه فایلی بذارم و صبح پا شم ببینم نیمه کاره مونده..
    دیشب تا ساعت 2 حدود 1 گیگ گرفتم و 2:20 که داشتم میخوابیدم یه فایل 700 مگا بایتی گذاشتم که فقط حدود 60% دانلود شد..
    دیگه سیستمم داره از فیلمای ندیده شده و آهنگای نشنیده شده میترکه...

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پس دیشب همگی نزدیک 3 ساعت قطعی داشتیم
    راستی واقعا اندیشه ساپورت 24 ساعته نداره ؟ یعنی صرفا رد ساعات اداری روز یخش فنی جوابگو هستش
    ولی پارس آنلاین در هر ساعت شبانه روز بود می تونستی زنگ بزنی و مشکلت رو برطرف کنی یا سوالت رو بپرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره دیشب ساعت 3 قطع شده بود . منم دیدم دیگه کاری نمیشه کرد خاموش کردم .

پس انگار واسه همه اینطوری بود

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دیشب اینترنت منم قطع شد.آقا این تورنت چرا از 20 بالاتر نمیره برای همه اینطوریه؟کسی هست سرعت بالای 20 داشته باشه حتی 40 -50 ؟

خوب اینجا مشکلات اینترنت رشت رو میگیم دیگه .
    یوتوب دانلودر رو برو توی قسمت نرم افزار ها سوال کن .
    اینجا جاش نیست که .

پدرام حالا بگو دیگه.
    من میرم خود یوتوب ولی با idm میخوام بگیرم ارور میده.ولی اینجور که معلومه تو حسابی از یوتوب دانلود میکنی.چطوری؟
    نگی برو بخش نرم افزارها

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من میخام تازه adsl بگیرم(از اندیشه) و حالا سر انتخاب مودم وایرلس موندم.من تا 80تومن واسه مودم وایرلس دارم.راستی بگم ایم مودمو واسه خونه میخام و وایرلسم واسه اینکه با گوشی هم بتونم تو اینتر برم.ممنون میشم راهنماییم کنین که چه مارکی کاراییش بهتره(تعداد پورت بیش از 2 تا لازمم نیس)و از کجابگیرم ارزونتر در میاد واسم.بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پدرام حالا بگو دیگه.
    من میرم خود یوتوب ولی با idm میخوام بگیرم ارور میده.ولی اینجور که معلومه تو حسابی از یوتوب دانلود میکنی.چطوری؟
    نگی برو بخش نرم افزارها

به من پیغام خصوصی بده اگه کار داری . نمیخوام الکی اینجا منحرف بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من میخام تازه adsl بگیرم(از اندیشه) و حالا سر انتخاب مودم وایرلس موندم.من تا 80تومن واسه مودم وایرلس دارم.راستی بگم ایم مودمو واسه خونه میخام و وایرلسم واسه اینکه با گوشی هم بتونم تو اینتر برم.ممنون میشم راهنماییم کنین که چه مارکی کاراییش بهتره(تعداد پورت بیش از 2 تا لازمم نیس)و از کجابگیرم ارزونتر در میاد واسم.بازم ممنون

به سلامتی امیدوارم شما هم به زودی به جمع adsl داران بپیوندید !

تو چند صفحه پیش رو اگه نگاه کنی در مورد سری g و n توضیح دادم ... کلا اگه محدودیت پول نداشته باشی من سری n رو کاملا توصیه می کنم چون محدوده فرکانسی که کار می کنه باعث می شه برد بیشتری داشته باشه هم اختلالات فرکانسی و نویز روش کمتر تاثیر میذاره ... اما چون می خوای حدود 80 تومن هزینه کنی باید سراغ سری g بری ... البته ممکنه بردش کمتر از سری جدید باشه اما اون طوری هم نیست که بعضی از دوستان تو همین فروم ازشون گله می کنن و می گن ضعیفه ! اگه بخوای تو محدوده خونه از اینترنت بیسیم استفاده کنی کاملا کارت رو راه میندازن ... اگه هم بیشتر پول داری برو سراغ سری n و حالشو ببر ! این نکته رو هم باید بهتون بگم که اکثر گوشیهای موبایل از تکنولوژی wi-fi سری g پشتیبانی می کنن و از مزایای مدلهای سری n در صورتی می تونی استفاده کنی که بخوای با لپ تاپ کار کنی یا کامپیوتری که براش آداپتور بیسیم سری n خریده باشی.
    اما در مورد مدلهای مودم وایرلس خود اندیشه الان 2 تا مدل micronet و zyxel برای فروش داره که جفتشو میده 85 تومن ... اما به نظرم اگه بخوای 85 تومن واسه اینا بدی بهتره بجاش مدل بیسیم tp-link 8101g رو با هزینه خیلی کمتر ( بین 55 الی 58 تومن ) بخری و کاملا کارت راه میوفته و تو رشت هم خیلی جاها پیدا می شه .. و اگه یه مدل با کیفیت حدود 75 تومن می خوای دنبال ASUS WL-AM604g بگرد ... البته این دومی تازگیا یه کمی کمیاب شده و ممکنه بعضی جاها یه کمی گرونتر هم بگن .. اما می تونی بری لاکانی دنبالشون بگردی و حتی می تونی سفارش بدی برات از تهران بیارن .خودت ببین کدومش برات می صرفه ...

سری n هم اگه بخوای این مدل یکی از بهترین انتخابها می تونه باشه : ( البته اکثر جاها حدود 170 میدن اما قیمت واقعیش همون حدود 140-145 تومنه ) : linksys wag160n

لینک مشخصاتشونو هم تو پیغام خصوصی برات فرستادم. موفق باشی.

در ضمن تایید می کنم از ساعت 2:30 دیشب اینترنت اندیشه مشکل داشت ... لاگین می شد اما تنها صفحه ای که باز میشد همون صفحه اطلاعات کاربرا تو سایت اندیشه بود که خیلی سریع باز میشد ! دیگه هیچی کار نمی کرد.
    Last edited by birak; 17-02-2010 at 20:37.

12. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •