تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 416 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که فکر می کنم همون فن مخصوص ناگاتو رو زده که کل دهکده رو بر گردوند !!! احتمالا قدرت اصلی رینگان این باشه که بشه روح افراد مرده رو از دنیای مردگان به جسم هاشون دوباره پیوند زد !!! مثل کاری که ناگاتو با پین ها کرد یا با اهالی کونوها !!!!
    فن ناگاتو فکر کنم یک گدو داشت ولی بقیه اش رو نمیدونم
    میگفتن قبلا ریکودو بوسیله ریننگان موجود زنده خلق میکرده ..شاید واقعا ریننگان همچین قدرتی داشته باشه

من هم همین فکر رو می کنم ...دقیقا شده مثل کاری که پین ها با هم کرده بودند ..فقط اینکه چطور هم شارینگان زده هم رینگان تعجب بر انگیزه...یعنی الان این جینچوریکی ها می تونن تکنیک های چشمی اوچیها رو هم بزنن !!! پس باید بتونن تکنیک های خوب توبی یا اصلا خود ریکودو رو هم بزنن ...چاکراش رو هم که دارن !!!یه عالمه بیجو تا دلشون بخواد ...
    این که بتونن با شارینگان تکنیک بزنن رو من یکی نمیدونم ! ولی هیچی از این توبی بعدی نیست...هر کاری دلش میخواسته تا حالا انجام داده.
    ولی فکر نکنم بتونن از شارینگان برای تکنیک چشمی استفاده کنن

ساسکه احتمالش هست که بیاد به کمک ناروتو...ولی فکر نکنم کیلر بی بمیره
    کیوبی هم شاید برای این که از دست توبی و نقشه های اون راحت باشه چاکراش رو به ناروتو بده...حالا اگه ناروتو کاملا به حالت ریکودو در بیاد یعنی باید چشمهاش به ریننگان تبدیل بشه !؟

توبی فکر نکنم از اوچیها باشه...چون زمانی که ایتاچی با ساسکه مبارزه میکرد توی صحبت هاش گفت که یک نفر توی خاندان اوچیها خیلی قدرتمند بود به نام مادارا که من میخوام از اون جلو بزنم و قوی تر بشم. پس شاید توبی از خاندان اوچیها نباشه.

اون کسی هم که مادارا چشمش رو بیرون کشید برادرش بود بنام ایزونا که جزو حدسیات خود من برای شخصیت توبی بود
    پدر مادارا هم ریکودو نبوده...دو پسر ریکودو هم نبودن
    دو پسر ریکودو بنیان گذاران اصلی خاندان اوچها و سنجو بودن که از طرف ریکودو به هر کدوم اینا یک قدرتی به ارث میرسه.

فکر کنم اون پنج کاگه مادارا رو از بین ببرن...فقط این توبی بدجوری اعصاب کل مملکت رو به ریخته

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من بازم میگم ساسکه میاد کمک ناروتو چون این 2 تا به هیچ طریقی نمیتونن جلوی دار و دسته توبی وایسن
    حالا قدرت های شارینگان همش به کنار فقط این که میتونن تمام حرکت ها و اتفاقات رو حتی یکم جلوترش رو ببینن کافیه و به قولی an eye for an eye این وسط ساسکه لازمه شرط میبندم سر این قضیه!

ناروتو هم بدن ریکودو داره ولی برای اینکه ریکودو (6 طریقت) بشه به ریننگان احتیاج داره اونم حداقل مثل مادارا نه مثل ناگاتو که ریننگان ثابت باشه... که اگر بخواد این قضیه اتفاق بیفته ساسکه باید عروج کنه
    اگرچه شک دارم به اینکه ریکودو اصلی فقط ریننگان داشته احتمالا یه چیز کاملتر و خفنتر بوده... الان مثلا مادارا شارینگان و ریننگان داره ولی بیاکوگان نداره و یادمه کاکاشی یه بار گفت که شارینگان از بیاکوگان مشتق شده در طول زمان (تو انیمه کودکی ناروتو...)

در مورد بیجو ها و عروسک های توبی هم نظریه ای ندارم در حال حاضر احتمالا کلکی تو کارش هست و بیجو ها رو مستقیم وارد بدن جینچوریکی های قبلیشون نکرده...

در مورد رابطه ناروتو با روباهه هم تو چند قسمت پیش خود روباهه گفت بین تو و مادارا تو رو انتخاب میکنم و حتی چاکراش رو بدون اینکه ناروتو به کیوبی مد بره بهش داد! یعنی تقریبا ناروتو هم جینچوریکی پرفکت شده چون تو حالت کیوبی مد 100% چاکرای روباه رو نمیگرفت و طبق گفته 8-دم یه سری محدودیت هایی وجود داره...

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاید این وسط جنگ با جینچوریکی ها و توبی کیوبی قدرت بیشتری به ناروتو بده و اون رو به ریکودو کامل تبدیل کنه
    البته قبلا میگفتن که ریکودو ریننگان داشته و توی عکس ها هم اینجوری نشون داده شده
    حالا شاید این وسط چشمهای ناروتو پیشرفت کرد و شد ریننگان یا یک چیز دیگه.
    مثلا زمانی که میخواست بره با ناگاتو صحبت کنه در حالت ساگا و کیوبی بود که چشمش این دو حالت رو گرفته بود و وقتی هم وارد شد بدون این که عکس العملی نشون بده ناگاتو خشم ناروتو رو به شدت احساس کرد و کلی ترسید
    خیلی جالب میشه که ناروتو ریکودو بشه...مخصوصا حالا که نشانه هاش هم ظهور کرده

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خیلی جالب میشه که ناروتو ریکودو بشه...مخصوصا حالا که نشانه هاش هم ظهور کرده
    خوب پس با این حرف ناروتو باید بیجو های یا ده دم رو در داخل خودش مهر کنه و از بین بره ( تا اونجایی که یادمه یکی گفته که بیجو ها نه به وجود میان و نه از بین می رن و تنها راه مقابله با اونها اینه که کنترلشون کنی ... و گویا جناب ریکودو هم اون 10 دم رو نتونست کنترل کنه و مجبور شد که با فدا کردن خودش اون رو به ماه بفرسته و اونجا مهرش کنه ( طبق گفته های توبی ) و از چاکرای باقی مونده در اون نبرد این 9 تا جونور به وجوود اومدن !!!) ...!!!! به نظر میاد پایان جالبی باشه برای این شخصیت نارتو و کل داستان و اسمش هم جاودانه میشه .....

8. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگای جدید هم اومد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 4 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالاخره مانگای 566 هم منتشر شد...بریم ببینیم کیلر بی و 8 دم چکار میکنه ؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

wOw!!! ! کفم برید! 2تا استاد و شارینگان و 2تا دم دار , در برابر شارینگان , رنینگان ! 7تا دم دارِ!!!! خیلی جالب شد , راستی آخرش مانگا انگار ناروتو یه چیزیش شد , جریان چیه؟؟

14. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کلا کار خاصی نکردن! ناروتو قرار نیست تا زمان ورود ساسکه خشمگین بشه و قراره هی به سبک بروسلی کتک بخوره

16. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

: )) پس نگو خشم اژدها هست , ناروتو نیست! : )) این ساسکه معلوم نیست کجاست؟! بیا مارو از بلاتکلیفی دربیار دیگه...

18. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

: )) پس نگو خشم اژدها هست , ناروتو نیست! : )) این ساسکه معلوم نیست کجاست؟! بیا مارو از بلاتکلیفی دربیار دیگه...

با ورود کاکاشی من بازم مطمئن تر شدم که ساسکه میاد کمک ناروتو حالا ببین
    این پیشگوییه من پیشبینی سال میشه!!

20. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •