فن ناگاتو فکر کنم یک گدو داشت ولی بقیه اش رو نمیدونممن که فکر می کنم همون فن مخصوص ناگاتو رو زده که کل دهکده رو بر گردوند !!! احتمالا قدرت اصلی رینگان این باشه که بشه روح افراد مرده رو از دنیای مردگان به جسم هاشون دوباره پیوند زد !!! مثل کاری که ناگاتو با پین ها کرد یا با اهالی کونوها !!!!
میگفتن قبلا ریکودو بوسیله ریننگان موجود زنده خلق میکرده..شاید واقعا ریننگان همچین قدرتی داشته باشه
این که بتونن با شارینگان تکنیک بزنن رو من یکی نمیدونم ! ولی هیچی از این توبی بعدی نیست...هر کاری دلش میخواسته تا حالا انجام داده.من هم همین فکر رو می کنم ...دقیقا شده مثل کاری که پین ها با هم کرده بودند ..فقط اینکه چطور هم شارینگان زده هم رینگان تعجب بر انگیزه...یعنی الان این جینچوریکی ها می تونن تکنیک های چشمی اوچیها رو هم بزنن !!! پس باید بتونن تکنیک های خوب توبی یا اصلا خود ریکودو رو هم بزنن ...چاکراش رو هم که دارن !!!یه عالمه بیجو تا دلشون بخواد ...
ولی فکر نکنم بتونن از شارینگان برای تکنیک چشمی استفاده کنن
ساسکه احتمالش هست که بیاد به کمک ناروتو...ولی فکر نکنم کیلر بی بمیره
کیوبی هم شاید برای این که از دست توبی و نقشه های اون راحت باشه چاکراش رو به ناروتو بده...حالا اگه ناروتو کاملا به حالت ریکودو در بیاد یعنی باید چشمهاش به ریننگان تبدیل بشه !؟
توبی فکر نکنم از اوچیها باشه...چون زمانی که ایتاچی با ساسکه مبارزه میکرد توی صحبت هاش گفت که یک نفر توی خاندان اوچیها خیلی قدرتمند بود به نام مادارا که من میخوام از اون جلو بزنم و قوی تر بشم. پس شاید توبی از خاندان اوچیها نباشه.
اون کسی هم که مادارا چشمش رو بیرون کشید برادرش بود بنام ایزونا که جزو حدسیات خود من برای شخصیت توبی بود
پدر مادارا هم ریکودو نبوده...دو پسر ریکودو هم نبودن
دو پسر ریکودو بنیان گذاران اصلی خاندان اوچها و سنجو بودن که از طرف ریکودو به هر کدوم اینا یک قدرتی به ارث میرسه.
فکر کنم اون پنج کاگه مادارا رو از بین ببرن...فقط این توبی بدجوری اعصاب کل مملکت رو به ریخته![]()