تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 800 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نميدونم چرا تصوير لود نميشه وقتي داشتم اون پست رو ميذاشتم تصوير بود و مشكلي نداشت ولي الان برا خودمم لود نميشه . فكر ميكنيد مشكل چي هست ؟ ( اين هم خودش يه سواله ديگه ؟ )
    در ضمن من تو persingig آپلود مي‌كنم ميتونه مشكل از اون باشه ؟

در مورد مشكل اسامي آبي اون تيكي كه شما گفتيد روي درايو من انتخاب نشده است ولي بازم , مشكل از چي مي‌تونه باشه دوست من ؟

تشكر
    تصاویر رو من از up.ma آپ میکنم ومشکلی ندارم.

با این حال من فکر میکنم قضیه همون باشه. میتونی امتحان کنی. روی یک درایو تیک اون قسمت رو بزن و اوکی کن، بعد از چند ثانیه کنسل کن. میبینی که اسم تعدادی از فولدر ها یا فایل های اون درایو آبی شدند.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

منم دقیقاً همین مشکل آبی بودن رو ندارم که فکر نکنم چیز خاصی باشه!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

نميدونم چرا تصوير لود نميشه وقتي داشتم اون پست رو ميذاشتم تصوير بود و مشكلي نداشت ولي الان برا خودمم لود نميشه . فكر ميكنيد مشكل چي هست ؟ ( اين هم خودش يه سواله ديگه ؟ )
    در ضمن من تو persingig آپلود مي‌كنم ميتونه مشكل از اون باشه ؟

در مورد مشكل اسامي آبي اون تيكي كه شما گفتيد روي درايو من انتخاب نشده است ولي بازم , مشكل از چي مي‌تونه باشه دوست من ؟

تشكر
    منم دقیقاً همین مشکل آبی بودن رو ندارم که فکر نکنم چیز خاصی باشه!!!
    مورد همونیه که دوستمون امید اشاره کردن. این فایل ها و فلدر ها فشرده شدن. البته از طریق NTFS.

برای نرمال کردنشون در Properties شون دکمه Advanced رو بزنید و تیک Compress content رو بردارید و برای تمام محتوا Apply کنید.

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    چجوری میشه سرچایی که تو سایت گوگل زده شده از حافظه اینترنت اکسپلورر پاک کرد تا وقتی دوباره اول حرف اون کلمه رو زدیم تمام کلمه رو نیاره؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    چجوری میشه سرچایی که تو سایت گوگل زده شده از حافظه اینترنت اکسپلورر پاک کرد تا وقتی دوباره اول حرف اون کلمه رو زدیم تمام کلمه رو نیاره؟
    البته ایترنت اکسپلورر تاپیک اختصاصی هم داره ولی شما tools رو بزنید بعد internet options بعد به قسمت content برید اونجا settings مربوط به auto complete رو بزنید درپنجره ای که باز میشه تیک forms رو بردارید و اوکی کنید.

delete auto complete history رو هم بزن
    Last edited by omid-p30; 14-04-2009 at 09:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته ایترنت اکسپلورر تاپیک اختصاصی هم داره ولی شما tools رو بزنید بعد internet options بعد به قسمت content برید اونجا settings مربوط به auto complete رو بزنید درپنجره ای که باز میشه تیک forms رو بردارید و اوکی کنید.

delete auto complete history رو هم بزن

كاملا درسته .
    ولي اگه حوصله اين رو كه هميشه بخواي اينا رو ژاك كني ( مثل History , Temp Int File , Temp , cookies و فرمها رو ) مي توني يه نرم افزار مثل Privacy Shield نصب كني كه اتومات پاكشون كنه .

موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من مي خوام بتونم محتواي فايل هاي Word رو توي كل سيستمم بگردم .
    توي تاپيك مربوط به Word پرسيدم ، به من گفتن كه با نرم افزار Google Desktop ميشه . من هم دانلود كردم و . . .
    ولي نميشه باهاش محتواي فايل ها رو جستجو كرد كه .
    چكار ميشه كرد ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه asbfrooshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    به تو چه فضول

پيش فرض

سلامویندوز xp دارم و می خوام ویندوز 98 را نصب کنم با ید چه کاری انجام دهم؟؟؟ یکی از دوستم گفت یک راه حلی دارد ولی کاملا بلد نبود با ید چه کار کنم با تشکر

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلامویندوز xp دارم و می خوام ویندوز 98 را نصب کنم با ید چه کاری انجام دهم؟؟؟ یکی از دوستم گفت یک راه حلی دارد ولی کاملا بلد نبود با ید چه کار کنم با تشکر
    تا اونجايي كه من يادم هست اول 98 بايد نصب بشه و بعد xp چون سيستم عاملهاي قديمي مايكروسافت هميشه به جديد اولويت داره مثلا 98 به xp و يا xp به ويستا .

ولي شايد يه سري نرم از نرم افزارها مثل vista boot pro يا easy BCD ( براي xp ) باشند كه بتونند فايلهاي بوت ويندوز رو ويرايش كنند

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

فرمت درایو c تون چیه fat یا ntfs

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •