ببخشید یه سوال داشتم قوانین انجمن عوض شده من الان 26 تا پست دادم هنوز محدودیت هام برداشته نشده مگه 10 تا نبود؟
ببخشید یه سوال داشتم قوانین انجمن عوض شده من الان 26 تا پست دادم هنوز محدودیت هام برداشته نشده مگه 10 تا نبود؟
سلام من تازه واردم گیج شدم اینجا روال سوال و جواب چجوریه؟
سلام من عضو جدید هستم دوستان این تایید مدیریت چقدر طول می کشد سوال من فوری است کامپیوترم را از دست داده ام چون تمام درایوهاشو باری بچه ام قفل کردم ولی خودم گیر افتاده ام.....![]()
سلام عرض می کنم خدمت همه کاربران.
بنده حدود دو هفته قبل درخواست تغییر نام کاربری در انجمن ثبت و احوال دادم ولی تاپیک من هنوز یکبار هم مشاهده نشده است
اگر امکان دارد به بنده بگویید که چه کسی مسئول تغییر نام است.
بسیار سپاسگزارم از مرحمت شما.
سلام دوست عزیز خوش اومدید به انجمن خودتون !
برداشتن محدودیــت تنها به پست بستگی نداره ، فعالیـت و ...
سلام . بستگی داره تو انجمنی که ارسال پست کردی همکار و مدیرش فعال باشن ، پست های عضو های جدید زودتر تایید میشــه !
اینجـا زودتـر از انجمن های دیگه پست تایید میشــه .
سلام . به نقل از پست بابــک جـان ( سرپرست ناظر هـا و مسئول انجمن ثبت احوال )
زمانی برای تغییرات اعلام نشده عزیز. هر از گاه که فعالت های اصلی ادمین انجام شده بود و فرصت ازادی بود مجددا تعداد دیگه ای از درخواست های تغییر نام کاربری انجام میشه. ماهی یک بار . دو ماهی یکبار. نه هر روز.
همینجا از تک تک عزیزانی که برای تغییر نام کاربریشون به من پی ام نمیدن و از انجمن ثبت احوال استفاده میکنن تشکر میکنم. همینطور از تک تک اونهایی (مثل اون عزیز با 11 پست) که به واسطه تغییر نکردن نام کاربریشون به بنده توهین نکردن هم تشکر میکنم.
من در ایجاد فاکتور فروش یا خرید موندم ممکنه کمکم کنید اگه جوابتون بله است اعلام کنید تا مسئله رو مطرح کنم وبگم گیرم کجاست . خیلی ممنون
آخه من قبلا عضو بودم شرایط اینطوری نبود وقتی بست ها 10 تا میشد محدویت ها برداشته میشد
و وقتی بست ها به 20 میرسد یه شتاره میداد و مینوشت داره خودمونی میشه الان بستای من 28 تا شده ولی هنوز محدودیت دارم چقدر طول میکشه.
من تقریبا روزی 8 تا بست میدم
ممنون
فعالیت میتونه چی باشه؟
هیچ کاری جز پست دادن که نمیشه کرد.![]()
یه تاپیکی رو انتخاب کنین و یه نظری بدین
انصافا اسپم دادن تو پی سی که راحته: دی
تا اونجایی که من یادمه به فعالیت خیلی ربطی نداره
به تعداد پست (فکر کنم 30 تا ) و زمانی که عضو شدین . نمیدونم چقد؟! اما باید چند روز از عضویتتون بگذره...
دلیلش احتمالا همون تاریخ عضویتته...تقریبا مطمئنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)